*piškotek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek* IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Pa še neki me zanima.... Boste vse delale do konca? Jaz v službi sedim 8h na dan, se mi zdi, da že tu nabiram kile... Če bi mela čas, bi se raje sprehajala, sam ko pridem domov, je zdej po zimi že tema .... Jaz imam ravno zaradi zgornjega razloga (ker me res vse boli) v torek vprašati G, kaj meni o tem 8 urnem sedenju in delu do konca. Namen imam delati do 31.1. starega dopusta imam 4 dni + 6 dni bom novega koristila. Ostalo bom, ko pridem nazaj v službo. Zelo veliko bom še v službi Ah ja punce, kaj pa jaz, ko bom delala čisto čisto do konca? Delam v računovodstvu, bilance se oddajajo do 31.3., delam v našem družinskem podjetju, sedim vsak dan po 8 ur, tako da mi drugega ne preostane kot da bom delala do zadnje minute - seveda če bom le lahko in seveda pod pogojem če bo vse OK, ampak tako pač je in bo... Tudi tebi priprada porodniški dopust in je samo tvoja dobra volja, da boš delala do konca. Sicer se pa lahko tolažiš s tem, da delaš za sebe oz.v dobro vaše firme, ki mora "preživeti" in si ustvariti profit. To je moje mnenje. Jaaa, itak, saj vem da mi pripada porodniški dopust, samo kaj čem - točno tako je kot si napisala - delam zase, saj zato pa bom delala! Če pa bi bila kje drugje, pa mislim da mi to nebi padlo na kraj pameti, da bi se tako "ven metala" Pa sej se nič ne pritožujem, da ne bo kdo narobe zstopil, samo tako daaaaalllleeečččč je še moja porodniška, glede na to da se že ve vse pogovarjate o tem, kako boste že januarja frej, jaz bom pa takrat glih začela "nori tempo" v službi Ampak bo pa potem tooooollliiikkkooo lepše ko bom imela svojega v naročju
< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 28.10.2010 16:46:53 >