Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 14.11.2010 23:10:55
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj v posteljo... nočkabočćka
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 7:03:02
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 7:05:12
|
|
|
|
matcar
|
Mi ni blo zvečer za nič,sem obsedela pred BB.Pol pa sem šla še brat,pa kao spat,pa spat nisem mogla,sem vas ob pol 1-h brala,pa na FB-ju sem igerce špilala.Mislim!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 7:56:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tasa, jaz se vedno imam linote in serveto vlakeca tomazeka zate ...Ampak , ne vem ce te bom uspela na kaki kavi spoznat pa veš da sem glih danes o tebi študirala in sicr za linote oz. predvsem za servetko Ker mam od jutri naprej dopust te pa bom mal ustvarjala. te pa bi lahko en dan na kafe skoknile ... pa kaka šetnja Lija in Tai
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:14:54
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Malo miru v bajti. Ata v službi, otrok v vrtcu, jaz pa na zasluženi .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:16:25
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Danes ima moj prvorojenec 6 let!! O potovanjih v preteklost ne bi zgubljala besed,ker so vsem dobro znana ! Drugače je bil pa vikend precej naporen in še kar traja...Sara je začela tako močno kašljat,da smo se v petek sprehodili do zdravnika,dobili standarden Fixotide,stanje s kašljem se sicer umirja,ampak jo je v soboto ful zaprlo,sem jo nafilala s Prorektalom...no,potem je imela pa drisko...včeraj zvečer je bruhnila ven še mleko,ki ga je spila pred spanjem in tako smo danes lepo ostali doma . Da je še bolj zanimivo,je v soboto začel kašljat še Mitja,vmes še cel vikend obiski...ni da ni...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:19:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tasa, jaz se vedno imam linote in serveto vlakeca tomazeka zate ...Ampak , ne vem ce te bom uspela na kaki kavi spoznat pa veš da sem glih danes o tebi študirala in sicr za linote oz. predvsem za servetko Ker mam od jutri naprej dopust te pa bom mal ustvarjala. te pa bi lahko en dan na kafe skoknile ... pa kaka šetnja Lija in Tai Če bosto dopoldan bi se še jaz malo prištulila zraven. Ker elevitka tebe že nisem vidla... sploh ne vem kdaj sem te nazadnje vidla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:20:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Danes ima moj prvorojenec 6 let!! O potovanjih v preteklost ne bi zgubljala besed,ker so vsem dobro znana ! Drugače je bil pa vikend precej naporen in še kar traja...Sara je začela tako močno kašljat,da smo se v petek sprehodili do zdravnika,dobili standarden Fixotide,stanje s kašljem se sicer umirja,ampak jo je v soboto ful zaprlo,sem jo nafilala s Prorektalom...no,potem je imela pa drisko...včeraj zvečer je bruhnila ven še mleko,ki ga je spila pred spanjem in tako smo danes lepo ostali doma . Da je še bolj zanimivo,je v soboto začel kašljat še Mitja,vmes še cel vikend obiski...ni da ni... boščeki... pa kr oba sta fasala...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:21:43
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tasa, jaz se vedno imam linote in serveto vlakeca tomazeka zate ...Ampak , ne vem ce te bom uspela na kaki kavi spoznat pa veš da sem glih danes o tebi študirala in sicr za linote oz. predvsem za servetko Ker mam od jutri naprej dopust te pa bom mal ustvarjala. te pa bi lahko en dan na kafe skoknile ... pa kaka šetnja Lija in Tai Če bosto dopoldan bi se še jaz malo prištulila zraven. Ker elevitka tebe že nisem vidla... sploh ne vem kdaj sem te nazadnje vidla. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... nekdo me ima željo videt veš da !
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:23:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Danes ima moj prvorojenec 6 let!! Jutro nazaj. Pa čestitke tvojemu prvorojencu. In za tvojo drugorojenko in zate.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:24:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tasa, jaz se vedno imam linote in serveto vlakeca tomazeka zate ...Ampak , ne vem ce te bom uspela na kaki kavi spoznat pa veš da sem glih danes o tebi študirala in sicr za linote oz. predvsem za servetko Ker mam od jutri naprej dopust te pa bom mal ustvarjala. te pa bi lahko en dan na kafe skoknile ... pa kaka šetnja Lija in Tai Če bosto dopoldan bi se še jaz malo prištulila zraven. Ker elevitka tebe že nisem vidla... sploh ne vem kdaj sem te nazadnje vidla. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... nekdo me ima željo videt veš da !
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:24:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Danes ima moj prvorojenec 6 let!! O potovanjih v preteklost ne bi zgubljala besed,ker so vsem dobro znana ! Drugače je bil pa vikend precej naporen in še kar traja...Sara je začela tako močno kašljat,da smo se v petek sprehodili do zdravnika,dobili standarden Fixotide,stanje s kašljem se sicer umirja,ampak jo je v soboto ful zaprlo,sem jo nafilala s Prorektalom...no,potem je imela pa drisko...včeraj zvečer je bruhnila ven še mleko,ki ga je spila pred spanjem in tako smo danes lepo ostali doma . Da je še bolj zanimivo,je v soboto začel kašljat še Mitja,vmes še cel vikend obiski...ni da ni... boščeki... pa kr oba sta fasala... Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:25:42
|
|
|
|
matcar
|
Sami,še od mene čestitke M za roj.dan!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:27:24
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:30:12
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , me je ven vrglo . Lep in sončen dan . Spali smo za k.... ...ampak bom že po kosilu popravila stanje . Jan in ati sta se tudi že zbudila, jaz si nohte lakiram, pijem kavo. Eno perilo se pere, drugo še čaka. Včeraj me sploh ni noter spustil na forum in sem vse skupaj vgasnila. BB sem gledala in mi je fajn da je "pametnjakovič" šel ven.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:31:07
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 zate in tvoje bolančke
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:31:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla! Jaz bi jo pa rada spoznala... jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:33:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Danes ima moj prvorojenec 6 let!! čestitke
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:34:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla! IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla! Jaz bi jo pa rada spoznala... IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla!user posted image Jaz bi jo pa rada spoznala... jaz tudi user posted image No elevitka in že imaš krog oboževalcev.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 15.11.2010 8:35:08 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:34:25
|
|
|
|
botrca
|
Kaj bo danes dobrega za kosilo? Jaz bom naredila pire krompir, grahovo omako in mesni sir. Jan bo pa še jedel juho, ki mi je ostala od včeraj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.11.2010 8:35:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla! IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla! Jaz bi jo pa rada spoznala... IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,jaz bi te tudi rada vidla!user posted image Jaz bi jo pa rada spoznala... jaz tudi user posted image No elevitka in že imaš krog oboževalcev.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?