Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 15:45:16
|
|
|
|
Klemy82
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 15:49:28
|
|
|
|
Klemy82
|
Pa da ne boste mislile, da deci ne znajo goljufat... evo, moški pušap
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 16:24:35
|
|
|
|
Colt
|
Hm...torej po mojem okusu..takšna ki: -je rada pobožana -je rada pocrkljana -je rada poljupčkana -je rada občudovana -je občutljiva na določene dražljaje -se rada nasloni name -me njena lastnica ne klofne, če jo začnem sredi noči božat -je manjša kot moja tkole na kratko...
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 16:34:53
|
|
|
|
magda_velepič
|
Evo tale....
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 18:19:26
|
|
|
|
skuštrana
|
No, katera ?
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 19:27:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
oh,my... ce bi ze morala, bi srednjo izbrala
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 19:31:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam . Najbrž tista pri osemnajstih, lepa in mlada.
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 19:33:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Pojma nimam . Najbrž tista pri osemnajstih, lepa in mlada. beh....pa brez kilometrine, izkusenj, naivna, sramezljiva... ... ...
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 19:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Pojma nimam . Najbrž tista pri osemnajstih, lepa in mlada. beh....pa brez kilometrine, izkusenj, naivna, sramezljiva... ... ... No, saj tudi zdaj ni bistveno drugače
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 19:35:24
|
|
|
|
ZARA
|
Ampak ti dedci po reklamah so pa vsi tako pofakingženščeni. Vse pobrito in spolirano.
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 19:37:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja. a si predstavljas, da imas dedca vsako jutro 1 uro pa pol v kopalnici?
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 19:38:48
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pridem prec. grem sam neki pod lupo vzet.
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 19:52:21
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ma ni ene pikene mikena dlacice.
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:07:58
|
|
|
|
pelin
|
No sem ravno malo prej nameravala vprašat kje so tisti ta pravi dedci z "ljubavnim tepihom" in z dva dni staro brado...pa sem mislila, da sem samo jaz tako neandertalsko usmerjena
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ampak ti dedci po reklamah so pa vsi tako pofakingženščeni. Vse pobrito in spolirano. Aneda. Madona, da sem jaz bolj možata od vseh teh modernih brezdlačnih tipov, no
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 22.11.2010 20:26:00 >
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:26:04
|
|
|
|
mateyka
|
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:28:52
|
|
|
|
ZARA
|
Ok, mateyka, brez ekstremov. A bolj osladnega tipa nisi našla? Ankica, ja no.
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:31:28
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ampak ti dedci po reklamah so pa vsi tako pofakingženščeni. Vse pobrito in spolirano. Ma, če bi bili samo po reklamah bi še šlo, tako jih je pa tudi na ulicah vse več. Včasih sploh ne veš ali je ženska ali moški Ma, jaz ne bi nikoli mogla imeti tipa, ki preživi pred ogledalom in v kopalnoci več časa kot jaz (jaz ga minimalno).
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:33:14
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ma, če bi bili samo po reklamah bi še šlo, tako jih je pa tudi na ulicah vse več. Včasih sploh ne veš ali je ženska ali moški Si zbegana malo, a? Ne veš al je Đustin ali Justina.
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, mateyka.... mogoče, če bi mu dala kapuco na glavo, potem bi že še šlo .
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 22.11.2010 20:34:20 >
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:37:58
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ma, če bi bili samo po reklamah bi še šlo, tako jih je pa tudi na ulicah vse več. Včasih sploh ne veš ali je ženska ali moški Si zbegana malo, a? Ne veš al je Đustin ali Justina. Unisex varianta. Lahko sem kar želiš da sem.
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:37:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ampak bi blo pa ful lazje. a veste kolko enih artiklov bi blo kar na 1x na razpolago za darila? sam me zanima, ce je nam tudi dovoljeno podarit mixer.
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:44:35
|
|
|
|
mateyka
|
hej punce, saj ni tako slabo - to je slavna nude fotka od Burta Reynoldsa, ko je bil še mlad in lep, iz sedemdeset_ih. on je pa ja desc in pol. če je katera gledala Deliverance - no, on tam predstavlja pravo moškost. uni hillbillyji brez zob ziher ne
< Sporočilo je popravil mateyka -- 22.11.2010 20:46:54 >
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mateyka, burt bi lohk bil moj dedek . Če najdeš kakšnega mathewa foxa zgoraj brez, z dlakami seveda, potem se pa lahko začnem slinit
|
|
|
|
RE: Kakšna je po vašem idealna "tazadnja... 22.11.2010 20:49:13
|
|
|
|
mateyka
|
hočem rečt - lepih kosmatih fotk od neobritih moških se dandanes težko najde. sem se morala v zgodovino odpeljat. to tud neki pove o dandanašnjih brivskih trendih pri moških modelih..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?