3Sonček3
|
Živjo punce! aner tut pri nas je bla podobna situacija pa ni blo nobenga zobka, se mi je kr mešalo od sitnobe.Pri tebi pa upam da se čimprej pozdravi. vekybel čestitam za zobek in lepo da ste se pozdravili. Mi smo bli zdej 10 dni pri mojih starših in smo umes praznovali 8. tini mini rojstni dan in dobili 1. zobek . Tut drugi je že na poti se use lepo že vidi, samo še začutt ga je treba, ma sm bla tko vesela da sm se skorej zjokala. Kej posebne slabe volje ni blo, edino večer prej se je zbudila v groznem joku ni hotla čaja ne mleka ne dude ne nč še ko smo jo nosili je ful jokala, po petih minutah joka se je umirilo in spet je blo use po starem. Najprej sm mislna da jo trebušček boli kr je ful prdela in rigala in ko je to opravla je blo dobr. Drug dan pa zobek. Ponoči spet 2x jemo, sm jezna ko hudič. Kadar gremo k mojim je njeno spanje katastrofalno, zbuja se tut po 5x na noč, doma se je pred odhodom samo še 2x (čaj, mleko) je pa res da ponoč ne poje več 150 mleka ampak samo 70, ma bo že, čeprou bi tut js rada spala celo noč, pa negre pa negre. Rekli so mi tut da če se ponoči zbudi ji pod nobenim pogojem ne dajem mleka, ampak js nemorm to nrdit, kr v tej sobi kjer je ona spiva js in lubi v sosednji pa še brat a naj celo bajto zbudi zato ker ji zlobna mama noče dat za jest? Ko bi pa po tej terapiji lepo spala celo noč bi bli pa usi veseli, jah nevem no, vrjetno bom kr počakala da se sama odloči prespat. Pri nas pa cele dneve samo Sanjo poslušamo in čakamo kdaj bomo pršli do besede. ma-ma, da-da, te-te, ta-ta, te-ta, ba-ba, de-de, de-da, pa-pa, am-am, trrr trrr, ajde, dej, in še veliko drugih besed, ki pa jih mi ne razumemo, žau. Tut naša zna pokazat kdaj je žejna oziroma smo to uredili tko da je flaša vedno polna in na dosegu njene roke, ko je žejna si uzame sama. Če sedi na tleh in bi se rada mazila dvigne roke in prosi za crkljanje. Trenutno se učimo pomahat v slovo in poslat lupčka, slednje ji je zelo zanimivo samo namesto da bi ona poslala lupčka si zarine roko v usta in oponaša indijance al kaj js vem na kaj bi me to spominjalo, ne znam napisat tega zvoka. Ko se trudmo za BRAVO so rokice še vedno stisnjene v pestko, bo minilo. Drgač pa lepo prestavi igračo iz ene roke v drugo ko si slačmo bodi in če potem predolgo čakam al pa jo uprašam kaj pa zdej? mi pokaže da je treba dat bodi še čez glavo. Tut jedla bi že sama, zanč sm jo razveselila in ji dovolila da je pire sama jedla, sicer sm ji js filala žlico ona je pa samo parkirala pol tist krompirčk v njena usta, je bla ful zadovoljna. Rada je use kar se začne na S torej sadje in Sladkarije. Ta teden so babike navalile na štrudl in ga mala je kot da ji je zadnje, pred nekej dnevi sm ji tut čokoladni mufin dala za probat se je skor raztrgala od navdušenja, tut kinder čokoladice je že probala in evrokrem, pa ni blo tega v velikih količinah ampak samo za okus, sm navdušenje je blo pa na vrhuncu.7lina7 čestitke za tako inteligentnega sinčka, upam da mu to ostane in da ni samo prehodno obdobje . Dvigujemo se se itak ob vsaki stvari, tko da more bit skos na očeh, sicer pa tut če se zvrne gledam samo da se nebi v kakšen rob, če se zvrne na ravna tla ji nima bit kej, ene 3x ji je tut to ratalo da se je zložila ko vreča dreka. Naše Sanje ne moti ne dan ne noč, tko kot se mami odloči tko more bit brez protestiranja, nimamo težav.
< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 2.11.2010 9:17:00 >
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|