|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
18.10.2010 9:49:26   
Lu
Jutro.

Tudi jaz sem danes doma z tamalim. Smo šli včeraj na urgenco prst slikat, ker si ga je zvil. K sreči ni zlomljen. In zdaj ima longeto.Samo pomojem ga dam jutri kar v vrtec ker nori, skače,... Pač fant. user posted image

Smrkamo mi tudi že 2 dni. Vlažilec dela na polno. user posted image

renesme a tok prej si rodila. Uau. No, mojadva sta bila oba čez rok, tako da sploh ne pričakujem, da bi bilo zdaj kaj prej.

Od 16-19.12. gremo še v Kr. Goro. Če bo kaj začel dogajat bom šla pa na Jesenice rodit user posted image

Sem pa ravno včeraj mojmu rekla, da je bit noseč pri 25-ih al pa zdaj kar razlika. Zdaj se počutim kot ena stara baba. vse me boli. Kr neki. Mah še 3 mesece pa bo.

Zdaj počas morava preuredit otroško. Majino posteljo in njene omare bova dala ven. Nabavila en pograd pa mislim, da bo še za cca 2 leti. Pol pa upam že na kakšno selitev. res.

Zdaj se grem pa igrat s plastelinom user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
18.10.2010 11:46:38   
Renesme**
Mene so pa danes tako razp...že, pa kaj imajo uradne ure, pol pa še telefona ne morejo dvignit...na koncu sem željeno osebo dobila tako, da sem zahtevala njenega nadrejenega, da so ji povedali, da bo šla pač 3 min kasneje na malicouser posted image , prej pa 3 ure klicala non stop in ničuser posted image

Tamali se je kar potuhnil, si je mislil, huda mama, boljš da dam miruser posted image , pa še CTG imam danes, zdaj pa upam, da se zbrihta do takrat....si bom Milko s sabo nesla...čez 5 dni je polna luna, prvič je bila usodna, še tedni ustrezajo, bomo videli kaj prinese ta vikenduser posted image , pa tudi če bo...bi kar rada imela še enga oktobrčkauser posted image

Tinkara tudi fajn kašlja ( če gledam maxico in sivkomivko potem je to tudi en znak bližajočega se odhodauser posted image ), zdej pa KATERE VLAŽILCE ZRAKA IMATE IN KJE STE JIH KUPILE?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
18.10.2010 13:09:28   
Lu
Renesme... pomiri se.

Glede vlažilca zraka. Jaz imam od PIC in je vreden vsakega eura. Poslali smo mi ga iz enih lekarn. Bom preverila katerih. A so bile celjske lekarne? Altati help.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4304
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 13:28:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
18.10.2010 14:52:38   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Tinkara tudi fajn kašlja ( če gledam maxico in sivkomivko potem je to tudi en znak bližajočega se odhodauser posted image ), zdej pa KATERE VLAŽILCE ZRAKA IMATE IN KJE STE JIH KUPILE?

tega pa nisem razumela user posted image

ja takrat ste pisale da so starejši otroci zboleli, mislim da sem tebe z Mis zamenjala, če zdaj malo bolj pomislim...nič takega vglanemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4306
19.10.2010 12:49:56   
Lu
cccc kar druga stran.... Nas dvigujem...

renesme si še z nami 2v1? user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4307
19.10.2010 14:41:05   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

cccc kar druga stran.... Nas dvigujem...

renesme si še z nami 2v1? user posted image

jpuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 17:01:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4309
20.10.2010 19:15:00   
*anč*
kje pa ste vse?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 4310
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 19:19:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
20.10.2010 19:53:35   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

kje pa ste vse?

jaz še doma

je šel izpit?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
20.10.2010 20:36:51   
moci
helou, jaz bom enkrat samo sebe srečala, pa jakoba zravenuser posted image
čisto vsak dan imam kakšne opravke, ni čudno da jakob ne spi, ritem mu manjka.

danes me je skoraj kap. sva imela kontrolo na PEK. na izvidu je pisalo kontrola 20.10.
prideva tja, pa dobim obrazec. pišem, in tam piše komu dovoljujete obiskeuser posted image
grem nazaj v sprejemno: kakšne obiske, midva sva prišla na kontrolo.
ona pa: tu piše, da imate provokacijo. glb.
no in sem zbrala ves pogum, ki sem ga skup nabrala, da sem rekla, da ne. oddelčna zdravnica je bila malo jezna, ampak špikali ga pa le ne bodo. tri dni bi trajalo, testi na kravje mlekouser posted image pri 6muser posted image
napotnico sva namreč dobila, ko je imel izpuščaje po cepljenju in takrat sem ga naročila, vmes sva bila pa že sprejeta. in potem smo šli samoplačniško k dermatologu, ki nam je itak odsvetoval teste, dal kreme in tamali je ok.
ni mi pa bilo nič jasno.

Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.10.2010 8:06:28   
pikapolona2
evo za mano je pa una 24h viroza.......k bruhaš in sračkaš.....danes sem pa že čisto OK. Prejšnji teden je B nekaj trebušček bolel pa je ostala v pon in tor doma.....zdej je pa name prešlo. Ajda je pa nekaj pokašljevala...zdej pa že tako mokro izkašljuje....itak zima in ves šit povezan z njo se približuje.

Sivkamivka...dobra ideja da mu boste darila skrili. Pr nas ima pa Marko ravno na Brinin RD neke strateške delavnice....ej meni se že bruha od tega...vsakih 14 dni imajo neko strategijo pa načrtovanje pa planiranje pa brainstorming...pa kr nekaj.......pride potem ful pozno domov in je kot cunja izžet. Tak da sploh ne vem kak naj zdej ta RD izpeljem......user posted image sem hotla da bi bil doma in bi prišle moje sekice popoldne pa babi in bi torto rezali......ker kosilo in to bo naslednjo soboto skupaj z Ajdinim krtsom....zdej bi pa samoza B naredila malo praznovanje. M pravi naj kar za 1 dan zamaknem vse skupaj...sam to ni isto.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 8:36:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.10.2010 8:42:01   
pikapolona2
sivkamivka.....ja HB da je blo samo en dan...res....včeraj je M prišel prej domov.....da je Ajdo maerkal (itak je zaspala k je  on pršu...haha)....Brina je bila pa dopoldne že v vrtcu...danes ima pa neke sestanke popoldne v LJ za neke razvojne centre....se šele ob 16 30 začne in lahko traja tudi do 21h....obup!...obup!

Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.10.2010 8:44:18   
piskot
dan.

moci bravo woman! tako se dela.

pikapolona ojej, sranje. samo da je mimo. glede RD zabave, sem se jaz ful sekirala kako bo martinu, ker bo praznoval sele to soboto. ves kaj je bil odgovor? super, se en teden dlje bom imel rojstni dan. mogoce pa res prestavite.

prosim za namige. RD darilo za 5 letnico.

renesme se v enem kosu?

sivkamivka lepo praznujte.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 4317
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 8:46:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4318
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 8:47:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.10.2010 8:53:22   
pikapolona2
Piškot...meni so tudi knjigice OK....za tele petletnike so že mogoče une o groznem gašperju? Zadnjič sem jih malo gledala...komaj čakam da jih začneva z B požirat....drgač pa se malo pozanimaj pr mamah 5 letnic kaj jim je všeč......od moje prjatlce tamala vem dabi bnila čisto heppi če bi ji kakšno uno krilce za plesat prnesu....pa kakšne špange ker sam pleše in stoji pred ogledalomuser posted image user posted image user posted image

Jst sem pa prejšnji teden prinesla katalog igrač od Mullerja domov in je Brina sam gledala in se navduševala.. nekaj stvari ki jih je pokazala bo pa od babice in tetic dobila za RD. joj kak se ji bodo oke zasvetile k bo un plastelin play doh dobila k sladolede delaš. Piškot pomoje jaz bolj nestrpno pričakujem njen RD kot pa onauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.10.2010 8:57:54   
Lu
kuki naša je dobila nekaj punčk. Zdaj je baje en kužek na vrvici zelo aktualen pri teh dekletih. Sam stane okol 30 eur. Ja pa šminke otroške, knjigice, plastelin, prstne barve.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4321
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 8:58:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.10.2010 9:02:45   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

kuki naša je dobila nekaj punčk. Zdaj je baje en kužek na vrvici zelo aktualen pri teh dekletih. Sam stane okol 30 eur. Ja pa šminke otroške, knjigice, plastelin, prstne barve.

tega kužka ima naša dobila za nopvo leto....5 minut je bil aktualen......breeeezveze.
čist preveč imajo igrač tamali....čist preveč.-.......pri nas je potemtakem itak najboljša navadna palica in kamen zunaj. Pa s plastelinom je veliko dela pri nas.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 9:05:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.10.2010 9:33:23   
Renesme**
Tinkara je zdaj nora na konjičke...plastelin je tudi zakon, samo potem imam jaz preveč dela, ker pri nas gre to na prafaktorje in znorim...kupila sem v Mothercare ene take lutke- no kose blaga, da potem lutke narediš (to verjetno pikapolona in sivkamivka, pa Lu kar same delate...jaz nimam tolk talentauser posted image ), Baby born je tud ql, samo z njim je pa tolk dela kot s tapravim dojenčkomuser posted image , tako da do nadaljnega ne sme pit in jestuser posted image ....včeraj je likala cunjice od dojenčka...je bil blažen miruser posted image
Pa lego kocke so tudi in...tele kužke, mucke...bomo pa za dedka mraza prišparali

Drugače pa ja, če bi imela bazen  mivke sredi dnevne sobe je pomojem cel dan nebi bilo venuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.