|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.11.2010 19:46:22   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz sem pa iz UZja z mešani občutki. Foliklov je manj kot v prejšnjih postopkih, eden je velik že 21 (zgleda, da se mu je malo zmešalo), ostali pa od 13-16. Enometrij je pa na 11 dan debel kar 11 mm, kar se mi zdi skor malo veliko. user posted image Kakorkoli, upam, da nadaljujem tole tradicijo punc, k jim je uspelo ko so se prestavile iz LJ v MB. user posted image user posted image user posted image

Suzi tavelik je pa res že velik...držim ti pestke da bo šlo vse tko kot mora biti

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
15.11.2010 20:15:09   
sonya1
Poročilo s pregleda: mali pikici že utripa srček. Je res neverjetno videti ( no, jaz nisem videla ničesaruser posted image ), da 5 mm stvarci utripa srčekuser posted image  (sem pa slišala, je dal na mikrofon). Izcedki seveda niso super, ne vedo, kaj bi bilo narobe. Eden je (na to se je moj malo oddahnil, ker sem ga hecala, da bosta dvauser posted image ). Doktor mi je predpisal Dufostan in 14 dni počitka. Tako, da gre ata jutri v Italijo po tablete. Se je pa revež še bolj prestrašil kot jaz, je čisto zelen ratal. Se je ravno privadil misli, da bo spet oče, zdaj pa tole.
Kaj naj pa v službi rečem ? Danes sem rekla, da se slabo počutim in odkorakala, zdaj bom pa 14 dni na bolniški. Tako, da nekaj moram reči. Saj direktor je res taka dobra duša, ampak nisem imela v planu še povedati. Naj vseeno povem ?

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 15.11.2010 20:16:08 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
15.11.2010 20:19:58   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz sem pa iz UZja z mešani občutki. Foliklov je manj kot v prejšnjih postopkih, eden je velik že 21 (zgleda, da se mu je malo zmešalo), ostali pa od 13-16. Enometrij je pa na 11 dan debel kar 11 mm, kar se mi zdi skor malo veliko. user posted image Kakorkoli, upam, da nadaljujem tole tradicijo punc, k jim je uspelo ko so se prestavile iz LJ v MB. user posted image user posted image user posted image

Suzi tavelik je pa res že velik...držim ti pestke da bo šlo vse tko kot mora biti

Suzi, smo rekli, da rabimo enga ! No, al pa dva, več pa res ne. Verjamo, da bo vse v reduuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
15.11.2010 20:25:37   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ej punce moje, kaj bi jaz brez vas...RVI čisto vse!

Da ne bom tople vode odkrivala, se bom kar pod tole podpisala, le kaj bi jaz brez vasuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
15.11.2010 20:26:38   
sonya1
Aja, to sem pa pozabila. Ata čaka navodila. A katera ve, kje je lekarna v Opčinah ?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.11.2010 20:30:04   
mismis
Sonya, user posted image user posted image user posted image  za pikico, ki ji bije srček, to je super novička. Sedaj pa res počivaj, da se bodo izcedki umirili. V službi pa reči, da se slabo počutiš, da si staknila neko virozo. Uf, ti pa priznam, da sem si kar odahnila, ko sem prebrala tvojo novičko, da je vse ok in da srček že bije. Upam, da tudi mene to čaka v četrtek user posted image

Skuštranka, važno je da folikli rastejo, počili ti itak ne bodo zaradi Dipherelina, ostali ga bodo pa še dohiteli v rasti. Število foliklov pa itak ni pomembno, pomembna je kvaliteta. E. je tudi dober, jaz sem ga imela 11. že 9. dan špikanja, tako da če piješ kakšne čaje, je čas da prenehaš z njimi. Kdaj imaš pa naslednji UZ?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
15.11.2010 20:31:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Poročilo s pregleda: mali pikici že utripa srček. Je res neverjetno videti ( no, jaz nisem videla ničesaruser posted image ), da 5 mm stvarci utripa srčekuser posted image  (sem pa slišala, je dal na mikrofon). Izcedki seveda niso super, ne vedo, kaj bi bilo narobe. Eden je (na to se je moj malo oddahnil, ker sem ga hecala, da bosta dvauser posted image ). Doktor mi je predpisal Dufostan in 14 dni počitka. Tako, da gre ata jutri v Italijo po tablete. Se je pa revež še bolj prestrašil kot jaz, je čisto zelen ratal. Se je ravno privadil misli, da bo spet oče, zdaj pa tole.
Kaj naj pa v službi rečem ? Danes sem rekla, da se slabo počutim in odkorakala, zdaj bom pa 14 dni na bolniški. Tako, da nekaj moram reči. Saj direktor je res taka dobra duša, ampak nisem imela v planu še povedati. Naj vseeno povem ?

No... saj sem vedla, da je vse OK user posted image  user posted image  user posted image . Srčka si vidla user posted image  user posted image  user posted image . Verjetno je res samo počena kapilarca. Počivati bo treba user posted image

Za Dufostan prvič slišim user posted image . Je bil dr. Jeričevič? Facko, a ne?

V službi pa povej šefu in ga prosi naj bo nekaj časa tiho, ker gre v naših letih vedno za rizično nosečnost...no nekaj v tem stilu napleti, če še ne misliš povedati. Prav pa je, da šefu poveš user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.11.2010 20:32:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

[Za Dufostan prvič slišim user posted image .

mislim, da je zamenjava za Dabroston, ki se ga dobi na hrvaškem. A ga ni zadnjič ena podarjala user posted image user posted image

ekola sem najdu, Sonya piši ji na zs ta zadnji post
http://www.ringaraja.net/forum/dabroston_oz%25_duphaston/m_5451447/tm.htm

< Sporočilo je popravil mismis -- 15.11.2010 20:33:28 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
15.11.2010 20:38:03   
gigi1

Aja, to sem pa pozabila. Ata čaka navodila. A katera ve, kje je lekarna v Opčinah ?

To ne vem.. mogoče tole pomaga:

Tukaj so navodila od ledenke za Fernetiče

Lekarna v Fernetičih

Kje: Na Fernetičih takoj za mejo zaviješ desno in parkiraš. Lekarna je na desni, na začetku prve hiše na italijanski strani.
Delovni čas: 8,30 - 13,00 in 16,00 - 19,30
Telefon: 0039 040 212733 (govorijo slovensko)

Miša se mi je zdelo, da gre za Progesteron user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
15.11.2010 20:40:06   
gigi1
Miša, itak da bo user posted image  ali user posted image user posted image  pri tebi user posted image . Ma sploh ne dvomim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
15.11.2010 20:42:47   
alpog
Sonya, zdaj sem si pa oddahnila! Zdaj pa res bodi čim več na riti, oziroma hrbtu. Nekaj si boš že izmislila za službo, pa tudi če poveš... so what? Zdaj je važno le, da pikica utripa in se drži mamice!
Ata pa naj le gre v Italijo - eno lekarno bo pa že našel!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
15.11.2010 20:54:04   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

To ne vem.. mogoče tole pomaga:

Tukaj so navodila od ledenke za Fernetiče

Lekarna v Fernetičih

Kje: Na Fernetičih takoj za mejo zaviješ desno in parkiraš. Lekarna je na desni, na začetku prve hiše na italijanski strani.
Delovni čas: 8,30 - 13,00 in 16,00 - 19,30
Telefon: 0039 040 212733 (govorijo slovensko)

Miša se mi je zdelo, da gre za Progesteron user posted image

Hvala, Gigi. Ja, Jeričević je v redu, se mi je zdel čisto v redu. A ga poznaš, si imela že kdaj opravka z njim ?

Sem že tudi pisala uni deklici, ki ga je ponujala. Ja, Hvala Miši! Hvala tudi vsem drugim za dobre želje, naj se vam vsem 1000x povrnejo.

Punce, a mislite, da bi morala ležat ali samo počivat ? Malo hecno mi je, ker me nič en boli in se čisto dobro počutim. Bi pa naredila seveda karkoli, samo da bi iblo vse v redu.

Miši, pri tebi bo pa vse v redu, še tri dni in boš videla user posted image ali user posted image user posted image , kot ti je že Gigi povedala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
15.11.2010 21:07:16   
gigi1
Sonya počivaj. Nobenih naporov!
Jeričevič je moj izbrani G user posted image . Se ga spomnim kot mladega fanta user posted image

Punce glejte Latinico na Hrt1. Naše zadeve. Tam je šele štala.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.11.2010 21:08:17 >

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
15.11.2010 22:10:33   
miklarom
Roži - še enkrat čestitke iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživaj nadaljnih 8,5 mesecev in čuvaj se mi

mausi - super za 4 celice in lepo se bodo oplodile držim pestke zate in potem do zmageuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonya - sem vesela da je vse vredu in super za user posted image  zdaj pa le pridno počivaj in čuvaj pikico

mismis - ti pa itak da boš videla dva srčka v četrtek v to sploh ni dvomauser posted image

aqua - kako se počutiš
zarja -  njp, ni blo še danesuser posted image , slabosti so še pa, bom pa še počakala kakšen dan  in potem naredila testek, čeprav dvomim da bo kaj pokazal da bi blo natur

Gigi in Grethy - itak da bomo vse ostale tukaj v zvama in tudi za vaju je še upanje , saj brez vaju bi bil dolgočaen tale forum RVI

fidi - kje si te pogrešamouser posted image

suzi - ti kar verjemi da bo vse o.k. in MB bo tudi zate zmagovalen

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.11.2010 22:18:24 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
15.11.2010 23:01:47   
Tanja_Jes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooooooooooooo kakšne lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   čestitke user posted image nosečka. Kr natur ratal, bravo!!!!!!!

Roži  A testek si delala      iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  sej sem včeraj poslala pozitivne vibracije user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image to je to, to je to, to je to, to je to   juuuuuuuuheeeeeeej

Mausika  naj se vse oplodijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hermy  sej bo boljš s krčki, še malo pa bodo zginili. Za kavico pa ni problem, kadarkoli, se prov veselim, bom izljubila tebe in B user posted image , ko vaju vidim. Boš še to leto prišla do Gorenjske? Čestitke jutri za 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Grety in Gigi....da bosta samiuser posted image haaaaloooooo ...na to pa kar pozabita...jest sem še zmerej tukej, ker ste mi vse tko zakon user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh pa nisem nehala upati, da bosta tut vidve skočile na drugo temo user posted image user posted image

Jest sem se pa tako lepo imela čez vikend, je bil moj devet letni nečak pri meni čez vikend...je bilo kr veselo, sploh ker sva ob dveh hodila spat, zjutraj ob sedmih me pa zbudi, pa pravi: "Teta, jest sem se že naspal." user posted image Motivacija za to je bil seveda Playstation, pa igrice na računalniku user posted image Itak teta pusti vse kar ima rad user posted image user posted image Tolk je navdušen nad Stašo, da je rekel svoji mamici, da hoče sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image Res je tak srček user posted image

In kaj je zdaj s srečanjem??? Bo ali ne bo in če bo, ob kateri uri?
Moj možek je frej, tko da bi jest mogoče lahko prišla, edini problem je, da bo naša mami dobila novo kuhinjo in bo verjetno moral pomagati montirati...Tko da bi bilo fajn vedeti katero uro bo, da se bom zorganizirala, če mi bo ratalo.  Bi vas res rada videla user posted image

Zdaj jih imamo 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

No punce gremo v akcijo .... user posted image        user posted image user posted image     user posted image

v lov na      

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.11.2010 7:26:03   
Anonimen
sonyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srčka!!!! Čestitke!!!

mismis, sem vedla, da me boš potolažla. Učer sem že čist obupala, ker sem sam to razmišljala, da je endometrij predebel. user posted image   ampak če praviš, da si ga ti imela 11 na 9 dan, pol je upanje!! user posted image user posted image   Jutri grem dat kri za E in UZ, pa mal računam na stopko. Kako si ti? Kakšni znakci? user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
16.11.2010 7:33:09   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Sonya čestitke za srčka! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
16.11.2010 7:37:14   
loremi
skuštrana suzi naj manjši foliklčki hitro ujamejo vodilnega user posted image user posted image user posted image , ta mesec je očitno zmagovalni mesec user posted image

Mismis itak boš vidla srčka! user posted image

Zarja narkič user posted image  kako si?

Gigi sem šla po kapljice Echinaforce (kot pravi farmacevtka, je v času prehlada boljš kaplice, potem pa tablete user posted image ). Hvala! user posted image  Ingverjev čaj je pa itak user posted image , sam bo treba preživet user posted image .
Mausikaa navijam za zmago! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
16.11.2010 9:25:21   
mausikaa
dobro jutro,
Loremi hvala za kavico, tolk se mi jo je zaluštalo da sem si jo šla skuhat user posted image
in zdaj bom šla lepo nazaj lenariti, no pa mal moram pospraviti pa ene recepte poiskat - še dobro da sem doma!
Žiži ti ziher delaš pastetke doma, a testo delaš sama ali ga kupiš? če ga kupiš mi poveš kje, sem ga do sedaj vedno delala sama, tokrat ga pa res ne bi...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.11.2010 9:59:01   
miklarom
loremi - thanks za kavico je pasalo, sam bom mogla še kakšno spit da bom lahk popoldan delala v službiuser posted image , kako si mi ti, je kaj boljše

mausi - ti kar danes lepo počivaj in se pripravi na jutri ko greš pouser posted image  in jo lepo sprejmi in ima da tokrat tudi tebi uspe, navijam zate k norauser posted image user posted image user posted image user posted image

mismis - še dva dni pa boš videla svoje srčke user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.11.2010 10:06:46   
gigi1
Jutrčka

Naskič navijam za čimboljše rezultate in čimmanj bolečin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi kako si mi danes?
Za (kraljičine) pastetke imejo občasno že narejene šalčke v Eurospinu (pri piškotih pobrskaj). So pa po mojem mnenju prevelike. Drugače pa pri njih kupi sveže lisnato testo (v hladilniku pri svežih testeninah - ene take role so. Ga je bolj malo in vzemi vsaj 2 - to je približno toliko kot je ponavadi kos zmrznjenega testa.

Sonya kako si danes?

Miša moja upam, da si se vsaj malo naspala.

Loremi si kaj bolje? Ko je treba pač vse po grlu spravimo user posted image

Zarči uživaš?

Fidika še vedno pogrešana user posted image

Miklca ti je še vedno slabo?

Šibam...lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.11.2010 10:09:29 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.11.2010 10:12:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_
Da še vam obvestim, danes sem delala krvni test in je 109 na 7 dan ET in 14 dni od stopke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Roži,čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.11.2010 10:14:47   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

kako smo danes kaj, kot kaže nas je zelo veliko doma, kaj kej počete user posted image user posted image

Žižek, upam da projekt laufa, daj me prosim spomni, da ti v petek prinesem še kakšen sok poleg trla trla user posted image user posted image user posted image

Zarja, ljubica moja... smo pa user posted image user posted image  nič te ne stimuliramo, ti pa sredi špikanja

user posted image

Sonya, kakšno je stanje danes, upam da se je vse umirilo user posted image user posted image

Miklarom, a je prišla user posted image , ali še vedno upamo na naravno spočetje. To bil bilo fino, da bi bile vse julijke user posted image user posted image user posted image

Akvič, kako je s tabo srce, so se izcedki umirili?

Roži, pri tebi stanje?

Loremi, glede teh naravnih arcnij sem pa jaz bosa, edine tablete, ki jih jemljem so Lekadol in Flomidan (alergija) pa še te zelo redko. Itak se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje bolana, mislim tako da bi morala ležati v postelji z vročino. Nekako se mi zdi, da si moraš ti popraviti imunski sistem, meni je to uspelo z vsakodnevnimi sprehodi.

Alpog, tako praviš, lepe rdečekostanjeve barve so tvoji lasje user posted image user posted image user posted image  še dobro, da imamo barve a ne, da lahko prekrijejo vse naše lepotne pomanjkljivosti.

Hermy, kako sta vidve, čaki a si ti pisala, da greste ne Dunaj. Zmeden, zmeden mismis.

maussi, kakšne paštetke sedaj, ti moraš počivati.

Lana08, kako si ti in mali K.

Lana70, kaj dogaja pri tebi?

Fida, sedaj je pa res dosti tega skrivanja, hitro se javi in poročaj kaj dogaja s tabo user posted image user posted image

Naska, veliko sreče na današnji punkciji

tamalu, jaz bi te tudi rada videla v petek user posted image

zdaj pa čisto zares, kako je sedaj s petkom, kdo pride in kdaj pride, da se malo organiziramo????

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.11.2010 10:16:37   
pikovit
Sonya user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .A ne kolk je to en lep moment user posted image

Mismis itak,da bo.Z tako veliko beto bosta 2.Jaz sem imela pol manj,pa sta se oba prijela,vendar v enemu ni bilo srčka v drugem pauser posted image Še malo,še malo pa bo tudi tebi srce zaigralo.In zeloooo ti želim,da končno ugledaš tudi ti to utripanje v tebi,ker so občutki res neprecenljivi.Da ne govorim o solzahuser posted image .Ni dvoma,zdej se gre do konca!!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.11.2010 10:19:39   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

zdaj pa čisto zares, kako je sedaj s petkom, kdo pride in kdaj pride, da se malo organiziramo????

Jaz bi takoj prišla,pa moram spet na morje user posted image user posted image user posted image user posted image .Bi bila pa zelo vesela,če bi bilo naslednji teden,ker takrat me pa nobena stvar ne ustaviuser posted image Vas že fulll pogrešam user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?