Nina33
|
Hoj! Tamy, sem 100% boljš, hvala . Sej men se je tut bl kt viroza zdel, a nočem nič slišat o tem - sem kao neki tacga pojedla (od tega mali ne bo zbolel ). Glede klopa se res ne sekiri, tut če glava not ostane sploh ni take grozne panike kot jo delajo. Al je bil okužen al ne pa itak ne moreš vedet, pač upajmo de ni nič . Glede zavarovanja jaz plačujem isto kot Teyla - dokler sem imea nadomestilo z Zavoda, so oni osnovno plačevali, zdej pač ni ne enega ne drugega. Od Csdja kej dobit je pa itak iluzorno - če si pošten, seveda . Tko, de... tut pr nas šoping mal stoji, mam celih 10€ na računu in to do srede decembra, ker sem za dodatek zamočila . Moj ima sicer s.p., samo zadnje dve leti, odkar je ata nepokreten in konkretno dementen, tale s.p. bolj denar jemlje kot daje . Eh, bo že, samo da smo zdravi in se imamo radi . S tem potrdilom iz MŠ ste še mene ornk sprovocirale in bom vprašala ob priliki kako je s tem, čeprav v KR P sploh ne gledajo tega ceglca - plačaš onih cca. 20€ za prisotnost poj jim je pa zgleda vseen . Polnozrnat kruh - pr nas z lanenim semenom - mljask. Bom jaz zgleda tut pekla dons . Kosilo imamo pa ta "dietno" še dons - mal šparam želodec itd. Bo a´la krompirjeva župca z majaronom. Pa mali mož bo še kej zraven dobil . Čeprav se mi nekam palačinke luštajo Zna bit, de za popoldansko malico ne bom več želodca šparala . Hayabusa, je fajn, ane, ko spijo čez dan . Pri nas je sicer že cca. eno leto samo 1x čez dan al je bilo to po uro in pol običajno. Zdej zadnje tedne pa neki štrajka - spi švoh urco. No, vsaj neki je . De lohk klele mal čvekam . FoxyLady, boga . Mala naj kr brca, ostalo naj se pa čimprej porihta . Sara, pridna glede cukra - zdej pa navali na sladko . Glede : ene imamo res srečo . Moj je res zlat, čeprav bi mu včasih vseen vrat zavila - dons zjutri npr. . Ker bi po njegovem dons, ko sije sonček, morala oprat ne vem kolk žehte, ki pa sem jo (jaz budala, a ne ) prala že zadnje par noči in je zdej koš za perilo skoraj prazen (je not za mogoče 1/3 bobna cunj). Sicer pa ni opazil, de je ena žehta še v bobnu in "samo" čaka, de se jo obesi . Pa res lahko na vreme vplivam, a ne, čeprav se celo trudim, de "prestavim" za kak dan, če je res zanič vreme- imamo vlage za izvoz, v tem sva si z edina . In bo zdej čez par dni spet siten, ker sonca baje ne bo, žehto bom pa vseen prala, ker jo bo pač treba. Mah, res so z enga druzga planeta . No, moj princ pa spi že več ko eno uro . Sem ga pa res zjagala po temu soncu . Sva šla peš do jezera labode futrat, no - kamenčke v vodo metat, ker labod je bil samo en v bližini, pa še ta se je pasel po travniku in naju ni šmirgljal . In se me je že nazaj grede mal spotikal (je le kak kilometer v eno smer). Poj je še mal okol hiše laufal in zdej spi . Tale vreme je zakon . Eko, prehira sem bila - me že kliče . Se grem igrat - lep dan vsem!