br27
|
Tanchi z nakupom opreme sma midva zaklučla , mama že vse, mogoče se še kaj najde, ampak ni potrebno, morama pa še v šoping za cotke. Pa nekot ne vem točno kok morim kupit, da ne bom pretiravala, vem pa da hočem za prve 6mesecev vse kupit, da ne bo treba z malo štručko po trgovini letat, grem rajš na sprehod . Sem včeraj videla eno mamico in čisto mala štručka, zgledala je stara cirka 1mesec, več ne in se mirmo sprehaja z otročkom v roki, okoli nje pa polno ljudi ki kašljajo in me to kr strese. Nekateri pač uživajo, če hodijo v trgovino "razkazovat" svoje otroke, kjub virozam in bacilom, ki so zdej na vrhuncu. Imena ja teh je veliko, ne vem, a bi mela bolj moderne, al običajne, slovenske,... Midva sma pripravila za Maja, čeprav zdaj že vemo 99% da bo in še zbirama med Filip, Jakob (meni ljubše Jaka) in Luka, je pa še vseeno nekaj časa in se ne bi nič čudila, če bo na koncu čisto nekaj drugega . gaya24 ti še kar v službi, jaz si sploh ne predstavljam da bi zdaj morala delat, res ste dobre, tiste, ki še delate. Sem šla včeraj čisto 100% da kupim kompletek za iz bolnice in zimskega pajaca no domov prišla praznih rok , nič mi ni všeč, en kombinizon se mi je kr dopadel, ampak ne dam za cirka 2 meseca, kar bomo rabli 123,99 evrov - ja dragi okus imam, zato bom šla verjetno jutri v pikapolonico, tam sem zadnjič vedela enega lepega, je pa bež barve, cena je pa 39,99evrov, to pa ni tok drago.
|