Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Pilotgirl izpit gradiva pa poznam. Je kar zanimiva zadeva. Imate tudi vi famozni diagram Fe/Fe3C? Ah spomini... Tega smo še mi imeli. Pa ne vprašaj me zakaj že. Ja gradiva arhitektura.... joj obup, mene je res spomin zapustu, tko da vrjamem v tisto, da fantki pamet poberejo. Tako, da maš resss srečo. Ker mene je G pa doma so me opazili, da se besed ne spomnim, dobesedno. Pa jih imam na jeziku, ko je paizpit konc blokada niti skoncentrirat se ne mroem. Sem žerekla, da moram povprašat če lahko bilobil nosečnica je. Glede nadomestila in dodatka je razlika, eno dobi zaposlena oseba in se obračuna glede na plpačo,dodatek je pa samo za študente. Oboje dobivaš pa eno leto, sem malo po forumih brala, da oba obojega ne moreta, se pravi ali ali. Patrisha pol si pa tako pridna kot jaz, čeprav jaz ne hujšam pa vseeno hujšam hujšam. Pa sem od začetne teže dala 7 kg dol. Sepravi, ravno danes sem stopila na tehtnico, pa sem ugotovila, da sem ta mesec še hitreje zgubila kile dol (dol sem jih dala že 1,5kg), pregled imam 22.11. bi znala jit dol do takrat 2kg. Če se dobro počutiš je super, meni ni več ok. Se slabo počutim, dobesedno že 3 mesece. Moja G pa vsa blažena, pridna pridna jaz pa vsa Jem tudi ob 11h zvečer, pa ne gre gor, šač zadnji obrok moram zaradi prenizkega cukra imeti vsaj ob 21h zvečer, me je poučila zdravnica zacukrček. Ma sej bo, dokler mi kri gre bom ok. Čeprav zanč, sva z G ugotovili, da mam ščitnico na mej. Upam, da bo dokonca zdržala BP, pa je prej nikol niso odkrili, pač osebna zdravnica bol tko tko. Tako, da sem jo zamenjala letos. Lahko da je tudi to krivda hujšanja in mojega počutja.
|