Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 19:34:31
|
|
|
|
Eva19
|
uu babykitty nism vedla, da že dogaja.. no tud jaz upam da zdržita vsaj še kak teden skupaj v enem kosu drugač pa hvala za idejo o kruhkih, bomo sigurno ponucali za rojstni dan kok je luštno ko je pred nami podaljšan vikend ane mi gremo jutri k staršem od mojega, na unec..bom peljala tja v ponedeljek pa k našim pa seveda na grobove prižgat svečko, čeprav se mi nič ne da kaj preveč, ker grem tko al tko vsak teden, no ampak bom vseeno šla... Lia pa že spančka, je bla cel dan na polno aktivna in je bla že kr ornk zmatrana... lep večer vam želim punce
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 19:42:05
|
|
|
|
witch
|
eva čestitke še od mene uh jaz imam pa že kar 7 let izpit za avto mater gre hitro čas babykitty še od mene... Da zdržita še vsaj malo 2 v 1. Kar lepo počivaj in se pusti dragemu razvajati
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 19:54:51
|
|
|
|
BabyKitty
|
Hvala vsem za lepe želje... se je trenutno malo umirilo... upam, da mine witch dragi me ne bo razvajal, ker je v službi zato mi je še malo bolj smotano, če bi se karkoli začelo... anity_1 decemberka ja... ampak imam občasne popadke že skoraj en mesec... zadnje 2 dni so pa postal kr fejst močni... skratka malemu se zgleda neki mudi... čez 4 ure bova v 36. tednu... to pomeni, da more še en teden počakat, potem se pa naprej menmo zaljubljena23 če počivam je samo še slabše... mi bolj odgovarja hodit, manj čutim vse skupaj...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 21:11:14
|
|
|
|
egleria
|
babykitty počakat bo moral še en teden dlje saj je donošen ob dopolnjenih 37ih tednih.,. pa saj bo.. malo te heca zdaj
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 22:19:54
|
|
|
|
BabyKitty
|
egleria mu dovolm tud da en teden prej pride... sam še en tedn VSAJ nej počaka
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 31.10.2010 10:35:29
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty egleria mu dovolm tud da en teden prej pride... sam še en tedn VSAJ nej počaka aja.. še maš kej za opravit? al bi rada še en teden uživala v dvoje? sej bo počakal.. sam glej da mu boš prav povedala kdaj more prit. ker mene je Patrik ubogal sam popadki ne sem mu rekla da lahko pride 12.1. na svet samo popoldan, ker dopoldan sem imela izpitno vožnjo. sej me je ubogal, sam popadki so se pa že prej začeli
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 31.10.2010 11:25:21
|
|
|
|
Lineta
|
o baby kitty, tebi pa že kr dogaja... ampak naj počaka še en teden potem pa kar...se vsaj ne boš živcirala da bi šla čez rok če bo prej ali pa bo obratno...sedaj izgleda kot da bo ful prej, pol boš rodila pa en tedn čez rok
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 31.10.2010 11:29:55
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lineta ne klič ne grem čez rok! To se pa nismo zmenil egleria mam par stvari še za pošlihtat ja... za faks pa to, da mam pol mir pa en teden še zato, da se še mal poredi pr meni... l
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 31.10.2010 17:40:00
|
|
|
|
pinky86
|
Babykitty, kdaj imaš pa spet kaj pregled pri G? Kaj kmalu? Pa še en zanimiv članek: LINK http://www.dnevnik.si/objektiv/v_objektivu/1042393985
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 1.11.2010 22:19:41
|
|
|
|
BabyKitty
|
Elow punce... Samo na kratko... sem že od včeraj v porodnišnici, ker so ti moji krčki zgleda že kar popadki... dali so mi inekcije za razvoj pljuč in obliž proti popadkom... krčkov ni več, popadke pa ctg še vseeno zazna in to celo na 2 minuti... tako da držte pesti, da čimdlje ostanemo 2v1 Vglavnem malemu se mudi in me ne uboga!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.11.2010 8:39:06
|
|
|
|
Lun1ca
|
BabyKitty držimo pesti, da še bejbi malo počaka! Reči mu, da je mraz veni naj še ostane malo na toplem Srečno!
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.11.2010 9:04:45
|
|
|
|
Eva19
|
babykitty držim pesti, da čim dlje zdržita skupaj, če te pa res ne bo ubogal, pa da vse mine brez težav in čim lepše čakamo na novičke in kako ste pa ostale preživele vikend? mi smo mal prižigal svečke, včeraj smo šli s tastom in taščo na kosilo. podaljšan vikend je pa itak čist prehitro minil tamala je že v varstvu, jaz sem že malo pospravljala... je pa spet en zaspan dan in mi ni čisto nič všeč... no pa bo že
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.11.2010 10:27:21
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Babykitty, stiskam pestke, da zdržite še nekaj časa 2v1... Prazniki so za nami...Moj je bil zdaj kar 5 dni doma in je bilo prav luštno, sestavila sva previjalno, posteljico...V naslednjih dneh se bom morala lotit cotik, pa v nabavo bova morala za vozičkom...Vglavnem, zdaj je pa že zadnji čas, da začnemo malo bolj intenzivno migati s pripravami Danes še moram speči torto, ma moj jutri RD pa ga moram malo razveseliti
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 2.11.2010 19:42:56
|
|
|
|
witch
|
BabyKitty držim pesti, pošiljam kup pikpok, pozitivne misli... Naj fantiček še ostane nekaj časa pri tebi upam, da zdržita še nekaj časa 2 v 1
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 3.11.2010 8:14:25
|
|
|
|
tejchy*
|
BabyKitty - da te vsaj sedaj ko je še v hotelu mama posluša
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 3.11.2010 15:36:21
|
|
|
|
BabyKitty
|
Elow punce... jst sm doma je fino bit spet v svoji posteljici mali moj velikanček bo pa mogel še malo počakati Hvala vsem, ki ste mislile name in držale pesti... je očitno pomagalo
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 3.11.2010 19:35:38
|
|
|
|
egleria
|
uu tukaj pa dogaja.. babykitty na koncu boš pa en teden čez rok še prosila svojega fantička naj pride na svet samo da je dete zdravo pa bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 4.11.2010 16:24:57
|
|
|
|
pinky86
|
Babykitty takole šele vidimo, da se res že bližamo koncu/začetku Najin fantiček bo pa tudi pravi korenjak, pri 31T težak 2 kilci in velik za dobrih 32T, tako da ga tudi lahko pričakujemo prej. Je dober jedec, očitno po očiju
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 4.11.2010 16:40:06
|
|
|
|
zaljubljena23
|
uu pinky, vi imate tudi korenjaka naš je v 32.tednu (31t1d) tehtal komaj 1600g
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 4.11.2010 18:00:11
|
|
|
|
pinky86
|
Zaljubljena, sej to je sam slabe pol kilce razlike hehe Je bil mož tudi konkreten novorojenček, tako da sem pričakovala, da bo po njemu. Samo rodit ga bom mogla pa jst Se je pa očitno dobro namestil v trebušček, ker imam še vedno samo žogico spredaj...zdaj je baje že košarkaška To je bila včerajšnja ugotovitev moje mami.
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 4.11.2010 21:44:30
|
|
|
|
zaljubljena23
|
pinky, saj vem ;)
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.11.2010 16:04:07
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86 Babykitty takole šele vidimo, da se res že bližamo koncu/začetku prehitro gre čas.. uživajte vsak trenutek posebi potem ko bo otroček na svetu pa bo še hitreje minevalo.. moj korenjak mali bo čez dobra dva meseca eno leto star. pa se mi zdi da sem ga komaj rodila
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.11.2010 16:16:20
|
|
|
|
Lineta
|
jaz sem pa danes naredila en test ampak je neg če gledamo da je cikel na 25 dni (tako je bilo prejšnji mesec - prvi po kt), mi danes prvi dan zamuja. a mislite da je bilo še prezgodaj za test? ne vem ali naj kar takoj neham mislit na , ali je še upanje da se pokaže ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 8.11.2010 18:21:08
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lineta meni se je pokazal šele po 3 dnevni zamudi... tako da... teste delajte ob zamudi in ne prej samo mučenje same sebe je to... pa lulanje po denarju
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 9.11.2010 10:59:32
|
|
|
|
pinky86
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty ...pa lulanje po denarju haha, tale je pa svetovna Men je mož vedno rekel, "Lej če si noseča menstre itak ne bo, tko da nehi noret." No, pa je imel res prav. Lineta, če si noseča si že in boš kmalu izvedela , če se pa ni prijelo se bo pa tudi kmalu pokazalo . Meni je drugače testek pokazal + drugi dan zamude oz. dobit bi jo "mogla" na nedeljo, test sem naredila pa v torek zjutraj. Egleria sej uživamo Drugače ti pa čist verjamem, ker prav vsaka mamica reče, da ko imaš enkrat otročka čas kar leti. Moja mami še vedno včasih reče, da ne more verjet, da ima že tako veliki in odrasli punci hehe
< Sporočilo je popravil pinky86 -- 9.11.2010 11:01:28 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?