majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Povejte mi,tiste,kos te pred kratkim rodile,kam ste šle na NS? Nočem it k Pelkički,ker je ne prenesem,pa še komplicira 100/h.Pa iščem info,kdo še dela NS al v MB al pa na Ptuju! Dva ti lahko priporočam... En je dr. Lukman na Ptuju (sem bila pri njemu na 3d uz, zelo zadovoljna) in drugi je dr. Mujezinovič (jaz sem ga imela, ko sem v nosečnosti ležala v porodnišnici in je delal uz srčka na plodu, res fajn zdravnik, dober strokovnjak, ima pa tudi zasebno ambulanto nekje v mb in dela nuhalno). Pelkičeva je pa sicer dobra zdravnica, ampak zelo hladna. Definitivno podpis za dr.Mujezinoviča-eden izmed najboljših G v Mariboru Tudi jaz sem bila pri Pelkičevi in mi je bila ok, malo bolj zadežana se mi je zdela kot v bolnici, pa sve se ji z mojim malo "prislinila" in ful spraševala, no, pa je tudi ona začela, smo se na koncu še smejali, je rekla naj jo pokličeva, če se je zmotila v spolu. (ni se) Dr. M... (tak mu z mojim praviva-predolgi priimek ) je meni delal morfologijo, bil 1A, potem pa mi je bil sobni zdravnik, ko mi je 1 teden pred rokom pritisk podivjal. Sem ga celo nafehtala (drugi me ziher ne bi šmirglali), da me je spustil domov za 2 dni, pol pa sem prišla rodit, končalo pa se je s CR. Javljam se iz službe, Nika babi pazi, RR pa j... 100/uro. Aja, pozdravljene vse skup.
|