|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
10.11.2010 21:27:27   
mancax
Levinjica vidim, da imaš starješo hščerko, moja je namreč tut 8 in zdej bomo začeli delat na drugem otročku. kako je pri toliko let razlike, namreč vsi imajo manjšo razliko. povej mi iz prve roke. Hvala pa upam, da ne zameriš na uprašanju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
10.11.2010 22:04:32   
Anonimen
manca ja takole bilo je treba nekaj stvari poštimati ,pa malo težav z zanositvijo.Mene ta razlika ne moti..Pa čimprejšni rezultati ti želim o planeranju 2 user posted image !!!

(odgovor članu mancax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
11.11.2010 7:53:19   
3Sonček3
No včerej zvečer so nekateri mehurčki na ritki popokali in je bla krvava.
levinjica js sm iz ribnice, mam pa samo eno princesko doma.
Js se morm mal pohvalt, naša Sanja tko lepo sama pije iz flaše da jo je najbl luštno gledat, kaj pa vaši ? A to sm že povedala da po tanovem puzamo po kolenih? Je končno pogruntala sm mislna da sploh nebo pa me je presenetla.

Evo to je ena še bolj iz začetka, zdej je že boljše :)
user posted image
Pa mal s piškotkom
user posted image
Aja pa na FB sm se prjavla user posted image user posted image user posted image pa bi vas rada tut tam vidla.

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 11.11.2010 7:54:14 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
11.11.2010 8:21:47   
mancax
o hvala, gotov je fino, če maš mal večjo razliko, je sigurno kaka prednost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
11.11.2010 10:43:31   
Anonimen
Zdravo!
Kako ste kaj?Ste se naspale mamice in vaši sončki.Mi smo imeli eno bujenje ponoč ob 00 30 in potem spali do 7 ure.Tak ,da naspali smo se.
mancax
kaj bi ti zamirila kar vprašaj kaj te zanima ,pa napiši.Ja taveča hči mi veliko pomaga,jo pa nočem preveč obremenovati ,ker se ima za šolo veliko za učiti.Kaj imaš ti hči ali sineka ?
3sonček3 kak je luškan sinek in lepo stekleničko drži!
Vidim ,da imate temo glede vnete ritke,no naša še hb ni imela ,ta krema je baje super ,ko je ena mamic gor prelepilasliko.
Grem kuhati kosilo.Lp.

< Sporočilo je popravil levinjica -- 11.11.2010 10:45:22 >

(odgovor članu mancax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
11.11.2010 12:19:58   
branka81
Tale teden je pa poln presenečenj,najprej navežen stike z svojo polsestrico prek FB,namreč vedli sva obe ena za drugo ampak nikoli nisva navezali stika-drug teden pa se končno vidimouser posted image user posted image .Potem pa še včeraj dobim pošto,da sm vabljena na razgovor za službouser posted image user posted image ,joj upam,da mi rata..
Drugač pa smo naši mali dal sedež v avto,lupinco smo pospravl,tko da mala uživa v vožnji,ko lahko gleda kaj se dogaja okol nje.Zobkov  pa še kr nimamouser posted image .
Lep dannnnnnnnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
11.11.2010 12:48:26   
lunka1
branka81 - super za polsestro in službo!!!! mene še čaka (služba oz. njeno iskanje , me je kar malo groza...) ka pa greš na razgovor, če ni skrivnost?

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
11.11.2010 12:59:22   
branka81
Hvala.Ma ni skrivnost-k najboljšemu sosedu hehe-merkator,dost imam 10 let strežbe,gremo še mal police filat,če bo ratal.Sm kr tko mal za hec prošnje pošiljala po netu,tko da sm bila včeri kr presenečena nad odgovorom,itak mam še časa do februarja.user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
11.11.2010 13:07:09   
lunka1
ma, super, samo da dobimo službo, ane...

kje pa iščeš zaposlitve? jaz občasno gledam zzzs, ampak nič pametnega ni...

kdaj pa bi te zaposlili v M? kako boš uredila z varstvom? Julia je šele konec februarja primerna za vrtec, prej še ne... nimam pa nikogar, ki bi jo pazil do vrtca,... ful je smotano tole... jaz bi takoj še enega naštimala, ampak kaj ko dobim tistih ubogih 190€ porodniške (ker še nisem bila zaposlena prej, samo preko ŠS)... no, saj moj ima kar dobro plačo, ampak imamo 500€ kredita za stanovanje... težko je tkole... bi človek imel ful otrok, ampak kaj, ko jih nima s čim potem preživljat...

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
11.11.2010 19:01:59   
Jassika
user posted image user posted image user posted image pa spet no, že drugič v 2 dneh sem spisala roman, pol me pa ven vrže, ampak bivše blondinke ne izuči, da bi copy paste uporabljala user posted image . Skratka, napisala sem
levinjica mi smo iz Gorenjske in to je naše prvo (in najbolj zaželjeno user posted image ) dete. Bi že začela user posted image za novega, ampak je mati slonica preveč debela, da bi to njen hrbet prenesel. Po navodilu dr. je treba najprej kile spravit na isto kot pred user posted image , potem pa hopala v akcijo user posted image . Ampak naj se považnam, da sem ta mesec shujšala 7 kg!!!!!! Kolk jih še morem, da bom v "normalnem" stanju pa rajš ne povem user posted image
sonček upam, da je s Sanjo že boljše in da pikice kmalu izginejo user posted image . Naš user posted image tudi že nekaj časa sam pije iz stekleničke, ampak iz tistega kozarčka za učenje pitja pa ni šans. Samo žoka si dlesni in ga po tleh meče, ker na parketu tako lepo ropota user posted image . Naš mulc že 1,5 meseca puza, je znal to prej kot sedeti, ampak bolj v rikverc user posted image . Potem pa je v roku 1 tedna (pri 7 mesecih) sam sedel in spuzal (al kako se reče). Zdej se pa že kar fejt ob opori dviguje, ampak upam   da ne bo še shodil. Mama in ata sta oba velika in "hrbteničarja", tako da upam, da mali shodi čim kasneje. Katera ve, kolko kaj traja da od dvigovanja potem dejansko shodi? Verjetno vsak po svoje a ne?
branka super in čestitke, da si našla polsestrico in da v živo srečanje najbolj uspe. In pa seveda user posted image user posted image za razgovor, sigurno dobiš službo, me pa bomo fejst držale pestke user posted image .
lunka saj bo tudi za vas posijalo sonce na finančnem področju, verjamem pa, da je s tako "miloščino" težko živeti. Kljub temu sva se midva odločila, da bova kmalu (upam) imela še enega user posted image . Idealnega stanja ne bo nikoli, jst tut nisem več najmlajša, poleg tega sem pa ugotovila, da kolikor dnara imava, tolk ga zapraviva. Ko sem mela pol manj zaradi bolniške, je ravno tako šlo čez mesec. Je pa res, da midva imava oba službi za nd in svoje stanovanje, tako da je to že kar luksuz v današnjem času, kar je čista sramota. Za mlade družine ni razen porodniške in par fičnikov ob rojstvu prav nič poskrbljeno user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
11.11.2010 19:21:10   
Anonimen
se na hitro javljam, ker smo imeli noč brez spanja in posledično tudi tak dan...pa na žalost ne po zaslugi Nejca
Ob enih ponoči, ko smo zdavnaj spali mi zazvoni mobitel in vidim da me kliče brat. Takoj sem vedela da se je nekaj zgodilo nekomu od mojih, ker pač nikoli ne kličejo ponoči. Moja sestra je imela hud epileptični napad najhujšega do zdaj. Prišla je domov, se šla preoblečt in se zato zaklenila v sobo, takrat se je pa začelo. Brat ima sobo poleg njene in zasliši ropot in takoj teče tja, ona se ni oglasila, vrata zaklenjena, slišal je samo grgranje in butanje ob vrata ker jo je tako metalo. Z atijem sta morala vlomit v sobo tam je pa ona ležala na tleh, povsod kri, slina, bila je še v krču, prebila si je ustnico in razbila nos, pa še par modric ima od udarcev ob ne vem kaj. Ni se še zavedala, zato so poklicali rešilca, ki jo je odpeljal na urgenco kjer je prišla k sebi in kjer so jo slikali in HB nima nobenih poškodb. HB tudi, da se ji to ni zgodilo za volanom, tko da sem se zdej javila za prevoznika-do marca ma da me izkoristi glede tega-tolk sem se ustrašila da celo noč nisem zaspala, samo premišljevala sem kaj bi bilo če... sej veste potem imaš polno črnih scenarijev.

No, potem je pa še tamal ful siten, ne spi podnevi zaradi zobk, dlesen zgoraj ima čisto napeto, tako da pričakujem še prihod obeh enk-upam da čim prej.

Zaposlitev: Lunka midve sva potem na istem kar se tega tiče. Jaz dobivam 300€/mesec...110€ dokladov in pa še ta dodatek cca. 200€, ker sem pred zanositvijo ravno diplomirala in nisem potem iskala službe- po novem letu pa v lov. Če povem po pravici komaj čakam, ker imam dovolj tega da poleg otroka in gospodinjenja nimam ničesar pametnega za početi in mi je grozno dolgčas, pa naj kdo reče kar hoče meni je eno leto porodniške več kot dovolj.

rdeča ritka: kaj je to? Resno - je še ni imel in zasluge pripisujem predvsem pralnim plenicam, ki jih uporabljamo vedno, razen ko gremo kam po obiskih.

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 11.11.2010 19:28:22 >

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.11.2010 21:58:18   
NM
Ojla!

Uspela je prva noč brez hranjenja, a ne mislit, da je bila popolnoma mirna. En kup sitnarjenja. Ne vem, pr čem naj vztrajam. MIslim, da raje mirno spim. Po drugi strani po je Nika verjetno že navajena na nočni obrok. Bo še odločal hišni svet, ali hoče nočni mir ali kričanje.

Se je pa Nika danes prvič sama usedla iz položaja kravic in zdaj to vztrajno ponavlja. Pa imamo malo plesalko, ki se začne zibati v sedečem položaju, ko zasliši glasbo. Zelo zabavne so ščipalke za perilo, jih raznosi po vsem stanovanju, saj vedno kobaca s kako igračo ali neigračo v roki.
Vztrajno vadi tudi vstajanje in bi se le z eno roko držala, tako da imamo tudi že buške in malo joka.
Zoey - tudi mi rabimo čelado. Pa tudi pri nas se pred spanjem pleza preko tatkovega trebuha, pa se dereta ... pol pa naj zaspi user posted image .

3sonček3 - Nika že tudi nekaj časa sama pije. Po zamenjavi aventovega lončka za tistega od NUK-a. Upam, da bo ritka hitro boljša. Naša tudi dobi pikice, če je takoj ne previjem. Pa veliko kaka in pol mažem kr s sudocremom - pomaga, v bistvu tako izginejo.

Strani se res počasi polnijo, a to le pomeni, da naši nadobudneži tolk šibajo in raziskujejo, da morajo bit naša očesa venomer pri njih. Mene je kr groza, ker bo treba čez tri mesece v službouser posted image .user posted image user posted image user posted image
Sem že eno leto doma in mi kar paše.
NČ , naš mali vsejed hoče malico - danes bo spet kaki, jih obožuje. No, česa pa ne:).

Lep dan - no zdaj je že noč

P.S: to sem napisala ob enajstih dopoldne, objavila bom pa zdaj, mi je šteku pcuser posted image
user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
11.11.2010 22:17:55   
Anonimen
no evo, za popoln zaključek dneva je Nejc dobil vročino verjetno zaradi zobk in sicer 38 stopinjuser posted image . Dala sem mu svečko paracetamola in upam da bo bolje. in bomo nekako prebrodili noč

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
11.11.2010 22:32:15   
Anonimen
Jassika-kg no meni jih je tudi kar ostalo.Sem namreč velika in se mi ne vidi toliko.Imam še 15 kg viška.No, ko bodo šli bodo,če ne pa pri naslednji nosečnosti spek gor nekaj kg.
Je kakšna mamica iz savinjske tu gor.
Grem počasi spat ,sem zelo sabe volje ,me je moj nekaj razpizdil.
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
11.11.2010 22:49:36   
branka81
lunka1-jz sm kr preko elektronske pošte pošiljala prošnje po vseh trgovinah,ki so na Jesenicah,pa če bo kaj bo.Mi pa dela od mojga-od brata punca v sportini v pisarni na Bledu in mi mogoče kaj zrihta,sam kaj ko delajo cele dneve pa še vikende in praznike.Z varstvom je pa tko,da kak dan bosta pazla tast in tašča na malo,pa ati je tud kr dost doma,če pa res nebi imela varstva bom pa varuško najela za kak dan-čeprav so drage.Če pa slučajno ne dobim službe,bom pa jz vzela še enga otročka in ga pazila-vsak euro prav pride.user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
12.11.2010 13:45:51   
meti.v
Ola punceuser posted image
Po dougem času se zopet oglašam.user posted image Berem da se vaši že postavljajo na noge superuser posted image , naš še pa ni tako daleč. Zdej se je začel plazit oz se plazi bol tako da se z komolci po mika pa rito dviguje ene dvakrat mu je ratal bit na vseh štirih tko da počasi napreduje.user posted image Sedi še tudi ne samostojno, zobkou tudi še nima ampak vse ob svojem času.
Drgač sm pa jaz predkratkim odkrila da sem zopet nosečauser posted image No ta ni biu čist načrtovan sm vseeno full vseela, tako da naj bi drugi prišeu predvideno julijauser posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
12.11.2010 16:52:42   
branka81
Naša Alina je pa od včeraj kot mali krokodilček,tok se plazi o vseh štirih,včeraj pa je tud začela nogice lepo prestopat,tko da ko jo držiš za rokice lepo hodiuser posted image user posted image

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
12.11.2010 17:48:38   
Anonimen
meti: čestitke za bodočega novega člana/članicouser posted image

Nejc je včeraj kuhal na 38 stopinj, neutolažljivo je jokal, pa sem mu dala svečko paracetamola in je lepo zaspal in prespal celo noč-zjutraj je bil čisto OK. Je pa siten že cel dan, zgornjo dlesen ima tako, kot bi imel zatečeno, na njej ima bel flekec, tako da mislim da bosta zgornji enki kmalu zunaj. Če bo še pri vseh ostalih zobeh takole bo krizauser posted image

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
12.11.2010 19:35:12   
girl79
čao punce,

Mi smo spet imeli kar pestro noč, no ampak je pa potem vsaj danes popoldan spala 2 uri skupaj, kar se ni zgodilo že doooooolgo časa user posted image user posted image Sicer se pa zdajle igra z računalniško miško- smo jo kar odklopili od računalnika in ji jo dali za igračo user posted image user posted image pa zraven tako luštno čeblja, da se kar topim zraven...user posted image user posted image

branka81- super za najdeno polsestro in držim pesti za službo user posted image

nosečka24- upam da tale sitnoba Nejca čim prej mine in da zoki pokukajo na plan, pa upam da bo vse OK s tvojo sestro user posted image user posted image

meti.v- čestitke za novega dojenčka user posted image user posted image

jessika- tebi pa čestitke za izgubljene kilograme v tem mesecu, to pa res ni kar tako user posted image user posted image

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
12.11.2010 21:27:10   
Anonimen
Dober večer!
Se malo javim še pri vas.
Kako ste kaj preživele današnji vetrovni dan-kaj je pihalo ,katastrofa.
Mi smo se malo potepali in uživali v kopanju,smo si malo prevošili.Naše Ema je celo noč spala pridna,čez dan  je spal samo 2 uri.Sedaj spi od 19 30 ure.Pojedla je 350 mlečne kašice.Sem zasledila v vaši temi ,da se pogovarjate o hranjenju ponoči .A še vse hranite svoje sončke  ponoči?
Mi se od 3 meseca naprej ne več,ker mi je spala celo noč po 12-13 ur.
Branka81 super za polsestro,da sta navezale stike in spoznale,pa veliko sreče na razgovoru za službo.Glede pazenja še enega otroka sploh ni slaba ideja ,je pa odgovornost.
Meti super za bodočega novega družinskega člana,ki pride junija in kako je ati regeral na novico?Glede sedenja pa  ko bo čas ,do sedel tudi..eni prej ,eni poznej.
nosečka24 upam,da so res samo zobeki ,pa da je vročina popustila.
girl79
želim ,ti da bo današnja noč manj pestra ,kot prejšna.
A se vam ,ponč velikokrat zbujajo vaši sončki!
No upam ,da ni katera mamica jezna ,sem tudi malo že po komenterala.
Lepo se imejte ..lepo in mirno noč.Lahko noč!

(odgovor članu girl79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
12.11.2010 21:46:17   
Jessy
Helo!

nam se full dogaja teh nekaj dni. user posted image V nedeljo imamo krst in so priprave v teku. Danes sem vsak prosti trenutek pekla, zdaj bom še biskvit za torto spekla, da jo jutri samo sestavim in okrasim.
Danes smo KONČNO dočakali tudi prvi zobek.user posted image Sicer ni bil kaj ekstra siten, tako da upam, da tudi naprej ne bo. V bistvu je to noč še najlepše spal. Me zanima, kaj bo danes.
Bušk ima kar nekaj, saj on bi stal povsod in zdaj je že korajžen pa se že malce spušča, pol pa štrbunkne. Po moje bi tudi mi rabili eno čelado. user posted image

Meti, čestitke za novega bebija!!! user posted image Želim ti lepo nosečnost!!!

Nosecka24, kar ne morem verjeti, kaj ste preživljali prejšnjo noč!!! user posted image Upam, da je zdaj z njo vse ok!!!

Jassika, faca, ej! Kar 7 kg? user posted image user posted image user posted image Pridna!!!! Jaz bi tudi!!!! user posted image

Nič...moram nehat, saj me čaka še nekaj dela.

pa-pa

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
12.11.2010 22:30:47   
Anonimen
vročina je bila HB samo včeraj, dlesen je taka kot da bo lih kar eksplodirala, siten je za tri, tko da ni vrag da ne bosta kmal enke ven pokukale.

Hvala za lepe želje za mojo sestrco-sem zelo navezana na mojo familijo, sploh na sestro in če se kaj takega zgodi me grozno prizadane, čeprav epileptični napad kot sam ni smrtno nevaren, je bilo pa nevarno to, ker se je cela pobutala, pa nismo vedeli kam, ker je bila nezavestna in vsa nekej krvava. Dans sem jo vozila okoli po opravkih, pa je čist vse normalno, samo izgleda taka, kot bi jo nekdo fejst prebutal

No, pa še ena lepa novička...danes ponoči smo dobili novega soseda Lovrota, tako da se bo imel naš mali s kom za igrat

(odgovor članu mancax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
12.11.2010 22:42:52   
NM
Jessy - čestitke Tobiji za prvi zobek. Pridna, da vse sama spečeš.

Meti - čestitke za user posted image in vse dobro v nosečnosti.

Nosecka 24 - želim ti mirnejše noči.

girl79 - tudi tebi mirnejšo noč

levinjica - dobrodošla in lepo, da se javljaš

jessika - pridna, user posted image user posted image user posted image , to pa res ni enostavno

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
13.11.2010 9:49:40   
3Sonček3
Joj ta RR spet jim je začelo to nagajat k ne objavi posta, matr sm jezna...še dobr damamo copy-paste user posted image [img]smileys/jezicek.gif[/img][img]smileys/jezicek.gif[/img]
Sm mela pred parimi dnevi napisan lep spisek za prebrat pa mi ga je moj dragi zaprl, kr me ni blo zravn in ni vedu in je kr po svoje naredu, pol se mi pa ni dalo še enkrat in evo...bom se zdej potrudla lepo pokomenterat.
Torej najprej levinjica ti mi ne greš iz glave odkar sm prebrala tvoj post. Hčerkico mam ne sineka, NISM JEZNA!!! da neboš mislna, ampak se mi učasih kr mal fajn zdi kr js sm si med nosečnostjo najbl želela fantka, dobila sm punčko a moja želja se je deloma le izpolnila, usi misljo da mam fantka user posted image user posted image user posted image . Drgač pa ja js mojo Sanjo še hranm ponoči, kriva sm tut sama kr nimam energije da bi razkirala par dni in večkrat ustala in se borila z njo. Zmatrana sm ko hudič, učasih ji naštimam flašo čaja in grem nazaj spat kr nemorm tut sedet ne. sm prou kronično utrujena. Mislm pa tut da ni lačna, če lahko večina otrok prespi noč 10-12ur brez hrane, predvidevam da je to pri nas samo navada in ne lakota. Sicer ji med obroki ponoči mine najprej 6 ur (po 6-ih urah ji dam 50ml z 1 žlico mleka, tko da ni tko hranljivo ampak samo da je okus mleka in da nekej teče) za naslednjo rundo se zbudi čez cca. 2 uri ko ji dam normalno dozo 150ml ki jih večinoma ne popije ostane polovica. Nevem ko bom mela mal več energije bom nrdila akcijo.

branka81 čestitke za službo (js sm se že kr odločla da jo boš dobila) in pa seveda za polsestro. Pomoje ni lepšega kot najdt "izgubljeno" familijo user posted image user posted image user posted image .
Jassika čestitke za izgubljene kilograme...kje si jih pa zgubila? Bi šla tut js mal z njimi ke če bi se tut moje hotle zgubit, ne rabm jih glih 7 sm ene 5 bi blo pa zaželjenih.
od dvigovanja do hoje bi js rekla odvisno od vsakega posameznika.
nosečka24 tvoji sestri pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se že velik bolš počuti. Pikcu pa želim da mu čimprej pridejo zobki vn in da bo pol spet dobre volje.
meti.v zate sm pa ful vesela kr koža se mi je naježla od veselja ko sm prebrala da pričakuješ novega člana. Želim ti lepo nosečnost z nič zapleti in zdravega otročka. Pa poročej kako poteka bo lepo obujat spomine na nosečnost.
Jessy lep dan vam želim jutr. In user posted image user posted image user posted image za zobek.

Vidm da svojim malčkom dajete svečke če majo vročino. Nism pametna ampak a jo je res potrebno tko hitr zbijat? Sicer HB še nevem kako to zgleda a so bl sitni al nevem nevem ampak js sm (dokler dejansko ne pride do tega) odločena da vročine do 40 sploh nebom zbijala.

Ritka gre na boljše s kombinacijo Canestena (čeprou mu je rok poteku), Bepanthena in previjanja na 2 urce. Mislm da bo čez par dni že dobro. Jessy tut Canesten se maže do 3x dnevno tko da js jo usakič drugič namažem s to kremico pa tut če je 4x na dan po moje ji nima kej bit.
Učerej zvečer sm se Sanji tko nasmejala ko že dougu ne prpuzala je do hodnika, očika si obuje čevlje in jo gleda in vpraša kaj je, ona pa kaže s prstkom na tetine čevlje in govori ajde ajde, hehe smeh, Prou posrečena je.

Pa še eno lepo razvajanje, mogoče pakeri od nas rata da se bo mela lepo
http://wellnes.osvoji.si/index.asp?csu=ceneje-wellneo&cex=79463&med=ref&orig=mcn&vir=yes&src=xx_cbv_ceneje-wellneo_ref_lg_viral-ext&referrer=viral-ext_ref_79463&utm_source=viral-ext_ref&utm_medium=Referrals&utm_campaign=xx_cbv_ceneje-wellneo_ref_lg_viral-ext_79463&utm_content=&tn=friendhome&parent=15026593&sid=21639

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
13.11.2010 11:26:25   
branka81
3sonček3-ti pa si faca,user posted image upam,da res dobim službo..da vidim sestrco pa tud komaj čakamuser posted image .
Naša se tud kr zbuja ponoč od od 2-3krat in hoče joško sam kaj k je še sam mal mlekca,a flaške pa noče,tko da ne vem kaj naj.user posted image
jessy-čestitke malemu za zobka-mi še kr štrajkamo,se vid da smo gorenci hehe

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?