Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:56:53
|
|
|
|
rina22
|
dajte me prosim razsvetlit.... kje je v mb csd?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:58:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa ne kuham nič,ker itak na koncu samo jaz jem,ostalo pa roma v smeti.Sem pa tudi že lačna ratala. jaz pa bi nekaj mogla kuhat, pa nimam pojma, kaj včeraj je tašča dala svežo cvetačo, pa se mi full lušta pohana cvetača, pa se mi ne da tega delat danes ne vem, kaj naj na hitro naredim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:59:19
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dajte me prosim razsvetlit.... kje je v mb csd? http://www.csd-mb.si/
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:00:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa ne kuham nič,ker itak na koncu samo jaz jem,ostalo pa roma v smeti.Sem pa tudi že lačna ratala. jaz pa bi nekaj mogla kuhat, pa nimam pojma, kaj včeraj je tašča dala svežo cvetačo, pa se mi full lušta pohana cvetača, pa se mi ne da tega delat danes ne vem, kaj naj na hitro naredim Joj,ne delaj mi luštov z cvetačo,ker umiram na njej.Lahko pa narediš juho,pa še daš malo korenčka noetr,pa grah.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:00:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dajte me prosim razsvetlit.... kje je v mb csd? Pri bolnici,odvisno katerega rabiš,ker sta 2 lokaciji.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:01:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya majakla...eno neumestno vprašanje....zakaj vedno pišeš tako v verzu...se mi zdi, kot da pesem berem Meni pa je všeč! Misliš to, da krajšam vrstice? Veš, meni je tako bolj pregledno in bolj všeč. Sem pa daaaleč od pesnice. In ZAKAJ vedno barvno? (če se katera sprašuje) Ker mi je barvno lepše in prej najdem kje sem ostala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:02:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya majakla...eno neumestno vprašanje....zakaj vedno pišeš tako v verzu...se mi zdi, kot da pesem berem Meni pa je všeč! Misliš to, da krajšam vrstice? Veš, meni je tako bolj pregledno in bolj všeč. Sem pa daaaleč od pesnice. In ZAKAJ vedno barvno? (če se katera sprašuje) Ker mi je barvno lepše in prej najdem kje sem ostala. Dobro si se spomnila!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:03:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je pa res, da mene vse dvigne, bi morala nekaj naredit, da se malo umirim, pa ne znam in ne morem iz svoje kože. ja si full inpulzivne narave...Jaz sem imela dolgo s tem probleme, zato ti priporočam branje knjig o meditaciji, da se vsaj osnov naučiš, pa sproščanja vsaj enkrat dnevno..Full pomaga in ko boš enkrat obvladala..(sproščanje mislim)...bo dost lažje, težko, da te bo katera stvar iztirila.....pa tud šport nekoliko pomaga, da se impulzivnost umiri....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:06:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa ne kuham nič,ker itak na koncu samo jaz jem,ostalo pa roma v smeti.Sem pa tudi že lačna ratala. jaz pa bi nekaj mogla kuhat, pa nimam pojma, kaj včeraj je tašča dala svežo cvetačo, pa se mi full lušta pohana cvetača, pa se mi ne da tega delat danes ne vem, kaj naj na hitro naredim Najbolj hitre so testenine, cvetačo skuhaj, gor nareži in na vroče še sir naribaj, malo premešaj in že ješ. Mmmm, da le ne bi bila na shujševalni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:08:23
|
|
|
|
katy83
|
ravnokar sem se napokala pohanega pišeka in oliv, pa košček čokolade navrh , zdaj pa...bluzim po netu Ok, zdaj pa še jaz eno vprašanje: jutri nesem v vrtec kao vpisnico, kdaj pa moram dat za znižano plačilo vrtca? Mislim, zdaj je to še prehitro? Al ne? Pa kaj to moram nest na svojo občino? Jao, koliko vprašanj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:09:42
|
|
|
|
katy83
|
aja, pa še to. Koliko prej moram nest vlogo za izredno socialno pomoč? Januarja bo namreč mama olje kupla, pa moram jaz kao zraven dat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:10:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ravnokar sem se napokala pohanega pišeka in oliv, pa košček čokolade navrh , zdaj pa...bluzim po netu Ok, zdaj pa še jaz eno vprašanje: jutri nesem v vrtec kao vpisnico, kdaj pa moram dat za znižano plačilo vrtca? Mislim, zdaj je to še prehitro? Al ne? Pa kaj to moram nest na svojo občino? Jao, koliko vprašanj. Ne vem,kak je v vašem vrtcu.V našem je tak,da daš tudi tam za znižano plačilo.Imej pa za vsak slučaj zraven,pa boš vidla,če boš morala že zdaj oddat.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:10:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa ne kuham nič,ker itak na koncu samo jaz jem,ostalo pa roma v smeti.Sem pa tudi že lačna ratala. jaz pa bi nekaj mogla kuhat, pa nimam pojma, kaj včeraj je tašča dala svežo cvetačo, pa se mi full lušta pohana cvetača, pa se mi ne da tega delat danes ne vem, kaj naj na hitro naredim Najbolj hitre so testenine, cvetačo skuhaj, gor nareži in na vroče še sir naribaj, malo premešaj in že ješ. Mmmm, da le ne bi bila na shujševalni. svetovn recept. Moram probat 1x. btw, Majakla, kje ti delaš? Mislim kaj delaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:11:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ravnokar sem se napokala pohanega pišeka in oliv, pa košček čokolade navrh , zdaj pa...bluzim po netu Ok, zdaj pa še jaz eno vprašanje: jutri nesem v vrtec kao vpisnico, kdaj pa moram dat za znižano plačilo vrtca? Mislim, zdaj je to še prehitro? Al ne? Pa kaj to moram nest na svojo občino? Jao, koliko vprašanj. Ne vem,kak je v vašem vrtcu.V našem je tak,da daš tudi tam za znižano plačilo.Imej pa za vsak slučaj zraven,pa boš vidla,če boš morala že zdaj oddat. ok, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:11:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa še to. Koliko prej moram nest vlogo za izredno socialno pomoč? Januarja bo namreč mama olje kupla, pa moram jaz kao zraven dat. Dajta že zdaj noter,ker traja en čas,da ti rešijo.včasih so rabli 2 meseca,da so rešli vlogo,kak pša je zdaj,pa ti ne znam povedat.Lahko pa pokličeš tja,pa vprašaš.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:12:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri nesem v vrtec kao vpisnico, kdaj pa moram dat za znižano plačilo vrtca? Mislim, zdaj je to še prehitro? Al ne? Pa kaj to moram nest na svojo občino? Jao, koliko vprašanj. hm.... za kdaj ga vpisuješ? Neseš pa vlogo v vrtec, na upravo ali pa kar na občino...ja na tisto občino, na kateri je otrok prijavljen..kje uradno prebiva
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:13:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa še to. Koliko prej moram nest vlogo za izredno socialno pomoč? Januarja bo namreč mama olje kupla, pa moram jaz kao zraven dat. Dajta že zdaj noter,ker traja en čas,da ti rešijo.včasih so rabli 2 meseca,da so rešli vlogo,kak pša je zdaj,pa ti ne znam povedat.Lahko pa pokličeš tja,pa vprašaš. aja, tak je to. No, super, da sem vprašala. Hvala, Matcar še za ta odgovor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:13:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa še to. Koliko prej moram nest vlogo za izredno socialno pomoč? Januarja bo namreč mama olje kupla, pa moram jaz kao zraven dat. mislim, da lahko decembra daš vlogo in bo do polovice januarja rešeno...tako da potem v 15-dneh lahko komot izstaviš račun, da si olje plačala
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:14:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa še to. Koliko prej moram nest vlogo za izredno socialno pomoč? Januarja bo namreč mama olje kupla, pa moram jaz kao zraven dat. Dajta že zdaj noter,ker traja en čas,da ti rešijo.včasih so rabli 2 meseca,da so rešli vlogo,kak pša je zdaj,pa ti ne znam povedat.Lahko pa pokličeš tja,pa vprašaš. aja, tak je to. No, super, da sem vprašala. Hvala, Matcar še za ta odgovor. Ni kaj hvalit,upam samo,da ti nisem napačno povedala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:14:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri nesem v vrtec kao vpisnico, kdaj pa moram dat za znižano plačilo vrtca? Mislim, zdaj je to še prehitro? Al ne? Pa kaj to moram nest na svojo občino? Jao, koliko vprašanj. hm.... za kdaj ga vpisuješ? Neseš pa vlogo v vrtec, na upravo ali pa kar na občino...ja na tisto občino, na kateri je otrok prijavljen..kje uradno prebiva za april. No, za občino se mi je zdelo, da mora bit njegova.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:14:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dajta že zdaj noter,ker traja en čas,da ti rešijo.včasih so rabli 2 meseca,da so rešli vlogo,kak pša je zdaj,pa ti ne znam povedat.Lahko pa pokličeš tja,pa vprašaš. ja samo gre se ji, da ne bo prej dobila, ker mora račun izstavit...če bo podala za olje...nekje časovno se mora ujemat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:15:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je pa res, da mene vse dvigne, bi morala nekaj naredit, da se malo umirim, pa ne znam in ne morem iz svoje kože. ja si full inpulzivne narave...Jaz sem imela dolgo s tem probleme, zato ti priporočam branje knjig o meditaciji, da se vsaj osnov naučiš, pa sproščanja vsaj enkrat dnevno..Full pomaga in ko boš enkrat obvladala..(sproščanje mislim)...bo dost lažje, težko, da te bo katera stvar iztirila.....pa tud šport nekoliko pomaga, da se impulzivnost umiri.... Saj o tem že dolgo razmišljam, pa se ne spravim zraven - bi morala. Grem že sama sebi na živce, pa odkar imam Nikca, se obnašam kot da samo jaz vse prav naredim, drugi pa nihče, zato ga pa tudi skoraj vedno jaz previjam, oblačim, hranim, ... sesam in prah brišem tudi najboljše, ... Pol pa se jezim, da moram vse jaz delat. Eh, bo že. Drugače pa danes gremo z maleckim k dr., ker še ni tapravi, pa naj ga malo pregleda, srček posluša, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:15:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dajta že zdaj noter,ker traja en čas,da ti rešijo.včasih so rabli 2 meseca,da so rešli vlogo,kak pša je zdaj,pa ti ne znam povedat.Lahko pa pokličeš tja,pa vprašaš. ojoj..to je dolgo...jaz nisem čakala...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:16:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, pa še to. Koliko prej moram nest vlogo za izredno socialno pomoč? Januarja bo namreč mama olje kupla, pa moram jaz kao zraven dat. mislim, da lahko decembra daš vlogo in bo do polovice januarja rešeno...tako da potem v 15-dneh lahko komot izstaviš račun, da si olje plačala še tebi hvala saraya. aja, no še to glede tega. Datum računa pa mora nujno bit po tistem, ko dobim odločbo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 13:17:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je pa res, da mene vse dvigne, bi morala nekaj naredit, da se malo umirim, pa ne znam in ne morem iz svoje kože. ja si full inpulzivne narave...Jaz sem imela dolgo s tem probleme, zato ti priporočam branje knjig o meditaciji, da se vsaj osnov naučiš, pa sproščanja vsaj enkrat dnevno..Full pomaga in ko boš enkrat obvladala..(sproščanje mislim)...bo dost lažje, težko, da te bo katera stvar iztirila.....pa tud šport nekoliko pomaga, da se impulzivnost umiri.... Saj o tem že dolgo razmišljam, pa se ne spravim zraven - bi morala. Grem že sama sebi na živce, pa odkar imam Nikca, se obnašam kot da samo jaz vse prav naredim, drugi pa nihče, zato ga pa tudi skoraj vedno jaz previjam, oblačim, hranim, ... sesam in prah brišem tudi najboljše, ... Pol pa se jezim, da moram vse jaz delat. Eh, bo že. Drugače pa danes gremo z maleckim k dr., ker še ni tapravi, pa naj ga malo pregleda, srček posluša, ... kot da bi jaz to pisala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?