arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar....full je lepa ta slikica Hvala,si pa edina,ko je opazla. Samo so res luštni tvoji trije ,komaj čakam drugo leto,ko boš imela slikico s štirimi Mislim,da bojo kr 3-je ostali. pridem vsa vesela k mojim Mariborčankam in vidim: Kaaaaaaaaaaaaaj? Ja,sem se odločla,da grem na splav,ker enostavno nimam več živcev in volje se sama z vsem za zjezat.Me pa zanima,kak bo moj reagiral,ko mu bom povedala.Mi je pa ful hudo že zdaj,ker sem ful proti splavom že od nekdaj. ma kaj si normalna Vse se bo uredilo, ne delaj bedarij zdaj........................................!!! Nisem normalna,ne,če si že vprašala. ja,kaj pa naj? Sama cele dneve z froci,ki so iz dneva v dan hujši,Lea jezik taki,da boljše,da ne veš,ker bi šele bila šokirana,pomaga en k...c,zdira na mene,kot da sem jaz njen otrok ne ona moj,mala2 pa vse za njo ponavljata,sploh Maks.Bajto mam ko štalo,še tam je bolj poštimano,kot pri nas,pa ne morem nič zraven njih naredit.Mah,saj pravim,da sem jezna na vse kot ris. vem...zato sprašujem ravno...ampak ker sta vidva načrtovala.........in se veselila zdaj pa taka nenadna sprememba...itak da je težko ja...