Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:34:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya res ti priporočam...v knjigi šesti čut..sicer ni zelo meditativna vsebina...je proti koncu eno malo morje vaj...ki full sprostijo...miselno.....res pomaga Saraya: če rečem v knjižnici Šesti čut bodo vedeli? hmm..menda ja...ne vem več kdo je napisal....morda še pa ima katy naslove tistih knjig, ki sem ji priporočila... Evo,tadva avtorja sem našla,pa Saraya ti povej,če je kateri pravi Šesti čut,Belleruth Naparstek ali Šesti čut,Gregor Tomc Nič drugega nisem našla
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:36:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, bli pri dr., sem mislila kako bo potrdila, da je moj mali pikec Nikec že ok, pa smo dobili Berodual N (pumpico), Zinnat (antibiotik - spet ) in Prospan. Pa cel teden doma, v petek kontrola. Je_ _ _ _ vrtec! Podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:41:31
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa se bašem z sendviči z sirom,pa sveže murke cuj! Mmmmm,je dobro!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:46:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, bli pri dr., sem mislila kako bo potrdila, da je moj mali pikec Nikec že ok, pa smo dobili Berodual N (pumpico), Zinnat (antibiotik - spet ) in Prospan. Pa cel teden doma, v petek kontrola. Je_ _ _ _ vrtec! a si prepričana da je od vrtca? Jaz se ne strinjam z tem, da so vse blezni od vrtca. Lija ko je bila bolana je bila bolana več pa ni bila v vrtcu, kot sedaj, ko je v vrtcu. Aja, pa Z vrtcem se je začelo, prej pa nič, razen pri zgornjih enkah. V jaslih pa so vsi šmrkasti in kašljasti, še vzgojiteljice.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:49:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se bašem z sendviči z sirom,pa sveže murke cuj! Mmmmm,je dobro! Dober tek! Jaz sem pa danes rafaello kroglice pacala skup...pa naj mi roka odpade,če še katero vtaknem v kljun zdaj hvala,malo še,pa ne bo več nič. Joj,to bi tudi zaj z lahkoto poamala!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:50:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, bli pri dr., sem mislila kako bo potrdila, da je moj mali pikec Nikec že ok, pa smo dobili Berodual N (pumpico), Zinnat (antibiotik - spet ) in Prospan. Pa cel teden doma, v petek kontrola. Je_ _ _ _ vrtec! a si prepričana da je od vrtca? Jaz se ne strinjam z tem, da so vse blezni od vrtca. Lija ko je bila bolana je bila bolana več pa ni bila v vrtcu, kot sedaj, ko je v vrtcu. Aja, pa Z vrtcem se je začelo, prej pa nič, razen pri zgornjih enkah. V jaslih pa so vsi šmrkasti in kašljasti, še vzgojiteljice. V našem vrtcu enako,mi je rekla Saš-eva vzgojiteljica,da jih pol manjka,ker so bolančki,pa razhaja spet laringitis.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:50:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se bašem z sendviči z sirom,pa sveže murke cuj! Mmmmm,je dobro! Dober tek! Jaz sem pa danes rafaello kroglice pacala skup...pa naj mi roka odpade,če še katero vtaknem v kljun zdaj Pa daaaj nehajte, sem že lačna, sem glih veliki kafe spila, pa 2 mandarini gor, pa bi še marsikaj, a ne smem. Prosim za recept za te kroglice, bi jih lahko tudi jaz kdaj naredila, moj pa pojedel .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:51:30
|
|
|
|
arabela*
|
jupi, sem vesela.......naloga 10....skupinska naloga 10...kviz 100%......naj le tak ostane
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:51:36
|
|
|
|
majakla
|
Laringitis, kaj je to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:52:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi, sem vesela.......naloga 10....skupinska naloga 10...kviz 100%......naj le tak ostane ~ ~
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:52:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Laringitis, kaj je to? Vnetje zgornjih dihalnih poti,to je grlo,ušesa,nos!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:52:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,jaz bi tudi šla do Z se pokazat na tvojem mestu,če te tak dolgo že mantra.Upam,da bo hitro dobro. ma če je tak brezveze...tak pekoć feeling...od nikoder ...duheci ...pa to
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:53:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi, sem vesela.......naloga 10....skupinska naloga 10...kviz 100%......naj le tak ostane
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:55:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,jaz bi tudi šla do Z se pokazat na tvojem mestu,če te tak dolgo že mantra.Upam,da bo hitro dobro. ma če je tak brezveze...tak pekoć feeling...od nikoder ...duheci ...pa to Ja,boš rabla neko mazilo,da ti to omili.Jaz bi se šla pokazat na tvojem mestu.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:58:07
|
|
|
|
matcar
|
Ja,nič,če ni nobene več.Grem počasi ležečki,pa malo brat še.Pol pa v meževo dolino ribe lovit! Nočko,babike!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 21:59:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Laringitis, kaj je to? Vnetje zgornjih dihalnih poti,to je grlo,ušesa,nos! E, pa to je tudi Nikca dob'lo! :(
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 22:00:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,nič,če ni nobene več.Grem počasi ležečki,pa malo brat še.Pol pa v meževo dolino ribe lovit! Nočko,babike! Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 22:07:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Prosim za recept za te kroglice, bi jih lahko tudi jaz kdaj naredila, moj pa pojedel . http://www.kulinarika.net/recepti/10189/sladice/rafaelo-kroglice/ Meni so res fajn,pa hitro fertik,edino jaz sem pol mase naredla po receptu,pri drugi polovici pa sem dala poleg malo margarine,pa se mi zdijo boljše,je pa verjetno stvar okusa Hvala. Nisem si mislila, da je to tak ajnfoh, bom probala in poročam. Zdaj se mi pa sladko lušta - bom moarala spat, če ne .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 22:16:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala. Nisem si mislila, da je to tak ajnfoh, bom probala in poročam. Zdaj se mi pa sladko lušta - bom moarala spat, če ne . Boš vidla,kak so fajn...največ časa ti pobere čakanje,da se ti masa strdi,da lahko narediš kroglice ,ostalo je vse tik-tak nareto
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 22:35:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Z vrtcem se je začelo, prej pa nič, razen pri zgornjih enkah. V jaslih pa so vsi šmrkasti in kašljasti, še vzgojiteljice. jah, to pa se morajo pol vzgojiteljice same pr sebi zamislit, če je pametno da so šmrkave v stikih po 8 ali 9 ur z otroci. Pol pa ni čudno, da so bilani. Pr Liji ko je katera od vzojiteljic malo šmrkava je ni par dni dokler ni okej Že parkrat se je zgodilo, da je bila njena vzgoiteljica 2 ali pa 3 dni odsotna. Pa tudi otroci kaj full kašljavi ne hodijo v vrtec. Imajo starši tolk pameti da ni glih okej, da je otrok full kašljav+šmrkav in ga pripelje v vrtec. Medtem ko pa lani v tisti skupini pa je blo razred zase. Romi so vozli otroke taaak šmrkave, da je meni šlo na bruhanje ko sem jih gledala. Šmrkelj do pet dol , kašljali pa tak koda kadijo 24 ur na dan Jaz če vidim, da mi Lija malo kašlja bom jo mela cel teden doma, da bo okej. Tak kot npr. prejšni teden. V sob. in nedeljo je pokašljavala pa sem jo mela cel teden doma, čeprav je v sredo bila že čist okej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 22:37:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz sem pa danes rafaello kroglice pacala skup... mmmmljaaask Jaz jh full rada delam. V bistvu jih Tomaž naredi, n maso pa to. Jaz jih samo v krogljice zvaljam in mandelj na sredino dam .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 22:37:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala. Nisem si mislila, da je to tak ajnfoh, bom probala in poročam. Zdaj se mi pa sladko lušta - bom moarala spat, če ne . Boš vidla,kak so fajn...največ časa ti pobere čakanje,da se ti masa strdi,da lahko narediš kroglice ,ostalo je vse tik-tak nareto jaz jo stalno na balkon dam, da se hitro strdi in ohladi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?