|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 24 [25] 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
30.11.2010 6:45:34   
twetka
Jutro pupe moje. Danes pa je moje jutro polno veselja in dvomov. Pred eno uro sem ugledala tudi js težko pričakovani plusek, ampak sem še vedno v dvomih, pa čeprav mi cb digital kaže lep plusek. Imam občutek kod da se bo kmalu ulila pa ponoči sem imela eno ostro bolečino ki je trajala nekaj minut in se umirilila. Prav ne morem verjet, da bi nama že ratalo kar po prvem postopu IUI. Čez dobro urco kličem v Mb, pa upam da me dajo po hitrem postopku na krvni test, da ne bom več dolgo v dvomih. Sej veste tile testi. Čeprav do zdej so bili vedno negativni in tudi ni blo nosečnosti. Sej ne vem kaj si mislit, po eni strani sem polna strahov in dvomov, po drugi strani prekipevam od veselja. V glavnem, če ta belina ostane do vikenda in če še ta teden krvni test pokaže da je hormona dosti in da je vse ok, me z vikendom uradno lahko pobarvate ROZA.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.11.2010 7:09:22   
Anonimen
Twetka, juhej! user posted image  user posted image  user posted image Za vas, ki se že dolgo trudite za svoje štručke, sem še posebej vesela! Upam, da bo tudi krvni test pokazal nosečnost in da bosta s tvojim čez 9 mesecev cartala malega user posted image !  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

auser posted image

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
30.11.2010 7:31:44   
srečica17
čestitke twetka......user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 30.11.2010 7:32:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.11.2010 7:57:49   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Bravo rozika!!!
Zelo lepa novica na zadnji dan v novembru user posted image . Cartaj svojo pikico v trebuščku, tvoj pa naj carta tebe.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.11.2010 7:58:08   
zolika
Dobro jutro....očitno je danes roza dan!

Nekaj časa se nisem javlala....vraževerje pa to!user posted image user posted image user posted image sem pa vas brala!

In sporočam,da smo jo včeri ugledali user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
Najprej ba Baby check - kjer je bila bleda...potem pa hitro še Clear blue kjer je bil viden LEP plusek!!!!
Po 7ih krogih nama je USPELO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke VSEM user posted image ! In VEEEEEEEEEEEEEEELIKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki greste v nove boje!!!!!

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 605
30.11.2010 8:12:05   
Anonimen
Jooooj! Roza dan na RR!! user posted image  user posted image  user posted image Bom še razmislila, da bi še jst danes test delala. user posted image Čestitke zolika!

auser posted image

(odgovor članu zolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
30.11.2010 8:16:01   
jolika
Čestitke Twetka in zolika!!!!user posted image user posted image user posted image Zdaj se pa nič sekirat pa obremenjevat in samo uživat..user posted image Pa držat pesti še za nas. (Meni se je že pokazal -)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
30.11.2010 8:20:15   
srečica17
zolika čestitkeuser posted image ........se mi je zdelo, da mora bit novembra še mal rozike......SUPER.....

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 608
30.11.2010 8:36:35   
Katte
Še ena user posted image  user posted image  user posted image !
Čestitke tudi tebi, zolika. Želim ti lepo nosečnost in čudovitega user posted image , ki bo zate najlepši na svetu user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 609
30.11.2010 9:30:25   
majčii
Bravo twetka, čestitke :) :) Ti pa si se načakala za tale + :)
Želim ti veliko sreče in zdravja tekom nosečnosti in predvsem zdravega user posted image .

Ful sem vesela zate :) vidš pa je le ratalo ;)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 610
30.11.2010 9:32:40   
coris
twetka ne venam če se me še spomniš ampak jaz tebe in ostale borke ki se že tako dolgo trudite kar naprej berem in spremljamuser posted image  vse kar ti lahko je rečem je, da ti ISKRENO PRIVOŠČIM in da sem takoooooooo srečna ko uspe tem, ki se tako dolgo matrajo in želijouser posted image  želim ti čudovitihuser posted image  enega zdravegauser posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čez celo nosečnost. res si polepšala november s tole novičko in dala upanje in zagon še ostalim puncam. ne vem sicer ali si sodelovala tudi na temi prvi poizkus zanositve, ampak če si, bomo fullllllll srečne če se pojaviš še pri nas da te dodamo na seznam rozik user posted image user posted image  še enkrat bravouser posted image user posted image

vidim da si se tudi ti zolika kar namatrala in res lepo je ko boste okoli božiča že prvič na uz zagledali vaše male zakladkeuser posted image user posted image  bravo zolika in twetkauser posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
30.11.2010 10:48:32   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: ktm10
Jaz vas že veliko časa spremljam, danes sem se opogumila da še kaj napišem...
Novembra sva se z mojim spravila v nov boj in sedaj čakamo...Ta vikend se bo pokazalo, če sva bila uspešna...Doma imamo 1,5 letnico,ki bi ji radi podarili enega bratca...

Čestitke vsem novim nosečnicam...ostalim pa veliko sreče!!user posted image user posted image

Pri čekiranju avgustovk 2011 (ker upam, da se jim pridružim) sem opazila, da je še ena s tega foruma ravno zagledala user posted image .
ktm10, iz srca ti čestitam in ti želim vse najlepše v drugi nosečnosti in fantka, če si ga želiš user posted image . Vendar imam občutek, da tudi punčke ne boš nič manj vesela user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu ktm10)
Neposredna povezava do sporočila: 612
30.11.2010 10:56:06   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte user posted image
user posted image   1.11. urša28user posted image
  user posted image 3.11. anonimna user posted image
user posted image 3.11. anonimna user posted image  user posted image  
user posted image  4.11. thanchykauser posted image
user posted image  4.11. fiala user posted image
user posted image  5.11. anonimna user posted image user posted image
 user posted image   5.11. anonimna user posted image user posted image
user posted image   5.11. soncek3 user posted image
user posted image   6.11. smeška83user posted image
 user posted image 7.11. Katteuser posted image
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy* user posted image
user posted image  10.11. camino79 user posted image
user posted image  11.11. Linetauser posted image
user posted image  11.11. SRCE user posted image
user posted image  12.11. cori user posted image
user posted image 12.11. anci banci user posted image
user posted image  13.11. Nutryuser posted image
user posted image  13.11. TEDIGOuser posted image
user posted image  13 .11. mladikauser posted image
user posted image  13 .11. anonimna user posted image user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image user posted image  user posted image
user posted image  15.11. Luna*user posted image
user posted image  15.11. aTri user posted image
user posted image   16.11. Arualuser posted image
user posted image   16.11. Rebeka_user posted image
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image user posted image
user posted image  21.11. srečica17 user posted image
user posted image  23.11. Monsterauser posted image
user posted image 24.11. RdečaPaprikauser posted image
user posted image 24.11. mala Tara
user posted image  25.11. benjiuser posted image
user posted image  26.11. lipi user posted image
user posted image 26.11. anonimna user posted image user posted image
user posted image 27.11. taja01user posted image
user posted image  28.11. mojamura
user posted image  29.11. bevcikauser posted image
user posted image  30.11. anity_1user posted image
user posted image  30.11. twetka user posted image
user posted image   30.11. Wolfina
user posted image   30.11. pikicaa25user posted image
user posted image  x.11. petrusa user posted image
user posted image   x.11. anonimna user posted image  
user posted image  x.11. witchuser posted image
user posted image  x.11. dini
user posted image  x.11. zolika user posted image
user posted image  x.11. ktm10 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 50
user posted image  

NOSEČK: 12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo, jacki, smeška83,
Katte

< Sporočilo je popravil Katte -- 30.11.2010 11:02:39 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 613
30.11.2010 13:45:10   
zolika
Hvala VSEM za lepe želje.... user posted image user posted image

smo veseli, ker smo na user posted image user posted image kr neki časa čakali.... ampak se je izplačalo!
Sem se že naročila na pregled! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOmaj čakam,da vidimo kako smo in kaj dogaja v bušiju! user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 614
30.11.2010 14:34:32   
witch
twetka moja user posted image user posted image user posted image user posted image oh kak sem jaz vesela user posted image user posted image user posted image sem kar solzne oči dobila  user posted image evo pa si dočakala svoj plusek. Zdaj pa lepo čuvaj svojo pikico in še naprej navijaj za nas user posted image

zolika čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image pa se bo konec meseca zelo lepo končal user posted image lepo nosečnost ti želim in zdravega user posted image

uuu pa še ktm10 user posted image user posted image user posted image čestitke še tebi in lepo user posted image ti želim user posted image

To pa je roza dan na rr-ju user posted image user posted image user posted image odkar sodelujem tukaj gor se po mojem še to ni zgodilo user posted image user posted image user posted image pa kar 12 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost vsem user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
30.11.2010 14:37:49   
Arwenko
Ooooo, kaj jaz vidim, naša tweetka je dočakala plusek. Iskrene, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teta Witch, zdaj pa še tebe čakamo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 616
30.11.2010 17:04:48   
witch
Arwenko hja.... mislim da bodo vaše pikice prej diplomirale, kot bo moja sploh do mene prišla user posted image nikamor ne gre... pa kar noče bi.... upam, da bo G kaj pametnega povedala.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 617
30.11.2010 21:24:20   
mag3
Heeeej Tweetka ČESTITAM. No pa si ga dočakala tudi ti. Končno. Sem ful vesela zate. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 618
1.12.2010 8:14:01   
twetka
Jutro pupike moje. Hvala vsem, še posebej pa hvala za vse vaše besede v tem zadnjem letu. Še zdej ne morem verjet, da je ratalo tudi nam. Včeraj sem bila že na krvnem testu, ker sem zjutraj klicala v mb in so rekli naj kar pridem. Sem malo nervozna, ker je hormona bilo še bolj malo, ampak dosti, da nosečnost nastaja. Kolker vem, more bit hormon okoli 50 da je nosečnost potrjena, js sem ga pa včeraj imela 75. Po moje je to čist normalno za zgodnjo nosečnost, ker sem šele včeri imela dan izostanka oz, če gledam vse cikle s klomifenom bi naj bi dan izostanka danes. Danes je 33 dan mojega cikla, s klomifenom sem pa mela tudi že na 34 dni, zadjega s klomifenom pa na 32, tako da sem ta cikel štela kar 32 in na ta dan je bil plusek na testu. Drug teden imam v mb kontrolo hormona spet in upam da bo do takrat že ful ful visok, po moje bi mogu bit. Upajmo na najboljše. Sem razmišljala malo, ko ene šele en teden po izostanku M testirajo in če grejo takrat na krvni test je hormona že zelo zelo veliko in je po moje moj hormon čist dosti visok za zgodnjo nosečnost. S tem se tolažim. Upam, da pikica ostane pri meni do avgusta in da bo vse ok.  Dajte me pod navijačice, bom pridno stiskala pestke tudi za vas. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 619
1.12.2010 8:29:24   
Wolfina
Ste pa resno vzele, da je treba roza barvo porabit! Čestitam, ful sem vesela za vas, še posebej za "stare borke"! Srečno do konca in naprej!

Moje M še ni, ne vem, al bo al ne bo. Testa nočem delat, ker imam totalno štalo sicer in - bi me še dodatno podrl, + si pa nočem kvarit z vsem skupaj... Če ne dobim M, ga bom delala v petek...

Bravo, punce!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
1.12.2010 9:00:57   
xoxox
Ooooooooooooooooooooooooooooooo... Kaj vidim? Twetka čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 621
1.12.2010 9:02:07   
xoxox
Ja pa tudi vsem ostalim 11 nosečkam čestitke. user posted image user posted image user posted image Lepo ste zaključile november. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 622
1.12.2010 9:05:25   
Katte
Po mojem bo mesec zaključila Wolfina user posted image . Naredi testek in nam sporoči. Držim pesti user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 623
1.12.2010 9:16:40   
xoxox
No še tebe čakamo Wolfina. Gremoooooooooooooooooooo narest user posted image ... Da bo seznamček še lepši. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 624
1.12.2010 9:18:55   
tejchy*
Držim pesti še za zadnje ki čakajo user posted image
vsem novim user posted image pa iskrene čestitke in čimlepšo nosečnost, ter zdravega user posted image !! user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 24 [25] 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 24 [25] 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?