Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 20:48:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 nisi mi nič kontrirala, povedala si svoje mnenje tako kot sem ga jaz . Imamo pa na žalost večina nas podobne probleme in prav je da se o tem z nekom pogovorimo da vidimo da nismo sami v tem in da so še slabši primeri. Vsaj imamo streho nad glavo in otroke zdrave . evo, zmagale smo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 20:50:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy83 nisi mi nič kontrirala, povedala si svoje mnenje tako kot sem ga jaz . Imamo pa na žalost večina nas podobne probleme in prav je da se o tem z nekom pogovorimo da vidimo da nismo sami v tem in da so še slabši primeri. Vsaj imamo streho nad glavo in otroke zdrave . evo, zmagale smo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 20:50:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz sem pa od danes naprej strokovna... Konec učenja pomeni, da se vam bom lahko večkrat "posvetila". Že nekaj časa vas nisem brala. Je kaj novega? Bo padla kakšna kava? Marta, čestitke je blo težko? Če se naučiš gre. Iščejo znanje, dajejo podvprašanja... tako, da gre. Res pa je, da se moraš pripravit, ker dajo taka vrašanja, da takoj vidijo, če si se učil. Če se boš pripravila se pa nimaš kaj bat. ja, se mi je zdelo da je nekak tak. Bom se pripravila, ko bo čas, pa razturala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 20:59:13
|
|
|
|
katy83
|
nič, bejbe, grem jaz pisat diplomo. Se jutri javim kaj. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 21:14:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, bejbe, grem jaz pisat diplomo. Se jutri javim kaj. Lahko noč Nočko,Katy!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 21:15:05
|
|
|
|
matcar
|
Nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 21:17:56
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 21:34:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 21:45:11
|
|
|
|
matcar
|
Grem počivat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 22:17:33
|
|
|
|
botrca
|
Grem spat, ker sem ful zaspana...nočko .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 20.10.2010 22:26:27
|
|
|
|
tasa_m
|
zdaj ko jaz pridem nazaj, pa šibate vse spat. Brezvezne ste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 7:54:25
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spala za en drek,nisem mogla dihat prav,ker imam nos totalno zadelan,grlo pa da ne govorim. Otroke porihtala,šibamo v vrtec,pol pa po kostanje,pa v štacuno. Se tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 9:08:17
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen! Sama doma...otroci na "delovnih mestih",ati pa pri vodi . Zajtrk že pojedla,kavo spila,zdaj pa ne vem,kaj naj grem delat...lahko bi šla kuhinjo pospravit,prah pobrisat,korite od rož pospravit(rože sem včeraj samo dol odrezala),posesat,Sarine cote končno presortirat,kopalnico spucat,skuhat kaj.... Mater ,samo mislim na delo,pa sem že zmatrana ...bom še malo po rač. bluzila in upala,da me zgrabi delodiš
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 9:11:27
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 9:11:47
|
|
|
|
arabela*
|
marta82...še tukaj čestitke
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 9:12:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater ,samo mislim na delo,pa sem že zmatrana ...bom še malo po rač. bluzila in upala,da me zgrabi delodiš mah poči se dol in uživaj...Si zaslužiš
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 9:24:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Verjamem,da vama bo uspelo zgladit spore...mogoče sta v nekem čudnem obdobju... glej težko je opisat....vse klapa, prelepo nama je skupaj...vendar ugotavljam, da ni iskren....in misli, da mi ni več za zgladit sporov, ker sem preutrujena od tega..)) Je lažje dozmet in razumet, če kaj ne štima....ima vsaj smisel...)) Tako pa ne Res si v nezavidljivem položaju,ampak sedaj bo uporabila besede od dadaegon-upanje umre zadnje! Seveda pa samo ti sama veš do katere točke lahko greš,koliko ti pusti tvoje srce in duša... Moj bivši me je prevaral in čeprav sem bila slepo zaljubljena,mi je bilo edino logično,da prekinem vezo-sem bila prepričana,da je to stvar,ki je nisem pripravljena oprostiti... Ko se mi je zgodila ena nenavadna stvar v drugi nosečnosti,sem ugotovila,da moja načela niso tako trdna,kot sem si mislila.Sicer varanje in laži še vedno obsojam,vendar ko so v igri otroci sem vsaj sama mislim da bolj mehka,ker to potem ni samo tvoje življenje in življeenje partnerja,ampak še mala bitja,ki si zaslužijo,da narediš vse in še več v njihovo dobro... Naklofala sem vse brez repa in glave,pa upam,da dokaj razumljivo. Bistvo je očem nevidno!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 10:00:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Res si v nezavidljivem položaju,ampak sedaj bo uporabila besede od dadaegon-upanje umre zadnje! Seveda pa samo ti sama veš do katere točke lahko greš,koliko ti pusti tvoje srce in duša... Moj bivši me je prevaral in čeprav sem bila slepo zaljubljena,mi je bilo edino logično,da prekinem vezo-sem bila prepričana,da je to stvar,ki je nisem pripravljena oprostiti... Ko se mi je zgodila ena nenavadna stvar v drugi nosečnosti,sem ugotovila,da moja načela niso tako trdna,kot sem si mislila.Sicer varanje in laži še vedno obsojam,vendar ko so v igri otroci sem vsaj sama mislim da bolj mehka,ker to potem ni samo tvoje življenje in življeenje partnerja,ampak še mala bitja,ki si zaslužijo,da narediš vse in še več v njihovo dobro... lepo si napisala, ja... Ma dušo mi razžira in ne vem kaj storiti, ko bi imela čudežno palčko, ki bi mi povedala kaj naj....bi bilo boljše...tako pa....srce govori naj ostanem oz on, razum pa me opominja da to ni vredu.....pa tud moj mi govori da se sekiram za brezveze, za kaj več, pa se ne pogovarja o teh stvareh, ker itak nima smisla in jaz kao itak vedno svoje trdim...pa na tak način vedno zaključima zadevo ostala kjerkoli je že.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 10:01:56
|
|
|
|
arabela*
|
Eh pustimo zdaj te moške, ...zunaj je sonček, lep dan bo.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 10:44:42
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro babike! Spet imam malo časa. Stanovanje pospravljeno, recimo , M. ajča in spet sem lahko malo na compu. Marta82 čestitke še z moje strani! Danes smo auf že od sedmih . Berem, da mate probleme s partnerji... No, mi2 z mojim tudi. Vrjetno imamo tak vsi kake težave. Samo moj dragi je pa tak, da ravno on najbolj "guši", dajva se pogovorit, dajva razčistit, daj začni reševat probleme... bla, bla, bla Predvčerajšnjem sva do enih zjutraj "klepetala" in sem mu povedala vse, kaj mi je ležalo na duši, brez dlake na jeziku, česar nisem najbolj vajena, ker smo pač bli tak "gor" vzgojeni . In ja, pasalo je, vse povedat! Nisem se bala, da mi bo kaj zameril, važno mi je bilo, da povem vse. Zakaj? Zato, da me bo razumel! No, vidim kr nek napredek oz. nekako bolje se razumeva (do zdaj en dan , samo upam, da bo trajalo še naprej!), ker vidiva oz. razumeva kako dojemava svet. Vsak na svoj način. In to je važno. pa še nekaj za poslušat: http://www.youtube.com/watch?v=li3whIVIZ94 Danes začnem hodit na jogo, da se malo razmigam in zmeditiram .. Sem pred dvema letoma hodla, pa mi je ful pasala. Čuki na ribi.. Meni se zdi hecno malo čuke it ponoči poslušat. Sem jih vajena, da imajo otroške pesmice predvsem. Drugač so pa fajni ja in ko bo M. večja jih bova šli poslušat! Danes pa sonček po dooolgem času, kak fajn Lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 10:46:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Ah Saraya... saj ne vem kaj ti naj rečem, ker ne poznam zgodbe. Je pa res, da so zraven otroci in je drugače. Po mojem no, ampak jaz sem hotela z Lijo SAMA it živet par mesecev nazaj - spakirat kufre in it. Iskala intenzivno stanovanje, ker vem da tako nebi mogla živet. Pa ni bilo ne duha ne sluha o kakšnem varanju ampak vse druga. Raje sem videla, da živim sama in vem zakaj, kot pa da sma skupaj in ni to to. Ne vem jaz glede tega drugače gledam, jaz sem pripravljena za svojo in Lijino srečo naredit marsikaj, pa čeprav bove iz mesca v mesec jedli samo krompir. Dobesedno.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2010 10:48:57 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 10:50:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Danes začnem hodit na jogo, da se malo razmigam in zmeditiram .. Sem pred dvema letoma hodla, pa mi je ful pasala. vau....jaz bi tudi to...kje pa boš hodla in cena, če ni skrivnost?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 10:52:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Samo moj dragi je pa tak, da ravno on najbolj "guši", dajva se pogovorit, dajva razčistit, daj začni reševat probleme... bla, bla, bla Predvčerajšnjem sva do enih zjutraj "klepetala" in sem mu povedala vse, kaj mi je ležalo na duši, brez dlake na jeziku, česar nisem najbolj vajena, ker smo pač bli tak "gor" vzgojeni . In ja, pasalo je, vse povedat! Nisem se bala, da mi bo kaj zameril, važno mi je bilo, da povem vse. Zakaj? Zato, da me bo razumel! No, kak si srečna...moj pa noče teh "najinin" pogovorov, vse druga...Pa ga jaz pa bi se tak rada o vse vedno pogovorila, pa razčistila, tolk stvari bi mu povedla še za naza, pa noče nič slišat...oz se dela kot ga ne zanima
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 21.10.2010 10:55:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ne vem jaz glede tega drugače gledam, jaz sem pripravljena za svojo in Lijino srečo naredit marsikaj, pa čeprav bove iz mesca v mesec jedli samo krompir. Dobesedno. ja saj jaz isto razmišljam..še včeraj sem bila odločena vse skup končat...in kaj je bilo? Storila nič, ker ko se začneva o tem menit, se vedno skregava..on se na muli...pa svega svašta...in tako je potem spet zatišje... Saj kot sem že rekla, da prideš k nam, vidiš eno super družinico,ki ji marsikdo zavida.Tud midva se tako obnašava..čutiva obojestransko ljubezen, ded bi za nas dobesedno vse naredil, otroke mi rihta...vse.....tak da se včasih sprašujem, če pa je le boljše vse skupaj pomest pod prag in živet lepo naprej...saj pravim ne vem, ker v tem trenutku nisem sposobna jasnih misli.....rabila bi čas.....kak teden nekje sama...to pa ni izvedljivo
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.10.2010 10:57:52 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?