Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 6:52:15
|
|
|
|
TDTP
|
lepo, lepo!
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 8:17:14
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
rožica a mi prosim razložiš kje vidiš ceno?
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 9:50:20
|
|
|
|
luka jan
|
Všečno, zelo.
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 9:59:16
|
|
|
|
Bizibee
|
Sej še niso maškare...
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 10:01:23
|
|
|
|
razglednica
|
lepi so
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 11:14:46
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
lepi lepi so! jst pa tele vceraj:
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 11:15:32
|
|
|
|
ksenjak
|
Miš_a ti jih je že prinesel? Kakšne so v živo? Ker na sliki so noro luštne. lp
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 11:29:48
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
nimam jih se. narocene so. so pa se ene enake, samo v rumeni barvi. a nisooo noooooooo...
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 11:58:03
|
|
|
|
ksenjak
|
Ma, ful luštne. Samo kaj, ko zdaj ni ravno sezona za njih. Bom mogla eurčke dat za kakšne bolj tople.
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 12:15:20
|
|
|
|
uškinamama
|
malo bi še pospala .
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 13:47:03
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek rožica a mi prosim razložiš kje vidiš ceno? Cena je vidna na VipBuy in sicer -50°% (cena je bila 59€+ poštnina). Če katera želi, mi lahko pošlje mail na ZS in ji pošljem vabilo, ampak šele zvečer. Je pa tale link oz vabila včasih pošiljala "stara dobra" Rija, če se je spomnite .
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 13:47:49
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bizibee Sej še niso maškare... Ja, škoda, pa noč čarovnic je tudi mimo....
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 16:19:19
|
|
|
|
firbc
|
miska, kje si pa ti tele kupila? res so hudi
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 16:42:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: firbc miska, kje si pa ti tele kupila? res so hudi 1 kolega jih prodaja. ti zrihtam?
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 17:07:16
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lepi lepi so! jst pa tele vceraj: Eeeeeeeej, bejba, maš pa isti okus za šuhe kt jst. Take podobne imam jaz, brez paščka čez nart- RUMENE!!!
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 17:11:10
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lepi lepi so! jst pa tele vceraj: Eeeeeeeej, bejba, maš pa isti okus za šuhe kt jst. Take podobne imam jaz, brez paščka čez nart- RUMENE!!! jest pa rdeče, sam da so še mal bolj odbite, majo kovinske 'zakovice' oz. bunkice ob robu in po paščku
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 17:28:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja, rumene so iste. se mi zdi, da še bolj odpičene. samo jih nimam kam kombinirat
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 17:31:53
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 17:34:30
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* jaaaaa, take mam jest v rdeči! zakon so (vem da pa tut v beli obstjajo)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 17:35:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pišuka, si morm kj rumenga kupit, da lahko pol še te čevljčke naročim
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 17:41:52
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pišuka, si morm kj rumenga kupit, da lahko pol še te čevljčke naročim v črno se obleč in dej zraven rumeno verižico/uhane/torbico... bo bolj efektivno
|
|
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 18:05:21
|
|
|
|
Klemy82
|
Take so moje, mejhn drgač šnolca, brez zakovic pa paščka. Jaaa, na črno so kul pa na sivo pa rjavo grejo tud super! Pa na temen jeans. Pa sploh ni treba neki rumenga zraven kombinirat, so same po sebi dost. Al pa res kako malenkost, ruto al pa šal recimo, drgač zgledaš pa že preveč kanarčkasto.
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 19.11.2010 18:07:31 >
|
|
RE: Tole sem si umislila zgodaj zjutraj.... 19.11.2010 18:57:42
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I ..... http://www.jette.com/jjitem/63---02---04151-192 .... očitno je bilo fejst zgodaj . Vsake oči imajo svojega malarja, meni niso všeč. Uni miškini so mi malo bolj kjut, samo barva mi je pa tut čist adijo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?