3Sonček3
|
Berem, berem pa si nč ne zapomnm, mam tolk stvari za povedat da sprot pozabm kaj vam odpisat, čeprou komenteram pa usako (vsaj v svoji glavi čene drgač). Torej danes smo mele pregled in 3. pikico. 8 okroglih kilogramčkov, 68,5cm in 45 cm obsega glave, hemoglobin 129 več kot zadovoljna. Na moje vprašanje kaj naj nrdim da mi bo mala spala celo noč, ker se ponoči zbuja in si želi tudi mleka sem dobila odgovor. Mleka ne dat, par dni bo kriza pol bo pa dobr, glede spanja pa vam nimam kej rečt, nevem kje boste dobili recept za to ker je vaša Sanja hiperaktivna (smeh) in bo spala ko se bo njej tko zdelo, ona se ponoči zbuja tut zato ker jo je "strah" da bi kej zamudila. Tut na izvidu razvojne ambulante piše nekaj o hiper... se pravi čisto živo srebro, ni me glih potolažla glede spanja, sm pa zadovoljna da je moj otrok kljub nedonošenosti tako živ, zdrav, pameten, poln energijein vsega da se ji nedonošenost sploh ne pozna. Mogoče se boste tut tem mojim besedam smejale, sm mi bomo če bo use po sreči (no tak namen mamo) da se ta vikend prekriva streha. Ja vem napovedujejo sneg, napovedujejo pa tut lepo vreme, delavci so pripravljeni tut na mal snega. Use skupej se še nebi mudilo če streha nebi bla tolk dotrajana, kaj vemo kakšna zima bo, se bo kej udrlo pol bomo pa strho kidali da se bo zamenalu, mislm rajš vidm da se zdej zrihta kukr pol ko si bojo ljudje še bl mislni kok smo neumni pa še - bo zdej je usaj okol 10 stopinj se že pozna. Sej mi bi streho menjavali že poleti, ampak ker ne odločava samadva o tem in ker nisva samo midva financ ministra sva mogla poslušat stavke kot so: od kje mi, ah bo že ipd. in midva sva denar vložila v stanovanje (položila sva tla) zdej ko sva spet pršla do dnarja in sva kupla še preostal materjal, zdej so pa lahko še mal dinarčkov spraskali za snegobrane ipd. ja in bomo v novembru prekrivali streho mislm too much. Po eni strani sm jezna ko , po drugi strani pa HB, mi saj nebo treba celo zimo kontrolirat ker strešnik pušča. No to bo zaenkrat use, grem se mal segret sm zdej stala zunej 1 uro in me zebe ko .
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|