|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
8.11.2010 20:04:06   
tanjusi
No takole , sem iz materinske šole , je blo kar ok, sem pa zelo, zelo vesela , da sem srečala in spoznala našo Akilene user posted image
Drugače pa no ja malo o prehrani nosečnice , malo o telovadbi pa kakšne so možnosti poroda v naši porodnišnici , bom še najbrž šla ... user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.11.2010 20:27:31   
Akilene
tanjusi - tudi mene je veselilo user posted image , drugič pa greva še na čaj, velja?

Drugače pa sem se vrnila sestradana, pojedla preostalo tortiljo od kosila, kos čokoladne torte in jogurt, pa še bi...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.11.2010 20:38:34   
tanjusi
Drugače pa sem se vrnila sestradana, pojedla preostalo tortiljo od kosila, kos čokoladne torte in jogurt, pa še bi...

A ti tudi ? Jaz semže tri kose kruha z dodatki pojedla , toliko o zdravi prehraniuser posted image

Aja pa skoraj bi vSg ostala , mi avto ni vžgal, sem že moža klicala, no potem je pa končno uspelo , morem mehanika klicat ...
V lekarni si dobila ?

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.11.2010 20:39:47   
tanjusi
Ja čaj ali kaj podobnega pa v naslednji ponedeljek , obvezno user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.11.2010 21:14:32   
njoko
user posted image hihihihihihihihihihi...... bodoči ati se je sam križou user posted image bo mel dve k ga bosta okol mezinca navijaleuser posted image
morfologija- vse v najlepšem redu in gospodična je na koncu, ko smo iskali obrazek celo malce pozirala. Si je postavla roko pod brado, malce odprla usta, in se zasukala da smo jo ujeli v vsej njeni lepoti. Se je dohtarca smejala in rekla da jo prov zanima če bo tkole navdušena nad kamerami tud poluser posted image

ja nč...grem spat.... Letanje od dohtarja do mojih doma, psa pelat, na šiht, dost je za dons. Če bo seveda gospodična pustila, ker njej pa NE paše kako mami ležiuser posted image kr začne, pk pk pk, pol pa jst na hrbet, pol to ne sede, na drug bok spet pk pk pk, aaaaaaaah....afna mejhnauser posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte in odmislte dž!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
9.11.2010 8:48:45   
5ra8
jutrooo

a sem prva? user posted image

Ponavadi nas že čaka od Naje post....danes pa nič. Sem mislila da mi spet kaj šteka RR in da nisem dobila obvestila na mail. Ampak očitno se je Naja nekam izgubila.

Kako smo kaj danes?
Jst nič posebnega, dan kot vsi drugi, treba se vržt med papirje. user posted image

neki sem že lačna user posted image  mah, bom en jabuk pojedla, da bom lažje do malce zdržala user posted image user posted image

evo za vsako se bo našel en kos
user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
9.11.2010 8:55:20   
Heilie
ooooo 5ra8 si me lačnooo nardila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
9.11.2010 9:10:40   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

ooooo 5ra8 si me lačnooo nardila user posted image  user posted image  user posted image

nism samo tebe. Odkar sm vidla to sliko, razmišljam da bom sendvič jedla za malco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
9.11.2010 9:16:26   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ
Katja1984, 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Velenje, user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image
mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image user posted image    

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image
tinkapobalinka, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image  user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
Deset_ka, ? let, ? user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG, user posted image
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image
gsara, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Sežane user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , kraj, user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image user posted image

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image   user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 75 user posted image

št.
user posted image : 16
št.
user posted image : 18
št. user posted image
user posted image : 43 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Telovadba na Dolenjskem in okolici:
user posted image  Balnea, Dolenjske Toplice, vsak teden v sredo od 06.10 naprej ob 17h - obisk 6 EUR

user posted image  ZD Novo mesto, spodaj pri fizioterapiji, vsak teden v ponedeljek ob 18h - obisk 6 EUR

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
9.11.2010 9:16:59   
5ra8

user posted image

user posted image

user posted image  12.11 - netopirček
user posted image  15.11 - Akilene
user posted image  17.11 - 5ra8, _tina
user posted image  18.11 - tanjusi, njoko
user posted image  22.11 - Naja17, mama123, Musty
user posted image  23.11 - lina10
user posted image  24.11 - Vanček*, discoamela
user posted image  25.11 - _sanja_*, *Ninočka*
user posted image   26.11 - nelikaa
user posted image  29.11 - morowi, Lun1ca
user posted image   01.12 - Klemy82, Heilie
user posted image   02.12 - maja1985
user posted image   08.12 - slama, *piškotek*
user posted image   09.12 - _Sončnica_

user posted image

user posted image  09.11 - minka tonka, thunder, *Ninočka*
user posted image  10.11 - Čebel@
user posted image  18.11 - rožica86, *piškotek*, _Sončnica_ 

user posted image

user posted image  22.11 - discoamela
user posted image  10.12 - nina42

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
9.11.2010 9:17:00   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

nism samo tebe. Odkar sm vidla to sliko, razmišljam da bom sendvič jedla za malco user posted image user posted image user posted image

Ja sam ne bo kr vsak dobr, prov takle bi mogu bit user posted image

Punce mate srečo, da niso tapravi, kr če ne bi bil sam še krožnik pa par drobtin user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
9.11.2010 9:19:07   
5ra8
Heilie, si se naročila na 3D? user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.11.2010 9:28:01   
naja17

jutrooo

a sem prva? user posted image

Ponavadi nas že čaka od Naje post....danes pa nič. Sem mislila da mi spet kaj šteka RR in da nisem dobila obvestila na mail. Ampak očitno se je Naja nekam izgubila.

Jutro...

user posted image

Hja, Naja je bla tko prstjena dones, da se ji tud pisat ni dal.... Če greš že v ta ene sedmo scat, povrh te še hrbet boli, da ne veš ka bi sam s sabo in ob 5h zjutrej delaš kroge okrog kavča v dnevni, je po moje bolj, da se niti v pisni obliki nikomur ne približuješ.... Še dete sem kregala, da se ob tej uri spi in ne brca naokrog.... user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
9.11.2010 9:39:20   
Heilie

Heilie, si se naročila na 3D? user posted image

V sredo morem še enkrat poklicat, da mi da točen datum in uro, ker še ni mela takrat točnega razporeda user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.11.2010 9:39:37   
najcom
hoja...po dolgem času spet javljam, bila sem na morfi in se očitno mali notri počuti fenomelano, saj je z njim vse Ok. Glede spola pa spetn nismo videli lulčka...tako, da počakamo do naslednjega pregleda v 34 m, takrat ponavadi pa že vidijo kaj je . Pri nas je bilo prvič tudiuser posted image pa smo potem naslednjič se kregali ker se je pa videl lulček...:-)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.11.2010 9:54:37   
Akilene
Evo, pa je tudi za mano cukr test. Res, ogabnouser posted image . So me pa 2x piknili. Upam, da bo ok, saj tisti 100 g mora bit šele grozljiv. No, kljub dozi cukra, sem morala takoj po en sendvič, doma pa še rebro riževe čokolade, sedaj pa user posted image ...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu najcom)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.11.2010 10:08:27   
tanjusi
user posted image , spet nekaj net traca.. napišem post , pa vse skup nekam zgine...
V glavnem mene zanima kako bo z tem cuker testom pri meni, zaenkrat ni še nič rekla , mam pa drug teden kontrolo pa bomo vidli...
Me pa ritne kostiuser posted image , ali kaj je tu spodajuser posted image bolijo , sploh ko hodim , sploh če malo bolj na široko stopim... ma bo že , najlažje še ležim, ker če predolgo sedim me tudi začne bolet...Akilene naslednjič prinesem povšter v materinsko šolo s sabouser posted image user posted image ...
Zdajle pa počasi kosilo , pečenka, solata pa nekaj še morem za prilogo poštudirat user posted image ...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.11.2010 10:30:20   
Akilene
Za cuker test sem zvedela, da moj ginekolog pošlje vsako nosečnico, ker naj bi kar 7% njegovih pacientk imelo gestacijski diabetes. Upam, da nisem med njimi.

Ja, drugič le prinesi povšter, tanjusi! Uuuu bo dobro kosilo, a imaš kaj več?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.11.2010 10:36:19   
Klemy82
Hoj, na hitro, pa šibam.
Tanjuši, meni je G rekla,da je cuker test obvezen po 35 letu, za ostale pa presodi G. V glavnem, mene zaenkrat ne misli dat, ker ne vidi potrebe.
Zdaj pa šibam po opravkih, dokler se ne ulije. Se tipkamo kaj kasneje.

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.11.2010 10:38:50   
tanjusi
a, drugič le prinesi povšter, tanjusi! Uuuu bo dobro kosilo, a imaš kaj več?

user posted image , kamot, mislim da bo dovolj pečenke ...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.11.2010 12:00:59   
Heilie
Ej punce a kateri dlesni krvavijouser posted image Men so zdele spodaj pr sprednjih zobeh ful začele. Ko si umivam mam vse krvavouser posted image

Sem že klicala zobozdravnika, samo je tako neprijetno.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.11.2010 12:01:03   
Akilene
Pečenka user posted image .....bom jo jutri naredila, danes pa krepka jota, da mi zbudi dedca, ki je prišel domov ob 3h zjutraj in še zdaj gnezdi v postelji...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.11.2010 12:14:04   
lina10
Heillie mani tudi dlesni krvavijo samo zgoraj , že tako imam občutljive sedaj v N pa še bolj, umivam pa se jih z najbolj mehko ščetko pa bolj na nežno , ne vem če ti bo zobozdravnik kaj pri tem lahko pomagal, kupi si ustno vodico za dlesni mogoče ti bo kaj pomagalo.
lp

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.11.2010 12:20:13   
tanjusi
krepka jota

U ideja za jutrišnje kosilo , samo recept še najdem kak fajn ... saj zaradi tega je pa fajn da sem v bolniški, imam čas recepte eksperimentirat user posted image

(a camus)

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.11.2010 12:34:14   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

Heillie mani tudi dlesni krvavijo samo zgoraj , že tako imam občutljive sedaj v N pa še bolj, umivam pa se jih z najbolj mehko ščetko pa bolj na nežno , ne vem če ti bo zobozdravnik kaj pri tem lahko pomagal, kupi si ustno vodico za dlesni mogoče ti bo kaj pomagalo.
lp

Ja sem klicala, pa je rekel, da je dobro očistiti kamen in pogledati kako hudo je vnetje. Drugače pa pogosto umivanje, čiščenje z nitko in ustno vodico ja (Curasept). Je pa v nosečnosti to baje ful pogosto in je treba pazit, da ne napreduje.

Sem ga pa klicala, ker sem ju3 naročena in ne morem iti, pa sem izkoristila in vprašala še za to user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?