|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
20.10.2010 20:48:49   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kathy83 nisi mi nič kontrirala, povedala si svoje mnenje tako kot sem ga jaz user posted image . Imamo pa na žalost večina nas podobne probleme in prav je da se o tem z nekom pogovorimo da vidimo da nismo sami v tem in da so še slabši primeri. Vsaj imamo streho nad glavo in otroke zdrave user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image   evo, zmagale smo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
20.10.2010 20:50:38   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kathy83 nisi mi nič kontrirala, povedala si svoje mnenje tako kot sem ga jaz user posted image . Imamo pa na žalost večina nas podobne probleme in prav je da se o tem z nekom pogovorimo da vidimo da nismo sami v tem in da so še slabši primeri. Vsaj imamo streho nad glavo in otroke zdrave user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image   evo, zmagale smo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
20.10.2010 20:50:52   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz sem pa od danes naprej strokovna...user posted image  Konec učenja pomeni, da se vam bom lahko večkrat "posvetila".user posted image

Že nekaj časa vas nisem brala. Je kaj novega? Bo padla kakšna kava?

Marta, čestitkeuser posted image user posted image user posted image
je blo težko?

Če se naučiš gre. Iščejo znanje, dajejo podvprašanja... tako, da gre. Res pa je, da se moraš pripravit, ker dajo taka vrašanja, da takoj vidijo, če si se učil. Če se boš pripravila se pa nimaš kaj bat.user posted image

ja, se mi je zdelo da je nekak tak. Bom se pripravila, ko bo čas, pa razturala. user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
20.10.2010 20:59:13   
katy83
nič, bejbe, grem jaz pisat diplomo.
Se jutri javim kaj.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
20.10.2010 21:14:27   
matcar

nič, bejbe, grem jaz pisat diplomo.
Se jutri javim kaj.

Lahko nočuser posted image

Nočko,Katy!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
20.10.2010 21:15:05   
matcar
Nazaj...user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
20.10.2010 21:17:56   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
20.10.2010 21:34:45   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image
Kontra!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
20.10.2010 21:45:11   
matcar
Grem počivat.
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
20.10.2010 22:17:33   
botrca
Grem spat, ker sem ful zaspana...nočko user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
20.10.2010 22:26:27   
tasa_m
zdaj ko jaz pridem nazaj, pa šibate vse spat.

Brezvezne ste user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
21.10.2010 7:54:25   
matcar
Jutro!

Spala za en drek,nisem mogla dihat prav,ker imam nos totalno zadelan,grlo pa da ne govorim.user posted image user posted image user posted image
Otroke porihtala,šibamo v vrtec,pol pa po kostanje,pa v štacuno.
Se tipkamo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
21.10.2010 9:08:17   
sami0804

Morgen!user posted image

Sama doma...otroci na "delovnih mestih",ati pa pri vodiuser posted image .
Zajtrk že pojedla,kavo spila,zdaj pa ne vem,kaj naj grem delat...lahko bi šla kuhinjo pospravit,prah pobrisat,korite od rož pospravit(rože sem včeraj samo dol odrezala),posesat,Sarine cote končno presortirat,kopalnico spucat,skuhat kaj....

Materuser posted image ,samo mislim na delo,pa sem že zmatranauser posted image ...bom še malo po rač. bluzila in upala,da me zgrabi delodišuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
21.10.2010 9:10:21   
sami0804

Jaz sem pa od danes naprej strokovna...user posted image  Konec učenja pomeni, da se vam bom lahko večkrat "posvetila".user posted image

2 krat user posted image user posted image
Za konec učenja,pa da se boš večkrat oglasilauser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
21.10.2010 9:11:27   
arabela*
morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
21.10.2010 9:11:47   
arabela*
marta82...še tukaj čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
21.10.2010 9:12:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Materuser posted image ,samo mislim na delo,pa sem že zmatranauser posted image ...bom še malo po rač. bluzila in upala,da me zgrabi delodišuser posted image

mah poči se dol in uživaj...Si zaslužišuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
21.10.2010 9:24:13   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Verjamem,da vama bo uspelo zgladit spore...mogoče sta v nekem čudnem obdobju...

glej težko je opisat....vse klapa, prelepo nama je skupaj...vendar ugotavljam, da ni iskren....in misli, da mi ni več za zgladit sporov, ker sem preutrujena od tega..)) Je lažje dozmet in razumet, če kaj ne štima....ima vsaj smisel...)) Tako pa neuser posted image

Res si v nezavidljivem položaju,ampak sedaj bo uporabila besede od dadaegon-upanje umre zadnje!
Seveda pa samo ti sama veš do katere točke lahko greš,koliko ti pusti tvoje srce in duša...
Moj bivši me je prevaral in čeprav sem bila slepo zaljubljena,mi je bilo edino logično,da prekinem vezo-sem bila prepričana,da je to stvar,ki je nisem pripravljena oprostiti...
Ko se mi je zgodila ena nenavadna stvar v drugi nosečnosti,sem ugotovila,da moja načela niso tako trdna,kot sem si mislila.Sicer varanje in laži še vedno obsojam,vendar ko so v igri otroci sem vsaj sama mislim da bolj mehka,ker to potem ni samo tvoje življenje in življeenje partnerja,ampak še mala bitja,ki si zaslužijo,da narediš vse in še več v njihovo dobro...
Naklofala sem vse brez repa in glave,pa upam,da dokaj razumljivo.
Bistvo je očem nevidno!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
21.10.2010 10:00:58   
arabela*
Res si v nezavidljivem položaju,ampak sedaj bo uporabila besede od dadaegon-upanje umre zadnje!
Seveda pa samo ti sama veš do katere točke lahko greš,koliko ti pusti tvoje srce in duša...
Moj bivši me je prevaral in čeprav sem bila slepo zaljubljena,mi je bilo edino logično,da prekinem vezo-sem bila prepričana,da je to stvar,ki je nisem pripravljena oprostiti...
Ko se mi je zgodila ena nenavadna stvar v drugi nosečnosti,sem ugotovila,da moja načela niso tako trdna,kot sem si mislila.Sicer varanje in laži še vedno obsojam,vendar ko so v igri otroci sem vsaj sama mislim da bolj mehka,ker to potem ni samo tvoje življenje in življeenje partnerja,ampak še mala bitja,ki si zaslužijo,da narediš vse in še več v njihovo dobro...

lepo si napisala, ja...
Ma dušo mi razžira in ne vem kaj storiti, ko bi imela čudežno palčko, ki bi mi povedala kaj naj....bi bilo boljše...tako pa....srce govori naj ostanem oz on, razum pa me opominja da to ni vredu.....pa tud moj mi govori da se sekiram za brezveze, za kaj več, pa se ne pogovarja o teh stvareh, ker itak nima smisla in jaz kao itak vedno svoje trdim...pa na tak način vedno zaključima zadevo ostala kjerkoli je že.....user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
21.10.2010 10:01:56   
arabela*
Eh pustimo zdaj te moške, ...zunaj je sonček, lep dan bo.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
21.10.2010 10:44:42   
Lenči_
Jutro babike!

Spet imam malo časa. Stanovanje pospravljeno, recimo user posted image , M. ajča in spet sem lahko malo na compu. Marta82 čestitke še z moje strani! user posted image user posted image user posted image
Danes smo auf že od sedmihuser posted image . Berem, da mate probleme s partnerji... user posted image No, mi2 z mojim tudi. Vrjetno imamo tak vsi kake težave. Samo moj dragi je pa tak, da ravno on najbolj "guši", dajva se pogovorit, dajva razčistit, daj začni reševat probleme... bla, bla, bla
Predvčerajšnjem sva do enih zjutraj "klepetala" in sem mu povedala vse, kaj mi je ležalo na duši, brez dlake na jeziku, česar nisem najbolj vajena, ker smo pač bli tak "gor" vzgojeniuser posted image . In ja, pasalo je, vse povedat! Nisem se bala, da mi bo kaj zameril, važno mi je bilo, da povem vse. Zakaj? Zato, da me bo razumel! No, vidim kr nek napredek oz. nekako bolje se razumeva (do zdaj en dan user posted image , samo upam, da bo trajalo še naprej!), ker vidiva oz. razumeva kako dojemava svet. Vsak na svoj način. In to je važno.

pa še nekaj za poslušat:
http://www.youtube.com/watch?v=li3whIVIZ94

Danes začnem hodit na jogo, da se malo razmigam in zmeditiram user posted image .. Sem pred dvema letoma hodla, pa mi je ful pasala.

Čuki na ribi.. Meni se zdi hecno malo čuke it ponoči poslušat. Sem jih vajena, da imajo otroške pesmice predvsem. Drugač so pa fajni ja in ko bo M. večja jih bova šli poslušat! user posted image
Danes pa sonček po dooolgem času, kak fajn user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
21.10.2010 10:46:39   
tasa_m
Ah Saraya... user posted image user posted image user posted image saj ne vem kaj ti naj rečem, ker ne poznam zgodbe.

Je pa res, da so zraven otroci in je  drugače.
Po mojem no, ampak jaz sem hotela z Lijo SAMA it živet par mesecev nazaj - spakirat kufre in it. Iskala intenzivno stanovanje, ker vem da tako nebi mogla živet. Pa ni bilo ne duha ne sluha o kakšnem varanju ampak vse druga. Raje sem videla, da živim sama in vem zakaj, kot pa da sma skupaj in ni to to.
Ne vem jaz glede tega drugače gledam, jaz sem pripravljena za svojo in Lijino srečo naredit marsikaj, pa čeprav bove iz mesca v mesec jedli samo krompir. Dobesedno. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2010 10:48:57 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
21.10.2010 10:50:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Danes začnem hodit na jogo, da se malo razmigam in zmeditiram user posted image .. Sem pred dvema letoma hodla, pa mi je ful pasala.

vau....jaz bi tudi to...kje pa boš hodla in cena, če ni skrivnost?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
21.10.2010 10:52:21   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Samo moj dragi je pa tak, da ravno on najbolj "guši", dajva se pogovorit, dajva razčistit, daj začni reševat probleme... bla, bla, bla
Predvčerajšnjem sva do enih zjutraj "klepetala" in sem mu povedala vse, kaj mi je ležalo na duši, brez dlake na jeziku, česar nisem najbolj vajena, ker smo pač bli tak "gor" vzgojeniuser posted image . In ja, pasalo je, vse povedat! Nisem se bala, da mi bo kaj zameril, važno mi je bilo, da povem vse. Zakaj? Zato, da me bo razumel! No,

kak si srečna...moj pa noče teh "najinin" pogovorov, vse druga...Pa ga jaz pa bi se tak rada o vse vedno pogovorila, pa razčistila, tolk stvari bi mu povedla še za naza, pa noče nič slišat...oz se dela kot ga ne zanimauser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
21.10.2010 10:55:38   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Ne vem jaz glede tega drugače gledam, jaz sem pripravljena za svojo in Lijino srečo naredit marsikaj, pa čeprav bove iz mesca v mesec jedli samo krompir. Dobesedno. user posted image user posted image

ja saj jaz isto razmišljam..še včeraj sem bila odločena vse skup končat...in kaj je bilo? Storila nič, ker ko se začneva o tem menit, se vedno skregava..on se na muli...pa svega svašta...in tako je potem spet zatišje...

Saj kot sem že rekla, da prideš k nam, vidiš eno super družinico,ki ji marsikdo zavida.Tud midva se tako obnašava..čutiva obojestransko ljubezen, ded bi za nas dobesedno vse naredil, otroke mi rihta...vse.....tak da se včasih sprašujem, če pa je le boljše vse skupaj pomest pod prag in živet lepo naprej...saj pravim ne vem, ker v tem trenutku nisem sposobna jasnih misli.....rabila bi čas.....kak teden  nekje sama...to pa ni izvedljivouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.10.2010 10:57:52 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?