|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
29.11.2010 15:57:55   
Klemy82
Heilieuser posted image ne sekiraj se, saj bo! 

Jst.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 126
29.11.2010 17:33:54   
naja17
Ufff.... Sem lih s sprehoda, zdej sem pa še eno saharco snedla user posted image ...

5ra - ja žur je uspel, komej sem jih dam spravla, do 4h zjutrej...

akilene - meni je nekako logično, da se pač babcam k so s tabo v porodni nekaj nese....

IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

voziček- pozna katera tega: http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4122891

Kika  ima tudi te vozke, točno ta je tudi v mojem  ožjem izboru, pa znanka fizioterapevtaka ga ima, tko da mislim, da dobra izbira.... Še link:
http://www.kika.com/at/katalog/m/baby/baby-on-tour/abc/

tortilje -  ja user posted image , mehiški vikend... jaz sem pa danes pico naredila kar iz ostankov narezka (pa še je ostal user posted image )...

tinkapobalinka -  za dude ne vem kak se imenujejo, so  okrogle, pa ta plastika je na ven, da se v bistvu otroku ne prsesa na usta in je pol okrog ful frš...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 127
29.11.2010 17:45:32   
tanjusi
Jaz sem pa sitna, pa dolgocajtna, pa vse mi gre na živce...user posted image , ne vem kaj naj .
Dobesedno sem odrezana od sveta, če se bom kam peljala ne bom prišla z avtom domov, ker smo v hribu in me je strah po tem snegu hodit, malo ker so rekli da morem mirovat, malo pa tudi zaradi tega, ker se s tem bolečine v nožnični kosti samo stopnjujejo , pa je menda nevarno če padem, pride lahko do zloma kosti...
Ma vsega mam poln kufer že, sploh pa ker vreme ne bo še nič bojšeuser posted image
Tv mi je že dolgocajtna... kake knjige pametne nimam, oz. sem vse prebrala že....
Samo bevskam nad mojimi...

Ma saj vem , saj bo boljš ....
Pa ne zamerite ker morim....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 128
29.11.2010 17:55:44   
Sophia
Hoj moje marčevke,

kako lepo je brati vaše prigode in občutke. Malo sem se potolažila zaradi tistih neskončnih premikanj pdp in zdaj spet verjamem, da je moj user posted image dobro. Ko smo že pri oblekicah in opremi; jaz nimam še nič, ene 4-5 cunjic sem kupila, ker se nisem mogla upreti. Vozička ne morem nikakor izbrati (model že, sam barve ni nobene), za posteljico moram še naštudirat kako in kaj, ker imava malo prostora, previjalna zato najbrž odpade...bova skočila zdaj decembra kaj v Ikeo...Kdaj boste pa ve zaključile skužbo? Tudi to se nisem še odločila, najverjetneje nekje po 20.januarju....če nas ne bo kaj prehitelo!

Cmoke vsem!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 129
29.11.2010 18:25:13   
Heilie

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Heilieuser posted image ne sekiraj se, saj bo! 

user posted image ..hvala ti...mogoče še za mano pride ampak zaenkrat splo nisem slabe volje, bomo že..user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 130
29.11.2010 19:09:16   
Akilene
tanjusi - hvala enako...sitna sem 100/h, zdolgočasena, zdaj sem privlekla na plan volno, bom kr neki štrikala...ja, tako je, če si "ujet"na vasi..

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 131
29.11.2010 19:15:50   
tanjusi
tanjusi - hvala enako...sitna sem 100/h, zdolgočasena, zdaj sem privlekla na plan volno, bom kr neki štrikala...ja, tako je, če si "ujet"na vasi..

Ja jutri morem it po bolniški list, sem nameravala danes, pa sem upala, da bo jutri lepše vreme, pa ne verjamem če bo in potem grem v knjižnico, upam da kaj pametnega najdem...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 132
29.11.2010 20:28:08   
Sitnoba
user posted image za moj cukr test - vse ok :D
P.S.: meni je bilo tisto prav dobro :) samo pol mi je še pol dneva slabo delalo user posted image

Drugače pa drugi pregled 20.12.

Nekako se igram z mislijo, če bi mojemu user posted image poklonila 3D...
so danes peljali mimo v sosednjo ambulanto, ker sva mi2 čakala male miške na slikanje kolkov - je bil čisto impresioniram, jih je šel kar od blizu pogledat in občudovat..pa še potem je bil čisto raznežen user posted image user posted image

Tanjusi in Akilen - knjige, ki sem jih goltala (imam zadnjo v obdelali) od Stephanie Meyer - saga Somrak...
leta 2008 je bil tudi film po knjigi Somrak, potem pa še Mlada luna...mene so resnično potegnile notri ... tudi ko jih ne berem razmišljam o zgodbi in komaj čakam, da berem naprej :)

Bodite LEPE še naprej!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 133
29.11.2010 20:29:25   
Sitnoba
grrr pozabljivka user posted image

bolniška .... a to grete k osebnim zdravnikom ali te napoti G?!?!
Mislim oziroma prepričana sem, da me daje zimsli lenoritis :D

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 134
29.11.2010 21:49:30   
*Ninočka*
Ma očitno je danes res  nekaj v zraku, ker sem tudi sama tečna 100 na uro. Sem popoldan spala kar tri ure skupaj, tako da je stanje zdaj nekoliko boljše.user posted image

Tudi meni se lušta prebrat eno fajno knjigo, ampak imam toliko dela, da se ven ne vidim. Saga Somkar pa itak zmagauser posted image S kolegicami načrtujemo en filmski večer, da si pogledamo vse filme do sedaj še enkrat. Kot kakšne najstnice.

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 135
30.11.2010 3:20:33   
Lun1ca
Jaz pa spet ne spim! user posted image To postlo bom vrgla nekam.. Že itak težko spim zaradi same nosečnosti pol še pa ta najina grozna postelja!!! Za pop*! Namreč mama zlo mehko ležišče in to meni nikakor ne odgovarja in za pikico na i pa še fleksibilne posteljne pode in je to katastrofa.. kar odbijaš se po postli ko se obračaš. Pol še pa škripa vse in joooooooooooooooooooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No in zadnič sm se mojmu tak zasmilila, da je šel kr naročit novo posteljo, pode in vzmetnice in zdaj čakama dobavo. In upam, da bo še ta teden!! Zna kr trajat to, meni je pa iz noči v noči huje!
Pa še bolana bom.. 2 dni že boleče grlo, od včeraj pa še poln nos. Sam vročino še čakam.. groza user posted image Pa tak sem upala, da bom letos preskočla to fazo! Pa mi ni uspelo. Skos jem sadje, pijem čaj z limono in medom, pazim se, pa nič ne pomaga.. In če bom bolana.. res ne vem kaj bom. Ko ti lekadoli - ne maram jih in še en dr* mi pomagajo user posted image

Drugače smo pa včeraj meli pregled in je vse ok. Maternica raste kot mora, srček je tudi nabijal in tako imamo naslednji pregled 29. 12. Glih za glih še letos user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
30.11.2010 7:54:11   
Akilene
Dobro jutro, dober dan!

Sitnoba - jaz sem fan Somrakauser posted image , sem pogoltala že vse knjige, čakamo še na zadnji del filma...A je katera že brala Duše od iste avtorice? V knjižnici je skoz zunaj, tako, da se ne dokopljem do nje. Sicer pa sem v prvem delu nosečnosti prebrala kup trivialne literature, tako, da mi še zdaj gre na bruhanje od vseh plemenitih vitezovuser posted image . Pa še mož je trpel, ko sem ga od doze osladnosti obtoževala, da sploh ni romantičen...hahaha...

Drugače pa - vsem lep dan, razmišljam kaj naj jem (5ra8 ima sigurno kak predlog?) in kaj bi potem počela. Za kosilo že imam v planu goro maščobe - kanelone s šunko&sirom in mešano solato.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 137
30.11.2010 8:07:38   
naja17
Jutro....

Brrrrr... mraaazzzzz.... Pa komej sva avto odtajala user posted image  

Zajtrka tud pr men še ni blo (sej jutranji veliki medenjak ne šteje a ne?), čakam sodelavko, da grem pol v pekarno iskat navihančka user posted image ....
Za kosilo pa danes kar pasulj iz skrinje, moj bo pa segedin, k ga jest ne maram....

Ah, jest sem že na pol doma... Komej čakam pregled 13., pa pol še kak teden, pol bom pa doma, na toplem user posted image ...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 138
30.11.2010 8:23:33   
Heilie
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

bolniška .... a to grete k osebnim zdravnikom ali te napoti G?!?!

Bolniško ti vedno da osebni zdravnik.
Jaz jo grem ju3 iskat in bom pol domaaa user posted image . Pa komaj čakam pregled, upam, da je vse ok!!

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 139
30.11.2010 8:46:01   
5ra8
jutroooo

Akilene....mmm kaneloni...se lahko povabim k tebi na kosilo?

evo jajčka na 'uč' sem jst včer zvečer jedla spet po dolgem času. mmmmm

user posted image

za tiste pa k ne marate pa en 'vroči pes' user posted image  pa dober tek user posted image

user posted image

Danes pa spet sneg, no naj saj domov pridemo lepo, potem pa se naj usuje zarad mene. user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 140
30.11.2010 8:55:17   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Eno vprašanje: a se še vedno daje babici (oz.medicinski sestri) v bolnici, ki ti obleče dojenčka za domov majhno darilce? No, takšna je bila praksa pred 10 leti, za kar sem izvedela šele v porodnišnici in je moral dedc kupit nekaj, zdaj bi pa rada prej imela pripravljeno.

Meni se zdi da je blo pri nas enako, da sem jaz videla da nosijo kavico in da je potem moj kupil in prinesel, pa meni se zdi da še ene kekse zraven...

Ne vem kako je drugje, ampak pri nas (bila sem v Celju) sem jaz moja dva sama oblekla v oblačila za domov. Nobenega sploh blizu ni bilo. Prinesla mi je samo tiste papirje (odpustnico) in je šla. Še adijo mi noben ni rekel user posted image  user posted image  Pa saj tudi drugače se kaj dosti niso ubadali z menoj. Razen zjutraj ko pride bo otročičke, da uredijo kar morajo. Čez dan pa ni neke pozornosti nobena polagala.
Sem pa videla, da je katera kaj nesla babici, ki je bila pri porodu zraven. Od mene ni  nič dobila, ker sem bila totalno nezadovoljna in razočarana. Je bila skrajno neprijazna.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 141
30.11.2010 9:00:14   
inia
Heilie..jaz sem bila v podobnem položaju v prvi nosečnosti. S tem, da jaz sem šla še toliko prej, da se mi ni štelo za porodniško. Najprej sem se malo sekirala potem pa čisto nič. Imaš tiste mesece za sebe in user posted image  in tudi potem ko je otrok star eno leto nimaš skrbi, ker moreš leteti nazaj v službo. Vse je bilo bolj sproščeno. Res da je odvisno od finančne situacije, ampak so pa druge prednosti.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 142
30.11.2010 9:35:04   
Klemy82
Oj.
Jaz že pridno kuham paprikaš, da bo dragi imel kaj za jest, ko bom odsotna en cel dan.user posted image Jutri zjutraj imam pregled, pa bom šibnila danes do mame pa gor prespala. Jah, to je pa lepota, če imaš G na drugem koncu Slovenije pa si brez avta. No, ok, eno uro stran.user posted image
Aja, pa centralna nam je crknila. Je že tašča norela spodaj navsezgodaj, pa meni nič jasno, kaj je, grem gledat, ja, peč ne dela, gorilec sploh ne zalaufa... zdej pa upamo, da je smo kakšna cev zamašena, da ni vse skup duše spustilo... tast je že na poti domov, da pogleda, kaj je.
Imela sem pa jaz danes neke ubrisane sanje... da sem kao imela popadke, pa sem kar sedela s kolegico zunaj an sončku, pila kavo pa čakala, da mali ven pade.user posted image Ko bi bilo tako v izi v resnici...user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 143
30.11.2010 9:46:57   
Klemy82
U, ravnokar se mi je uspelo naročit na 3D! 15.12!user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 144
30.11.2010 10:28:50   
SaMaa
Hej pozdravljene,

evo jaz sem še eno urco v službi, potem grem pa malo v shopping. Grem kupit dudico pa flaškouser posted image  pa po nekaj malenkosti v Mullerja šibam.

Drugače je pa tole z urejanjem bolniške in podobnih zadev kar nekaj. Nihče ti ne da popolnih informacij, kogarkoli pokličeš ti nekaj na pol pove. Jaz sedaj čakam odgovor komisije, da vidim, če mi bodo podaljšali bolniško.

Kaj boste danes kuhale? Pri nas bo pire + kislo zelje + pečenica.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 145
30.11.2010 10:38:07   
maja1985
Pozdravljene!

Sem še danes popoldne v službi .. grrr ... ampak OK ... se moja dva očitno čist lepo zabavata brez mene user posted image Sem jima skuhala omako za špagete, tak da si sam špagete skuhata in imata kosilo, jaz imam pa še od včeraj palačinke in kompot. Včasih se počutim, kot da smo v hotelu ... vsak nekaj drugega je user posted image

Danes zjutraj smo imeli tako ledeno pred blokom, da mi je spodrsnlo ... sreča, da me je tamali držal za roko, ker drugač bi padla po tleh in ne bi bilo zanimivo. Mi je rekel: "Mami, počas pejt, jst te ne bom k zdravniku vozu." Jaz sem se tak smejala user posted image

Spanje ... zadnje tri noči spim ko dojenček user posted image Je bil že čas ... moram hitro potrkat user posted image Drugače pa komaj čakam pregled v četrtek, v petek pa via IKEA user posted image Greva po jogi za bejbija pa ene par malenkosti za stanovanje bova še kupila, pa mislim, da me pelje dragi še mal na ogled enega mesta, sam vem katerega user posted image Pozabljam ... nič novega user posted image

Lep dan!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 146
30.11.2010 10:38:17   
5ra8
Jst sm glih z malce...huh sem se najedla user posted image  

SaMaa, uspešen šoping ti želim. Pa poročaj kaj boš nabavila user posted image

punce merkajte zunaj, prav ledeno je. Zjutraj je meni in psu drselo sto na uro user posted image  še pes se je komaj ujel.

Pri men še kar nič novega glede vozička user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 147
30.11.2010 10:52:59   
nelikaa
Ola!

Naslednji pregled imam 22.12.

Imam precej dela danes. Prav super, saj me daje neka čudna depra in se moram malce zamotiti z delom. Včeraj sem imela ogled za oddajo stanovanja. Bil je precej zainteresiran, tako da pride v sredo zopet na ogled. Upam, da bo vzel, saj nimam časa še za te oglede vsak dan. Midva z dragijem pa se bova ta vikend počasi začela seliti. Hiška je finito. Pobelili so tudi že. V četrtek pa pridejo montirati kuhinjo.

Joooj komaj čakam!

LP

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 148
30.11.2010 12:06:22   
naja17
Zdej pa resno... Ma lahko tole moje žretje sladkega kake posledice? Ker tole je resnično preveč... Ne morem se obvladat, sploh v službi mi ne gre.... Ravnokar zmazala celo vrečo muchmelow-ov vase user posted image  Pa ne, ni mi še dost user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 149
30.11.2010 12:11:57   
tanjusi
Pozdravljene ! Da se še jaz pofočkam... Zjutraj sem šla k zdravniku po bolniški list, potem pa v službo, sem si privoščila ene pol ure čveka.Je kar pasalo. Kupila sem adventni venček, pa eno božično zvezdo, tako da vsaj malo diši po praznikih in veselem decembruuser posted image ...
In potem se celo pripeljala z avtom do hišeuser posted image , bravo moj avtouser posted image
Počasi pripravljam kosilo: krompirjev golaž in palačinke.
Pa malo boljše volje sem kot sem bila včerajuser posted image

(a camus)

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?