|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
13.11.2010 15:47:44   
Roži_
Punce, bom pridnauser posted image in počakala na test naslednji petekuser posted image
Drugače Mismis in Aqua, a gremo skupaj rodituser posted image ?

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
13.11.2010 16:27:13   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Punce, bom pridnauser posted image in počakala na test naslednji petekuser posted image

Jaaaa!!!! Jaz takoj podpišem!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
13.11.2010 16:40:54   
mausikaa
ojla, evo mene, sem se hotela zjutraj javiti, pa sem zaspala kot ubita ko sem prišla nazaj domov iz LJ, situacija sledeča: endometrij je bil ateju zelo zelo všeč, pravi da je idealen user posted image   s folikli je pa tko, da je eden full velik, ostali mu pa sledijo, danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija, bomo videli kaj bo ratalo iz vsega tega, upam na najboljše in pričakujem najslabše. Se mi zdi, da mi nekako ni namenjeno biti še enkrat mama...
Roži jaz te mam na sumu user posted image   s testom pa vseeno počakaj še kakšen dan, sej vem, da je težko pričakati, ampak vseeno...
nosečke naše, lepo božajte buhije in se čuvajte! 
rvi čisto vse 

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
13.11.2010 16:49:02   
aqua77
mausi, z Atom sta ziher skombinirala zmagovalno kombinacijo!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Hura za stopko, frnikulce bojo pa super duper na punkciji, boš vidla!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam, navijam, navijam in stiskam pestke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
13.11.2010 16:52:15   
mismis

imamo še Sonyo, ki je kakšen teden pred mano user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
13.11.2010 16:53:42   
mismis
Maussi, super da je E zelo zelo dober, to je pomembno, celice bodo pa tudi. Tisti mali folikli bodo po stopki dohiteli ta velikega pa bo. user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
13.11.2010 16:54:05   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

endometrij je bil ateju zelo zelo všeč, pravi da je idealen user posted image   s folikli je pa tko, da je eden full velik, ostali mu pa sledijo, danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija, bomo videli kaj bo ratalo iz vsega tega, upam na najboljše in pričakujem najslabše. Se mi zdi, da mi nekako ni namenjeno biti še enkrat mama...

Super mausi user posted image user posted image user posted image !! Le tako naprej,...do pluska in bebice!!

Kaj je pa to za ena neumnost user posted image ...ne bit še enkrat mama??? Te bo treba po riti!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
13.11.2010 19:25:59   
sonya1
Mausi, Naska in Rožka in .... v finale..... da bi vse zmagale in bi tole res postal forum nosečnic
Aquica, super, da je videti v reduuser posted image  

Ja, Miši jaz vodim, pri meni je danes 6 tednov in 2 dni ! Imam pa UZ šele 23.-tega pa se mi zdi to še tako dalečuser posted image  Sicer pa samo, da bi bilo vse v redu. tvoj je 18.-tega, kajne. Ja, bo super, ko boš prvič videla Cilko in Binetauser posted image . Saj prav, da je tvoj optimist, zakaj pa ne bi bil?

Hermy, pol praviš,da je princeski bolje ? Super, da bi le tako ostalo. Se mi taki mali črvički tako smilijo, ne moreš pa nič kaj pomagati.

Loremi, kje si danes ? Se slabo počutiš, da te ni nič tu ali le malo počivaš ?

Zarči, a nisi ti ravno bila na dopustu ? Ko sta z dragim nekje po Dunaju hodila, pa ne vem še točno kje ? No, samo da ni sranskih učinkov user posted image

Pogrešam Fidiko in Žiži, le kje se potepata  ?

Moj (bivši ) dragi je včeraj klical, da mi je povedal, da je malo premislil, in ugotovil, da mu je čedalje bolj všeč, da bomo zibali in če to ni najboljše, kar se mu je zgodilo zadnjih par ali celo deset_ let, pa nič noče. In naj ne bom jezna, ker je že povedal trem najboljšim prijateljem, ker nikakor ni mogel biti tihouser posted image
Danes je prišel na obisk in sva preživela prva prijeten popoldan. Mogoče pa je še kaj upanja? No, bomo videli, so rekli slepiuser posted image

Deklice, imejte se skrajno lepo in res upam, da se bomo zmenile za srečanje 19. tega. Bomo nazdravile Mišklinocim, prečekirale vse slikice in ohale in ahaleuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 13.11.2010 19:36:40 >

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
13.11.2010 21:52:43   
Kruce Fiks
A sem lih prov prletu mim a?
Aqua & ROŽI, Belisimo!

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
srečanje, hm hm, lahko bi se dobile naslednji petek, 19.11.2010... kaj pravite?

A je tole zgoraj fiksno? Pridem na eno očko pred nočnouser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
14.11.2010 7:35:54   
Roži_
Jutrouser posted image

Z veseljem vam postrežem tudi jaz enkrat s kavicouser posted image

http://meeya.blog.siol.net/files/2007/12/magdalenice_bela-kava.jpg

Sem pa zelo zgodnja, ker si dajem Utropizderaj ob 7.00 user posted image

O kruce, nema tebe ko lanjskog snega? user posted image
Lepo nedeljo vsemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
14.11.2010 9:02:58   
Grethy

ojla, evo mene, sem se hotela zjutraj javiti, pa sem zaspala kot ubita ko sem prišla nazaj domov iz LJ, situacija sledeča: endometrij je bil ateju zelo zelo všeč, pravi da je idealen user posted image   s folikli je pa tko, da je eden full velik, ostali mu pa sledijo, danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija, bomo videli kaj bo ratalo iz vsega tega, upam na najboljše in pričakujem najslabše. Se mi zdi, da mi nekako ni namenjeno biti še enkrat mama...
Roži jaz te mam na sumu user posted image   s testom pa vseeno počakaj še kakšen dan, sej vem, da je težko pričakati, ampak vseeno...
nosečke naše, lepo božajte buhije in se čuvajte! 
rvi čisto vse 

Alooooooooo, kaj ti bi da te natreskam po riti al kwa??????????

Punce moje ... sem tko vesela novic s foruma da kr pokam po šivih tolk sem važna da vas poznam ... tako se dela to ja ... se pravi kolk vas bo naenkrat v porodnišnicah ?????? :-)

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
14.11.2010 11:01:28   
Roži_
Gretyyyy, kako si mi zlato mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav vas pogrešamuser posted image
Mausi, lepo te prosim, da si bolj optimistična in da gledaš na stvari pozitivno, samo tako boš privlekla nase lepe stvari, boš videla, kr leple se bojo na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Verjamem in verjemi tudi ti, da bo uspešno, jaz pa ti pošiljam pozitivno energijouser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
14.11.2010 11:03:47   
Roži_

imamo še Sonyo, ki je kakšen teden pred mano user posted image

O ja ja, sem spregledala, Sonya nas vodiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
14.11.2010 11:04:51   
Naska
Hojla, se kar smejih ko vas berem. Tedne štejete pa utropizderaji padajo...

V glavnem z mano je tako, endometrij 8, če sem si prav zapomnila, en folikel 19 ali 20, drugi pa malo več, samo si res nisem zapomnila. Stopka danes, punkcija v torek. in to je to. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
14.11.2010 11:13:50   
Roži_
Bravo Naska, juhuuuu, lepo si zapiči stopkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Endometrij pa je super če je danes 8 bo še se zadebelil do ETuser posted image

Grety, ti moram še povedat, da una stvarca, ki si mi jo podarila učinkuje 100%user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
14.11.2010 14:42:09   
cukica
Roži_ nič ne sporočiš,...lepo grej in poslušaj dekleta kar pravijo kr še malo zdrži s testkom,...Držim pesti,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
14.11.2010 15:55:19   
sonya1
Super, Naska, dobro kaže. Pri Mausiki tudi. Pri Roži smo že skoraj prepričani, da bo, saj tako držimo pestiuser posted image user posted image user posted image
Ja, naslednja bi pa zdaj morala biti že Zarja, kajne ?

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
14.11.2010 17:39:18   
loremi
´br dan

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Loremi, kje si danes ? Se slabo počutiš, da te ni nič tu ali le malo počivaš ?

2 dni na kauču, počivam, čajčkam, zdravje pa nič boljš, za dodatek je tu spet migrena user posted image  user posted image . Dobr sem začela tole zimo ja ...

Sonya a veš da sem takšne zgodbe že slišala, da so moški odšli, ko so zvedli za nosečnost, pa se potem vrnili, ko so premleli v glavi in se zavedali, da tudi sami nosijo odgovornost. Tvoja zgodba je sicer mal drugačna, ampak če le je tebi do tega, jaz upam ,da ne boš mama samohranilka user posted image . Sicer vem ,da bi to vlogo izvrstno opravljala, ampak je le lepo imeti ob sebi ljubljeno osebo in očeta tega otroka.

Naska ja super da si se javila, v torek sem v mislih s tabo in navijam! user posted image user posted image user posted image

Rožiiii navijaaaam! user posted image user posted image user posted image user posted image
Nosečke pridno božat trebuščke! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
14.11.2010 17:45:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

A sem lih prov prletu mim a?
Aqua & ROŽI, Belisimo!

srečanje, hm hm, lahko bi se dobile naslednji petek, 19.11.2010... kaj pravite?

A je tole zgoraj fiksno? Pridem na eno očko pred nočnouser posted image

kako se bomo zmenili za uro? Da vem, kako bom kombinirala, z Živo ali brez....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
14.11.2010 19:59:28   
zarja1
endometrij je bil ateju zelo zelo všeč, pravi da je idealen user posted image   s folikli je pa tko, da je eden full velik, ostali mu pa sledijo, danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija

torej brojimo sitno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
14.11.2010 20:00:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Naska
V glavnem z mano je tako, endometrij 8, če sem si prav zapomnila, en folikel 19 ali 20, drugi pa malo več, samo si res nisem zapomnila. Stopka danes, punkcija v torek. in to je to. user posted image
super!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
14.11.2010 20:02:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Mogoče pa je še kaj upanja?
vedno. Držim pesti, da vam se vse lepo izteče.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
14.11.2010 20:03:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
2 dni na kauču, počivam, čajčkam, zdravje pa nič boljš, za dodatek je tu spet migrena user posted image  user posted image . Dobr sem začela tole zimo ja ...

bošček, pa tebe to orng user posted image Pocajti se .....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
14.11.2010 20:09:00   
miklarom
čeruser posted image

evo mene iz službe pa da se malo javim, vidim da se kr neki dogaja lepo,lepo to

mausika - super za lep E in srečno jiutri na punkciji, držim pestke, da bo veliko celic in da se potem lepo oplodijo

Naska - tudi tebi srečno v torek na punkciji in veliko, veliko lepih celic

na obe bom mislila ta dva dni

mismis - kako počutje, se že kaj znakci pojavljajo

Roži -  počakaj še na testek k je še prekmalu,vsaj kakšen dan še počakaj, sam boš tak vidla da bo uspešno , ker jest močno držim pestke

zarja - še malo pa bo konec in potem lep +

jaz prihajam za vsemi vami prav kmaluuser posted image  upamuser posted image

vesem ostalim lep večer in RVI

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
14.11.2010 20:09:55   
zarja1

navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?