|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
26.10.2010 13:13:14   
morowi
haaaj souser posted image !

Ful sm vesela... user posted image včeri smo bli na morfologiji in vse je super... spol bova obdržala zase, tako, da še ne morm izdat :), je pa tako ali tako user posted image skos nogice skupi držal, tako da se je ful matral, da bi odkril, kaj ima med nogamiuser posted image , tk da nc ne jemljem za ziher...
rok imam sicer 28.2. zdej, sam bom kr ostala pri marčevkah- bom zadržala do marcauser posted image
Počutim se v redu, brcike od 20. tedna čutim vsak dan, včasih bolj včasih manj...

fajn se mejte

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
26.10.2010 15:00:09   
lina10
Mi smo iz morfologije pridno rastemo,vse je o.k. za enega je potrjeno da je user posted image ,za drugega pa se je ene 10 min. matrala pa ni morala nič določit kaj bi bilo
tako da izvemo čez 4 tedne,težka sta pa eden 405gramov in drugi 402 grama,PDP ostaja nespremenjen. Sploh ne dojemam še da nosim dva sončka v sebi.
Ampak sem ful vesela.....user posted image user posted image user posted image .
lp

(odgovor članu morowi)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
26.10.2010 16:31:29   
emilija2008
Čestitke Morowi in čestitke Lina za krasne novice.user posted image user posted image  

A katera uporablja Vitagyn C proti vnetju? Mene voda zopet peče, Canesten pa očitno ne pomaga. Pa sem si kupila še tale Vitagyn c.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
26.10.2010 16:42:37   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie
Ali se izogibate spanja na hrbtu?
Pa tudi kar se ležanja/spanja na boku tiče, je res, da naj bi več ležale na levem kot desnem boku user posted image

Jaz sem prvič to ahtala, čeprav sem se vedno zbudila na hrbtuuser posted image  Zdaj pa sploh ne ahtam več, ker komaj najdem položaj, ki mi paše. Na desnem boku mi ful bolj paše kot na levem, na hrbtu pa itak.

Je normalno, da kak dan sploh ne čutim otročka sedaj, ko sem ga že čutila skozi ves dan??

Jaz ga kake dva dni nisem kaj veliko čutila, prejšni teden je bilo to, me je že ful skrbelo, ker nimam AS, da bi ga preverjala; sem pa potem zvedela, da je to normalno, ker od 22-26t nastaja obilna količina plodovnice, oz. plodovnica raste nesorazmerno z otrokom, zato se otroka slabše čutiuser posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
26.10.2010 17:13:22   
tanjusi
A katera uporablja Vitagyn C proti vnetju? Mene voda zopet peče, Canesten pa očitno ne pomaga. Pa sem si kupila še tale Vitagyn c.

Ja jaz skoraj skozi, samo bolj zaradi izcedka...enkrat na mesec opravim kuro z vbrizgavanjem (4-6 dni) drugače pa skoraj vsak dan namažem tam spodaj po umivanju ... pa je kar za zdržat...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
26.10.2010 17:54:11   
Sitnoba
user posted image za vse lepe novičkeeee!!!

Danes sem skisana kot to vreme :-/ in čisto opravičujem svoj nick user posted image

Sem se odločila, da če s ejutri tako počutim grem direkt k frizerju in se pustim malo razvajat, ker za kako delo itak nimam volje....

Joooj pa tak dopustuser posted image

Bodite bolj v SONČKUUUUU!!! (kakor sem jaz)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
26.10.2010 19:35:27   
rožica86
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Domžalčanke, a se je potem katera od vas odločila za telovadbo za nosečke v Fit Fit? Novembra tudi jaz štartam, pa se še nisem čisto odločila, ampak zadnje čase navijam za Fit Fit, ker bi tudi mojega rada spravila, da malo miga, in bi bilo idealno, me pelje, jst grem migat, on pa v fitnes ta čas.user posted image Je rekel, da če grem jaz, gre on tudi. Bova vzajemno drug drugega brcala v tazadnjo, da je treba.

Klemy82 eno vprašanje.... a se že kej ve, kakšen je urnik v FIT FIT? Jaz bi hodila, sam mam tko grozn nametan urnik na šihtu, da sem mal v dilemi, kako bom lahko hodila....
Aja, kolk pa stane tale telovadba????

Hvala vsem za čestitke....

Uživajte v tem večeru......user posted image user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
26.10.2010 19:35:28   
rožica86
user posted image A lahko preveri katera, če sem jaz naložila 2 slikice v album...user posted image

< Sporočilo je popravil rožica86 -- 26.10.2010 19:53:55 >

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
26.10.2010 20:39:40   
_sanja_*
rožica, krasne slike! Čestitam! Pa naložila si dve slikce ja, različneuser posted image

Mi smo staknili rotavirususer posted image user posted image user posted image  Začel je moj z drisko, zdaj Nal bruha, zdrava sem samo še jaz. Upam, da zdržim vsaj do MF jutri... user posted image

HB je tamali cepljen, upam da ne bo hujšega; čeprav smo to imeli že februarja, pa sem mislila, da bom umrla od bruhanjauser posted image

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
26.10.2010 21:19:50   
Poli_H
Čer,
rožica iskrene čestitke še iz najine strani. Pa pohvale za slikice, res lepe. Ti, kje pa je to slikano? Kakšen grad?

spanje jaz že od nekdaj spim na boku. Pač tistem, da možu kažem hrbet user posted image  Nič proti njemu, ampak rabim pred seboj odprt prostor. In to je trenutno desni bok. Pa veste kako to funkcionira? V kateremkoli delu dneva me položite na desni bok, 1 min., adijo - me več ni user posted image  Tako da sladko spim user posted image  Razen da sem sedaj tudi jaz začela s sprehodi do WC - 1x na noč. Skozi vse sobe zgoraj, po stopnicah dol, skozi vse sobe spodaj. Sem mojega že hotla nasrat, da bi gasilsko štango iz spalnice v WC speljala, pa se ni dal prepričat user posted image

MF čestitke vsem za uspešno opravljene, celi naši veliki jutrišnji grupi pa user posted image user posted image user posted image . To bo novičk zvečer user posted image  Sem pa malo žalostna, ker moj ni dobil fraj v službi user posted image ... No, gre pa mama z mano (bo 1. babica), da se še ona načudi temu user posted image

Želim vam maksimalno lep večer še naprej, pa lepe sanje (tudi ala tanjusine), pa čim bolj čvrst spanec user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
26.10.2010 23:59:14   
tanjusi
Želim vam maksimalno lep večer še naprej, pa lepe sanje (tudi ala tanjusine), pa čim bolj čvrst spanec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš kako spim in sanjam, ura polnoč jaz pa bedim, user posted image ne vem kaj naj nardim user posted image
Nikakor mi ne paše v postli, zdaj pa tule v dnevni golico poslušamuser posted image user posted image , pa gledam , če je na računalniku kaj novegauser posted image

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
27.10.2010 7:16:21   
naja17
Jutro....

Evo mene, sem spet školjko objemala user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

rožica, krasne slike! Čestitam! Pa naložila si dve slikce ja, različneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Luštne slikce...

IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

spanje jaz že od nekdaj spim na boku. Pač tistem, da možu kažem hrbet user posted image  Nič proti njemu, ampak rabim pred seboj odprt prostor. In to je trenutno desni bok. Pa veste kako to funkcionira? V kateremkoli delu dneva me položite na desni bok, 1 min., adijo - me več ni user posted image  Tako da sladko spim user posted image  Razen da sem sedaj tudi jaz začela s sprehodi do WC - 1x na noč. Skozi vse sobe zgoraj, po stopnicah dol, skozi vse sobe spodaj. Sem mojega že hotla nasrat, da bi gasilsko štango iz spalnice v WC speljala, pa se ni dal prepričat user posted image

Meni moj pravi, da znam spati ko krava - v stoje user posted image ... No, zdej ne več...
Ej tole za wc se zezaš user posted image  Pa ostale, kolkrat greste? Jaz grem najmanj 3x,  pol pa da vsakič nazaj zaspim, da se naštimam, lih fajn toplo mi rata, pa spet tišči user posted image user posted image user posted image

Vsem skupi pa za današnjo morfologijo user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
27.10.2010 8:04:45   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image
mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image user posted image   

6.3.11

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image
tinkapobalinka, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
Deset_ka, ? let, ? user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image
gsara, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Sežane user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , kraj, user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image  user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 74 user posted image

št.
user posted image : 14
št.
user posted image : 17
št. user posted image
user posted image : 45 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Telovadba na Dolenjskem in okolici:
user posted image  Balnea, Dolenjske Toplice, vsak teden v sredo od 06.10 naprej ob 17h - obisk 6 EUR

user posted image  ZD Novo mesto, spodaj pri fizioterapiji, vsak teden v ponedeljek ob 18h - obisk 6 EUR

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
27.10.2010 8:09:03   
5ra8

user posted image

user posted image

user posted image  27.10 - _sanja_*, Vanček*
user posted image   04.11 - Sitnoba
user posted image  08.11 - Poli_H
user posted image  18.11 - tanjusi, njoko
user posted image   22.11 - Naja17, mama123
user posted image   25.11 - Akilene

user posted image

user posted image  27.10 - discoamela, _sanja_*, *Ninočka*, netopirček, Poli_H
user posted image  28.10 - pikecpokec
user posted image  29.10 - 5ra8, SaMaa, gsara
user posted image  02.11 - Klemy82
user posted image  03.11 - Heilie, maja1985, *piškotek*
user posted image  04.11 - nelikaa, slama, Lun1ca
user posted image  05.11 - Eva07, gamet
user posted image  08.11 - seven7, nina42, njoko
user posted image  09.11 - minka tonka, thunder
user posted image  10.11 - Čebel@
user posted image  18.11 - rožica86

user posted image

user posted image  22.11 - discoamela
user posted image  10.12 - nina42

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
27.10.2010 8:19:43   
5ra8
jutro...

wc - jst se nič ne zbujam ponoči da bi morala it. sem se bolj na začetku, sem šla samo 1x. Ampak včasih se pa zjutri zbudim pa komaj pridem do wcja, tako me boli mehur ko je poln. Ampak da bi se pa ponoči zbudila to pa ne.
Očitno sem koma user posted image

spet mamo par pogrešanih ki se dolgo časa niso že javile: Discoamela, Musty, BeeBee - bejba kaj je s tabo? Cekinka, Nocturama, nelikaa, libna, čebel@, čupa.....kje steeeeeeeeeeeee user posted image

vsem srečno danes na pregledu in MF, pa obvezno poročajte. user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat na seznamu vodijo user posted image  user posted image

3D - se je še katera naročila? Da jo dodam na seznam user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
27.10.2010 8:34:26   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

3D - se je še katera naročila? Da jo dodam na seznam user posted image

Jaz se danes naročim, ju3 poročam user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
27.10.2010 8:36:46   
Akilene
5ra8 - pridna, ko skrbiš in dopolnjuješ naš seznam user posted image . Za naslednjič bi samo dodala, da imam pregled 15.11., ne 25.. Hvala.user posted image

Kdaj naj bi bili 3D pregledi? Meni ginekolog ni kaj omenil - a je to samoplačniško, al kako?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
27.10.2010 8:42:57   
tanjusi
Kdaj naj bi bili 3D pregledi? Meni ginekolog ni kaj omenil - a je to samoplačniško, al kako?

Kolikor vem je samoplačniško, za eni iz Primorske vem da je v Postojni plačala 80e, pa niti ne izvajajo vsi tega, mislim da sem na netu vidla da bi blo tule najbližje Dobrna...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
27.10.2010 8:46:35   
tanjusi
Drugače pa nisem spala ... spetuser posted image , prej ob devetih sem zmatrana da komaj živim, pol pa v postlo pridem sem pa budna , pa zaspat ne morem...pa še mala je mela žur... danes ponoči sem jo pa konkretno čutlauser posted image

Pa vso srečo danes vsem ki imajo pregledeuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
27.10.2010 8:46:37   
Heilie
3D je samoplačniško ja...jaz grem v Litijo, baje je cena 50€, bom danes preverilauser posted image

Preverila bi vas za mnenje (praktičnost, uporabnost, primernost za otroka ipd. ) glede tega vozička in lupinice:

http://mali-vragci.si/otroski-vozicek-bambino-world-trikolesnik-rjava-barva-p-114.html
http://mali-vragci.si/avtosedez-romer-baby-safe-plus-highline-natasha-2010-p-482.html

Jaz sem čisto zgubljena med temi vozički in vsem. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
27.10.2010 8:57:22   
5ra8

user posted image

user posted image

user posted image  27.10 - _sanja_*, Vanček*
user posted image   04.11 - Sitnoba
user posted image  08.11 - Poli_H
user posted image   15.11 - Akilene
user posted image  18.11 - tanjusi, njoko
user posted image   22.11 - Naja17, mama123

user posted image

user posted image  27.10 - discoamela, _sanja_*, *Ninočka*, netopirček, Poli_H
user posted image  28.10 - pikecpokec
user posted image  29.10 - 5ra8, SaMaa, gsara
user posted image  02.11 - Klemy82
user posted image  03.11 - Heilie, maja1985, *piškotek*
user posted image  04.11 - nelikaa, slama, Lun1ca
user posted image  05.11 - Eva07, gamet
user posted image  08.11 - seven7, nina42, njoko
user posted image  09.11 - minka tonka, thunder
user posted image  10.11 - Čebel@
user posted image  18.11 - rožica86

user posted image

user posted image  22.11 - discoamela
user posted image  10.12 - nina42

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
27.10.2010 9:03:09   
Akilene
5ra8 - user posted image

tanjusi - 3D dela tudi "Štorklja" v SG, samo jaz verjetno ne bom šla, 80 evrov je čisto preveč in še mož meni, da je to metanja denarja stran, če je morfologogija OK, saj bomo dete itak videli marca.

Neeeeeee več trikolesnih vozičkov, joj, so mi grdi, kot kakšne samokolnice! Hecam se, kakor komu paše seveda user posted image .

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
27.10.2010 9:05:34   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Neeeeeee več trikolesnih vozičkov, joj, so mi grdi, kot kakšne samokolnice! Hecam se, kakor komu paše seveda user posted image .

ja šeeeeeee trikolesnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še dobro da smo si tok različne user posted image user posted image  če ne bi use z enakimi vozi vozičkale naokol user posted image user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
27.10.2010 9:07:10   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

3D je samoplačniško ja...jaz grem v Litijo, baje je cena 50€, bom danes preverilauser posted image

daj prosim preveri ja. Pri nas tega ne izvajajo, u Lj ne bi šla, ker sm slišala da je 110 EUR. To je res preveč.

50 bi pa mogoče še dala. Čeprav ne vem no, bova vidla kako pa kaj.
Zdej morava še za 2 avta zimske gume kupit user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
27.10.2010 9:11:56   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

daj prosim preveri ja. Pri nas tega ne izvajajo, u Lj ne bi šla, ker sm slišala da je 110 EUR. To je res preveč.

50 bi pa mogoče še dala. Čeprav ne vem no, bova vidla kako pa kaj.
Zdej morava še za 2 avta zimske gume kupit user posted image

Bom preverila ja, popoldne jih pokličem user posted image

Z gumami pa vem kako je ja, sva jih ravnokar kupilauser posted image
Samo ne vem, meni je to tko neki fajnega, da imam željo it. Bomo videli, kr 50€ še daš, 80 ali 100 je pa tud meni preveč user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......