|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
17.11.2010 15:25:12   
Čarli08
Leda, upam, da čim boljše uštimate.

Drugače pa: pri nas nič novega. trenutno se ukvarjamo z "bralno značko", samo da, ko jst priletim s knjigo, on beži ;); pa si mislim: če meni pri 10tih in več ni dišala, kako bo mojemu sinu, ki ima dve leti ....

Dopoldne pa je imela najmlajša slab dan ... se pa stanje izboljšuje

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.11.2010 18:52:39   
*bubi*
Ojoj, leda.... upam, da kmalu vse poštimate user posted image

S tem seljenjem iz ene na drugo kliniko pa imam tudi sama slabe izkušnje. Pa z urgenco v LJ user posted image  Infekcijska user posted image  So mi kar SARS hoteli diagnosticirat user posted image

Na koncu je prišlo tako daleč, da sem se na gastro vsedla na tla in rekla, da ne grem nikamor, naj zrihtajo kar morejo, ker ne mislim na treh koncih čakat da bom nazadnje itak pri njih. user posted image  Hihi, so lahko takoj klicali svojega dr. na internistični urgenci, da me sprejme brez da grem najprej k svojemu zdravniku ali na SNMP. Preden sem prišla do urgence, so me že čakali in v ambulanto klicali user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
17.11.2010 20:21:53   
leda
da sem se na gastro vsedla na tla

user posted image

naš današnji povratek na infekcijsko je bil povsem v stilu. pridemo tja, damo vse papirje in čakamo, čakamo, čakamo. pridemo do zdravnice, ki reče medtem ko drži v roki izvid krvi: zakaj pa vas je poslala sem? sej to je en čist logičen izvid za angino. in meni se najprej odvali en kamnolom s srca; veste, ni prow fajn, če vam redni pediater reče po telefonu, hja, pa cpr, pa, no jst mislim, da bo najbolš da pridete po izvid in z njim na infekcijsko. sem bla zihr, da gre za nek čist nenavaden rezultat in da je stanje resno...

no, pol smo se še malo menili o vročini do 40 ves čas (razen ko držijo svečke) in o tem, da lahko je gnojna angina, al pa adeno viroza, al pa še ena viroza, katero lahko diagnosticirajo šele po enem tednu....eksaktna medicina pa to.

skratka: v dveh dneh smo bli na treh klinika (v eni dvakrat), pri pediatru, v laboratoriju. srečal pet zdravnikov in jutri morda celo zvemo, a sploh ma bakterijsko vnetje (zakwa že mamo antibiotik od pondelka??!!), al pa simpa adeno virozica, za katero je značilno da kuhajo do 40 dobrih deset dni...ubogo dete je od tretje klinike dalje samo še tulilo: GrEEmO PaaPaa!!!!

une krče od včeri, ki so me pognal v čisto montipajtonovsko sceno, sem pa diagnosticirala ravnokar. očitno se pojavijo, ko voltaren začne popuščat in jo v bistvu ful močno trese. obakrat ga je dobila, ker je mela 40 v šubu in sem se malo ustrašla vročinskih krčev. no, zdaj bomo samo še namakal. sej sem vedela, da gre za močnega hudiča, ma so najljubšemu celo pri pediatru (ekstra; ni všet v zgornji povzetek; v pondelk) rekli, naj kombiniramo voltaren in paracetamol, če ne bo šlo zaradi časovnic samo paracetamola dajat... skratka pupe, voltaren ne. če se le da.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
18.11.2010 21:47:07   
*bubi*
leda, upam, da se pri vas stanje izboljšuje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
19.11.2010 10:34:48   
leda
punce, hvala za skrb.

včeraj smo končno dobili diagnozo (adeno viroza indeed) in danes začenja jet na boljše...jupi!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
19.11.2010 12:26:26   
Lara Croft
Superca, da gre na boljše.. user posted image

Midve z Lariko pa sva danes že 14 dni sami.... v ponedeljek se vrne ati iz INdije.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
22.11.2010 9:38:15   
ključek
 lep pozdravček vsem!!!user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
23.11.2010 21:04:02   
Olivija*
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
23.11.2010 22:06:08   
leda
čau nečveke.

moja petletnica je danes smrtno resno pojasnila, da se pa ona ne bo poročila, ampak bo raje imela domačo žival. morskega prašička na primer.

user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
23.11.2010 22:47:52   
Lara Croft
Šetali se Nijemac, Amerikanac i Bosanac i sreli vraga. Vrag će:
- "Nek svaki od vas baci nešto u rijeku, a ja ću to pronaći za
maksimalno 1 sat. Ako uspijem, ubijem onog tko je bacio, a ako ne
uspijem, ubijte vi mene."
Oni pristanu. Prvi na redu je bio Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe
za 5 minuta i ubije Nijemca. Sljedeći je bacao Amerikanac, on baci
udicu, vrag ju pronađe i ubije i Amerikanca. Na kraju dođe Bosanac i
baci nešto maleno okruglo, nitko nije skužio šta. Vrag roni i roni i
traži, al ni nakon 5 sati ne uspije naći. Izlazi vrag sav zadihan i
kaže:
- "Ok, priznajem poraz, možeš me ubiti, al' prije toga mi reci što si bacio."
Bosanac će:
- "Šumeću tabletu."

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
23.11.2010 22:48:27   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

čau nečveke.

moja petletnica je danes smrtno resno pojasnila, da se pa ona ne bo poročila, ampak bo raje imela domačo žival. morskega prašička na primer.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
24.11.2010 23:47:03   
Čarli08
No, pa je leda vrgla kost ...

Čeprav sem že hotela njen post citirat in komentirat, tudi meni na misel pride samo tist marsovček, ki se čoha po glavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
29.11.2010 22:50:10   
meta21
No pa poskusimo znova ... Sem že prej enkrat cel roman napisala pa mi je povezavo prekinlouser posted image

Pri nas nič pretresljivo novega. Jaz se veselo širim in nisem ob tem prav nič vesela, ker kile malo prehitro letijo gor, Lovrova energija je v obratnem sorazmerju z mojo, razpoloženje menjam iz minute v minuto ... Sem pa od danes naprej na bolniški-nič pretresljivega, le koristim zadnjih "manjkot30dni"user posted image . Še najmočnejši razlog je, da bi svoji nadrejeni v nasprotnem primeru verjetno glavo odgriznila. Upam, da bo na porodniški, ko nazaj pridem, ker drugač bom mogla jaz it hitro še enkratuser posted image . Ker itak nič ne pišete, ne bo nobene škode, če se malo skašljam tle, ne! Samo zadnji absurd iz službe naj opišem ... 2 tedna pred mojim odhodom, mi ravnatejica sporoči, da ima izbrano zamenjavo pa sem si mislila, ok, saj bo zadnji teden zagotovo prišla kaj okoli. Pomota! Ženska se je zmenila, da pride predzadnji dan za 45 minut!!! in jaz ji naj v tem času predstavim 10 otrok s posebnimi potrebami, pokažem učbenike skoraj vseh predmetov zadnje triade, povem, kje so s snovjo, kakšne dogovore imam s starši otrok in z otroki samimi, kakšen je sistem dela (na koncu sem ugotovila, da tega dela sploh še ni opravljala), vso papirološko navlako (že za to bi rabila en dan), s katerimi učitelji sodeluje, kje je njen kabinet, didaktični material itd itd. Toliko je očitno vredno moje delo-45 minut! Mojega moža so v trgovini kot trgovca zaposlili 2 meseca prej, da bi ga uvedli. Sem si želela bit danes muha na steni, ko je začela moja zamenjava delat.

Leda, vidim, da ste imeli zdravnike v delu ... al pa obratno. Mam jaz tudi izkušnje z voltrenom in krči, ko začne popuščat. Čeprav nam niso nikoli ugotovili, kaj mu je pravzaprav bilo. Sva bla 3 dni na infekcijski, dobil je ene konjske antibiotike, ki jih v kapsuli ni mogel pojest, če sem pa prah ven stresla, je bilo pa tako grenko, da tud v kili cukra ne bi skrila. Po 2 dneh davljenja s tabletami doma, sem nesla vsa zdravila k pediatrinji, ji povedala svojo razlago za njegovo stanje in ga sama doma pozdravla. Ah ... zdravniki! Poleg predmeta komunikacije s pacienti bi rabili še ZKL (zdrava kmečka logika)user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
29.11.2010 22:52:09   
meta21

čau nečveke.

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Vsekakor si bo poenostavila življenje ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.11.2010 9:45:02   
leda
Vsekakor si bo poenostavila življenje ...

vidim, da si razpoložena nekako takole:

user posted image

tole s službo pa res ni fajn. ma saj veš, vredna so le mnenja vrednih ljudi. zarad ostalih pa, če se le da, se ne splača sekirat...

glede krčev in diagnoz pa sem tudi jaz (ne pa kdo v beli halji) avtorica naše;) čeprov na kmečko pamet ne dam kej dosti, sem ipak iz delavske družine;)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.11.2010 18:27:23   
meta21

Vsekakor si bo poenostavila življenje ...

vidim, da si razpoložena nekako takole:

user posted image  

čeprov na kmečko pamet ne dam kej dosti, sem ipak iz delavske družine;)

user posted image

Halo, kdo pa naj mi gre zdaj v nosečnosti na živce, še ne desc!?user posted image  Sploh ni važno kaj nardi, sigurn je narobe!user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
30.11.2010 18:31:12   
meta21
Pa še to ... Da nadaljujem s svojim včerajšnjim"kašljanjem" ... Učiteljica, ki me je zamenjala, mi je včeraj poslala mejl s tisoč vprašanji ... ITAK!... in med drugim napisala, da sem ji pozabila povedat, kje se lap top prižgeuser posted image . Joj, sem pa res smotana!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
30.11.2010 21:37:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa še to ... Da nadaljujem s svojim včerajšnjim"kašljanjem" ... Učiteljica, ki me je zamenjala, mi je včeraj poslala mejl s tisoč vprašanji ... ITAK!... in med drugim napisala, da sem ji pozabila povedat, kje se lap top prižgeuser posted image . Joj, sem pa res smotana!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa to ne moreš verjet.

Meta, uživaj na bolniški-porodniški, pa to babo daj na ignore. Da bi te čim manj gnjavila.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
30.11.2010 21:37:57   
*bubi*

čau nečveke.

user posted image

no, moj petletnik se bo poročil (s sosedovo punčko in prijateljico iz vrtca) in ona dva bosta imela papagaja. RAje kot psa, ker psu je treba toliko stvari kupit in imaš toliko dela z njim user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
30.11.2010 21:39:21   
*bubi*

Upam, da bo na porodniški, ko nazaj pridem, ker drugač bom mogla jaz it hitro še enkratuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.11.2010 22:07:28   
gold fish

ma saj veš, vredna so le mnenja vrednih ljudi. zarad ostalih pa, če se le da, se ne splača sekirat...

...točno tak...se podpišem....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.11.2010 22:09:25   
gold fish

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.11.2010 22:10:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

čau nečveke.

user posted image

no, moj petletnik se bo poročil (s sosedovo punčko in prijateljico iz vrtca) in ona dva bosta imela papagaja. RAje kot psa, ker psu je treba toliko stvari kupit in imaš toliko dela z njim user posted image

...opasni so tile petletniki user posted image ..že zdaj čist na izi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.11.2010 22:12:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Upam, da bo na porodniški, ko nazaj pridem, ker drugač bom mogla jaz it hitro še enkratuser posted image .

...al pa sploh ne nazaj it....user posted image

......take debate smo danes v vrtcu imeli na delavnici....vse so o nekem tretjem ali četrtem user posted image sanjale..... no nekatere med njimi so jih pa že v bušiju imele.....

...svaka čast....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.11.2010 22:14:23   
gold fish
no, pa da ne pozabim...da vas še pozdravim, preden odvihramuser posted image .....

lepo bodite..... mi smo tud..... 

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.