|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zahtevek za izbiro kateri koli vrtec v lj.
15.10.2010 10:40:15   
NANA123
Mene zanima ali kdo ve kdaj dobimo odgovor če smo izbrali možnost katerikoli vrtec in kdaj nas bodo klicali in kako ste se kej odločili ali ste obkrožili izbiro kateri koli vrtec.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zahtevek za izbiro kateri koli vrtec v lj.
15.10.2010 11:58:04   
lenca1
Obveščati naj bi začeli konec oktobra, začetek novembra... - oziroma takrat naj bi bila dokončno oblikovana skupna čakalna lista, ki bo vidna na spletni strani.

Mi smo na vlogi izbrali odgovor DA-se pravi vrtec kjerkoli v LJ. (ker je to naš 2. otrok in bi bil v vrtcu brezplačno, se nam iz vidika financ še vedno bolj splača vozit na drug konec Lj., kot pa plačevati 400€ ali več zasebnega varstva, stari starši pa so še v službah).

< Sporočilo je popravil lenca1 -- 15.10.2010 12:00:36 >

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2010 21:57:53   
mavo
Do danes so imeli vrtci podaljšano možnost vnašanja podatkov v sistem za skupno čakalno listo. Danes so imeli tudi sestanek na MOL, kjer so verjetno dobili tudi vse informacije v zvezi z nadaljnjim postopkom. Jaz bom v ponedeljek kar v vrtec poklicala in skušala dobit konkretne informacije. Tudi mi smo izbrali katerikoli vrtec.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2010 17:29:56   
hokejistka
V ponedeljek ne bo še nič. V torek se začne postopek klicanja otrok iz skupne čakalne liste.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2010 10:57:41   
mini86
no mi smo dobili včeraj pošto in pozitiven odgovor iz vrtca ki smo ga dali v drugem krogu na tretje mesto

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2010 13:28:15   
almk
mini86 lahko poveš kateri vrtec in koliko točk ste imeli?hvala..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2010 13:29:23   
mini86
72, vodmat..pa vi

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2010 14:24:25   
almk
mi smo dali tudi v drugem krogu vodmat na tretje mesto, pa smo imeli 75 točk - zdej pa res ne razumem več nič...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2010 14:55:48   
lenca1
almk-tudi meni ni jasno zakaj tvoj otrok ni bil sprejet, če so bili pa sprejeti otroci z manj točkami in isti letnik - sej je tvoj 2009? Jaz ne bi nič čakala in bi takoj klicala, ker meni tukaj nekaj smrdi (lahko, da ste po pomoti izpadli iz sistema ali pa so narobe označili možnost izbire katerikoli vrtec, kot vem ste izbrali možnost katerikoli vrtec)user posted image .

Če ti kaj pomaga pokliči jutri na MOL go. Ano Potočnik iz Oddelka za predšolsko vzgojo, tel. 01/306-40-46 (mislim, da je za stranke dosegljiva od 12h dalje). Pa veliko sreče, upam, da boste zadevo rešili.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2010 15:06:53   
almk
Hvala lenca1...sem že klicala v vrtec pa žal pristojne osebe ni bilo, tako da grem jutri osebno tja, če pa to ne bo dovolj pa še na MOL...tukaj res nekaj smrdi..
ja moja dvojčka sta letnik 2009 in za oba imam po 75 točk...

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2010 20:03:57   
majana79
almk, kateri mesec pa sta dvojčka? meni je svetovalna delavka rekla da je tudi mesec rojstva odvisen, starejši imajo prednost pred mlajšimi, ne glede na točke 

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2010 20:58:11   
almk
dvojčka sta rojena 1.6.2009...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2010 21:25:11   
majana79
user posted image

potem pa res nimam pojma v čem je fora, da smo mi prej prišli notr kot vi (naš je 5.6.)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2010 7:58:37   
mavo
almk, pri tebi je več kot očitno prišlo do napake. Jaz ne bi kaj preveč čakala s klicanjem v vrtec in na MOL. Glede na to, da so podatke vnašali v vrtcih, je verjetno napaka nastala že tam. Vztrajaj, naj ti povejo točen razlog, ker so otroci z manj točkami in istim letnikom dobili vrtec, ti pa ne?!
Pa čimhitreje pokliči go. Ano Potočnik na MOL, pa ji vse lepo razloži. Saj je zelo prijazna in si vzame čas. V vsakem primeru, če ne boš nič dosegla, vztrajaj z vpogledom na seznam.

Upam, da se bo vse dobro končalo in javi nam kaj, kako se zadeve odvijajo. Srečno!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2010 9:11:45   
almk
hvala mavo...že poskušam reševati..
mini86 mi lahko prosim še napišeš kater program ste izbrali v vrtcu Vodmat???hvala..

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.10.2010 10:41:36   
almk
evo punce, da vam razložim kako in kaj..
dobili smo vrtec - jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image ...srečna do neba..in sicer tistega, ki smo ga napisali na drugo mesto (Ciciban)...je pa situacija taka, da je vrtec Ciciban šele včeraj začel pošiljati pošto o sprejemu otrok v vrtec in seveda pošte še nisem dobila (mogoče danes)...mi je pa ga. Potočnik povedala, da smo sprejeti v vrtec Ciciban...
hvala vsem, ki ste mi kakorkoli pomagale...za tiste, ki ga niste dobile pa upam, da bo pošta (tako kot pri nas) prišla z rahlo zamudo user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2010 10:45:57   
majana79
almk, čestitke! user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 14:47:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.10.2010 14:48:20   
mini86
mislim da mi je pisalo na obvestilu in pa še v vrtcu so mi rekli

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 15:16:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.10.2010 18:17:52   
almk
pri nas je pisalo na obvestilu, ki smo ga dobili iz vrtca...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.10.2010 7:39:18   
mavo
almk, čestitam!!!!!!!!!!!

Drobizek, točke so tiste, katere so ti določili v odločbi, ki ste jo prejeli spomladi. Na tisto odločbo si imela 15 dni časa za pritožbo, če si smatrala, da so se zmotili. Vsa selekcija, ki se zdaj odvija, je na podlagi takrat pridobljenih točk. Naslednje leto bo pa spet drugačen točkovnik...

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.10.2010 19:09:30   
mini86
sicer si si pa lahko tudi sama točke izračunala..

drugače me pa zanima koliko vas je dobilo vrtec ki ste ga napisali pod prvega, koliko pod drugega...no kokr sm že napisala mi smo dobili tretjega

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.10.2010 20:24:35   
majana79
mi smo dobili prvega 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.10.2010 21:09:25   
mavo
mi smo dobili prvega

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!