Dajica
|
Ojla se od mene! Najprej sozalje tebi, scuba! Res je, da nimas vec svojih in starih starsev, imas pa svojo druzinico, svojega mozeka in pa najboljso hcerkico na svetu. In ne pozabi tega! Pa tudi prav imas, ko smo vse za srecanje, teoreticno, prakticno se pa nic ne zmenimo Bliza se tudi K. 3 rojstni dan in sva ji z mojim ze kupila darilo, ampak dobi pa ga na rojstni dan. Vzela sva kuzka na batarije in povodcem, ki laja in hodi. Ker je tako noooora na kuzke, ji bo to definitivno vsec. Doma imamo malega sceneta, kot mu jaz pravim in ga enostavno obozuje, ga objema, boza, gre vedno zraven na sprehod, se igra z njim in mu rece moj prijatelj Timi. Je pa K. v ponedeljek zvecer zbolela, zacelo jo je zebsti, ponoci pa zakuhala na 39C. Zdej 2 dni ima rdece izpuscaje po telesu in ker je bilo par vecjih pikic, je dr. rekel, da tudi glede na krvni izvi, ki kaze na virozo, meni, da naj bi slo za alergijo na hrano. Tko da zdej pazimo, kaj poje, ampak jaz vseeno mislim, da to ni alergija, ker potem ne bi 2-3dni kuhala s tako vrocino. Me zanima, kaksna se bo jutri zbudila, s se vec pikicami ali.... Upam, da cimprej mine, karkoli ze ima in da bomo vsaj vedeli,kaj je imela. Upam le, da niso rdecke... Jaz se blizam 18 tednu, se kar pridno in vidno napihujem (kot bi rekel moj sodelavec ), se nic ne vemo, kdo se skriva v trebuscku, me pa stalno tisci v trebuhu, kot bi cutila vsako vez, ki se razteguje, prsa so boleca, noge me hitro zacnejo boleti in prav tako hitreje postanem utrujena kot v prvo. Imam obcutek, kot da bo zdej fantek, ker mi ze zdaj tako nagaja Tolk od mene zaenkrat, lp vsem
|