Jantar
|
Miš sama sem pred tremi leti si tkole dala naredit zeleno Pika karti,ker sem mela naciljane stole za jedilnico in sem vedela,da bodo konec meseca v akciji,sem izpolnila prijavnico,jo poslala in piko dobila glih na dan pričetka akcije,šla vzela na 4 obroke in vse skup čez en teden,ko so pršl stoli odpeljala domov. Ne vem sicer kako je s tem trenutno,ti pa lahko povem,da se da z mercatorjem kr dobr dogovarjat,...tko da poskusiti ni greh,...daj delat zeleno piko in pač poizkusi,če ne bo šlo,pa kontaktirat mercator in poveš kaka je situacija,.... Aja,pa fajn je,da greš na torek in si en teden prej dobiš popust za 10% se kr pozna,.... Harvey je na obrokih(trajnik) pa ornk drag,...zadevo krepko preplačaš,...tko da ti ne svetujem,... Splača še ti tudi vzeti kje drugje ampak samo,če maš kako kartico,ki omogoča obroke kot so Diner,American ali kaj takega,ker pri trajnikih so obresti kr zasoljene,... Upam,da ti rata. Jaz si več ne predstavljam,da ne bi mela sušilca in sicer glih zaradi takih zadev,...evo naša tavečja včeri po pouštru polila sok,je kr romačl v stroj nato sušilc in zdej že lahko spi na njemu,....
|