Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:34:01
|
|
|
|
venezia
|
schiesser (al kako se napise ) srajcko karirasto + sv.modre hlacke.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:37:53
|
|
|
|
mimica
|
Imel bo srajčko črtasto belo-modro ter bele žametne hlače na naramnice. Če bo mrzlo pa še svetlo modro jopico. Vse to sem našla v Zari-na srečo. Je pa res, da ne najdeš nič pametnega za fantke. Ali imajo res preveč resne obleke ali pa je vse prepisano. Sem pa na žalost ugotovila, da so fantki ful zapostavljeni. punčko bi oblekla v petih minutah za mojega pikeca pa sem morala prehodit celo mesto in okolico. Groza ! Mu pa ful paše tako da komaj čakam sobote !
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:39:24
|
|
|
|
ANJA5
|
Kje v Zari?
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:40:10
|
|
|
|
venezia
|
jst sem kupvala v baby centru. k sreci je blo to poleti,da rabis mal cotk za tamalcka.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:40:48
|
|
|
|
venezia
|
pozabla dopisat,glede na to,da je pri nas ponudba za fantke porazna.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:42:07
|
|
|
|
jazz
|
Mi smo tudi kupili v baby centru, tako luškano svetlomodro obleko s srajčko (belo z metuljčkom) sam hlače smo moral zarobiti!
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:42:45
|
|
|
|
ANJA5
|
V BC ni nič sem bila? Kaj pa te izposojevalnice? A ima kera izkušnje?
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:43:02
|
|
|
|
jazz
|
aja, v Celju!
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:44:35
|
|
|
|
Joe
|
Enomadežno dušo in plašč starševske ljubezni.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:45:29
|
|
|
|
Nani-nani
|
KUPLENO V H&M (BEŽ HLAČE IN BEŽ, BELO, MODRO ČRTASTO SRAJČKO.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:45:42
|
|
|
|
ANJA5
|
Lep odgovor ampak nagec ne more bit.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:46:42
|
|
|
|
ANJA5
|
H&M v Lj. nima nič. Sem bila. same VEEELIKE številke moj marki je pa tak suhec....
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:47:26
|
|
|
|
Suzi*
|
Mi bomo oktobra oblekli kar kavbojke in karirasto srajčko (S.Oliver). Bo pa že 7m star, tako da neke bele obleke mi nekako ne grejo. :zmeden2: Zakaj pa ne bi smelo bit vsaj malo pisano, saj je otrok. :zmeden:
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:47:56
|
|
|
|
Joe
|
Anja5, naj ne bo nag, ampak v oblačilih za na sprehod po malo hladnejšem ozračju.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:48:48
|
|
|
|
mimica
|
Anja Zara MB. Ampak pazi pri številkah, ker imajo ful smešne, jaz sem raje gledala na cm in sem našla.Sem pa kupovala za 2meseca starega :duda:
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:48:49
|
|
|
|
babylove
|
Jaz sem ga nameravala kar v svetle kavbojke in srajčko dat, pa je mož izsilil nobel obleko. Tako da sem plačala 6000 za izposojo obleke (hlače + srajca z metuljčkom + izvezen telovnik + pas) iz belega satena, pa še satenaste copatke sem mu dokupila. Sem bila sprva huda, na koncu pa zadovoljna - ker so bili hkrati pri krstu še 3 drugi otroci in so bili vsi v nobel oblekah, tako da bi naš v kavbojkah pravi revček izgledal.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:51:55
|
|
|
|
Suzi*
|
Oh, halo, zakaj bi pa izgledal v kavbojkah revček??? :zmeden: Meni osebno je ravno neko pretiravanje z nobel oblekami .... :)- Otroci so, ne rabmo jih spreminjat v odrasle. Pač moje mnenje.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Enomadežno :zmeden2:
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:53:43
|
|
|
|
ANJA5
|
V naši Zari v Lj. pa men se zdi nimajo otroških oblekc:zmeden: Rada bi neki simpl ampak lepo, tud jaz nebi kavbojk. Pa še v nedeljo bo kao dez tko da bom kr vse z dolgimi rokavčki.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:54:07
|
|
|
|
Joe
|
Jezus je rekel: Ne obremenjujte se s tem, kaj boste imeli oblečeno ali kaj boste jutri jedli. Skrbni Marti pa je rekel: Marta, Marta, skrbna si in mnogo stvari te vznemirja, a le eno je potrebno. Marija si je izvolila delež v Božjem kraljestvu. Nista citata, se pa pomensko in pojmovno ujemata v 90% z zapisom v evangelijih.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:54:17
|
|
|
|
venezia
|
enomadežno=brezmadežno :)
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:55:52
|
|
|
|
Joe
|
Po katoliški (in marsikateri krščanski) doktrini se nihče ne rodi brez izvirnega greha, razen Marije, Jezusove matere, in Jezusa.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:56:50
|
|
|
|
Joe
|
Torej *enomadežno*, da bo ja jasno.
|
|
|
|
Kaj so imeli vaši fantki oblečeno za krst ?? 4.8.2005 14:58:22
|
|
|
|
venezia
|
nas so učil da je otrok brezmadežen, se pravi s krstom se reši izvirnega grega :zmeden2:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?