Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:08:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: koala rina kako si ti? Sta z v kaj boljših odnosih? hvala, da vprašaš ja, trenutno je malce bolje, ampak pred nami je doooolg teden (pa še cel teden bo baje dež ) in bomo vidli, kaj bo prinesel Upam na najboljše Sva se pa veliko menla in upam, da se ta kriza čim hitreje reši.. Držim pesti, naj kriza hitro mine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:10:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: koala rina kako si ti? Sta z v kaj boljših odnosih? hvala, da vprašaš ja, trenutno je malce bolje, ampak pred nami je doooolg teden (pa še cel teden bo baje dež ) in bomo vidli, kaj bo prinesel Upam na najboljše Sva se pa veliko menla in upam, da se ta kriza čim hitreje reši.. Držim pesti, naj kriza hitro mine. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:17:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: koala rina kako si ti? Sta z v kaj boljših odnosih? hvala, da vprašaš ja, trenutno je malce bolje, ampak pred nami je doooolg teden (pa še cel teden bo baje dež ) in bomo vidli, kaj bo prinesel Upam na najboljše Sva se pa veliko menla in upam, da se ta kriza čim hitreje reši.. Držim pesti, naj kriza hitro mine. Podpis. hvala obema tudi jaz upam, ker mam že poln kufer tega prepiranja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:25:02
|
|
|
|
majakla
|
Saj mi2 se tudi non-stop prepirava, ampak tak funkcionirama, mene vsaka pikica razp..., pol pa se derem, on pa se smeji, te me šele ... Sem včeraj zvečer kuhno spucala oz. posodo pomila, pospravla, ... in si nastavila - dala ven svežo coto za brisanje ČISTE posode, vete kaj je moj dragi možek naredil: iz posodice je vso grozdje pojedel -tu še vse ok, pol pa posodico z ono SVEŽE nastavljeno coto obrisal, ker so (njegove besede) bile not pikice, HALOOO! pa saj so to umije, kak me je dvigno, sem se že razp. No in takih drobnarij je vsak dan milijon. Je pa res, da mene vse dvigne, bi morala nekaj naredit, da se malo umirim, pa ne znam in ne morem iz svoje kože. Sori, že roman, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:27:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Povejte mi,tiste,kos te pred kratkim rodile,kam ste šle na NS? Nočem it k Pelkički,ker je ne prenesem,pa še komplicira 100/h.Pa iščem info,kdo še dela NS al v MB al pa na Ptuju! Jaz sem hodla k Pelkičevi, pa mi je bla full vredi Moja izkušnja z njo je pač bla dobra, ne vem.... Na Ptuju dela dr. Lukman, ki ga fuuuuuuuuull hvalijo Jaz pa Pelkičke že iz P ne morem,sem pa bla pri njej na NS,ko sem Saš-a nosla.Pa je ful komplicirala,mah...Ni mi bla všeč vglavnem.Zato iščem nekoga drugega.Za Dr.Lukmana sem jaz tudi slišala same pohvale.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:30:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Povejte mi,tiste,kos te pred kratkim rodile,kam ste šle na NS? Nočem it k Pelkički,ker je ne prenesem,pa še komplicira 100/h.Pa iščem info,kdo še dela NS al v MB al pa na Ptuju! Dva ti lahko priporočam... En je dr. Lukman na Ptuju (sem bila pri njemu na 3d uz, zelo zadovoljna) in drugi je dr. Mujezinovič (jaz sem ga imela, ko sem v nosečnosti ležala v porodnišnici in je delal uz srčka na plodu, res fajn zdravnik, dober strokovnjak, ima pa tudi zasebno ambulanto nekje v mb in dela nuhalno). Pelkičeva je pa sicer dobra zdravnica, ampak zelo hladna. Ja,taka čudna je.Jaz bi tak najraje šla k Mujezinoviču,moram neki njegovo št. staknit.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:32:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Matcar, imam celo vrečko kutin za tebe. v Mb sem v četrtek, če ti je takrat pozno, lahko mojemu dam, pa idi k njemu v Tuša. Ja,ni panike,ti javim še,ker ne vem,kak delam v četrtek.Bom ju3 komaj vidla,drugače pa se ne mudi tak hudo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:34:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Povejte mi,tiste,kos te pred kratkim rodile,kam ste šle na NS? Nočem it k Pelkički,ker je ne prenesem,pa še komplicira 100/h.Pa iščem info,kdo še dela NS al v MB al pa na Ptuju! Dva ti lahko priporočam... En je dr. Lukman na Ptuju (sem bila pri njemu na 3d uz, zelo zadovoljna) in drugi je dr. Mujezinovič (jaz sem ga imela, ko sem v nosečnosti ležala v porodnišnici in je delal uz srčka na plodu, res fajn zdravnik, dober strokovnjak, ima pa tudi zasebno ambulanto nekje v mb in dela nuhalno). Pelkičeva je pa sicer dobra zdravnica, ampak zelo hladna. Definitivno podpis za dr.Mujezinoviča-eden izmed najboljših G v Mariboru aja, saj res. On je zakon. Ko sem v 22.tednu krvavela in so se mi po glavi motali vsi možni scenariji, me je on tak potolažil, da sem se kar zaljubila v njega. Pa je res dečko na mestu Pri Mitju sem bila zadnji mesec v b in je bil moj sobni zdravnik..ko sva se srečala po treh letih v amb. za rizično nosečnost,se me je spomnil,da sem bila njegova pacientka...po treh letih
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:42:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: koala rina kako si ti? Sta z v kaj boljših odnosih? hvala, da vprašaš ja, trenutno je malce bolje, ampak pred nami je doooolg teden (pa še cel teden bo baje dež ) in bomo vidli, kaj bo prinesel Upam na najboljše Sva se pa veliko menla in upam, da se ta kriza čim hitreje reši.. Držim pesti, naj kriza hitro mine. Podpis. Še en podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:42:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Povejte mi,tiste,kos te pred kratkim rodile,kam ste šle na NS? Nočem it k Pelkički,ker je ne prenesem,pa še komplicira 100/h.Pa iščem info,kdo še dela NS al v MB al pa na Ptuju! Dva ti lahko priporočam... En je dr. Lukman na Ptuju (sem bila pri njemu na 3d uz, zelo zadovoljna) in drugi je dr. Mujezinovič (jaz sem ga imela, ko sem v nosečnosti ležala v porodnišnici in je delal uz srčka na plodu, res fajn zdravnik, dober strokovnjak, ima pa tudi zasebno ambulanto nekje v mb in dela nuhalno). Pelkičeva je pa sicer dobra zdravnica, ampak zelo hladna. Ja,taka čudna je.Jaz bi tak najraje šla k Mujezinoviču,moram neki njegovo št. staknit. http://www.rabim.info/ginekologija-in-porodnistvo-faris-mujezinovic-sp-176102 Tole sem našla. Preveri, če je prava št.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:47:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Povejte mi,tiste,kos te pred kratkim rodile,kam ste šle na NS? Nočem it k Pelkički,ker je ne prenesem,pa še komplicira 100/h.Pa iščem info,kdo še dela NS al v MB al pa na Ptuju! Dva ti lahko priporočam... En je dr. Lukman na Ptuju (sem bila pri njemu na 3d uz, zelo zadovoljna) in drugi je dr. Mujezinovič (jaz sem ga imela, ko sem v nosečnosti ležala v porodnišnici in je delal uz srčka na plodu, res fajn zdravnik, dober strokovnjak, ima pa tudi zasebno ambulanto nekje v mb in dela nuhalno). Pelkičeva je pa sicer dobra zdravnica, ampak zelo hladna. Ja,taka čudna je.Jaz bi tak najraje šla k Mujezinoviču,moram neki njegovo št. staknit. http://www.rabim.info/ginekologija-in-porodnistvo-faris-mujezinovic-sp-176102 Tole sem našla. Preveri, če je prava št. Hvala ti,zlata si,res.Jaz sem prej 1 uro brskala po netu,pa nisem našla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:47:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Popoldan pa gre Lija prvič k zobozdravniku . nam je niso vzeli na pregled...pred tretjim letom
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:48:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: koala rina kako si ti? Sta z v kaj boljših odnosih? hvala, da vprašaš ja, trenutno je malce bolje, ampak pred nami je doooolg teden (pa še cel teden bo baje dež ) in bomo vidli, kaj bo prinesel Upam na najboljše Sva se pa veliko menla in upam, da se ta kriza čim hitreje reši.. Držim pesti, naj kriza hitro mine. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:50:14
|
|
|
|
arabela*
|
majakla...eno neumestno vprašanje....zakaj vedno pišeš tako v verzu...se mi zdi, kot da pesem berem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:50:54
|
|
|
|
matcar
|
Majakla,sem ti dolžna še odgovor na tvoj post. Ja,saj mi2 tudi funkcionirama,imama sicer težave in se kregama,ampak ni neke panike.Največji promblem je edino,da sem več al manj sama.Za četrtega pa sma se skupaj odločla,ker drugače tak ne bi bilo nič.Jaz tudi eksplodiram za vsako malenkost,moj pa zraven mrtvo hladen.Tu sma si precej podobne. Vglavnem,bomo vidli,kak bo naprej,zaenkrat dobro kaže.najbolj me edino to pri njem moti,da moram že skrajne sankcije izbrat,preden se podviza pa kaj ukrene.
< Sporočilo je popravil matcar -- 8.11.2010 12:51:10 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:52:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya majakla...eno neumestno vprašanje....zakaj vedno pišeš tako v verzu...se mi zdi, kot da pesem berem Meni pa je všeč!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:52:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Popoldan pa gre Lija prvič k zobozdravniku . nam je niso vzeli na pregled...pred tretjim letom Kdaj pa naj bi šel otrok 1. k zobozdraviku? Nisem se še zanimala za to Ker se mi zdi, da ma še tak malo zobkov, pa po moje nima take naprave, da bi mali usta odprla in ji držala odprte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:52:41
|
|
|
|
arabela*
|
Midva pa porihtala vse danes.....sem hodila na csd še, pa na banki sva nekaj urejala, pa na telemach sva šla paket spremenit, tako da se daj bomo plačevali malo manj in sicer 38 ojrov, telefona pa itak ne bomo priklopili .... M je pri babici do popoldneva....A v vrtcu.....kuhano je že...še od včeraj imam mesek, paše rebrce, pa krompir in zelna solata s fižolo...aja pa goveja juhica še
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:53:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Popoldan pa gre Lija prvič k zobozdravniku . nam je niso vzeli na pregled...pred tretjim letom Kdaj pa naj bi šel otrok 1. k zobozdraviku? Nisem se še zanimala za to Ker se mi zdi, da ma še tak malo zobkov, pa po moje nima take naprave, da bi mali usta odprla in ji držala odprte pri treh letih kao prvi pregled. Obstajajo tisti skupinski pregledi...da se naučijo ščetkanja
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:53:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Popoldan pa gre Lija prvič k zobozdravniku . nam je niso vzeli na pregled...pred tretjim letom Kdaj pa naj bi šel otrok 1. k zobozdraviku? Nisem se še zanimala za to Ker se mi zdi, da ma še tak malo zobkov, pa po moje nima take naprave, da bi mali usta odprla in ji držala odprte Kolko jaz vem,pa tudi Lea je tak imela,pri 3-h letih,ko je sistematski pregled.To me zaj čaka,ko bo Maks imel.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:54:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saj mi2 se tudi non-stop prepirava, ampak tak funkcionirama, mene vsaka pikica razp..., pol pa se derem, on pa se smeji, te me šele ... Sem včeraj zvečer kuhno spucala oz. posodo pomila, pospravla, ... in si nastavila - dala ven svežo coto za brisanje ČISTE posode, vete kaj je moj dragi možek naredil: iz posodice je vso grozdje pojedel -tu še vse ok, pol pa posodico z ono SVEŽE nastavljeno coto obrisal, ker so (njegove besede) bile not pikice, HALOOO! pa saj so to umije, kak me je dvigno, sem se že razp. No in takih drobnarij je vsak dan milijon. Je pa res, da mene vse dvigne, bi morala nekaj naredit, da se malo umirim, pa ne znam in ne morem iz svoje kože. Sori, že roman, ne. midva sva drugače kar usklajena in se ne prepirava zaradi vsakdanjih stvari (ok, včasih že, ampak res redko), ampak so zdaj taki časi, ko je vse tak napeto, da ko malo kdo kaj narobe nardi, že pokne..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:54:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 pa po moje nima take naprave, da bi mali usta odprla in ji držala odprte
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:55:05
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa ne kuham nič,ker itak na koncu samo jaz jem,ostalo pa roma v smeti.Sem pa tudi že lačna ratala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:55:28
|
|
|
|
rina22
|
saraya in matcar, hvala ok, pol je še čas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 8.11.2010 12:56:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 pa po moje nima take naprave, da bi mali usta odprla in ji držala odprte če pa res naša mala je pravi .... ne vem, kak naj se izrazim
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?