|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
17.11.2010 9:49:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, sem pogledala zaradi Kokičinega stavka, da bom zelo kmalu vse to spoznavala, kolko dni še imam do PDPja na moj ticker, pa vidim, da imam 5 user posted image !!! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa sem še uradno čveka čvekasta!user posted image user posted image user posted image
Še 34 dni, ojoj!user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
17.11.2010 10:02:00   
Tulipan12
Kaj boste kuhale? Spet sem brez idejuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
17.11.2010 10:12:18   
KOKICA32

Niente! Sadni dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2453
17.11.2010 10:19:37   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Niente! Sadni dan! user posted image

user posted image user posted image user posted image  grem jaz tudi na dieto!
Grem, pa še pridem nazaj! Kokica, idi vmes na malco al na sadni čaj, druge pa tak ne vem al še spijo al delajo al fejsbukajouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
17.11.2010 10:27:35   
KOKICA32
Uživaj!

Grem k dohtarju na kontrolo. Sadja imam pa v pisarni tolko, da mi že iz mize leti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2455
17.11.2010 13:37:22   
KOKICA32
Še ni nobene? Jaz pa že nazaj! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
17.11.2010 13:52:16   
tasa_m
Daaaaan, že celo jutro sem leteča.
Zjutraj peljala Lijo v vrtec pol šla zase iskat bundo pa v Muller sem mogla skočit za Lijino higieno poskrbet user posted image

Zdaj pa grem cote obesit, v Massa škornje pogledat, res samo pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa po Lijico in via Lenart na mini holidays user posted image user posted image Ko vse natovorim do stanovanja (ma imam tolko vsega cuj, koda se selive) te pa poberem babi in šibamo Persidi in baucama na obisk user posted image user posted image user posted image user posted image Kak nam bo spet fajn user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
17.11.2010 13:56:08   
tasa_m
Mamica ima day offuser posted image , Lia je v varstvu, spala sem do 8h - tu bi zdaj pasali oni smeškoti od Tase, fanfare pa to

Čuj za dan off ti dam kuj cel orkester user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2458
17.11.2010 13:59:27   
tasa_m

Da še malo dragega pohvalim. Po včerajšnjem pestrem dnevu z Lio, je prišel full pozno iz službe in ko me je videl, je rekel, naj se grem malo zluftat, da bo prevzel Lio-ure do spanja, večerja, urejanje in uspavanje. Sem šla s prijateljicami na pijačo, pridem domov, ona2 v komi, na mizi pa me je čakala knjiga z naslovom Verjemi, da te imam raduser posted image  Ah, sploh ne vem če bi vsebino prebrala, mi je naslov dovoljuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
kak lepo. Bravo Tomi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2459
17.11.2010 14:00:02   
tasa_m
Nič vas bom v Lenartu brala, ko bom do računalnika prišla user posted image Zdaj šibam cote obesit in via Mass, ki obuje tudi VAS user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
17.11.2010 14:14:26   
KOKICA32
Tasa- mater škornje boš pa gledala/kupila v najdražji trgovini! user posted image user posted image user posted image

Uživajta v Lenartu in pozdravita Persido in bavca!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
17.11.2010 14:22:26   
KOKICA32
Babe žabe eno pitanje:user posted image

Ima katera doma inhalator, ki ga lahko uporabiš tudi za inhaliranje fiziološke v primeru prehlada/kašlja? Katero firmo in kje ste ga kupile?
Meni ga je P priporočila, saj ga lahko uporablja cela družina. Stanejo pa baje od cca 80,00 EUR dalje. Zelo hvalijo Omronovega, ki ga prodajajo tudi v lekarnah. Tam pa tak vemo kakšne so cene. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
17.11.2010 14:28:40   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nič vas bom v Lenartu brala, ko bom do računalnika prišla user posted image Zdaj šibam cote obesit in via Mass, ki obuje tudi VAS user posted image  user posted image  user posted image

Ej, to sem ti že hotla zadnjič predlagat, ker vem, da iščeš cenovno ugodne, Princess shop. To poznaš? Sicer večina ni usnjena, se pa najde kaj, kar ima vsaj nujne dele potrebne. Jaz imam od tam ene 4 pare balerink, dobila za res smešno mali denar in sem zelo zadovoljna z njimi... samo predlog, je pa tut odvisno kaj iščeš. Imajo tudi spletno trgovino, lahko prečekiraš, drugače pa je v MB na Tyrševi.

Fajn počitnikujta!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
17.11.2010 14:29:25   
Tulipan12

Ima katera doma inhalator, ki ga lahko uporabiš tudi za inhaliranje fiziološke v primeru prehlada/kašlja? Katero firmo in kje ste ga kupile?
Meni ga je P priporočila, saj ga lahko uporablja cela družina. Stanejo pa baje od cca 80,00 EUR dalje. Zelo hvalijo Omronovega, ki ga prodajajo tudi v lekarnah. Tam pa tak vemo kakšne so cene. user posted image

Nimamo in nimam izkušenj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
17.11.2010 14:32:24   
Tulipan12
Kosilo: paniran file osliča in krompirjeva solata. Meni zelo ljuba jed, ampak mislim, da sem nazadnje kupila zamrznjene ribe pred 3 letiuser posted image user posted image user posted image  se sploh ne spomnim, tak da danes bo mljask, mljask, edino kar mi ni fajn, je to, da sem si glavo oprala, zdaj bom pa po cvrtju smrdela... pa z Lio greva na plesne, bodo otročki lačni postali, ko me bodo zavohaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2465
17.11.2010 18:48:29   
Najaa

Da še malo dragega pohvalim. Po včerajšnjem pestrem dnevu z Lio, je prišel full pozno iz službe in ko me je videl, je rekel, naj se grem malo zluftat, da bo prevzel Lio-ure do spanja, večerja, urejanje in uspavanje. Sem šla s prijateljicami na pijačo, pridem domov, ona2 v komi, na mizi pa me je čakala knjiga z naslovom Verjemi, da te imam raduser posted image  Ah, sploh ne vem če bi vsebino prebrala, mi je naslov dovoljuser posted image

user posted image Tvoj dragi je pa res zlat. Bravo za njega!

Neposredna povezava do sporočila: 2466
17.11.2010 21:13:36   
PERSIDA

Mi ga imamo in ko mene glavoboli dajejo ,ga zakurblam in je tak kot bi mi kdo kisik bombo gor dal.
Maladva se sicer dereta ko jesiharja ampak je  pač treba.Dragi je res ,bo,pa verjetno zdržal olala let.Saj ma se ne spomnim točno kako dolgo ampak kar precej let garancijo.
Malimadvema največkrat navrem tega hudiča ko zaspita na sedežni.Res prija ta zadeva.
Jaz sem ga kupila ko je Anže tako piskal ko je dihal in sveda v strahu za moja bavca šla kupit tega dragega hudiča.Jaz upam ,da si bosta s časom sama gor dajala in ne bo takšnih problemov kot sedaj.Je,pa res vse v kompletu za majhne in velike.Fajn je zato ,če se ga otrok navadi ,da mu ne rabiš zlivat fiziološke v noseka.

Kokica ,če bi želela zadevo sprobat vam lahko posodim. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
17.11.2010 21:18:13   
PERSIDA
Se opravičujem za jutranji izostanek ampak sem morala uredit neke zadeve .Oziroma sem se brezveze vozla naokoli ,ker gospe na firmi danes ni bilo v službo kot sva se dogovorili.
Dala sem jim več kot mesec dni časa ,da mi uredijo zadeve ,pa upam ,da bodo zmogli do 1 decembra.Vedno pravim ,da se nebom sekirala samo ko se spomnim kak nategujejo narod me mine.Ampak ok to je že druga zgodba.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
17.11.2010 21:19:33   
PERSIDA
Sedaj ,pa imam večer samo zase.Grem nekaj ustvarjat.Pa upam,da z otroške ne bo nobenih prekinitev.
Lupčka vsem za lahko noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
17.11.2010 21:20:56   
PERSIDA
Aja še nekaj ,tudi druge ste še vedno dobrodošle na našem domuuser posted image .
Lepo prosim pridite ,ker bavca edino takrat dobita kaj za jest in pituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
18.11.2010 7:58:17   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Persida, kateri inhalator pa imaš? Daj poškili na njega in mi povej firmo in tip. user posted image

Jaz sem super okej, ugotavljam pa, da mi vedno bolj hlače dol lezejo.user posted image user posted image user posted image Sploh po teh sadno-zelenjavnih dnevih se mi zdi, da gredo grami drastično dol.user posted image

Ma sem happy!user posted image user posted image user posted image

Persida- ti je ratalo kaj ustvariti zvečer?

Tasa
- nič se nisi javila včeraj iz Lenarta? Kak je bilo v Massu?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
18.11.2010 8:24:29   
tasa_m

Kosilo: paniran file osliča in krompirjeva solata. Meni zelo ljuba jed, ampak mislim, da sem nazadnje kupila zamrznjene ribe pred 3 letiuser posted image user posted image user posted image  se sploh ne spomnim, tak da danes bo mljask, mljask, edino kar mi ni fajn, je to, da sem si glavo oprala, zdaj bom pa po cvrtju smrdela... pa z Lio greva na plesne, bodo otročki lačni postali, ko me bodo zavohaliuser posted image
Jooooj to pa je meni 1A jed. To bi lahko stalno jedla user posted image user posted image
Upam, da se niso otročki preveč okoli tebe na plesnih sukali,. ker jim je ribica dišala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
18.11.2010 8:26:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Aja še nekaj ,tudi druge ste še vedno dobrodošle na našem domuuser posted image .
Lepo prosim pridite ,ker bavca edino takrat dobita kaj za jest in pituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa daj no, saj pa ni blo take sile. Huje je blo pr Liji,ko se je basala z vsem mogočim kaj je dobila. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
18.11.2010 8:27:34   
KOKICA32

Jooooj to pa je meni 1A jed. To bi lahko stalno jedla user posted image user posted image
Upam, da se niso otročki preveč okoli tebe na plesnih sukali,. ker jim je ribica dišala user posted image user posted image

Jaz tudi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
18.11.2010 8:28:08   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa daj no, saj pa ni blo take sile. Huje je blo pr Liji,ko se je basala z vsem mogočim kaj je dobila. user posted image user posted image

Poznam to!   Je pri nas isto.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?