|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 0:41:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
   RE: Majčki 2010
29.11.2010 9:03:44   
fiška33
Dobro jutro, krasen dan se je naredil. Vse je sveže zasneženo, nebo pa brez oblačka user posted image .

Že kr z malo nostalgije gledam na sneg, ker Down Under (DU) ga bo tu pa tam za vzorec. V Melbournu so rekondne zimske temperature -2 stopinji. Se pa zame obetajo čisto drugačne, celoletne, vrtnarske dogodivščine user posted image .

Trenutno malo updejtam svojo angleščino, saj je treba narest tudi IELTS izpit s solidnimi ocenami.

Naša punčka je ultra razvajena. Vsaj kar se večerov tiče, pa smo jo čisto zasrali user posted image . Upam, da je samo obdobje. Namreč, včasih sem jo ob 19h odložila in je zaspala vsaj do 23h prvo rundico, midva pa sva imela miiiir user posted image . Pred kakimi 10 dnevi, ko ni blo več šanse, da zaspi v svoji posteljici, je izsilila, da sem jo dala kar direkt v ta veliko posteljo, jo malo podojila in sem lahko šla. Zdaj pa me ne spusti več vstran in se hoče stiskat in božat. Če mi že uspe pobegnit malo na kavč, me čez 15 min, ko se zbudi, spet kliče ... In ni šanse, da ji pobegnem user posted image . Včeraj sem jo skoraj do 22h gor držala, da bi bila dost utrujena, da bi kar zaspala, ampak neeee.. Sem morala kar z njo it spat. Sicer sem pa tako veliko bolj spočita čez dan user posted image . Sem vam tistim, ko mate koga, da vam bebo malo po čuva čez dan kar fauš. Izkoristim vsak trenutek, da naredim kaj koristnega, ampak mi časa kronično primanjkuje.

Že umivate zobke? Jaz sem kupila neko zobno ščetko s širokim držalom - grizalom v DM in je včeraj v banici malo glodala ščetko user posted image .

Posvetovalnica, pri 6,5 meseca: 67 cm, 6650 g

lp

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 29.11.2010 9:12:12 >

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
29.11.2010 9:32:02   
klupko
Aninchy - sej res! Kva je pa s seznami?? Si se malo polenila..user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
29.11.2010 10:09:05   
Meemee
Ola.

Danes sem pa res utrujena, ker se je en model (še raziskujem kdo) ob polnoči odločil nadstrešek odmetavat. Seveda je nadstrešek ravno pri naši spalnici user posted image user posted image user posted image . user posted image je tako spala od 22ih do 01ih, jaz sem pa tisto ropotanje poslušala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vsekakor, pol svečke smo v soboto proslavili - odrasli s pol torte user posted image , ki jo je naredila moja mami, user posted image pa je dobila kuhan korenček in ga pridno popapala user posted image user posted image . Se pozna to, da zdaj že 2 tedna vsak večer dobi riževo kašico in včasih malo kakija dopoldne.

Sem bila pa čisto presenečena danes zjutraj, ker NI bila nič pokakana (ponavadi mora pižama v pranje, ker gre vse čez, pa še čez dan je vsaj 3x pokakana) user posted image user posted image user posted image Upam, da ni kriva čokolada s torte user posted image

fiška - ja, samo obdobje je to. Jaz tud nekaj časa zvečer nisem smela stran od nje, ker se je takoj zbudila user posted image

gromska - user posted image user posted image user posted image za začetek GH in user posted image user posted image user posted image da čimprej voziček zrihtate

seznamček - ga pogrešamoooooooooooo (user posted image je 28. 11. imela 8020 ) user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa letiva ven dokler je še sonček, potem pa kakšno fotko naše zimske idile prilepim user posted image

user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
29.11.2010 10:21:40   
Aninchy
nahitr....

seznamček - user posted image user posted image user posted image sm ga šla zadnič urejat, pa mi je vn vrglo, pa če kopiraš, smejkotov ne da zrom, jih je pa tolk, da se mi ni dal vse jovo na novo pisatuser posted image user posted image user posted image
Bo pa! Že mene jezi k mam skor 50 strani za prekontrolirat... ma nism jst kriva da rr štekauser posted image user posted image user posted image

aja, zdej pa to, po kar sm pršla....

RDEČA RITKA!user posted image user posted image user posted image Kako pozdravi? Kaj nardit? Zdej sm mu namazala s sudokremom pa se mal "lufta"... pa taki mali mozolčki rdeči so zram, je to normalno?? Dons me je čist šokiral tole zjutri za dobro jutrouser posted image ampak ne vem od kod se je vzel, če nisma ravn zdej nobene nove hrane dajala, pa tud kreme nism menjala v zadnjem času...??? HELP!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
29.11.2010 10:22:02   
Meemee
user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
29.11.2010 10:23:51   
klupko
Da še mal pojamram...user posted image
Anej si te hraste trga kot po tekočem traku. Ne vem kaj naj naredim. Sem mu celo probala nalimat flajšter čez, ampak ga je strgal dol v roku 10min..strah me je da bo ves brazgotinast.
Sem klicala patronažno v upanju, da bo rekla da se ne bo nič poznalo, ker je še dojenček in se bo koža še obnovila, ampak nisem tega dobila..pravi, da brazgotine bodo ostale in da ga v tem trenutku lahko samo s kakim bepanthenom namažem, to je pa vse. Krem proti brazgotinam se na svežo rano ne sme mazat, tako da imam zvezane roke. Je pa rekla, da te brazgotine ne rastejo z otrokom, tako da ko bo večji bo to veliko manj opazno...ampak vseeno sem žalostna..ta lepi obrazek brez nobene pikice bo kar brazgotinastuser posted image user posted image
Po drugi strani se pa tolažim, da so taki moški, ki imajo nekaj na obrazu veliko bolj šarmantni in zapeljivi..bo dobil lepo ženo user posted image Lija Izabela je žal rezervirana...Lenart je napadel z vsem svojim šarmom na srečanjuuser posted image user posted image
Moj user posted image ima eno malo znamenje nas ustnico in mi to noooroooooo všeč!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer brazgotina ni znamenje, ampak ga bo vseeno naredila posebnega..ah, pa saj je že tako...user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, grem malo kopalnico zribat dokler moja fanta spita...joj, obožujem ju oba!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
29.11.2010 10:27:51   
klupko
Aninchy - če imaš slučajno praško pasto mu maži pri vsakem previjanju, čim pogosteje previjat in luftat ritko, dokler se ne pocajta. Ta praška pasta sicer izgleda ogabno, kot bi mu kakec pacala po ritki, ampak dela čudeže...nam je sudocrem pomagal le ko je imel malo rdečo ritko in sem mu preventivno namazala še preden so nastali mozoljčki. Samo enkrat smo imeli grozno  vneto ritko, prav plenični soor in sem mu mazala s praško pasto in Daktarin gelom, pa smo v dveh dneh novo ritko nalimali.user posted image
Naj bo čimprej mimo.user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
29.11.2010 10:29:23   
deveta
Dobro jutro!

Meemee: ja slikico zimske idile daj goruser posted image . vse tako o snegu govorite, jaz pa samo berem in gledam v ta dež čez oknouser posted image user posted image . Se tolažim s tem, da nam vsaj kidat ni trebauser posted image .

user posted image user posted image  za vse ki uvajate GH in za vse, ki preizkušajo nove poskuse kobacanjauser posted image user posted image

Danes pa sem jaz glava družineuser posted image user posted image . Moj mož je danes bresposelen in ga "moram" jaz vtdrževat z mojo porodniškouser posted image user posted image user posted image . Sicer pa je šel danes zrihtat papirje in s 1. decembrom začne delat v Trstu. user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj kaj po hiši naredit, pa slikice snežne idile čakamuser posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
29.11.2010 10:31:59   
deveta
juh, slikce so že tu, ko sem pisat začela jih še ni bilouser posted image user posted image user posted image

joj, kako je lepo.user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
29.11.2010 10:37:41   
deveta
Aninchy: jaz sem zmeraj praško pasto gor dala, včasih je bilo že do večera dosti boljše. Nad praško pa sem dala hladilno mazilo. Tako me je patronažna naučila. prve mesece je bila rita pogosto rdeča, ker je non top kakala. Torej: praška pasta in čez hladilno mazilo (praška pasta zdravi, hladilno mazilo ščiti). Je rekla, da če to ne pomaga v dveh dneh, nej grem k zdravniku pokazat, ker je mogoče glivično in tam bi neko drugo kremo dobila (sem že pozabla kako se kliče) user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
29.11.2010 11:00:05   
Aninchy
aha, hvala punce user posted image sicer mu jst skos s hladilnim mazilom mažem..... kje pa dobim praško pasto? predvidevam da morm v lekarno???user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
29.11.2010 11:04:24   
klupko
Pridi na obisk, jaz ti jo dam.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
29.11.2010 11:14:46   
nusi
aninči - še jaz potrdim - praška pasta je zakon za te stvari

gromska - želim hiter in uspešen servis

klupko - pa sej js sm tut brazgotine dobila od noric, ampak verjemi, da z leti postanejo res neopazne, samo jaz jih še vidim, še moj user posted image , ki me od blizu gleda jih ne vidi, pravi, da sem čist lepa user posted image

deveta - to, evo ženska emancipacija je doživela nov korak, sedaj gremo kar v kontra smer user posted image . Sej se sam hecam (sej veš), a potem je tvoj doma, dobro izkoristite ta dva dni user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 29.11.2010 11:15:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 3614
29.11.2010 11:18:53   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: nusi pravi, da sem čist lepa user posted image

In ti mu verjameš???user posted image user posted image user posted image user posted image
On že ve zakaj te hvali.user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
29.11.2010 11:44:23   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

IZVIRNO SPOROČILO: nusi pravi, da sem čist lepa user posted image

In ti mu verjameš???user posted image user posted image user posted image user posted image
On že ve zakaj te hvali.user posted image

bom kr mogla verjet, moja socialna mreža je trenutno bolj luknasta user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
29.11.2010 11:44:26   
izalina
user posted image user posted image user posted image  Končno sem vseh 5 strani prebrala user posted image user posted image user posted image Pa saj ni čudno, da je nekatere čist zamedlo user posted image user posted image .

Pri nas je snega kar nekaj, sem bila presenečena. Smo že sprobali voziček kako šiba po nespluženih pločnikih in gre lepo. ampak danes gre pri nas dež, tako da bova šle ven samo takrat, ko greva na telovadbo oz. bova šle malo prej, da narediva še en krogec.

Skutice - ji še ne dajem. Jo bom pa sama delala. Jaz za naju kupim tisto od Vipavsko, ki ima svtlomoder pokrovček. Potem bom pa notri vmešala različno sadje.

Vneta ritka - z njo se borim že od sredeuser posted image pa je šele od včeraj malo boljše. preizkusila sem najprej ognjičevo kremo od Welede (bilo je samo slabše), neko hladilno mazilo iz mercatorja (malo boljše) no potem sem pa poskusila Sudocrem pa je vidno bolje, vendar še ne OK. Praško pasto sem pa nekam založila in ne vem kje je user posted image . Dobila sem jo pa v Baby paketu v porodnišnici pa sudcrem je bil tudi notri.

Vrtec - v vsakem primeru je pametno oddat prošnjo vsaki. Tudi če ne mislete dati otroka v vrtec. Jali je bolj težko dobit. Če pa ne dobiš vrtca v tistem šolskem letu, imaš potem v naslednjem letu nekaj točk več. Kar pomeni, da ga naslednje leto dobiš prej. Tako so meni svetovale prijateljice ter vzgojiteljice.
Drugače je pa takole z vrtcem: vsaka občina je DOLŽNA otroku zagotoviti varstvo. Tako da če ne dobiš vrtca, napiši pritožbo. Oni se zavedajo, da so dolžni vsakemu otroku zagotoviti varstvo po zakonu in ti ga potem tudi zrihtajo. Preverjeno. Ampak starši tega ne delajo, ker za to ne vedo.

Spanje - imamo podobne težave. Zvečer se kaar namatramo, da zaspi. Včasih je zaspala s flašo. sedaj ne več. user posted image bi jo pa kar nosil, da zaspi. Jah on lahko, kaj meni naj pa roke odpadejo, da nasom 9kg otroka vsak večeruser posted image .

Še eno vprašanje user posted image kaj je bolj pametno dati prej Jogurt ali skuto. Malo rrazmišljam kako naprej s to GH. No še prej ji morem pa dat rdeče mesouser posted image . Po moje bomo kar z žrebičkom štartali. Tašča bo pa enkrat govejo juho skuhala, za v skrinjo. user posted image Ker goveje juhe jaz nebo kuhala. Mi je škoda lonca user posted image user posted image user posted image .

Saj bi še kaj pokomentirala pa sem pozbla zdaj vseuser posted image .

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
29.11.2010 12:54:17   
Meemee
user posted image

takole vozičkava user posted image user posted image user posted image

user posted image

takole smo pa imeli danes zjutraj na balkonu user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
29.11.2010 14:39:02   
deveta
klupko: sem tvoj post prebrala zjutraj pa me je tako zamikalo pečenje. Eko, zdaj imam pa kruh v peči in že dišiuser posted image user posted image

Meemee: joj od kod pa si doma, tako lep razgled imate čez balkon, kot da bi na gozdni jasi živeli zgleda po slikah. Ko sem malo bolje pogledala sem videla da je tista prva slika iz balkona slikana, je tako?user posted image  res je prava snežna idila, žal pa je za vse lepo treba malo garat. user posted image . ker kidanja, pa je moglo bit kar nekaj, če sklepam po sliki z vašega balkonauser posted image

Aninchy: ja, praškopasto imajo v lekarni. skori vsaka ima svojo. Jaz jo imam od Obalnih lekarn, sem pa eno tudi jaz dobila v paketu v porodnišnici, je pa bila od Ljubljanskih lekarn (če se ne motimuser posted image , mogoče pa od katerih brugih)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
29.11.2010 14:41:53   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

klupko: sem tvoj post prebrala zjutraj pa me je tako zamikalo pečenje. Eko, zdaj imam pa kruh v peči in že dišiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moj otrok danes v celem dnevu ni spal niti eno uro!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
29.11.2010 15:45:07   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Moj otrok danes v celem dnevu ni spal niti eno uro!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Welcome to the club user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
29.11.2010 17:02:46   
Sapin
Pozdravljene!
Je prav zabavno brati, kaj vse se dogaja našim majčkom in majčicam. Kot prvo čestitke MOI inemu Eliasu in veliko zabave z uvajanjem svinjskega dunajca s pomfrijem in kokakolo ter ostalo hrano tipa kašiceuser posted image user posted image . In bravo Klupko za uspešno prestajanje noric. Nas večino verjetno to še čaka ...user posted image

Nam gre super. Aparatov za čičenje noska še nisem uporabljala, saj na srečo še ni bilo potrebe, bom pa verjetno, ko bo mala prehlajena vedela, kaj uporabiti.user posted image
j.b - haha - naša tudi kaka kot novorojenček petkrat na dan, je pa kakec zelen user posted image  (pa ne zaradi prebavnih težav, ampak zaradi avokada in ohrovta). Sicer pa nam uvajanje kar gre. Še vedno pa se tudi dojiva. Sploh ponoči. Naša se zbuja po novem pomoje na dve uri, spi pa zraven mene. Slončkanje je prav zabavno - se dogaja povsod drugje kot v postelji in posledično so prišli na spored dosedaj še neuporabljeni položajiuser posted image .
Glede emšota pa pa ... Ga imam ravno prav in tudi ravno pravi čas je, da izkoristim porodniškeuser posted image - čas recesije. Bom pa 40, še pred koncem osnovne šole moje prvorojenke.
Pri nas pa ni kaj prida snega.user posted image Sem vam malo fouš. Pa še tak hladen veter imamo, da danes po dolgem času sploh nisva šli ven (lena mami). Smo bili pa včeraj zunaj in kombinezonček se je super obnesel. Je bila mala topla, midva pa oba zmrznjena. Pa podloga iz  ovčke v vozičku je super.
MOI - obožujem vikende tu, ko očka prevzame Ajdo zjutraj, jaz pa se še malo crkljam v postelji. Še posebej prav pride, ker se mala zadnje čase ponoči neliko zbuja in sem od celega tedna malce zmatrana.
Toplice - jaz kontempliram o Strunjanu - bazeni s toplo morsko vodo. Ve katera kaj o tem? Kako priporočilo? Imam še bonus - mamino darilo, ker sem jo naredila za babico, za izkoristit. Pa h kakemu bioenergetiku bi šla, da mi počisti čakre.
Vlažilec je zakon. Preden sem ga uporabljala sem imela suhe sluznice, izsušeno kožo ne glede na to, koliko kreme sem si nanašala. Imam ga že tretjo sezono.user posted image
Varstvo - povzroča glavobole. Ob tem, da sem SP in bom iskala delo po koncu porodniške, da verjetno v vrtec ne bo sprejeta, da mislim imeti še kakega otročka ... Bo pestro in bom ravnala po navdihu. Sem pa že oddala prijavo in bom imela ob marčevskem vpisu 8 točk + za septembrski vstop. Mi se pa svetovalka v vrtcu za povečanje možnosti za dobiti mesto v vrtcu svetovala še enega otroka ...user posted image
Slikce - shrani.si očitno dela samo v sloveniji. Bom, ko bom doma.
Slike - otročki so sladki za sladkorno fasat. Naša tudi lepo pozira. Le po kom ima to.
Kopanje - sem za skupno namakanje. Sicer pa sva midve vpisane v tečaj vodnih igrarij za dojenčke. user posted image
E- mala bi tudipo tipkovnici tolkola, tako da le še vprašanje: A je kaka silna razlika med trip trap stokijevim stolčkom in tistim slovenske izdelave?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
29.11.2010 17:21:05   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Sapin

E- mala bi tudipo tipkovnici tolkola, tako da le še vprašanje: A je kaka silna razlika med trip trap stokijevim stolčkom in tistim slovenske izdelave?

Tripp trapp naj bi zdržal tudi težjega odraslega, ostali podobni stolčki pa ne. Vem pa ne točno.

< Sporočilo je popravil Meemee -- 29.11.2010 17:26:35 >

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
29.11.2010 22:18:17   
nusi
čer user posted image

danes ste pa vse nekam poniknile? Mah jaz pa ugotavljam, da bo moj voziček dušo izpustiluser posted image . Mislim, da ga preveč gonim, čist že škripa, se mi zdi, da je podvozje že kar precej fuč, današnja vratolonma vožnja po snegu mu tudi ni dobro naredila. A mi lahko prosim poveste kako so se odrezali vaši vozički. sem pa na terenu cca 5ur na dan, po asfaltu, pesku, koreninah ma kar ornk ga matram no.

aha, sem prebrala, da je edino gromska manjše poškodbe utrpela

< Sporočilo je popravil nusi -- 29.11.2010 22:20:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 3624
30.11.2010 8:51:18   
izalina
Jutro,

ena user posted image , ker naša je imela žur od 3.30 do 4.30. Sploh ni hotla nazaj zaspat, kar nekaj je čvekala in vriskalauser posted image . Še sreča, da je do 3.30 spala, ampak kaj ko sva šla z user posted image pozno spat . Danes grem spat kar z njo.

user posted image za praško pasto. Dela ćudeže. Od včeraj, ko sem naredila akcijo in jo poiskala ima danes že resres fulful boljšo rito. Še malo pa bo kot novauser posted image .

Voziček - imam trikolesnik High trek in je zakonuser posted image . Kamorkoli lahko pridem. No razen v 4.štuk ga še nisem trogala user posted image . Drugače pa kolovozne poti, njive in travniki ni panike. Po snegu gre pa tud super (kolkor lahko rečemo temu super), smo sprobal nesplužene pločnike (je treba fejst porivat, ampak prideš) po 'spluženih' pa gre brez težav. Je pa en problem. Če imaš majhen avto, ti zasede cel prtljažnikuser posted image .

Naše dete ima prvi počitek,ampak kaj ko je samo pol urce.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?