|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
15.11.2010 20:06:18   
hayabusa
Joj se mi ne da pisat, pa ker sem glih začela- ker mam vprašanje glede krčev, bom pač napisala kar mam
Krči v nogah - a jih mate samo ponoči al tud čez dan, ker jaz jih mam samo ponoči, sem že pozabla kaj  mi je G rekel a da moram magnezij pit???????????

Nina33 - mislim da si en dan vprašala kako je z mojo malo šefico. Hvala, trenutno je v redu, po 10 dneh je znova v vrtcu in pričakujem da bo do konc tedna spet zakuhala upamo na najbolje!

ninchy - sem bla zadnjič pametna ampak sem pozabila napisat, da tud mame otrok ki so posvojeni ne dojijo pa so ravno tako povezane s svojimi otroki - mam kolegico ki je pred leti posvojila punčko in se nikjer "ne pozna" da ni biološko njena. Glavo gor. Kregama pa se midva z mojim tud zarad celga stvari. Vse bo v redu ko bo štručka tu Oblačila pa že od začetka perem na 60 (tudi tiste kjer piše 30)z ostalimi oblačili, navada pač, aja edino tetra plenice na 95 ker lahko Uporabljam pa od vsega začetka mehčalec sensitive in hvala bogu še ni bilo težav. Dam pa pri vsakem pranju v stoj krpico ki vpija barve, da se mi slučajno ne bi kaj pobarvalo. Moje mnenje glede tegi in nasploh glede vsega okrog otroka je, čim manj komplicirat in si oteževat stvari.

Full sem vesela za vse tiste ki ste dobile oblačila v dar vem kako je to fajn!

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Me je pa minilo, ker sem slišala, da moraš imet potrdilo od čistilnice, da so bile stvari kemično očiščene. Upam, da to ni res, ker potem ne vidim smisla.

Hmm, morda je spet od mesta do mesta različno ampak jaz sem lani na karitas odnesla cel kup oblačil od pokojne matere in nihče ni nobenega potrdila zahteval.

Patrisha - me je kar minlo ko si napisala za tistega črva. Sem enkrat dobila mail s posledicami tega "zajedalca" - groza. Hvala bogu me je mama od malega "zdresirala" da vsako stvar ki jo prinesem iz trgovine prvo operem predem dam nas, tako da pri otroku ni nič drugače, še v trgovini nisem vesela če moram kaj preveč na kožo pomerjat.

Tretjedete - jaz sem imela kroglo in nisem videla da bi kaj učinkovala, plus tega mi je po 10. prenju crknila - se je preluknjala in je iz nje prilezlo tisoč malih kroglic ki so bile povsod sem pa nedolgo tega na TV (mislim da celo preverjeno) gledala ko so testirali tri različne krogle z enakim madežem in nobena ni dala rezultata ki ga obljubljajo.

Pralni prah - da sem še za konec pametna. Ne vem če veste ampak pralni praški in mehčalci (tudi Pamperske)ki jih imamo v naših trgovinah so delani za "južni trg" in so slabše kvalitete. Boljši so tisti ki se dobijo v Avstriji verjetno tudi Italiji ali pa pri nas v Müllerju ti so delani za "švabski" trg in boljše kvalitete.

Tako sem se razpisala mam kak dan mir.
Leo bodite!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.11.2010 20:39:27   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Kar se tiče cotik - jaz ne vem, s katerim praškom naj perem. Vsi priporočajo Frosch, ampak je tak svinjsko drag. 1kg pride 7 evrov user posted image user posted image user posted image Nekaj pravijo, da Dash tudi ni slab, da baje ni agresiven. To mi je povedala prijateljica, ki ga uporablja, ker ima tamalega alergika in ji je Dash priporočal zdravnik. Najbolj agresivna pa sta baje Ariel in Persil.

Nam je v MŠ tudi priporočila dash ampak jaz sem do sedaj vedno uporabljala persil in ni bilo težav. Lovro najbrž ni občutljiv. BTW zdaj uporabljam dexal in euro spina, ki je ca. 3eur 3 litre. Piše sicer za nižje temperature ampak jaz ga imam za temne in svetle, ki se perejo na 40 in nimam pripomb.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.11.2010 22:31:30   
Nina33
Čer!
Froscha jaz kupujem v Muellerju, res ni glih poceni, samo kr gvera user posted image in se mi ne zdi takooo drag user posted image . Pomoje je to en tak haklc kt z WC papirjem - tut tega kupujem v Muellerju (njihovo znamko, zdej so neki menjal, sem komi ugotovila, ker je ta prav user posted image ) in imamo unih 8 rolc takooo dolgo (pa ga nč manj ne serjemo user posted image ). No, enako je s papirnatimi brisačkami (odkar sem jih zanč pozabila kupit in jih je moj user posted image kupil pač pri najboljšem sosedu - pač ene, ki so mu zgledle kul - je še on navdušen nad Muellerjem user posted image ) in papirnati robčki. Sem pa tut jaz slišala o teh "izdelkih za južni/vzhodni trg" - zna bit res kaj na tem user posted image . Je pa res, da jaz ne praška ne mehčalca ne dajem tolk kot na embalaži piše - mi gre na živce, če cunje še ne vem kako dolgo dišijo po tem, ker si kr predstavlam te "ostanke" nesprane gor in ... Mah, kompliciram sej vem. Kis je pa meni samo na ene parih temnih cunjah fleke neredil (pa so ob ponovnem pranju izginili) - in to na podarjenih user posted image cunjah, ki so mi "smrdele" po prašku user posted image . Z ostalimi nisemvimela težav, ne vem user posted image . Imamo pa vodo pri nas tako trdo, de.... user posted image
Za kroglo moram pa mamo mal povprašat - jaz sem jo "sprobvala" med njunimi počitnicami, ona bo boljš vedla, če ji je še vedno kul user posted image . Za fleke mam pa jaz "ta oranžnega" od, pomoje, GoldenProducts user posted image Neka razgradljiva (baje celo pitnauser posted image user posted image ) zadeva, ki mi jo mama zrihta user posted image .
Hayabusa, krči imajo mene najraje ponoči in ja, Mg pomaga, ampak ga morš kr neki "pojest" (cca. 500mg Mg na dan, to je pol litra Donata npr. Jaz kombiniram s šumečkami in še enimi tabletami). Upam, de je mala zdej dobro in de ne bo spet ponovila vaje user posted image user posted image user posted image . Je pa glih zdej en od bratovih dvojčkov v B, ima revež neko hudo pljučnico in sta z mamico v izolaciji user posted image . Baje do tretjega leta ne bo smel v vrtec, ker mu je imunost tako zjeb* user posted image . In bratec seveda tut ne. Pa je tut malo več ko leto star. Boščki so takole mali, pa starši zraven user posted image .
Mateyci, sočustvujem - tut meni modrostni nagajajo (sem pa zarad njih zelooo pametna user posted image ), sva z zobarco domenjeni, de ob naslednjem "hecanju" samo ven letijo. Mi pa tile "trakci" vedno zaležejo: nimam kakšnih lukenj se mi pa dlesen okoli njih večkrat vname (ker še vedno po malem ven lezejo in me zaradi njih še ostali zobje občasno bolijo, ker jih stiskajo user posted image ) in tile trakci (pa Sensodine F user posted image ) zaležejo. Imam pa pasto, če/ko je kriza kar po 5 minut minimalno v ustih (zvečer si najprej zobe umijem, pustim "zadnjo" peno not in pod tuš user posted image ) in pomaga res. Hiconcil je pa penicilin, ki ga tut novorojenčkom dajejo, tako de zihr ni panike zaradi tega, nč se bat za svojega user posted image glede tega user posted image .
D3lfink4, vsak dan mislim na vas tri punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa zrihtaj si internet, za dolge noči user posted image , naj bo to edina težava do res res varnih tednov (čeprav ste res že zdaj na varnem) user posted image user posted image .
Ninchi, super za sušilni stroj user posted image user posted image user posted image . Tut jaz pred decembrom ne mislim, se mi bo itak poj zdelo, de je vse že "zaprašeno", če bom kej prej štartala. No, pa mal sem tut lena, priznam user posted image .
Čukica, uživaj na "počitnicah", upam, de ti bo delalo vse kot je treba. Pa fajn opravita z Nejcem jutri user posted image . Pa super za kopalnico in previjalno user posted image .
Sem namesto "več smeškov.." kliknila "Potrdi" in zdej "urejam" user posted image user posted image .
Meta, upam de mi sosed ne bere čez ramo, dela na CSDju user posted image . Glih kakšne podpore mi/nam še ni zrihtal, mogoče je bolj za take hece user posted image . Glede čišče: če se le da, speljite v P tolk unih sexi mrežastih gatk kot jih le lahko user posted image Koža vam bo hvaležna (pa še prat jih ni treba - roke si pa le fest umivat user posted image ). Res so "mal" hecne al men so ble zakon user posted image . Na, zdej pa jaz upam, de kdo iz P ne bere preveč tega user posted image .

Lep večer in noč vsem, pa najlepše sanje!
Jaz bom še mal "posrfala" user posted image .
Ah, čokoladni kukiji uspeli, jih "glih" malcam user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 15.11.2010 22:44:06 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.11.2010 22:54:36   
Nina33
Sem vam "dolžna" še razlago, zakaj me nikoli i gor bolj zjutraj user posted image . No, bo kar Garfield razložil user posted image .
Če bo slučajno kakšen tak strip, ki ne bo glih tega razlagal - današnji strip je tak, se pravi z dne 15.11.2010 user posted image .
Prvo slikico lohk skopiram, tko za "okus" (vseh treh mi iz meni neznanih razlogov ne dovoli user posted image ):

user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 15.11.2010 22:57:15 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.11.2010 23:00:47   
Nina33
Zdej kt nimam/o več 5 zvezdic bom pa mal več postov delala user posted image . Tole je tko lušno:
"Sometimes", said Pooh, "the smallest things take up the most room in your heart."
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 15.11.2010 23:01:47 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.11.2010 23:36:39   
Nina33
Pa še nečesa sem se spomnila: glede Dianatal  gela. babica Marjeta je v odgovor prilimala statistiko, ki naj bi "govorila" za uporabo. Kar je meni v uč padlo je pa naslednje: ob uporabi gel se šrevilo prerezov statistično zmanjša, raztrganin pa ne (celo povečajo se malo, malo). In moj sklep? Ob uporabi gela te dalj časa pustijo brez "škarij" . Se pravi - gel deluje! Na psiho babic user posted image .
Še statistiko prilimam, mogoče se sam žlehtnoba moja mal na zrak spravlja, boste same preverile user posted image :

Maj 09:                24% epiz.      32% ruptur
Maj10:                 19% epiz.      30% ruptur

Junij 09:               33% epiz       26% ruptur
Junij 10:               20% epiz       28% ruptur

Julij 09:                28% epiz       29% ruptur
Julij 10:                16.2% epiz    27% ruptur

Avgust 09:           28% epiz       28% ruptur
Avgust 10:           21.8% epiz    24% ruptur

September 09:    09 25% epiz  27.5% ruptur
September 10:    22% epiz  26% ruptur

Oktober 09:         34.5% epiz   24% ruptur
oktober 10:          22% epiz     30% ruptur   

Drugače je pa lepo, de lahko babico kaj vprašamo, ne? Da se ne bo bralo kot da jih samo šimfam. Sem pa res mnenja, da je prerez v največji meri (ne samo od njih, seveda, a v NAJvečji meri) odvisen od babice - in ene so zgleda zelo "za" ene pa "proti". Pri gelu pa une "proti" dalj čakajo, kar je pomoje fajn user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 15.11.2010 23:40:33 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.11.2010 23:48:38   
Nina33
Še ena ideja v vezi s kisom (mimogrede - ni preverjena, samo delim z vami user posted image ):

PREPREČIMO OBARVANJE OBLAČIL Ko kupite oblačila oz. blago  za katerega mislite, da se lahko obarva (oz. obarva druga oblačila), jih za 10-15 minut pomočite v nerazredčen destiliran bel kis. Kasneje perilo operite, lahko pa dodate  še 225ml destiliranega belega kisa v zadnji krog izplakovanja. S tem boste utrdili barvo.
Ga pa svetujejo tudi kot belilo, poj pa vedi user posted image :

Ne zapravljajte veliko denarja za draga belila in druge pripomočke. Vse kar morate narediti, je dodati 275ml belega destiliranega kisa v pralni stroj pri pralnem krogu.
Če kero zanima, mam ceu pdf tega user posted image . No, ni pdf - wordov dokument (40 strani cca.), pošljem na mail lohk user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 15.11.2010 23:49:35 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.11.2010 23:55:52   
ninchi9
Nina33 - ja saj pravim. Meni je razbarvalo temna oblačila, oz. sem imela fleke, ki pa so ostali. Ne vem, a samo meni to??? Nobena ni nič napisala... Jaz ne bom nič komplicirala - sem se odločila za Dash, pa malo razredčenega mehčalca (baby soft) bom dala. Če pa bo kakšna alergija pri tamalem, pa drugič ne bom dala.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.11.2010 23:57:20   
Nina33
Še en link do (krajšega) članka z odgovori Jesperja Juula (prvi odgovor mi je sploh lep).

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.11.2010 23:59:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Nina33 - ja saj pravim. Meni je razbarvalo temna oblačila, oz. sem imela fleke, ki pa so ostali. Ne vem, a samo meni to??? Nobena ni nič napisala... Jaz ne bom nič komplicirala - sem se odločila za Dash, pa malo razredčenega mehčalca (baby soft) bom dala. Če pa bo kakšna alergija pri tamalem, pa drugič ne bom dala.

Prav imaš. Človk pač marsikej prebere (in proba), informacije so pa ponavadi kontradiktorne user posted image . Pač narediš tko kt ti paše. A tut ne moreš spat?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.11.2010 0:01:15   
Nina33
Še eno smešno slikico sem "našla", če mi jo rata prilimat:
V predogledu se jo vidi, bomo videli, če jo bo "ohranil v spominu" user posted image .
Ni... Bom pa samo besedilo prepisala:

ŽENITNI OGLAS
Ružan, tužan in do Boga tužan....traži ženu suprotnih osobina. user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 16.11.2010 0:02:42 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.11.2010 0:09:49   
Nina33
Mal smeha ne škodi - jaz pravim, da malega v trebuhu masiram user posted image :

Ne se delat norca iz prekrškovnega organa:

Moški se je peljal z avtom, ko je opazil blisk prometne kamere.

Takoj mu je sinilo, da je bil slikan zaradi prekoračitve hitrosti,

ampak prepričan je bil, da ni bil prehiter... Za vsak slučaj se je še
enkrat

zapeljal okoli bloka in mimo istega mesta, tokrat še

počasneje kot prvič, ampak kamera je spet zabliskala.

Malo se mu je že zdelo smešno in je naslednjič zapeljal

še počasneje , ampak spet je zabliskalo. Še četrtič je

poskusil z enakim uspehom. Zapeljal je mimo še petič,

tokrat se je smejal v kamero, ki je zabliskala, ko se

je peljal mimo, tokrat po polževo...

Dva tedna kasneje je dobil pet položnic za plačilo

kazni, ker je vozil brez pripetega varnostnega pasu...

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 16.11.2010 0:10:52 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.11.2010 0:13:38   
ninchi9
Nina33 - hahah si faca..
Jaz grem vedno tak pozno spat. Zbudim pa se okoli 4h zjutraj, ko me moj mali zbudi z brcikami, pol pa nazaj zaspim do kakih pol desetih. user posted image user posted image Sem prava zaspanka.... Ja, kaj pa bom, če sem doma... a ne? No, saj dolgo več ne bo tako user posted image

Prilagam link - malo info o epiduralni:

http://www.mamazofa.org/pogovori-EA.html

Zdaj pa res grem v posteljo, ker me že spanček lovi user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.11.2010 0:19:59   
Nina33
Jaz se pa okoli dveh, treh šele do postelje primajem, se premetavam in ovčke štejem še kakšno urco...poj pa ob sedmih ali malo čez budnica (najin dvoletnik), ga pa zadnje dni/tedne dragi porihta, jaz vstanem šele ko je plenička za previt user posted image . Je pa fletno, ko brcajo tile trebušni, ne? no, glih zbudit sredi noči te ne bi rabil, al vseeno user posted image .

Lepe sanje!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 16.11.2010 0:21:22 >

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.11.2010 7:34:25   
Mišyka
Dobro jutro! Jst vsako jutro bolj povožena pridem v službo...

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Joj se mi ne da pisat, pa ker sem glih začela- ker mam vprašanje glede krčev, bom pač napisala kar mam
Krči v nogah - a jih mate samo ponoči al tud čez dan, ker jaz jih mam samo ponoči, sem že pozabla kaj  mi je G rekel a da moram magnezij pit???????????

Tretjedete - jaz sem imela kroglo in nisem videla da bi kaj učinkovala, plus tega mi je po 10. prenju crknila - se je preluknjala in je iz nje prilezlo tisoč malih kroglic ki so bile povsod sem pa nedolgo tega na TV (mislim da celo preverjeno) gledala ko so testirali tri različne krogle z enakim madežem in nobena ni dala rezultata ki ga obljubljajo.

Tud mene sem in tja prime krč v meča ali stopalo, predvsem ponoči. Magnezij pomaga, ampak jst vem da ga zaužijem premalo - eno šumenko Magnesola na dan, Donat pa pijem že zarad prebave in da čim manjkrat staknem hemeroide zdej v nosečnosti.

Kroglo jst uporabljam že skor eno leto - je sicer še cela ampak da bi rekla, da je bog ve kaj... ni! Vedno dodajam še prašek (večinoma uporabljam Frosch), mehčalec pa minimalno oz. sploh ne, ker v sušilcu so cunje mehke bolj kot s kakršnim koli mehčalcem. Tista kroglica za v sušilec mi je pa ena čist razpadla, drugi pa razpad grozi v kratkem. Bolj eno sranje bi rekla. Ko je bil Ian dojenček sem uporabljala Persil sensitive pa nismo meli nobenih problemov. Kar se pa tiče vonja, Ariel in Persil imata sigurno močnejši vonj od recimo Froscha, kar me zdej v nosečnosti moti.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Glede čišče: če se le da, speljite v P tolk unih sexi mrežastih gatk kot jih le lahko user posted image Koža vam bo hvaležna (pa še prat jih ni treba - roke si pa le fest umivat user posted image ). Res so "mal" hecne al men so ble zakon user posted image .

To so ble res sexi gatke. Bi jih še zdej najrajš uporabljala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Drugače je pa lepo, de lahko babico kaj vprašamo, ne? Da se ne bo bralo kot da jih samo šimfam. Sem pa res mnenja, da je prerez v največji meri (ne samo od njih, seveda, a v NAJvečji meri) odvisen od babice - in ene so zgleda zelo "za" ene pa "proti". Pri gelu pa une "proti" dalj čakajo, kar je pomoje fajn user posted image .

Kje lohk to babico kej vprašamo?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.11.2010 8:25:48   
Teyla
mateyci  upam, da te zob kmalu preneha boleti. Pa ne sekiraj se zaradi tablet, če ti je G rekla, da je ok, potem je ok. user posted image

Registirana, hvala za info. Jaz bi jo z veseljem obiskala, ampak šele naslednji teden, ker ta teden imam še gužvo. Čudno, da nimajo obiskov tudi v dopoldanskih urah. Ti pošljem ZS. user posted image

meta21 hvala za nasvet. Ne mislim uporabljat odstranjevalcev madežev za otročka, ker jih še za svoje cunje ne. Se mi zdi preveč kemije. So nam pa ravno včeraj povedali, da je treba perilo prati posebej, dokler traja čišča.

Nina33 ti greš pa res pozno spat in to vsak dan. Sodeč po Garfieldu si tipična nočna ptica. user posted image Te je prav zabavno brat. Pa vici so dobri. user posted image

ninchi9 meni ni kis nič razbarval perila, pa sem ga zadnjič kar zlila na temne cunje in je še čakalo v bobnu 7h preden se je opralo. Sem pa v tisti omenjeni temi prebrala, da naj bi zaradi kisa bile barve bolj obstojne, in da nima efekta belila kot večina misli. Mogoče je razlog v vrsti kisa. user posted image

Pa še z moje strani en vic za lepši dan:

Gresta dve čokoladi po stopnicah. Ena se spotakne in pade in začne stokati. Jo druga vpraša:
- "Si se udarila?"
- "Ja, pa ravno v lešnik"
user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.11.2010 9:22:27   
Juxy
Ojla punce, kako ste pridne s pisanjem... malo sem doma, pa sem rekla, da vas bom malo več brala...

Glede krčev - načeloma jih ni, če zaužijemo dovolj magnezija in kalcija, ker sta transporterja v mišičnih vlaknih. Magnezij je nujno potreben element za proizvodnjo energije, uravnava celoten mišični in živčni sistem, krepi telesno odpornost, je potreben za normalno krčenje srčne mišice. Kalcija pa imamo v telesu 99% v skeletu, ostalo pa ga je v mehkih tkivih in ima pomembno funkcijo pri stabilizaciji celičnih membran, prenosu dražljajev v živčnem sistemu, krčenju mišic.

Magnezija in kalcija je v Donatu premalo (razen če bi spili vsak dan vsaj liter), tako da je treba dodajat. Nosečnica naj bi zaužila dnevno 1000 mg kalcija in 350-400 mg magnezija.

Ima katere probleme s tem, da vam ob ležanju (čez dan ali ponoči) zaspi ena ali obe roki? Meni se to zdaj že dnevno dogaja.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.11.2010 9:27:05   
Patrisha
eheheh danes so me pa tako raz..user posted image user posted image user posted image user posted image . Da komaj cakam januar, ce ne ze ki prej, da sam poklicem in recem me vec nebo user posted image
pajaci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsak dan tezje hodim sem user posted image user posted image . Pa se moja fejvurit sodelavka spakira kufre konc mesca in gre na drug sektor user posted image . Hvala k da sem samo prek studenta user posted image user posted image user posted image user posted image , ker takih finish sodelavcev pa ne prvoscim nobenemu user posted image . fausija, nesramnost... boze mili

aja :)

dobro jutro
teyla ehehehhehe :) se dobro, da sem pozabla kaki okus ima cokolada user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.11.2010 9:33:18   
FoxyLady

Jutro!

Nina33-user posted image hvala za lepše in nasmejano jutro.

Glede pranja- vsi koj neki priporočajo in odsvetujejo,samo če pa nas pogledaš smo pa koj gor zrasle,brez tega in unga,moja babi pravi ,da je najbolje uporabljat zeleno milo,v avi mislim,da je,v starejših časih so z njim prali cote pa so vseeno vsi preživeli. Ma sej več ne veš kaj in kakouser posted image . Pri prvi sem uporabljala mislim ,da koj ariel sensitive pa nismo meli problemov.

Mož se zbudi in poleg njega stoji človek oblečenpopolnoma v belo... "Kaj pa to, kje pa sem, kaj počnete v mojispalnici?" je logično vprašanje."Moje ime je sv. Peter in tole ni tvoja spalnica...".Mož je zaprepaden: "Kdaj sem pa umrl, kako pa semumrl, to ne more biti res. A resno ni nobene možnosti, da bi se vrnilnazaj na zemljo?"Mož z brado mu odvrne, da lahko, ampak je ena majhnakajla. Lahko se vrne le kot pes ali kokoš.Po krajšem razmisleku se odloči "Potem pa se bi radvrnil nazaj kot kokoš, raje bi preživel še nekaj časa na zemlji"Pufff, rečeno storjeno, in naš junak z zanimanjemogleduje svoje novo oblačilo, peresa vsepovsod."Sploh ni tako slabo, prijetno toplo in lahkotno sepočutim", tako da skače malo okoli, malo kljuva po tleh, fino,skratka. Do njega pride glavni petelin z dvorišča in mu reče"aha, ti si torej nova kokoš tukaj, uživaš svoj prvi dan?""Ma ja, super je, ampak imam en tak čuden občutek,kot da bom vsak čas eksplodiral.""Nisi še nikoli valil jajc? To pomeni, da je jajceže skoraj zunaj, le močno se napni in pritisni, pa boš videl"In res, naš junak prtiska pritiska, nato pafantastičen občutek, boljši od vsakršnega orgazma in jajce pade natla."Uf, tole je pa fantastično, poleg tega pa čutim, daje že novo na poti." Spet pritisne, se napne, in waaaah, ogromnoolajšanje in novo jajce. Poleg tega še velik očutek materinskosti.Super, si misli sam pri sebi, to da sem postal kokoš je bila najboljšastvar v celotnem življenju!Veselje se je le še povečevalo in ravno ko je skorajizlegel že tretje jajce, je začutil močan udarec po glavi in zaslišalženo, ki vpije: "Francelj, krava pijana, zbudi se, v posteljoserješ!!!!"user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako pa sm dodale še jz enga

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.11.2010 9:33:50   
Patrisha
juxy koncno ena moja soseda :)) sem ze misla, da bom sama iz tega sela user posted image user posted image
morem potrkat, da nimam z krci problema.. sicer jaz tudi pridno sopam kalcij pa magnezijeve tabletke...
Sicer z mrtvicenjem nimam problemov, sem pa invalid z vstajanjem iz postle user posted image , morem prav pazit, ce ne me prau spipnce v trebuhu noter user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.11.2010 9:45:49   
Juxy
Patrisha, iz kod pa si? user posted image

Jaz pa temu vstajanju iz postelje rečem, da sem kot kit na suhem, ker dobesedno tako se počutim user posted image ... čez dan pa se spremenim v nilskega konjička (okrogla, počasna, neokretna...)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.11.2010 9:52:15   
aktak
Pozdravljene,
včeraj popoldan sem šla tudi jaz po nakupih in prinesla domov par stvari za najino prigajajočo bebico. Je bilo prav lepo zapravljat, škoda ker ni količina evrčkov v denarnici neomejena user posted image
Nina33 sem videla ja da je Tamy ekspresna in je vse uredila. Ti si se vsaj znajdla, jaz sem kar obupalauser posted image

Ko pa berem vaše poste o pranju. Jaz že sedaj perem z Dash (in ga tudi kupujem v Italiji, ker je vedno govora o teh razlikah za južni in vzhodni trg) in bom z njim prala še naprej, ker sem zadovoljna. Bolj me skrbi mehčalec, meni je namreč všeč če perilo čisto malo diši (brez pretiravanja seveda) in se mu bom verjetno morala odpovedat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.11.2010 9:54:02   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Juxy

Patrisha, iz kod pa si? user posted image

Jaz pa temu vstajanju iz postelje rečem, da sem kot kit na suhem, ker dobesedno tako se počutim user posted image ... čez dan pa se spremenim v nilskega konjička (okrogla, počasna, neokretna...)

Dumzalima :) sem prav cakala, ce bo ktera iz tega konca aktivna.. a hodis na MS?

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.11.2010 10:04:22   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: aktak

Pozdravljene,
včeraj popoldan sem šla tudi jaz po nakupih in prinesla domov par stvari za najino prigajajočo bebico. Je bilo prav lepo zapravljat, škoda ker ni količina evrčkov v denarnici neomejena user posted image

A te bomo mogle prosit, da daš slikice gor?  user posted image user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.11.2010 10:06:08   
tamy82
Uf, ste pa pridne  danes! user posted image

Najprej hvala vam za vse vice in pozitivne besede, spodbude ... je res fajn brat tole user posted image vsekakor boljše kot kakšne žalostne in pesimistične zgodbe user posted image

Glede pranja: moram še jaz povedat malo ne user posted image no, jaz perem z Luno in sem tudi zadovoljna, tudi mehčalec mam njihov, pa detergent za posodo in tekoče milo user posted image tako da sem prav njihova fanica user posted image
Je pa najbrž res tako, da več kot imaš izbire, bolj tudi kompliciraš. Tako da kakšne hude znanosti iz tega pranja ni ravno treba naredit user posted image

Krči: ja Mg naj bi pomagal, čeprav HB nimam še kakšnih problemov s tem. Magnezija in kalcija pa nič posebej ne pijem, G je rekla, da naj bom kar brez raznih dodatkov, tako da zaenkrat je vse ok. No, vsake toliko spijem kakšno šumečko magnezija ali kalcija, ampak to je recimo 1x na mesec, da se spomnim user posted image

Mišyka tale babica pa je tukaj na forumu, ji lahko kaj napišeš/vprašaš, še link:
http://www.ringaraja.net/forum/Babica_Marjeta_%C5%BDlebnik_na_forumu_Ringaraja/m_5453169/tm.htm

Patrisha ma kje ti delaš, da maš take probleme?! user posted image user posted image No, jaz ponavadi kar uidem, če je res tako grozno kot praviš. Ker so mi bolj pomembni vsaj normalni odnosi v službi kot pa tisti keš ... user posted image Sploh pa zdej v nosečnosti ne vem če ravno dobro vpliva taka služba nate in na tvojega user posted image

Lep dan vsem! Pri nas je celo vreme malo lepše kot zadnje dni user posted image Sicer pa slišim, da je samo tu na Primorskem tako oblačno in deževno že ne vem koliko časa ... tako da zavedajte se (tisti, ki imate sončka), da mamo mi stalno dež ... user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?