|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
26.10.2010 11:38:19   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

nhaya in vrtnica.m hvala! Ja sej se mi je zdel, da more to osebna zdravnica izdat napotnico, sam ne vem, kaj je treba pa gor napisat, da bodo šli izvidi v Leonišče. No mu bom dala napotke, ko ga bom poslala po napotnico. Se pa spomnim, da za njega mi ni izdajal moj ginekolog.

Loremi ... meni so rekli da naj napišejo gor pregled krvi ali pa enostavno zdravljenje neplodnosti, da je bolj splošno in velja za vse.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
26.10.2010 11:43:21   
cukica
spelka12 meni je uspelo z zamrznjenčki in sem danes že v 26 tednu,...
Goldy dober start ti želim in držim pestke,da dobi Alja sestrico ali bratca,...
loremi za spolno prenosljive bolezni lahko tvojemu napiše napotnico njegov zdravnik ali v leonišču v svetovanju samo napotnico mora imeti veljavno,...

pa lep pozdrav vsem,sem vas mal prišla pogledat,...

Roži_kako pa ti???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
26.10.2010 11:50:50   
Goldy
loremi - hvala! Ja, upamo, da bo uspešno.user posted image

cukica - bi bilo fino, da a dobi družbo, pol pa zaključimo s tem. Ti si ok, ne? Lepo rastete!user posted image

Vso srečo vsem!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
26.10.2010 11:53:10   
cukica
Ja jaz sem sicer neki bolana,tamali je v redu imamo že 1kg,in je tak cukrček sej si vidla slikico drgač jo imam pa tud tle v albumu,...Poljubček Alji

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
26.10.2010 13:18:57   
spelka12
goldy o glej jo a ti tudi v nov boj user posted image user posted image user posted image . Bom držala pesti mučograndeuser posted image .
cukica super, čestitam za uspešno user posted image . SI bila v lj a pri rešu? A so ti vstavili morule a blastociste? Imam namreč 3 morule, 2 boljši in 1 slabšo. A kaj veš a odmrznejo vse naenkrat a vsako posebej?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
26.10.2010 14:12:07   
Sunia
Vsem borkam sporočam da smo, danes na 1 uz vidli 2 user posted image  . Vsem vam želim, da tudi ve ugledate kmalu user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
26.10.2010 14:27:34   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia

Vsem borkam sporočam da smo, danes na 1 uz vidli 2 user posted image  . Vsem vam želim, da tudi ve ugledate kmalu user posted image .

Čestitke!!! kaj je zdej to drugo leto bodo sami dvojčki okol skakali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
26.10.2010 15:30:34   
baguSka
mapesi in sunia - iskrene cestitke!!user posted image

pa upam da nism se katere pozabla....

grelke - pridno grejte!!user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.10.2010 15:38:27   
olana
user posted image user posted image tudi jaz se pridružujem h čestitkam za mapesi in sunio, uživajta v nosečnosti maximalnouser posted image user posted image

Loremi, hvala za lepe željeuser posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.10.2010 15:47:03   
lina10
Sunia čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 2user posted image user posted image  ,to nas bo veliko naslednje leto !!!!!

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.10.2010 16:01:55   
Anonimen
Punce, jaz imam jutri punkcijo..danes me že cel dan špika in boli desno od popka. Je to normalno? Malo visoko se mi zdi za jajčnike...

(odgovor članu bibk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
26.10.2010 16:14:32   
waiting
Mapesi in Suni user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitke!!!
Se naprej drzim mocno mocno pesti, da bo cim vec takih novick!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
26.10.2010 16:16:05   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, jaz imam jutri punkcijo..danes me že cel dan špika in boli desno od popka. Je to normalno? Malo visoko se mi zdi za jajčnike...

Ja sej je mene tudi včeraj špikalo bolj kot do zdaj, pa tud v križu me je nekaj bolelo. Punkcijo sem mela pa danes. Ne sekiraj se, sej jutri bo že boljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
26.10.2010 16:16:37   
waiting
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne vem, mogoce te ze malo boli od hiperstimulacije. Imas veliko foliklov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
26.10.2010 17:04:11   
latka
Olana čestitam, sigurno te kak zarodek počaka v četrtek!user posted image user posted image user posted image

Moje razočaranje z nedelje se danes nadaljuje, sedaj je zraven še žalost, kajti danes bi morala prejeti stopko,v četrtek punkcija, no namesto tega so mi danes prekinili postopek!user posted image Načakala sem se od pol 11 do 14.30h, da so mi povedali za prekinitev, namreč morala sem dati še kri, hormon, ki nakazuje na hiperstimulacijo je namreč zelo visok in imam visoki riziko,preveč foliklov,zelo povečane jajčnike,zato sem jaz imela take hude bolečine!Najbolj me jezi to, da je dr.Vlaisavljevič to videl že v petek, pa v nedeljo in namesto stopke mi je še za 2 dni podaljšal špike,pa niti doze mi ni zmanjšal,imela sem pa 150 enot Gonala!ne morem vam opisat,kakšen šok je to bol zame,sem se pa tako veselila punkcije v četrtek!V torek imam ponovno kontrolni UZ, potem naslednji postopek lahko začnem konec februarja oz. začetek marca!

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
26.10.2010 17:28:46   
trolika
Pozdravljene!

Tudi sama sem v postopku zanajtelesne oploditve, vendar se pred tem nisem vključevala v pogovor, ker sem v postopku prvič in zatorej brez izkušenj, ki jih bi lahko delila z vami.
Spremljam vas že skoraj od začetka teme, in na vsa moja vprašanja sem dobila odgovore iz vaših pogovorov.
A smo danes, pri ultrazvoku , naleteli na , po moje kar ogromno težavo.
In sicer; na 12. dan špikanja z Gonalom, je velikost mojih foliklov le 11 in manjši.
Danes so mi sicer povečali dozo na 225 enot, vendar močno dvomim da bodo do petka zrasli na željeno velikost primerno za punkcijo.
Zanima me, če je že katera izmed vas, žal že bila v podobni situaciji, in kako naprej.
Meni se dozdeva, da je ta postopek zame žal končan.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
26.10.2010 17:47:35   
mismis
Trolika, postopka ti ne bodo prekinili, si pač bolj počasna. Ti lepo vsak dan spije kakšen pirček, ta pomaga k hitrejši rasti foliklov, pa bo. Sigurno bo v petek boljši rezultat

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu trolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
26.10.2010 18:01:41   
cukica
Spelka12 bila sem v ljubljani,...Vstavili so mi 2 blastocisti,jaz sem imela v eni slamici 2 zamrznjenčka tako,da so odmrznili oba,če imaš samo enega v slamici odmrznejo samo enega,odvisen kako so jih zamrznili,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
26.10.2010 18:12:33   
trolika
Mismas, hvala za nasvet, ga bom upoštevala.
Moji folikli so res počasni, vendar me skrbi, da so prepočasni.
Glede na to, da so od petka do danes(v štirih dneh in  pri 150 enot gonala), zrasli le za dva mm (iz 9 na osmi dan cikla, na 11 na dvanasti dan). Če naj bi v povprečju rasli med 1,5 in 2 na dan.
Jezi me le to, da mi danes niso nič določenega povedali pri ultrazvoku, ko sem spraševala zakaj tako, le zmajali so z glavo.
Tako, da v petek ne pričakujem čudežev, le upam lahko, da bom lahko dobila več odgovorov.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
26.10.2010 20:45:11   
loremi
trolika za mene so se že skoraj odločali, ali nadaljevati postopek ali ga prekiniti, ker so folikli počasi prilezli do velikosti 11 mm, ampak je potem dr. rekel, da povišamo dozo, nekaj že bo in evo, folikli so zrasli do željene velikosti. Pa pač ne bo stopke v petek, ampak kasneje, važno da pridemo do željenega, ne skrbi.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu trolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
26.10.2010 21:09:25   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Olana čestitam, sigurno te kak zarodek počaka v četrtek!user posted image user posted image user posted image

Moje razočaranje z nedelje se danes nadaljuje, sedaj je zraven še žalost, kajti danes bi morala prejeti stopko,v četrtek punkcija, no namesto tega so mi danes prekinili postopek!user posted image Načakala sem se od pol 11 do 14.30h, da so mi povedali za prekinitev, namreč morala sem dati še kri, hormon, ki nakazuje na hiperstimulacijo je namreč zelo visok in imam visoki riziko,preveč foliklov,zelo povečane jajčnike,zato sem jaz imela take hude bolečine!Najbolj me jezi to, da je dr.Vlaisavljevič to videl že v petek, pa v nedeljo in namesto stopke mi je še za 2 dni podaljšal špike,pa niti doze mi ni zmanjšal,imela sem pa 150 enot Gonala!ne morem vam opisat,kakšen šok je to bol zame,sem se pa tako veselila punkcije v četrtek!V torek imam ponovno kontrolni UZ, potem naslednji postopek lahko začnem konec februarja oz. začetek marca!

Joj, sem full žalostna zarad tebe user posted image user posted image , sej ne vem kaj naj rečem, upam da bo potem februarja boljše, sej nimaš kej, tko je, je treba se sprijaznt, pa se veselit drugega postopka. Drž se, glavo gor, pa gremo!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.10.2010 6:33:02   
anci banci
sunia ...tudi tebi čestitke user posted image user posted image

olana...4 celice so odličen rezultat...moja vsakinja je zanosila v prvo samo z 1 celico, tako da ...jaz sem jih imela pred dvemi leti5 in 4 so se oplodile..
mislim da če ni rezultata, ti po telefonu sporočijo
..navijam da se vse 4 oplodijouser posted image user posted image
nhaya..jeee danes bo pa akcija za naju in najine partnerje..komaj čakam ker me že vse pošteno boli

goldy..uspešen začetek

latka....a joj..sej ne vem kaj naj rečem, drži se punca ..držim pesti da bo naslednjič bolj uspešno

< Sporočilo je popravil anci banci -- 27.10.2010 6:34:11 >

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.10.2010 6:41:02   
olana
olana...4 celice so odličen rezultat...moja vsakinja je zanosila v prvo samo z 1 celico, tako da ...jaz sem jih imela pred dvemi leti5 in 4 so se oplodile..
mislim da če ni rezultata, ti po telefonu sporočijo
..navijam da se vse 4 oplodijouser posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

Naj se ti besede pozlatijo....nisem vedla kaj naj si mislim, kak rezultat je to, ker sva z mojim prvič v postopku. Bomo vidli jutri realno sliko.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.10.2010 7:13:24   
Anonimen
latka, verjamem, da je bil tole šok zate. Ampak glej s pozitivne plati. Če bi postopek nadaljevali, je velika možnost, da bi pristala v bolnišnici, da bi ti punktirali vodo, celice pa bi bile zaradi hiperce verjetno bolj slabe. Pri meni je bilo npr. tako, da sem imela tako slabe celice, da sploh ni prišlo do ETja, postopek pa se mi je vseeno štel. Tako, da je boljše, da so ti postopek prekinili, kot pa da bi ti šel en postopek po vodi. Tudi meni so v MB omenili to možnost, ker imam PCO in ponavadi počasi reagiram, na koncu je pa precej foliklov.

trolika, ne sekiraj se.. vsak dan pojej kakšno jajčko in spij kakšno pivo, ne obremenjuj se pa bo šlo. Tudi jaz sem bolj počasne sorte - npr. v kratkem postopku, ko bi se mogla špikat nekje 8-10 dni, se jaz špikam tudi po 20 in več.user posted image

(odgovor članu olana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.10.2010 7:24:15   
loremi
latka user posted image  user posted image zdej tudi nekak vejo, kako reagiraš in kako naslednjič odmerit dozo zdravil
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Tako, da je boljše, da so ti postopek prekinili, kot pa da bi ti šel en postopek po vodi.

Ja, se tud jst strinjam.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?