|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
27.10.2010 10:10:52   
jona klara
jutro

betricija- dobro opravi na socialni, pa super za bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz še nisem urejala na sociali, bom drugi teden, ker ta teden so tako počitnice in ni mojga šefa, da bi mi ispolnil papirje, da bi jioh lahko nesla.Kupi kaj lepega za otročičkauser posted image user posted image user posted image .

mojškra- vem kako je ko ni tvojga ginekologa in te kr neki pacajo in se jim nič ne da...pa saj bo kmalu konec in boš imela kmalu imela svojgauser posted image V naročju.Priden fantek, mogoče bo počakal celo do dneva d.

mene pa danes kr vleče ven na sonce, čeprav je mrzlo,.Ker moje noči so boleče, ko se morm obrniti, je tako kot, da sem bila ravno operirana na hrbteniciuser posted image user posted image user posted image , malo še počakam, sicer grem do osebnega da vidim, če ni mogoče vnetje rebrne mrene, ni nujno, da user posted image pritiska, ker ne vem če bi nonstop pritiskal.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
27.10.2010 10:11:47   
jona klara
petyyy- super, da ste zu Rokom tako fino v varnem zavetjuuser posted image user posted image user posted image , pa tudi jaz komaj čakam na slikico in zgodbico!user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
27.10.2010 10:23:17   
špica84
jona tut meni je obračanje totalna loterija.In obračam se celo večnost,sem k tank ko se je treba zvalit z enga boka na drug bok,pa še kuj se zbudim

Neposredna povezava do sporočila: 2703
27.10.2010 10:30:34   
Urshy78
Mojškra, glede G...user posted image user posted image user posted image
jaz sem tudi enkrat pred leti imela na Metelkovi pregled, ko me je v roke vzel dec, ej nikol več. ful je bil grob, po pregledu sem še cel dan krvavela.
glede tvojega stanja pa super. no, saj sva se zmenili da greva skupaj v P, a ne user posted image
jaz sem pa v 10-ih dneh zredila za 1kg. sem vprašala sestro če je možno, da grejo kile še gor, pa je rekla da ja user posted image

Betricija, fajn si zrihtala tole bolniško user posted image pa dobro opravi danes na CSD. jaz sem denar za bejbija že dobila in tudi zapravila user posted image prvo porodniško pa dobim nakazano okoli 15.11.

Jona, toplo se obleci pa pojdi ven na sončka, boš videla kako se boš potem dobro počutila. jaz bom tudi šla čez kakšne pol ure s Taro na sprehod.

popoldne grem pa v Lj, tašča nas je povabila v Jurmana, tako da bom spet basala user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
27.10.2010 14:01:41   
jona klara
urshy- še samo 1 dan do tvojega due datumauser posted image user posted image user posted image to pa je napeto!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
27.10.2010 14:03:47   
betricija
evo mene nazaj
zahtevek za odločbo oddala in bom po vsej verjetnosti prejela papirje že naslednji teden.denarček bo tudi nakazan. sem pa res tolk vesela, da sem ulovila lansko oktobrsko plačo. ej, 100€ manjšo porodniško bi imela, samo zato ker je bila lani oktobra izplačana 13 plača...pa mi v službi najprej sploh papirje niso hotl dan. barabe bi rekel moj pokojni ptič.

urshy dobro papi v jurmanu.

jona in špica pa kaj je to z vašimi hrbti? ste reve, mene je samo na desni strani uščipnilo, če sem predolgo ležala na desnem boku. sedaj se zjutraj zbudim vsa polomljena na levem boku, spim pa še kar. edino stran postelje bova z mojim zamenjala, da bom tudi na levi strani vstala iz postelje. itak bo posteljica na levi strani, ker na desni ni prostora.

po dveh dneh mirovanja moja pupika spet prevale izvaja v bušijo. pa to prav boli no. in evo spet jamram. prej sem pa dva dni jamrala ker nič ni migala. nkol prav.

tako, sonček pri nas, zunaj je že toplo, bila 3 ure na zraku. sedaj pa strogo ležanje.

uživajte

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
27.10.2010 14:08:35   
upanje81
Lina10 ti si pa zgodnja, a še delaš al sta te že nabrcala in si vstala:-))
Jaz sem včeraj dobila odločbo so mi podaljšali še za 1 mesec. Zdaj si pa res ne predstavljam, da bi mogla it delat. Že to da nisem v tistem stresu je res  neprecenljivo.
Super za brcike jaz jih tudi čutim bolj spodaj in okrog popka, nimam pa pojma kateri brca oz. katerega čutim. Pri meni punčka leži čez cel trebuh tisti ? pa sedi nekako spodaj, zgleda, kot bi mu punčka ležala na glavi:-)). Je pa prekrasen občutek ko ti nekdo potrka na trebušček od znotraj. So pa te brcike najbolj izrazite zvečer, zjutraj in čez dan če počivam.

Neposredna povezava do sporočila: 2707
27.10.2010 14:09:57   
špica84
Jah moje spanje je zadnje čase res bolj klaverno.

Sicer pa betricija čez 8 tednov bo bolje.
Danes se greva zmenit za kdaj nam naj posteljico dostavijo user posted image ,potem pa še malo in bo vikend.Tako da bomo vikend spet dol preživeli,sem obljubila staršem in bratovi družinici,da jih peljem na večerjo za rd.

Drgač pa moja pupa tudi nima mira v bušiju,zgleda pa lih tako kot bi valove spuščala in so zelo pogosti.Tako čez dan,kot ponoči

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
27.10.2010 14:15:25   
cukica
Danes dobila odločbo od komisije in so mi podalšal bolniško do porodniške,super sem bla kr mal živčna,ker sem čakala 14 dni na odgovor,...
Drgač smo pa bolni k sto hudičev in ni nič bolš,komaj čakam jutri,da grem k svojmu dr,da mi pove kaj je ker me že pljuča bolijo od tega kašlanja,....in nos od smrkanja,....

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2709
27.10.2010 15:11:41   
jona klara
betricija- super, da si uredila na csd, ne morem verjeti, da so tako hitri in da dajo tako hitro evrčke.Jaz bom urejala drugi teden.Koliko plač moraš napisati, pa kako se šteje od tistega meseca za nazaj v tem primeru, pišem jaz drugi teden vključno z oktobrom?
no pri nas pa full piha, vzunaj skor zmrznla, ker je celo pot pihalo v glavo, brrr, sedaj pa počivam in relaksiram moje rebrce, ki sem jih že malo sita, bogi mojuser posted image , ki čuti to z mano.

urshy- dober papi in dober da boš blizu P, če bo treba, user posted image user posted image uživaj še zadnje trenutkeuser posted image preden te zasuje user posted image z ljubeznijo v živo, kmalu bo...

upanje, lina- super za brcike, to mora razgrajati v vajinem bušiju, to bi z veseljem nekoč doživela.user posted image user posted image user posted image user posted image

špica- kaj praviš bi pasal kak welnes?pa masaža?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
27.10.2010 16:11:33   
lina10
Upanje 81 jaz sem delala,samo en teden potem pa sem šla nazaj na bolniško mi ni zneslo me je šreveč dol tiščalo ,pa so mi sedaj odobrili do 16.12., tako da me v službi ne bodo več videli,ker potem bom pa verjetno že ogromna.
Včeraj mi je G povedala kakšno lego imata tako,da se sedaj po tem orientiram, ko čutim brcike, pa oba sta z glavo skupaj dol obrnjena, če bo tako ostalo bom kar normalno brez problemov rodila,sam se še lahko kaj spremeni bomo videli.
Jih pa čedalje bolj intenzivno čutim samo ne smem preveč dolgo sedeti ,ker me začne boleti hrbet,ko pa vstanem mi pa na živec pritiska pa me ritnice in noga desna boli kot vrag komaj hodim samo kar hitro popusti in je bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 2711
27.10.2010 19:25:26   
womanpolice
Živjo punce!

Ja, zgubljena se je najdla... Se morm najprej opravičit, da me takooooooooooo dolgo ni bilo na spregled... Razlog? Se boste smejale ampak je res... Za poroko sem si dala delat doooooooooooolgeeeeeee nohte, s katerimi pa nism mogla nič kaj delat, kaj šele tipkat po tipkovnici. Sedaj sem se jih končno rešila in spet sem tu... Ne vem kako ženske zdržijo s temi nohti...to ni zame... :-)

In kako ste? Slabosti že mimo? Utrujene kaj?

Mene slabosti ne dajejo več toliko kot so me - včasih mi je še mal slabo. Sem pa full utrujena... kar ležala bi in spala. Ampak spala popoldneve... Zjutraj pa ne morem spat dlje kot do pol devetih... Novga pr nam ni nič. Aha, nov pregled imam 9.11.2010.
Drugače dolgač preganjam... sem doma in nič se mi ne da... nič kaj ponosna nase... [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Kako pa vi kaj zapolnite ta doooooooooolgčaaaaaaaaaasssssssss?

p.s. sem si pogledala mal recepte na kulinarika.net in so res dobre zadeve. Nekaj sem že skuhala in je blo tud full okusno.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
27.10.2010 20:19:40   
mojškra
Urshy- ja tale G, katastrofa, veš kako je zaril tiste.... tako me je bolelo, .cel dan sem se počutila ful umazano zaradi njegauser posted image .  Ta je res malce tum tum. Potem pa sem ga vprašala, glede plodovnice (ker je moja G rekla, da je treba kontrolirati, glede nato da sem odprta), pa je rekel, ne bova nič delala UZ. In sem šla ven.  Kontrolo imam 03.11.2010-.

Skratka, jutri je tvoj DAN, ali bo fantič malce počakal še na našegauser posted image No malce naj tvoj počaka, mi bomo mal prej, pa sva skupajuser posted image user posted image . Zdaj sem se odločila, da je konec počivanja, itak je otroček že dovolj velik, in čisto razviti, tako da ko bo pa bo. user posted image Glede kg, pa verjetno tista vaga kaže drugače, kajti za 2,5 kg v 14 dneh pa se res nisem mogla zrediti, saj ne jem veliko, edino kar je sem začela  zatekati, morda zaradi tega. No skoraj me je kap, ko sem videla koliko kg imam.

Lepo bodite.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
28.10.2010 7:33:22   
špica84
Dobro jutro vam želim

user posted image

Urshy kako si mi,še malo pa bomo dihal.

Mojškra ti si vredi.

Pa ostale :)

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
28.10.2010 8:39:20   
Urshy78
jutro user posted image
jaz še vztrajam v enem kosu. včeraj, ko sem se peljala v BTC, mi je ful trebuh začel otrdevati, po City Parku sem komaj hodila, potem se je pa vse skupaj umirilo. fantek me že od zjutraj ful brca in zgleda da se mu nič preveč ne mudi ven user posted image
upam, da ne bom šla ful čez rok user posted image

pri nas pa že ful sonček sije, pa  nič ne piha, tako da je že skoraj luštno zunaj.
danes bom šla pa na en doolg sprehod, mogoče bo pa kaj pomagalo user posted image

lep sončkast dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
28.10.2010 11:46:34   
jona klara
ursi -tvoj fantek je očitno full zadovoljen v tvojem hotelu, se zaveda, da je tam ves prostor samo njegov, v toplem varnem zavetju, ampak kmalu ga bo mogel zapustiti, drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja rebra so že neznosna, včeraj je pa pridno brcal moj mali princekuser posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
28.10.2010 12:36:27   
mojškra
Urshy- otrdevanje trebuha imam jaz že skozi, zdaj se ti bo začel krajšati MV, če ti otrdeva ful. Ti najprej na sprehod, potem pa vročo kopel, kakšen fižol in gremo rodit.user posted image user posted image user posted image . Moja kolegica (ki imava skupaj rok, tudi IVF), ima pa danes carski rez. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes že ful aktivna, sem ob 7.00 zjutraj kuhala golaž, ker so prišli kolegi ob 11.15 -ma tako mal za malico, pa potem kavica in marmorni kolaček. Še pred tem pa sem vse pospravila in pomila po tleh. Meni moj fantiček tudi veselo brca.

Lep sončen dan vsem skupaj.l

Neposredna povezava do sporočila: 2717
28.10.2010 14:32:24   
upanje81
En prelep sončen pozdravček, je pa res krasno vreme. No meni še ni uspelo it na sprehod sem imela same obiske, zdaj kuham potem pa se grem malo razvajat k frizerju (po dooolllgem času). To dela pa bolniška:-)).

user posted image  za brcike vseh malčkov še posebej Jona tvojega.

Neposredna povezava do sporočila: 2718
28.10.2010 14:55:57   
jona klara
upanje81- hvala ti!user posted image user posted image pa veliko lepih trenutkov ob tvojihuser posted image user posted image v trebuščku ti želim.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
28.10.2010 18:38:15   
FoxyLady
Pozdravljene!

Danes sm bla pri "cukermanu" in dobila sledeča navodila: dobila sm aparat in ta mesec do naslednje kontrole merit cuker na tešče,in potem 1 pa pol po vsakem obroku. Cukra ne smem met več kot do 6,5 če ga imam več morm potem zmanjšati vnos ogljikovih hidratov,tako da nisem dobila še kakšne diete ,če pa bo tudi po zmanjšanju OH cuker še kr več pol pa insulin.

Tako ,da me spet čaka pikanje ,,,,oh ja....še dobro da sm navajena od prejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2720
28.10.2010 19:01:05   
cukica
foxylady a teb so dal že kr aparat,men niso še nič razen tega,da si merim ketone v urinu z listki in sladkor.Zaenkrat cukra ni v urinu ketoni pa kakšen dan so ampak sam zjutraj.O boga,....Jaz bom vidla v torek kako nam gre al sem v redu al ne,...drgač verjeten sledi men isto kot teb,...drži se sej februar ni več tako daleč,....

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2721
28.10.2010 19:36:46   
špica84

user posted image

mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Majalina(19.6.2011)

user posted image
 Urshy78 (28.10.2010)
mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Sreda,27.10
Mojškra - CTG in pregled

Petek,29.10
Jona klara-uz
Urshy78-pregled+CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,2.11
foxylady-pregled

Sreda,3.11
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Mojškra-kontrola

Četrtek, 4.11
Betricija-pregled

Torek,9.11
Womanpolice-pregled

Torek,16.11
Špica84-pregled

Sreda,17.11
Teta m-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
28.10.2010 19:48:55   
jona klara
jst raje kr diham, ker ne vem kako je s Urshy, kdaj bo šla v rim,,,,pa seveda držim pesti že v naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
28.10.2010 19:49:42   
mojškra
Naša Urshy ima danes rok in kaj? Nič se ne oglasi- a čmo dihati?

< Sporočilo je popravil mojškra -- 28.10.2010 19:50:02 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
28.10.2010 19:51:24   
jona klara
kr dejmo raje za vsak slučaj!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.