Peli
|
Dobro jutro! Pri nas je tak lep sonček zunaj, da bom šla na en sprehod, drugače pa smo danes 15. in me je mal na rit vrgl, ko sm dobla plačo , se ornk pozna bolniška, no ene dva meseca bo kriza, potem pa se bomo navadl in kupoval le najpomembnejše... . Drugače pa me je v soboto čist zdelal vseskupaj, živčki na višku pa to, sm prejokala celo dopoldne, moža nekam poslala... morm rečt da pogrešam službo, pa ne toliko zaradi dela, ampak že zato ker mam okoli sebe vedno veliko ljudi, vedno se kaj dogaja, zdaj pa le doma visim, nič se ne dogaja, edino kar po telefonu slišm in na forumih preberem - ampak to ni to. Mož ma cele dneve polno dela, popoldam ko pride iz službe, vedno kaj najde in spet ostanem z malimadvema, vsaj z njima se mal zamotm, drugače pa se mi nč ne dogaja. Komaj čakam da gre mimo še teh par mesecev, da bom lahko prosto šetkala z dojenčkom, ker zdej se mi doma že kr . Ne vem a se samo men meša od tega posedanja in poležavanja doma daja28 - se čist strinjam s tabo glede plenic! Sicer pa jih delajo za to da nam vseskupaj olajšajo. Če že pomislim na mojega 4 letnika ko gremo od nekje pa njega kakat in ne bo šel drugje kot doma...če mamo srečo mu še celo ne uide...v glavnem potem hitimo in smo vsi živčni... . Je pa moj ta večji bil pri 3. letih še v plenicah, potem pa je kar hitro šlo, samo mogel je sam pridt do tega..., ta mal pa je zdaj ene 4 mesece suh podnevi in ponoči, no včasih mu ponoči uide, pa ga to tolk moti, da bi se kr sam preoblekel. Morm pa povedat da je Urban že 5 dni brez dude in je sploh ne pogreša, sm probala s tisto za Miklavža, da bi jo dal na okno, pa ni bil za to, nazadnje je bil pa čist navdušen, ko jo je vrgu v šprget in gledov kako gori . Sploh se ne spomnim,če sm poročala zadnjič od pregleda, v glavnem je blo vse OK, zredila sm se za 3 kg, UZ pa mi bo delala čez 3 tedne. Gin. je bla spet dobro razpoložena (kar ni vedno) tako da sva se lahko malo bolj pogovorile, sm jo mal povprašala o sterilizaciji, za kar mislm da se bom kar odločila. Zdaj sm končno tudi jest začutila , sicer še ni tolk ornk, da bi to lahko čutu tud z roko na trebuhu. Trebuh pa se mi je zdej tolk povečal, da zapnem le še 1 navadne kavbojke, pa še pri teh, ko se najem morm odpet gumb . Punce a ve boste partnerja vzele s sabo na morfologijo? Tiste k mate že doma otroke - kako jih prpravlate na dojenčka? Vas kaj dost sprašujejo o tem? A kaj berete? Jest sm pravkar nekaj prebrala, pa si morm nekej druzga dobit - ve katera za kšno dobro knjigo - samo nism za kriminalke? LP
|