fiška33
|
Dobro jutro, krasen dan se je naredil. Vse je sveže zasneženo, nebo pa brez oblačka . Že kr z malo nostalgije gledam na sneg, ker Down Under (DU) ga bo tu pa tam za vzorec. V Melbournu so rekondne zimske temperature -2 stopinji. Se pa zame obetajo čisto drugačne, celoletne, vrtnarske dogodivščine . Trenutno malo updejtam svojo angleščino, saj je treba narest tudi IELTS izpit s solidnimi ocenami. Naša punčka je ultra razvajena. Vsaj kar se večerov tiče, pa smo jo čisto zasrali . Upam, da je samo obdobje. Namreč, včasih sem jo ob 19h odložila in je zaspala vsaj do 23h prvo rundico, midva pa sva imela miiiir . Pred kakimi 10 dnevi, ko ni blo več šanse, da zaspi v svoji posteljici, je izsilila, da sem jo dala kar direkt v ta veliko posteljo, jo malo podojila in sem lahko šla. Zdaj pa me ne spusti več vstran in se hoče stiskat in božat. Če mi že uspe pobegnit malo na kavč, me čez 15 min, ko se zbudi, spet kliče ... In ni šanse, da ji pobegnem . Včeraj sem jo skoraj do 22h gor držala, da bi bila dost utrujena, da bi kar zaspala, ampak neeee.. Sem morala kar z njo it spat. Sicer sem pa tako veliko bolj spočita čez dan . Sem vam tistim, ko mate koga, da vam bebo malo po čuva čez dan kar fauš. Izkoristim vsak trenutek, da naredim kaj koristnega, ampak mi časa kronično primanjkuje. Že umivate zobke? Jaz sem kupila neko zobno ščetko s širokim držalom - grizalom v DM in je včeraj v banici malo glodala ščetko . Posvetovalnica, pri 6,5 meseca: 67 cm, 6650 g lp
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 29.11.2010 9:12:12 >