mismis
|
Dober dan vsem skupaj, kako smo danes kaj, kot kaže nas je zelo veliko doma, kaj kej počete Žižek, upam da projekt laufa, daj me prosim spomni, da ti v petek prinesem še kakšen sok poleg trla trla Zarja, ljubica moja... smo pa nič te ne stimuliramo, ti pa sredi špikanja Sonya, kakšno je stanje danes, upam da se je vse umirilo Miklarom, a je prišla , ali še vedno upamo na naravno spočetje. To bil bilo fino, da bi bile vse julijke Akvič, kako je s tabo srce, so se izcedki umirili? Roži, pri tebi stanje? Loremi, glede teh naravnih arcnij sem pa jaz bosa, edine tablete, ki jih jemljem so Lekadol in Flomidan (alergija) pa še te zelo redko. Itak se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje bolana, mislim tako da bi morala ležati v postelji z vročino. Nekako se mi zdi, da si moraš ti popraviti imunski sistem, meni je to uspelo z vsakodnevnimi sprehodi. Alpog, tako praviš, lepe rdečekostanjeve barve so tvoji lasje še dobro, da imamo barve a ne, da lahko prekrijejo vse naše lepotne pomanjkljivosti. Hermy, kako sta vidve, čaki a si ti pisala, da greste ne Dunaj. Zmeden, zmeden mismis. maussi, kakšne paštetke sedaj, ti moraš počivati. Lana08, kako si ti in mali K. Lana70, kaj dogaja pri tebi? Fida, sedaj je pa res dosti tega skrivanja, hitro se javi in poročaj kaj dogaja s tabo Naska, veliko sreče na današnji punkciji tamalu, jaz bi te tudi rada videla v petek zdaj pa čisto zares, kako je sedaj s petkom, kdo pride in kdaj pride, da se malo organiziramo????