Jassika
|
pa spet no, že drugič v 2 dneh sem spisala roman, pol me pa ven vrže, ampak bivše blondinke ne izuči, da bi copy paste uporabljala . Skratka, napisala sem levinjica mi smo iz Gorenjske in to je naše prvo (in najbolj zaželjeno ) dete. Bi že začela za novega, ampak je mati slonica preveč debela, da bi to njen hrbet prenesel. Po navodilu dr. je treba najprej kile spravit na isto kot pred , potem pa hopala v akcijo . Ampak naj se považnam, da sem ta mesec shujšala 7 kg!!!!!! Kolk jih še morem, da bom v "normalnem" stanju pa rajš ne povem sonček upam, da je s Sanjo že boljše in da pikice kmalu izginejo . Naš tudi že nekaj časa sam pije iz stekleničke, ampak iz tistega kozarčka za učenje pitja pa ni šans. Samo žoka si dlesni in ga po tleh meče, ker na parketu tako lepo ropota . Naš mulc že 1,5 meseca puza, je znal to prej kot sedeti, ampak bolj v rikverc . Potem pa je v roku 1 tedna (pri 7 mesecih) sam sedel in spuzal (al kako se reče). Zdej se pa že kar fejt ob opori dviguje, ampak upam da ne bo še shodil. Mama in ata sta oba velika in "hrbteničarja", tako da upam, da mali shodi čim kasneje. Katera ve, kolko kaj traja da od dvigovanja potem dejansko shodi? Verjetno vsak po svoje a ne? branka super in čestitke, da si našla polsestrico in da v živo srečanje najbolj uspe. In pa seveda za razgovor, sigurno dobiš službo, me pa bomo fejst držale pestke . lunka saj bo tudi za vas posijalo sonce na finančnem področju, verjamem pa, da je s tako "miloščino" težko živeti. Kljub temu sva se midva odločila, da bova kmalu (upam) imela še enega . Idealnega stanja ne bo nikoli, jst tut nisem več najmlajša, poleg tega sem pa ugotovila, da kolikor dnara imava, tolk ga zapraviva. Ko sem mela pol manj zaradi bolniške, je ravno tako šlo čez mesec. Je pa res, da midva imava oba službi za nd in svoje stanovanje, tako da je to že kar luksuz v današnjem času, kar je čista sramota. Za mlade družine ni razen porodniške in par fičnikov ob rojstvu prav nič poskrbljeno
|