|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
21.10.2010 8:15:18   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

jutro!
Za mano je pa obupna noč, pravzaprav že dve noči..... prejšnjo noč mi je bilo celo slabo, včer čez dan sem dvakrat bruhala, glavobol.... ponoči mi je pa trebuh otrdeval, ampak mi ni blo jasn kaj bi lah to blo, mislim, da popdadki (lažni) niso bli.... v glavnem obup... zjutraj pa še driska.

pa še lovra imam doma, ker sem mu obljubila, da bo danes doma, ampak sej je na srečo že tolk samostojen, da se itak sam igra pa tko, tako da ne rabim skoz zraven viset.....

joj ... v Kamniku razsaja adeno in rota viroza... Upam, da nisi pokasirala...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
21.10.2010 8:24:46   
bejo2010
Jutro,
tudi jaz sem vesela, da smo se včeraj dobile na kavi, fajn se je pogovarjat z nekom, ki je v isti situaciji, ker včasih imam občutek, da gre ljudem na živce, če preveč govorimo - meuser posted image , user posted image user posted image user posted image
Fajn bo, če se srečamo v porodnišnici, najlepše pa za kakšen mesec na kavici z user posted image   - komaj čakam.

Pa jaz mislim, da imam vse.

Babyphone imam še od prvič in smo ga ogromno uporabljali, samo baterije je treba preveriti.

Naslednji pregled imam 26.10. in takrat baje zares celoten "servis", pregled, UZ, CTG... pa bomo videli.

Lep dan, pri nas se kae sonček, tako, da uživajte!!!

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
21.10.2010 8:26:40   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: november2010

jutro!
Za mano je pa obupna noč, pravzaprav že dve noči..... prejšnjo noč mi je bilo celo slabo, včer čez dan sem dvakrat bruhala, glavobol.... ponoči mi je pa trebuh otrdeval, ampak mi ni blo jasn kaj bi lah to blo, mislim, da popdadki (lažni) niso bli.... v glavnem obup... zjutraj pa še driska.

pa še lovra imam doma, ker sem mu obljubila, da bo danes doma, ampak sej je na srečo že tolk samostojen, da se itak sam igra pa tko, tako da ne rabim skoz zraven viset.....

joj ... v Kamniku razsaja adeno in rota viroza... Upam, da nisi pokasirala...

ja jaz tud upam da ne....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
21.10.2010 8:30:29   
ječi12
jutro

ja ene ste zgodnje :) js pred pol 8h ne ustajam ker moje dete pridno spi tolk dolg da jo morm za vrtec budit.

tejči user posted image  sj nism napisala kaj sm misnla,ampak sm misnla če maš za zapestje,al manšeto za na roko? tele oznake tut men nč ne povejo ja,mam js tut kr neki S+K seria user posted image  mam pa tazga za zapestje. kar mi sicer ni prav ušeč,ampak sposodla sm ga in naj bo.
no js mam tut doma ok,tm pa kr neki štrajkam. učeri me je v žlički tiščalo pa sm se ustrašla in šla mert pritisk in je bil samo 130/80 torej nč panike.

november2010 tut js bruhala učeri. samo k sreči vem da je blo samo enkrat ker sm jedla napačno hrano in me je tiščalo....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
21.10.2010 8:31:32   
ječi12
majabar vrjamem da se tebi vleče telih 10 dni ja :) no morm rečt da je meni minil 1,2,3.... :) sicer pa samo še dan in pol ane? juhu!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
21.10.2010 8:37:44   
nejka000
Jutro user posted image

Tudi za mano je ena taka brezvezna noč. Vse me je neki tiščalo.Zej me pa že celo jutro neki šraufa pa stiska pa trebuh trd ko kamen, zgaga me peče da bom znorela....  Moje karte so stavljene na soboto in upam da se naša beba zbudi pa se odloči it ven. user posted image

No kavica včeraj uspela z aleunam in bejo. Se mi zdi da smo ble kr dolgo pa bi še lahko ble pa se ne bi načvekale.user posted image Že celo nosečnost govorim pa jamram kak mam mali trebuh, pa ga mam res. One mata take lepe okrogle bušije moj pa je majhen, po moje ma še majabar večjega, pa je dolgo ni blo nič skup.user posted image user posted image user posted image To bomo meli eno malo pikico.

No lep dan vam želim, jaz pa grem nazaj ležat ko me vse špika pa boli,pol pa na pregled gledat našo pikico če je kaj zrasla pa če se bo odločla it ven.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 21.10.2010 8:41:04 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3081
21.10.2010 8:38:41   
Majchi
Jutro vsem!

MalaNeli, škoda, da ni uspelo. Upam, da bo čimprej, če si sama to tako želiš.

Majabar, še čisto malo... Potem pa akcijauser posted image !

Pajac, tole je pa mali orng skasiral. Se mi zdi, da dolgo traja. Pa vem, kako se te stvari vlečejo, jaz sem panična že, če ima tamala več kot 3 dni vročino. Kakšega rota virusa pa do zdaj še nismo imeli (trkamuser posted image ). Ponavad jaz to fašem. Tud po par let nič ne zbolim (razen kakšen blag prehlad vsako zimo), drisko pa čist povsod poberemuser posted image . Se mi zdi, da vsako leto usrana iz morja pridemuser posted image .

Tejči1981 in bela 01, res močno upam, da se vama mala dva še obrneta. Baje je to čist možno-da se obrnejo čisto na koncu. Meni se sicer je obrnil, ampak tud cvikam, da se je slučajno nazaj na rit usedel. Pa še fora je v tem, da mi ta moj runkelj od G ne bo več delal UZ, CTG-ja pa itak sploh nima. Tako da bo pravo presenečenje šele v porodni.
Sicer pa upam, da vama dajo čimveč informacij in nasvetov o tem, kaj naredit. Držim pesti!

Jaz pa zdele šibam do svoje zdravnice po bolniški list, ker se mi je včeraj začela porodniška. Ob 11.30 pa sem zmenjena s sodelavci, da jih peljem na kosilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3082
21.10.2010 8:42:51   
pajac
ne omenjajte mi bruhanja, ker me je kar groza, ko se spomnem na prejšnji ponedeljek.. NO Lepilo mi je padlo z brade dol, sledovi padca na glavi v 99% izginili.. Samo še lase umijem, pa podočnjake zakitam,m pa sem spet lepa user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
21.10.2010 8:47:58   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Pajac, tole je pa mali orng skasiral. Se mi zdi, da dolgo traja. Pa vem, kako se te stvari vlečejo, jaz sem panična že, če ima tamala več kot 3 dni vročino. Kakšega rota virusa pa do zdaj še nismo imeli (trkamuser posted image ). Ponavad jaz to fašem. Tud po par let nič ne zbolim (razen kakšen blag prehlad vsako zimo), drisko pa čist povsod poberemuser posted image . Se mi zdi, da vsako leto usrana iz morja pridemuser posted image .

Jah, bruhal je prvič v prejšnjo sredo in je pol do sobote bilo ok.. zdaj pa ne vem, a je v sredo imel isto, kot jaz (enodnevno virozo) pa pol pokasiral nekaj na novo... SIcer te viroze lahko trajajo tudi do 14 dni....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
21.10.2010 9:01:10   
severnica77
pajac - upam, da se je sedaj stanje normaliziralo. Vem pa, da so te zadeve hude. Je moj mali prvo leto vrtca fasal rota virus in to tako hudega, da smo pristali v bolnišnici. Saj sedaj, ko so malo večji bolezen vseeno ne poteka tako zelo hudo.

Tako, sedaj pa se počasi spravim k frizerju. Bom še to opravila, ker potem ravno ne bo ne vem koliko časa za friziranje user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
21.10.2010 9:11:36   
Renesme**
joj rota- ne me spominjat...to je tamala fasala po 1 m vrtca prvo leto...ampak ona je bila še kar ok, glede na diagnozo, ene 5-6x na dan se je oreng pokakala, potem pa ok, jedla sicer ni ne vem kaj, par žlic juhice, je pa zelo rada cuzala tele Niveine flaške s fiziološko- da ne bote mislile, da je par L fiziološke na dan spila...to ne, ampak ravno toliko, da ni bila dehidrirana...tista rehidracijska tekočina z okusom banane je pa ogabnauser posted image ....no potem smo še vsi pokasirali, kljub temu, da smo s Spitadermom okoli letali... najslabša sem bila jaz, v 3 dneh sem šla 5kg dol, takrat sem prvič videla kaj pomeni dehidracija...še kakšen kg pa bi me lahko na urgenco odpeljali...iz mene je teklo, ena žlička vode, je šla takoj na drugi strani ven in 3 dni nisem ne jedla ne pila...ja bila sem slabša kot otrok...mene še v življenju ni tako zvijalouser posted image
Upam, da tega nikoli več ne dobimo....

pajac-user posted image user posted image user posted image  pozdravite se do rojstva, no tud če boste prej zdravi....ne bo hudega, a neuser posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
21.10.2010 9:13:19   
Soncchhek
ojla

naša beba, meni bebi dela velike bulice vsepovsod...L D zgoraj spodaj rebra ....ni da ni...ampak to so očitno nogice pa vse po vrsti...tako kot ti je pajac rekla....ker že mesec in pol je glavica dol....tako da nič skrbet.....menda skoraj ni možnosti, da če je glavica dol....da se obrne... Bebiji so zdaj že res veliki....tako da.....vso to gibanje... jaz tudi ugotavljam a je to a je tisto...a je nogica a je.....user posted image .....ma nej uživajo.....še malo pa jih bomo tako mrcvarili, pa cmokali....nej imajo zdaj še malo miruser posted image .

MalaNeli.....evo....malo še domov se cartat....pa kmalu bouser posted image .
da ne bomo na noč čarovnic vse tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Meni se pa nič ne da danes....hladilnik že skoraj prazen....moj dela cel dan, nadomešča še sodelavca zraven... tako da.....se mi sploh ne da do trgovine....me bosta starša pospremila....se mi zdi da sem tako okorna+ se sklanjam kot stara babica....da me včasih prav kdo pogleda, če ne izvajam kir pilates tam med policami v trgoviniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa en dan spim katastrofalno, drug dan boljše ipd.

nč bejbe lep dan !

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
21.10.2010 9:29:41   
Valentina85
Dobro jutro!

Uf za mano je spet čudna noč... Prsti na roki mi zatekajo čez noč, da jih zjutraj komaj stegnem in skrčim....

Danes bo lep dan punce, gremo na sončka!!!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
21.10.2010 10:12:33   
sara pia
Dobro jutro user posted image

Mi smo pa danes kar v redu spali user posted image . Sem imela včeraj pregled, naš user posted image  še vedno na ritki user posted image , sem v 36/3t, tko da mi je spet omenila ZO, ampak sem ga odklonila ker me je strahuser posted image , in še zmeraj v upanju, pa da se mogoče user posted image  obrne. Dugače pa vse ok, razen da je malo manjši in lažji. Naslednji pregled imam pa 27.10, mam pa ctg, voda in pa še uv, če bi se user posted image  obrnu. Zdaj grem pa prati oblačila za našega user posted image , ker baje danes posije sonček.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
21.10.2010 10:25:54   
pajac
A MalaNeli je doma??? user posted image  user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
21.10.2010 10:33:40   
tejci1981
Jutro!

Evo sem šla nazaj spat,....pa je ura kar naenkrat 10 ko se vstanem!
Pa take plane čiščenja sem imela danes user posted image !

Kava in zajtrk sta za mano, kosilo bo čisto preprosto - ena juhica in marelični cmoki mmmmm!

Ječi12 - imam manšeto, pa tudi sposojeno. Meni tudi ponavadi, ko mi G meri ni neke panike imam v mejah, zdaj se je 2x zgodilo da me je opozorila.
Doma imam tudi vredu meritve, če se ne naživciram preveč seveda user posted image .

Majchi - jaz bom probala ta dva dni izvajat tiste vaje spet, pa da vidimo! Pravijo, da se lahko do zadnjega dneva obrača,....kaj naj rečem - upam na najboljše!
Sem pa mislila, da ga bom čutila, če se bo kaj ekstra močno obračal zdaj proti koncu  (take cele obrate mislim) glede nato da ima cca 3 kg, pa nič.

Moj prehlad je ponehal user posted image , malo sem še sicer hripava, ampak nič takega, da med in mleko nebi odpravila user posted image !

Pajac - držim pesti, da se hitro pozdravite do koncauser posted image user posted image user posted image

Za vse ostale pa upam, da vas kaj ne zagrabi user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
21.10.2010 10:59:26   
kapesanta
Jutro
včeraj sem imela zadnji pregled pri mojem G - dal mi je napotnico za CTG in rekel da se bova itak tam kaj vidla, da ni potrebe da hodim še posebej k njemu. Je pa vse OK, naredil V pregled, UZ ne, ker je vse OK. Tako da s CTG začnem v ponedeljek ob 8.30.

Včeraj sem dobila iz podesta vse stvari za bebiko in danes spet ena velika akcija. Je zanimivo, kako ne maram pospravljanja, za bebiko je pa tko lušten da kar nehat ne morem user posted image

Grem na kavico in veselo na delo.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
21.10.2010 11:04:17   
Renesme**
jaz sem pa včeraj mobi v avtu pozabila, tako da če me bo kdo danes klical, bo še pestro, me zanima kolk neodgovorjenih klicev bouser posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
21.10.2010 11:07:35   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981
Majchi - jaz bom probala ta dva dni izvajat tiste vaje spet, pa da vidimo! Pravijo, da se lahko do zadnjega dneva obrača,....kaj naj rečem - upam na najboljše!

Tejči, kaj pa, če bi probala še s tisto mdicinsko mokso, o kateri sem jaz zadnjič pisala. Moj je bil na ritki, na naslednjem pregledu pa na glavo, vmes pa sem samo to delala. Kot neka palčka oglja je to, ki jo prižgeš in s tlečo krožiš nad določeno točko na mezinčku na nogi. To delaš 2 min na vsaki nogi, in sicer na 2 dni. Baje se v 95% obrnejo na glavo in to v roku tedna dni. Saj vem, da se sliši kot neka woo-doo scena, pa tud ne vem, če se je meni zarad tega obrnil, ampak tako kot vaje, je mogoče tud to za probat.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
21.10.2010 11:18:46   
zori82
jutro/dan

uh ve ste pa res zgodne, a to se že pripravljate na nov ritem ko pride user posted image ...pri meni bo to res cel projekt ker sem navajena dolgo spati (do 9-10), je pa res da hodim pozno (prepozno) spat (včeri oz. danes ob 2)user posted image user posted image user posted image

majabar čestitke za prvo obletnicouser posted image

občina v velenju lahko oddaš vlogo v roku 4 mesecev po rojstvu...dobiš pa 100€....js bom vse vloge poslala kar po pošti, ker ne mislim po rojstvu letat po teh ustanovah

tejči, bela bebici imata čas do zadnjega dneva da se obrneta...držim pesti da se bosta user posted image user posted image

pajac (Peter) user posted image user posted image user posted image

malaneli kako si, je kej novega...smo firbčne kaj se dogaja

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
21.10.2010 11:21:52   
kapesanta
VOZIČEK - Zori82 - Meni je danes (po ponovnem posredovanju preko maila) le odpisal, da so imeli otežkočeno poslovanje zaradi poplav in je zato prišlo do zamika dobave. Hm - sej verjamem, no, samo bi pa lahko kakšno drugo lokacijo za prevzem organiziral, naročal je itak že pred poplavami.
Pa ti - si zdaj že dobila voziček ali še vedno čakaš da vse prispe?

DARILA OBČINE: v Trbovljah smo leta 2006 dobili paket od Lumpija (plenice, zoknčki, pa še par stvari, sam se ne spomnem katerih) - se moram pozanimati kako je zdaj.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 21.10.2010 11:23:47 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
21.10.2010 11:38:03   
phelps
Brojim sitno 12, kmalu bomo na enomestni številki user posted image

Ječi12, nisva šla včeraj na košarko, ker sem jaz čez dan malo pretiravala z aktivnostmi in sem imela proti večeru trden trebuh kakor kamen - skala - kost, ali kako že user posted image . Pa še moj je rekel, da sem vidno utrujena in naj raje počivam. Po pravici mi je prav pasalo se malo dat na off in ga opazovat, kako obeša perilo user posted image . Moram pogledat spored, definitivno bi šla rada pred dnevom d pogledat te opevane Stožice, ker jih še nisem videla v real... Da ne govorim o sexy postavnih košarkaših user posted image - visoki moški so me vedno privlačili user posted image

Danes sem ok, spala čisto celo noč in se zjutraj komaj privlekla do wc-ja tako sem imela poln mehur... Edino lačna sem kot volk, zjutraj sem pojedla 3 kajzerice z evrokremom, meni se je čisto utrgalo user posted image , sem potem komaj dihala, tako sem bila polna... In zdaj bi spet nekaj jedla user posted image . No, danes je mera polna, zato se bomo malo zadržali (sem že razložila Phelps, ziher je ona kriva za najino lakoto user posted image )...

MalaNeli, drži se, kjerkoli že si user posted image

Pupe, vas ginekologi vaginalno pregledujejo? Jaz sem imela že 2x samo ctg in izmerila mi je obseg trebuha...

Danes sem dobila novi katalog BC, če bo kakšen bon padel, že vem, kaj bom kupila user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 3097
21.10.2010 11:40:06   
november2010
phelps - mene G na zadnjem pregledu prvič NI pregledala vaginalno, drgač pa me je vedno do zdaj.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
21.10.2010 11:41:16   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

VOZIČEK - Zori82 - Meni je danes (po ponovnem posredovanju preko maila) le odpisal, da so imeli otežkočeno poslovanje zaradi poplav in je zato prišlo do zamika dobave. Hm - sej verjamem, no, samo bi pa lahko kakšno drugo lokacijo za prevzem organiziral, naročal je itak že pred poplavami.
Pa ti - si zdaj že dobila voziček ali še vedno čakaš da vse prispe?

Ne nism še dobila, bojo baje drug teden...upam da res, ker sm že mal nestrpna...bi rada vozek že malo prej sprobala, preden pride user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3099
21.10.2010 12:28:01   
sara pia
Phelps - mene moja G tudi nikoli ne pregleda vaginalno user posted image , pa ji skoz govorim da imam izcedek, kr neki  user posted image

Mi v Zagorju dobimo od občine 300 € user posted image

Sonček je vzunaj user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?