Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:35:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj bo danes dobrega za kosilo? Jaz bom naredila pire krompir, grahovo omako in mesni sir. Jan bo pa še jedel juho, ki mi je ostala od včeraj. isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:36:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tasa, jaz se vedno imam linote in serveto vlakeca tomazeka zate ...Ampak , ne vem ce te bom uspela na kaki kavi spoznat pa veš da sem glih danes o tebi študirala in sicr za linote oz. predvsem za servetko Ker mam od jutri naprej dopust te pa bom mal ustvarjala. te pa bi lahko en dan na kafe skoknile ... pa kaka šetnja Lija in Tai zmenjeno :D povej kiri dan? Sreda??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:37:23
|
|
|
|
ly117
|
Jaz vas za nekaj časa zapuščam. Morem naš svinjak vred spravit. Se kaj oglasim še med pavzo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:38:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Danes ima moj prvorojenec 6 let!! O potovanjih v preteklost ne bi zgubljala besed,ker so vsem dobro znana ! Drugače je bil pa vikend precej naporen in še kar traja...Sara je začela tako močno kašljat,da smo se v petek sprehodili do zdravnika,dobili standarden Fixotide,stanje s kašljem se sicer umirja,ampak jo je v soboto ful zaprlo,sem jo nafilala s Prorektalom...no,potem je imela pa drisko...včeraj zvečer je bruhnila ven še mleko,ki ga je spila pred spanjem in tako smo danes lepo ostali doma . Da je še bolj zanimivo,je v soboto začel kašljat še Mitja,vmes še cel vikend obiski...ni da ni... Prvo vse najboljše Mitja Takoj za tem pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:39:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj bo danes dobrega za kosilo? Nimam pojma... Sem zdaj dva dni preživela v kuhinji ,se mi nič ne da kuhat...juho imam od včeraj...vejetno bo kar pohani piščančji file,imata mala dva rada,jaz pa tak boljše,če ta teden sploh več ne jem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:41:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj bo danes dobrega za kosilo? Jaz bom naredila pire krompir, grahovo omako in mesni sir. Jan bo pa še jedel juho, ki mi je ostala od včeraj. enako kot včeraj, ker nam je tašča dala vse za zraven... skutini cmoki ter goveji šnicli v omaki + solatka. Za Lijo bom pa verjetno juho nardila, ker bomo popoldan skupaj jedli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:41:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj bo danes dobrega za kosilo? Nimam pojma... Sem zdaj dva dni preživela v kuhinji ,se mi nič ne da kuhat...juho imam od včeraj...vejetno bo kar pohani piščančji file,imata mala dva rada,jaz pa tak boljše,če ta teden sploh več ne jem jaz sem se tud ta teden tolk krat pregrešila, da bi blo najboljše da mam kar vodne dneve, da se spucam ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:46:01
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:47:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla! IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla! Jaz bi jo pa rada spoznala... IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla!user posted image Jaz bi jo pa rada spoznala... jaz tudi user posted image No elevitka in že imaš krog oboževalcev. milomater.... sem hitreje rodila kot ta RR zmalje in odpre stran, pa da mi seveda objavi sporočilo ja enkrat bi mogla prit na srečanje, sam če se vedno neki bogu za hrbtom zmenite ko nimam blage veze ki je to al pa mi ura ne paše....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:47:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem se tud ta teden tolk krat pregrešila, da bi blo najboljše da mam kar vodne dneve, da se spucam ven meni tudi ne bi škodilo...kako pa gre to? kaj samo vodo piješ al kako?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:47:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa čestitke tvojemu prvorojencu. In za tvojo drugorojenko in zate. en velik podpis tukaj
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:48:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tasa, jaz se vedno imam linote in serveto vlakeca tomazeka zate ...Ampak , ne vem ce te bom uspela na kaki kavi spoznat pa veš da sem glih danes o tebi študirala in sicr za linote oz. predvsem za servetko Ker mam od jutri naprej dopust te pa bom mal ustvarjala. te pa bi lahko en dan na kafe skoknile ... pa kaka šetnja Lija in Tai zmenjeno :D povej kiri dan? Sreda?? v sredo imava z T. kontrolo dopoldan pri P....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:49:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj bo danes dobrega za kosilo? mesna pita od včeraj in pesa...ob ponedeljkih ne kuhamo običajno
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:49:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj bo danes dobrega za kosilo? Nimam pojma... Sem zdaj dva dni preživela v kuhinji ,se mi nič ne da kuhat...juho imam od včeraj...vejetno bo kar pohani piščančji file,imata mala dva rada,jaz pa tak boljše,če ta teden sploh več ne jem jaz sem se tud ta teden tolk krat pregrešila, da bi blo najboljše da mam kar vodne dneve, da se spucam ven dobra ideja,pa tak teeeežko izvedljiva
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:49:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:51:19
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Mitja vse naj naj za rojstni dan. Pa pikapoke za oba bolančka. botrca kam bi pa ti hujšala??? Četrtek pojma nima če bova uspela, nič ne obljubim. elevitka jaz bi te tudi spoznala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:52:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš? pečenega še sicer nisem jedla, sem pa jedla zajčji paprikaš njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:52:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš? očitno ne ...meni je zajec
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:53:20
|
|
|
|
arabela*
|
prebrala sem vas..... Trenutno ob zajtrku...koruzne štručke s sirom in koprivin čaj... M je pri babici, A v vrtcu, midva pa greva sedaj na fitnes......., da se malo razmigava, potem pa pod Kalvarjo malo letalo peljat...potem pa.....nevemše...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:55:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka v sredo imava z T. kontrolo dopoldan pri P.... te pa lahko jutri?? Ker v sredo popoldan greve midve z Lijiko v Lenart babi jezit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:56:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca kam bi pa ti hujšala??? marsikam
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:56:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 isto kot včeraj. Goveja juha, pečen zajec in riž. hecaš? Kaj..zajca tudi ne ješ? ma daj....škoda take cart žvali pojest
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:57:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca kam bi pa ti hujšala??? marsikam to se jaz tud sprašujem......ko pa je ravno pravšnja
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:58:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma daj....škoda take cart žvali pojest
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?