Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 15:57:55
|
|
|
|
Klemy82
|
Heilie ne sekiraj se, saj bo!
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 17:33:54
|
|
|
|
naja17
|
Ufff.... Sem lih s sprehoda, zdej sem pa še eno saharco snedla ... 5ra - ja žur je uspel, komej sem jih dam spravla, do 4h zjutrej... akilene - meni je nekako logično, da se pač babcam k so s tabo v porodni nekaj nese.... IZVIRNO SPOROČILO: Akilene voziček- pozna katera tega: http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4122891 Kika ima tudi te vozke, točno ta je tudi v mojem ožjem izboru, pa znanka fizioterapevtaka ga ima, tko da mislim, da dobra izbira.... Še link: http://www.kika.com/at/katalog/m/baby/baby-on-tour/abc/ tortilje - ja , mehiški vikend... jaz sem pa danes pico naredila kar iz ostankov narezka (pa še je ostal )... tinkapobalinka - za dude ne vem kak se imenujejo, so okrogle, pa ta plastika je na ven, da se v bistvu otroku ne prsesa na usta in je pol okrog ful frš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 17:45:32
|
|
|
|
tanjusi
|
Jaz sem pa sitna, pa dolgocajtna, pa vse mi gre na živce... , ne vem kaj naj . Dobesedno sem odrezana od sveta, če se bom kam peljala ne bom prišla z avtom domov, ker smo v hribu in me je strah po tem snegu hodit, malo ker so rekli da morem mirovat, malo pa tudi zaradi tega, ker se s tem bolečine v nožnični kosti samo stopnjujejo , pa je menda nevarno če padem, pride lahko do zloma kosti... Ma vsega mam poln kufer že, sploh pa ker vreme ne bo še nič bojše Tv mi je že dolgocajtna... kake knjige pametne nimam, oz. sem vse prebrala že.... Samo bevskam nad mojimi... Ma saj vem , saj bo boljš .... Pa ne zamerite ker morim....
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 17:55:44
|
|
|
|
Sophia
|
Hoj moje marčevke, kako lepo je brati vaše prigode in občutke. Malo sem se potolažila zaradi tistih neskončnih premikanj pdp in zdaj spet verjamem, da je moj dobro. Ko smo že pri oblekicah in opremi; jaz nimam še nič, ene 4-5 cunjic sem kupila, ker se nisem mogla upreti. Vozička ne morem nikakor izbrati (model že, sam barve ni nobene), za posteljico moram še naštudirat kako in kaj, ker imava malo prostora, previjalna zato najbrž odpade...bova skočila zdaj decembra kaj v Ikeo...Kdaj boste pa ve zaključile skužbo? Tudi to se nisem še odločila, najverjetneje nekje po 20.januarju....če nas ne bo kaj prehitelo! Cmoke vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 18:25:13
|
|
|
|
Heilie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Heilie ne sekiraj se, saj bo! ..hvala ti...mogoče še za mano pride ampak zaenkrat splo nisem slabe volje, bomo že..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 19:09:16
|
|
|
|
Akilene
|
tanjusi - hvala enako...sitna sem 100/h, zdolgočasena, zdaj sem privlekla na plan volno, bom kr neki štrikala...ja, tako je, če si "ujet"na vasi..
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 19:15:50
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi - hvala enako...sitna sem 100/h, zdolgočasena, zdaj sem privlekla na plan volno, bom kr neki štrikala...ja, tako je, če si "ujet"na vasi.. Ja jutri morem it po bolniški list, sem nameravala danes, pa sem upala, da bo jutri lepše vreme, pa ne verjamem če bo in potem grem v knjižnico, upam da kaj pametnega najdem...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 20:28:08
|
|
|
|
Sitnoba
|
za moj cukr test - vse ok :D P.S.: meni je bilo tisto prav dobro :) samo pol mi je še pol dneva slabo delalo Drugače pa drugi pregled 20.12. Nekako se igram z mislijo, če bi mojemu poklonila 3D... so danes peljali mimo v sosednjo ambulanto, ker sva mi2 čakala male miške na slikanje kolkov - je bil čisto impresioniram, jih je šel kar od blizu pogledat in občudovat..pa še potem je bil čisto raznežen Tanjusi in Akilen - knjige, ki sem jih goltala (imam zadnjo v obdelali) od Stephanie Meyer - saga Somrak... leta 2008 je bil tudi film po knjigi Somrak, potem pa še Mlada luna...mene so resnično potegnile notri ... tudi ko jih ne berem razmišljam o zgodbi in komaj čakam, da berem naprej :) Bodite LEPE še naprej!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 20:29:25
|
|
|
|
Sitnoba
|
grrr pozabljivka bolniška .... a to grete k osebnim zdravnikom ali te napoti G?!?! Mislim oziroma prepričana sem, da me daje zimsli lenoritis :D
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 29.11.2010 21:49:30
|
|
|
|
*Ninočka*
|
Ma očitno je danes res nekaj v zraku, ker sem tudi sama tečna 100 na uro. Sem popoldan spala kar tri ure skupaj, tako da je stanje zdaj nekoliko boljše. Tudi meni se lušta prebrat eno fajno knjigo, ampak imam toliko dela, da se ven ne vidim. Saga Somkar pa itak zmaga S kolegicami načrtujemo en filmski večer, da si pogledamo vse filme do sedaj še enkrat. Kot kakšne najstnice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 3:20:33
|
|
|
|
Lun1ca
|
Jaz pa spet ne spim! To postlo bom vrgla nekam.. Že itak težko spim zaradi same nosečnosti pol še pa ta najina grozna postelja!!! Za pop*! Namreč mama zlo mehko ležišče in to meni nikakor ne odgovarja in za pikico na i pa še fleksibilne posteljne pode in je to katastrofa.. kar odbijaš se po postli ko se obračaš. Pol še pa škripa vse in joooooooooooooooooooooj No in zadnič sm se mojmu tak zasmilila, da je šel kr naročit novo posteljo, pode in vzmetnice in zdaj čakama dobavo. In upam, da bo še ta teden!! Zna kr trajat to, meni je pa iz noči v noči huje! Pa še bolana bom.. 2 dni že boleče grlo, od včeraj pa še poln nos. Sam vročino še čakam.. groza Pa tak sem upala, da bom letos preskočla to fazo! Pa mi ni uspelo. Skos jem sadje, pijem čaj z limono in medom, pazim se, pa nič ne pomaga.. In če bom bolana.. res ne vem kaj bom. Ko ti lekadoli - ne maram jih in še en dr* mi pomagajo Drugače smo pa včeraj meli pregled in je vse ok. Maternica raste kot mora, srček je tudi nabijal in tako imamo naslednji pregled 29. 12. Glih za glih še letos
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 7:54:11
|
|
|
|
Akilene
|
Dobro jutro, dober dan! Sitnoba - jaz sem fan Somraka , sem pogoltala že vse knjige, čakamo še na zadnji del filma...A je katera že brala Duše od iste avtorice? V knjižnici je skoz zunaj, tako, da se ne dokopljem do nje. Sicer pa sem v prvem delu nosečnosti prebrala kup trivialne literature, tako, da mi še zdaj gre na bruhanje od vseh plemenitih vitezov . Pa še mož je trpel, ko sem ga od doze osladnosti obtoževala, da sploh ni romantičen...hahaha... Drugače pa - vsem lep dan, razmišljam kaj naj jem (5ra8 ima sigurno kak predlog?) in kaj bi potem počela. Za kosilo že imam v planu goro maščobe - kanelone s šunko&sirom in mešano solato.
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 8:07:38
|
|
|
|
naja17
|
Jutro.... Brrrrr... mraaazzzzz.... Pa komej sva avto odtajala Zajtrka tud pr men še ni blo (sej jutranji veliki medenjak ne šteje a ne?), čakam sodelavko, da grem pol v pekarno iskat navihančka .... Za kosilo pa danes kar pasulj iz skrinje, moj bo pa segedin, k ga jest ne maram.... Ah, jest sem že na pol doma... Komej čakam pregled 13., pa pol še kak teden, pol bom pa doma, na toplem ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 8:23:33
|
|
|
|
Heilie
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba bolniška .... a to grete k osebnim zdravnikom ali te napoti G?!?! Bolniško ti vedno da osebni zdravnik. Jaz jo grem ju3 iskat in bom pol domaaa . Pa komaj čakam pregled, upam, da je vse ok!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 8:46:01
|
|
|
|
5ra8
|
jutroooo Akilene....mmm kaneloni...se lahko povabim k tebi na kosilo? evo jajčka na 'uč' sem jst včer zvečer jedla spet po dolgem času. mmmmm za tiste pa k ne marate pa en 'vroči pes' pa dober tek Danes pa spet sneg, no naj saj domov pridemo lepo, potem pa se naj usuje zarad mene.
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 8:55:17
|
|
|
|
inia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Eno vprašanje: a se še vedno daje babici (oz.medicinski sestri) v bolnici, ki ti obleče dojenčka za domov majhno darilce? No, takšna je bila praksa pred 10 leti, za kar sem izvedela šele v porodnišnici in je moral dedc kupit nekaj, zdaj bi pa rada prej imela pripravljeno. Meni se zdi da je blo pri nas enako, da sem jaz videla da nosijo kavico in da je potem moj kupil in prinesel, pa meni se zdi da še ene kekse zraven... Ne vem kako je drugje, ampak pri nas (bila sem v Celju) sem jaz moja dva sama oblekla v oblačila za domov. Nobenega sploh blizu ni bilo. Prinesla mi je samo tiste papirje (odpustnico) in je šla. Še adijo mi noben ni rekel Pa saj tudi drugače se kaj dosti niso ubadali z menoj. Razen zjutraj ko pride bo otročičke, da uredijo kar morajo. Čez dan pa ni neke pozornosti nobena polagala. Sem pa videla, da je katera kaj nesla babici, ki je bila pri porodu zraven. Od mene ni nič dobila, ker sem bila totalno nezadovoljna in razočarana. Je bila skrajno neprijazna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 9:00:14
|
|
|
|
inia
|
Heilie..jaz sem bila v podobnem položaju v prvi nosečnosti. S tem, da jaz sem šla še toliko prej, da se mi ni štelo za porodniško. Najprej sem se malo sekirala potem pa čisto nič. Imaš tiste mesece za sebe in in tudi potem ko je otrok star eno leto nimaš skrbi, ker moreš leteti nazaj v službo. Vse je bilo bolj sproščeno. Res da je odvisno od finančne situacije, ampak so pa druge prednosti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 9:35:04
|
|
|
|
Klemy82
|
Oj. Jaz že pridno kuham paprikaš, da bo dragi imel kaj za jest, ko bom odsotna en cel dan. Jutri zjutraj imam pregled, pa bom šibnila danes do mame pa gor prespala. Jah, to je pa lepota, če imaš G na drugem koncu Slovenije pa si brez avta. No, ok, eno uro stran. Aja, pa centralna nam je crknila. Je že tašča norela spodaj navsezgodaj, pa meni nič jasno, kaj je, grem gledat, ja, peč ne dela, gorilec sploh ne zalaufa... zdej pa upamo, da je smo kakšna cev zamašena, da ni vse skup duše spustilo... tast je že na poti domov, da pogleda, kaj je. Imela sem pa jaz danes neke ubrisane sanje... da sem kao imela popadke, pa sem kar sedela s kolegico zunaj an sončku, pila kavo pa čakala, da mali ven pade. Ko bi bilo tako v izi v resnici...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 9:46:57
|
|
|
|
Klemy82
|
U, ravnokar se mi je uspelo naročit na 3D! 15.12!
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 10:28:50
|
|
|
|
SaMaa
|
Hej pozdravljene, evo jaz sem še eno urco v službi, potem grem pa malo v shopping. Grem kupit dudico pa flaško pa po nekaj malenkosti v Mullerja šibam. Drugače je pa tole z urejanjem bolniške in podobnih zadev kar nekaj. Nihče ti ne da popolnih informacij, kogarkoli pokličeš ti nekaj na pol pove. Jaz sedaj čakam odgovor komisije, da vidim, če mi bodo podaljšali bolniško. Kaj boste danes kuhale? Pri nas bo pire + kislo zelje + pečenica.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 10:38:07
|
|
|
|
maja1985
|
Pozdravljene! Sem še danes popoldne v službi .. grrr ... ampak OK ... se moja dva očitno čist lepo zabavata brez mene Sem jima skuhala omako za špagete, tak da si sam špagete skuhata in imata kosilo, jaz imam pa še od včeraj palačinke in kompot. Včasih se počutim, kot da smo v hotelu ... vsak nekaj drugega je Danes zjutraj smo imeli tako ledeno pred blokom, da mi je spodrsnlo ... sreča, da me je tamali držal za roko, ker drugač bi padla po tleh in ne bi bilo zanimivo. Mi je rekel: "Mami, počas pejt, jst te ne bom k zdravniku vozu." Jaz sem se tak smejala Spanje ... zadnje tri noči spim ko dojenček Je bil že čas ... moram hitro potrkat Drugače pa komaj čakam pregled v četrtek, v petek pa via IKEA Greva po jogi za bejbija pa ene par malenkosti za stanovanje bova še kupila, pa mislim, da me pelje dragi še mal na ogled enega mesta, sam vem katerega Pozabljam ... nič novega Lep dan!
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 10:38:17
|
|
|
|
5ra8
|
Jst sm glih z malce...huh sem se najedla SaMaa, uspešen šoping ti želim. Pa poročaj kaj boš nabavila punce merkajte zunaj, prav ledeno je. Zjutraj je meni in psu drselo sto na uro še pes se je komaj ujel. Pri men še kar nič novega glede vozička
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 10:52:59
|
|
|
|
nelikaa
|
Ola! Naslednji pregled imam 22.12. Imam precej dela danes. Prav super, saj me daje neka čudna depra in se moram malce zamotiti z delom. Včeraj sem imela ogled za oddajo stanovanja. Bil je precej zainteresiran, tako da pride v sredo zopet na ogled. Upam, da bo vzel, saj nimam časa še za te oglede vsak dan. Midva z dragijem pa se bova ta vikend počasi začela seliti. Hiška je finito. Pobelili so tudi že. V četrtek pa pridejo montirati kuhinjo. Joooj komaj čakam! LP
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 12:06:22
|
|
|
|
naja17
|
Zdej pa resno... Ma lahko tole moje žretje sladkega kake posledice? Ker tole je resnično preveč... Ne morem se obvladat, sploh v službi mi ne gre.... Ravnokar zmazala celo vrečo muchmelow-ov vase Pa ne, ni mi še dost
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 30.11.2010 12:11:57
|
|
|
|
tanjusi
|
Pozdravljene ! Da se še jaz pofočkam... Zjutraj sem šla k zdravniku po bolniški list, potem pa v službo, sem si privoščila ene pol ure čveka.Je kar pasalo. Kupila sem adventni venček, pa eno božično zvezdo, tako da vsaj malo diši po praznikih in veselem decembru ... In potem se celo pripeljala z avtom do hiše , bravo moj avto Počasi pripravljam kosilo: krompirjev golaž in palačinke. Pa malo boljše volje sem kot sem bila včeraj
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?