|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
19.11.2010 9:43:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majana zakaj ti vileš ni všeč...kot kraj mislim al ikea ti tam ni všeč??

No jaz še v nobeni nisem bla tko da bomo vidli kako mi bo všečuser posted image

Kot ikea user posted image ma ne vem, sej ne me jemat kot referenco, ampak vedno ko smo bili je bila ful gužva, tečni italijani, skratka nisem se počutila ok

meni je ikea pač doživetje, sprostitev, ipd. ne pa horde kričečih ljudi user posted image

matr, sem bila pa zadnjič jezna v Celovcu, so eni kreteni iz LJ parkirali na mesto za družine, notr pa sami stari gnoji (pardon izrazu). Sam potem nisem pustila mojemu da se krega... eni ljudje so res funkcionalno nepismeni user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
19.11.2010 9:47:49   
Dudica1
Aha no bomo videli kako bo,najbrž se tam dobimo z mojo mami in njeno prijateljico ki itak zna italjansko tko da to ne bo problem.
Upam pa tud jaz da se bo dalo normalno hodit notr da ne bo prevelike gužve.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
19.11.2010 9:48:55   
Dudica1
 aja še to me zanima,a to si spotoma jemlješ-nakupuješ al potem na koncu dobiš v kakem skladišču robo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
19.11.2010 9:49:41   
Anonimen
Glih kar sem otroka previla, pa že spet kaka user posted image   Zdej pa razumem, zakaj mi vzgojiteljice vsak dan povejo, da je 3x kakal user posted image

Meni Ikea IT ni všeč, ker je tipično italijanska štacuna. Tudi razmetano je tako user posted image   No tudi jaz grem v IT če že moram in Ikeo pač vseeno vidiš, tukaj ali pa tam, ampak... Jst če grem na izlet grem raje v Avstrijo user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
19.11.2010 9:52:43   
Anonimen

aja še to me zanima,a to si spotoma jemlješ-nakupuješ al potem na koncu dobiš v kakem skladišču robo user posted image

Drobnarije si lahko nabiraš sproti (tisto kar bo po košarah), čeprav je na koncu vse tudi v "diskontu". Za pohištvo in večje kose si pa zapišeš številko in čisto pri blagajnah v skladišču poiščeš izdelek. Važno je, da si zapišeš št. regala in št. vrste kjer se izdelek nahaja. Jaz si ponavadi tiste drobnarije sproti nabiram, ker se mi pol v diskontu ne da iskat tistih bedarij. Tam raje pogledam za kaj drugega. Otroške stvari pa vzameš na otroškem oddelku.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
19.11.2010 10:02:02   
ledenka
jutro, spet šopingirate user posted image  

majana, zaenkrat mamo še zalogo Babylove plenic... pol pa ne vem. gledam okoli, če majo še kje stare zaloge user posted image  po moje bom spet probala Müllerjeve

sem pa spet na šihtu, M. v vrtcu... sicer bi kak dan še pasalo bit doma, ampak ni potrebe user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
19.11.2010 10:12:57   
majana79
dudi, tako kot ti je povedala živa, gor na galeriji ko kakšne stvari sproti v košarah, pa kuhinjske so večinoma gor, kar se tiče opreme, ne pripomočkov, ostalo pa spodej
če boste vzeli pohištvo se pa potem spodej nabere, večji kosi se pa pri prodajalcih naročijo in se jih prevzame po plačilu in ko si na vrsti (dobiš številko)

ledenka, velik sreče, jaz vedno gledam kamorkoli gremo pa ni user posted image imam sicer 5 na zalogi, ful, ampak 4+ mi bo pa zmanjkalo v roku 14 dni, za 5 je pa še presuh se mi zdi

bom probala lumpija, ko mi jih maja končno dostavi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
19.11.2010 10:17:31   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

majana zakaj ti vileš ni všeč...kot kraj mislim al ikea ti tam ni všeč??

No jaz še v nobeni nisem bla tko da bomo vidli kako mi bo všečuser posted image

Kot ikea user posted image ma ne vem, sej ne me jemat kot referenco, ampak vedno ko smo bili je bila ful gužva, tečni italijani, skratka nisem se počutila ok

meni je ikea pač doživetje, sprostitev, ipd. ne pa horde kričečih ljudi user posted image

matr, sem bila pa zadnjič jezna v Celovcu, so eni kreteni iz LJ parkirali na mesto za družine, notr pa sami stari gnoji (pardon izrazu). Sam potem nisem pustila mojemu da se krega... eni ljudje so res funkcionalno nepismeni user posted image

hahah...sem hotla napisat tako kritiko čez Ikea italija, pa sem se premislila, da ne bi rekle da samo godrnjam.

in meni totalno ne potegne. to zame sploh ni ikeja ampak škart roba. in cene. v glavnem ciganija in ne vem kaj je tam notri sploh ''ikea''. tako da dudica žal, če želiš čutiti okus ikeje obvezno v avstrijo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
19.11.2010 10:18:39   
koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

majana, sej skoz pravim da nisem popolna mama in tudi moji otroci niso popolni. user posted image  so what ? user posted image

draga moja user posted image takes one to know one, a ne user posted image user posted image

i love you too my darling user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
19.11.2010 10:23:33   
ledenka

dudi, tako kot ti je povedala živa, gor na galeriji ko kakšne stvari sproti v košarah, pa kuhinjske so večinoma gor, kar se tiče opreme, ne pripomočkov, ostalo pa spodej
če boste vzeli pohištvo se pa potem spodej nabere, večji kosi se pa pri prodajalcih naročijo in se jih prevzame po plačilu in ko si na vrsti (dobiš številko)

ledenka, velik sreče, jaz vedno gledam kamorkoli gremo pa ni user posted image imam sicer 5 na zalogi, ful, ampak 4+ mi bo pa zmanjkalo v roku 14 dni, za 5 je pa še presuh se mi zdi

4+ sem videla včeraj v DM na Viču, tako da greste lahko tja iskat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
19.11.2010 10:26:18   
ivanamdb
sam na hitr ker zdaj startam.
dudi - strinjam se s vsem kaj so pune rekle o ikei gorizia, res je bolgarski bazar v primerjavi s tistimi v angliji/nemciji pa tudi ta v padovi je ze boljsi.
niso samo italijani, ma tudi "rojaki" s juzne meje ki so res seeeeelaki....in je vedno gneca!
anyhow, ma ne it po avtocesti, gres na razdrto pa po tejnovi cesti proti gorici, in sam gres direkt in ko preckas mejo je kot ena, temu oni receju "superstrada", nima zaustavni pas, peljes eno 10 km in potem vidis izhod "centro commerciale". itak zdaj grem v to smer tako da si mal bolj ogledam indikacije in ti zvecer napisem.
je ful enostavno.
a ja, vse pise tudi na slovenscini in tudi veliko jih govori slovenscino tko da je ful easy.

anyhow - pozor na cene - poglej prej na sletno ikea.it in ikea.at - cene so razlicne!!! v italiji so neke stvari drazje!!!!! recimo - omaro ki sm jo kupila D v nemciji pride 199 evr v italiji pa 229!!!! pa se ta ovjci kozuh - v italiji 39 eur, v nemciji 29evr....enaki pa so.....zakaj pa? kjer vedo da so italijani butasti in da bodo placali vec (tako kot rojaki s juzne meje).

pa pa zdaj, grem spakirat avto in proti mangia makaroncem grem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
19.11.2010 10:35:24   
majana79
ivana, ja, mi smo šli tut čez Razdrto in potem naravnost, zato se mi je zdelo da ni komplicirano do tam pridet in potem nazaj user posted image

ledenka, a tastare imajo celo še? user posted image bom takoj mojega poslala, tnx

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
19.11.2010 10:40:41   
Dudica1
No mi gremo bolj firbcat zato bo za prvič Italija okej,rabim pa uno mizico in dva stolčka ki sta v Italiji cenejša...in še ene druge otroške stvari ki so pravtako cenejše v italjanski.

Kaj pa  tista kartica ikea family user posted image   kje jo dobim če jo sploh rabim

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
19.11.2010 10:43:32   
ledenka

ledenka, a tastare imajo celo še? user posted image bom takoj mojega poslala, tnx

včeraj je bilo še nekaj, ja user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
19.11.2010 10:49:03   
koala.cek

No mi gremo bolj firbcat zato bo za prvič Italija okej,rabim pa uno mizico in dva stolčka ki sta v Italiji cenejša...in še ene druge otroške stvari ki so pravtako cenejše v italjanski.

Kaj pa  tista kartica ikea family user posted image   kje jo dobim če jo sploh rabim

na informacijah oz. na blagajni trgovine

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
19.11.2010 11:20:42   
maja1488

Iskat si pridi. Sam jst mam 5, ampak so Z ok, tko da boo najbrž tut J. Če ne mu dej pa mal več jest.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
19.11.2010 11:23:07   
majana79
dej, da si ne boš kej nardila user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
19.11.2010 11:40:30   
maja1488
Hvala za odgovore...Z očitno moti sama vožnja, ne dolgčas. Ker tut med animacijo ni 'normalna'. Čim se avto ustavi je pa tiho in se smeji.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
19.11.2010 11:42:11   
maja1488
Dudi...HB da si ozdravela, da greš jutri lahko na izlet. Pa elpo vreme je napovedeno.

Aja, kje si vzela maju bundico in hlače? Rabim za Z kako poceni 'smučarsko' jakno. Da ne prepiha in premoči.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
19.11.2010 11:43:20   
maja1488

Da ne bom slučajno pršuta pojedla...na tvoji strani.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
19.11.2010 11:45:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Da ne bom slučajno pršuta pojedla...na tvoji strani.

ne boš, ker potem boš user posted image tako kot jaz, tega pa nočeš

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
19.11.2010 11:47:57   
Dudica1
user posted image ja tolk sm ozdravela da lahko grem jutr user posted image

A se res odpre ikea šele ob 10h v italiji user posted image
A pa je še kakšna trgovinica tam okrog da lahko greš pofirbcat?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
19.11.2010 11:52:06   
majana79
ja res se ob 10 odpre 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
19.11.2010 11:52:36   
Dudica1
ker urnik user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
19.11.2010 12:04:44   
koala.cek
ja odličen. v ameriki se odprejo trgovine ob 11

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?