hel32
|
Ojla Sem dolžna še poročilo iz včerajšnjega pregleda, sicer je bil bolj na izi in na hitro, ampak tam sem pa mogla biti , vse BP, UZ imam pri naslednjem pregedu komaj čakam, da vidim, kaj skrivamo med nogicami, sicer so mi že vsi napovedali deklico, no, jaz nič ne rečem, dokler G. ne reče, kaj je, in da bom končno lahko kupila kak lep roza kopletek, ker so tako cart, da se bi kr stopila. Naslednji pregled imam 1.12., za kontrolo cukra pa 30.11.!! Foxy Lady in Cukica, zakaj točno so vama napovedali carskega, zaradi cukra, pritiska Pri meni je vse BP, sam ta cuker me baše 100/h, ne vem, imam pred spanjem nižje vrednosti, kot pa zjutraj, kot da bi ponoči jedla mislim, sicer sem se pa lepo sprijaznila z dejstvom, da je to dobro za otroka, in se res džim diete, pa saj bo,če bom pa za zvečer dobila inzulin, ga pa bom, vse da bo naše dete zdravo. Cukica, ti se pa ne jezi tolko, ker to škodi otročku, on vse čuti, glavno je, da je z njim vse kot mora biti, in nič druga ni važno, uživaj v brcikah, pogovarjaj se z njim, pripravi vse potrebno če bo treba slučajno kaj prej it rodit,....bodi optimistična, to zelo pomaga, drži se. Nosečniški pas-jaz sem ga kupila v Popku, in dala zanj 19€, je uvožen, in Anglije, in meni je zakon, ga imam gor kr cel dan, ker drugače me odspodaj vse boli, pa križ in noge pa čće bi stal več, bi se splačalo, ga pa nosim že dober mesec, je zlata vreden Ninica, naš ima enega psa ki ga je dobil za RD od starejše sestrice in brez njega ne gre spat, niti, ko ga operem ne pusti, da se posuši. Glede karakterja naslednjega otroka- hm, ravno razmišljam, 1. ni spala na jedla, skratka, obup, do enih 6-7 mesecev sem hodila kot zombi, 2. čisto nadsprotje, spi, od 1 dne, kar je doma, celo noč, to pomeni od 20-8 zjutraj+podnevi, zelo rad papa , skratka čisto nadsprotje, upam, da bo 3tji nakje vmes , sicer, smo pa navajeni vsega hudega Moderčki za dojenje, imam celo zbirko , pa jih nisem nič uporabljala, tako, da, v tretje gre rado, mogče pa tokrat bo priteklo kaj iz jošk. Mere-pred 1 nosečnostjo 70A, pred drugo 80B, zdaj 90C, če bomo imel še 4. bom prava joškarca , finta je v tem, da mi joške rastejo, sam not ni nič no, saj so lepe take polne, kot bi bile napumpane, sam, toooo muchhh. In, kaj naj kuhammmmm