|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
20.10.2010 10:32:37   
roža03
hej hej..a veste da se je na mamini čvekalnici rodil prvi januarski  dojenčekuser posted image ..uhh se že bližamo..kr naj še počakajo kakšen mesec in pol oz dva ane..drugače pa sem dobila voziček..po delih..jajčka je že pri meni,ostalo pride čez pol ure,ni imel placa v avtu...juhuuu

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
20.10.2010 11:05:37   
talika81
ja, se strinjam. naj še naši user posted image  malce počakajo, predno bodo hotli pridet ven. je še res 2 meseca časa.

super zate, roža, da si dobila voziček. user posted image   user posted image  upam, da boš zadovoljna. jaz sem se tudi s sodelavko dokončno dogovorila o ceni vozička (ga bom od nje kupila), iskat pa ga bom šla decembra. lupinico mi bo tudi sodelavka prinesla v kratkem.
kupiti moram edino pol sam še zimsko košaro. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.10.2010 11:13:04   
jmpolona
Bambina - misliš pas od da-da?
Jaz imam ta pas - vzorček je prav prisrčen. Se pa lahko nosi pas na obeh straneh - jaz imam črnega in ga velikokrat nosim obrnjenega - brez vzorca.  Pa jaz imam nosečniške hlače H&M št. 42 in sem pol vzela pas 42/46, pa mi je še malo velik.

Da ti pa povem - sem pa opazla ene take pasove - enobarvne - v DMu - ne vem ša kakšni so v primerjavi s tem pasom - nisem ga vzela, ko imama enega dovolj. Je pa cene cc 5€ v DMu - škodi ne, če pogledaš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 11:25:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jmpolona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
20.10.2010 11:31:01   
briljantina
Ojoj, darchy82, kaj vse naju še čaka. Prav zoprno se mi bo voziti eno uro še do LJ, že tako komaj sedim. user posted image  Se bom malo izgovorila, če bo pomagalo. Si dobila voziček? roza03 berem, da se nekaj hvali. user posted image  Super, samo da je prispel. user posted image

Januarček je že zunaj? Kako je z njim roza03?

Neposredna povezava do sporočila: 2580
20.10.2010 11:50:58   
roža03
IZVIRNO SPOROČILO: briljantina

Ojoj, darchy82, kaj vse naju še čaka. Prav zoprno se mi bo voziti eno uro še do LJ, že tako komaj sedim. user posted image  Se bom malo izgovorila, če bo pomagalo. Si dobila voziček? roza03 berem, da se nekaj hvali. user posted image  Super, samo da je prispel. user posted image

Januarček je že zunaj? Kako je z njim roza03?

menda ok..ima 1120guser posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
20.10.2010 12:50:02   
br27
roža03  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vozek, dolg so rabl, kaj pa druge, sreda je, a mate vozeke???
A prvi Januarček je zunaj, o bošček, no sam da bo vse ok. Js bom našega user posted image  še kr cele tri mesece not držala, ma hausarestuser posted image .
Še malo pa mam pregled, komi čakam petek, da spet vidim svojega lumpa - če ne bo spet lumpika, sam mislim da ne, ker se je lulček kr fajn vidu - po besedah ginekologinje, js nisem nč vidla, sam ene velike noge, ki so se premikale user posted image .

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
20.10.2010 13:29:35   
Tanchi
Ojla!

Ne predstavljam si, da bi že rodila, oziroma, da bi svojga sončka že držala v rokah... Čeprav si to fuuul želim, se mi zdi še zlo prezgodi.
Kako je s tem user posted image , ki se je že rodil, pa bi se moral januarja?

Še dobra dva meseca, se mi zdi da čas kar hitro leti... Glede na to, da se mi zdi, ko da bi včeraj kupila clear blueuser posted image

Kako ste kaj z nakupom opreme? Imate že kaj pripravljeno?

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
20.10.2010 14:51:15   
glicinija
Ojla babike!

Čestitke za preglede in zdrave in živahne bebice! Naša je prava razgrajačicauser posted image .

Glede tašč pa brez besed.... Ljudi z negativno energijo oz. tiste, ki ti pijejo energijo (poznam kar nekaj takih, po pogovoru si kot izžeta cunja, oni pa polni energije) je treba držati čim dlje od sebe... Pač kolikor se da, glede na to, da je tašča pač sorodstvo...

darchy82, tvojih dveh pa ne razumem.... Je pa res glavno, da se vidva veselita dojenčka! Čeprav tudi pri nas v službi je npr. kar nekaj čistih karieristk, ki tisti trenutek, ko zanosiš, v tebi vidijo bitje nižjega rangauser posted image . Ma boli mene za takeuser posted image .

Mojega pa mora pohvaliti, me vsak dan masira, pa magari podplate - to mi tudi FUL paše - sploh če še vzame kremo v rokeuser posted image .

roža03, kaj, prvi januarski dojenček??? Uf, to pa je malo hitro... Moja ima tudi hausarest, kot bi rekla br27user posted image , vsaj do novega leta...

bambina, jaz imam dadin pas, tudi kupljen po priporočilih punc in je superca. Meni je moj že ok in res fiksira vse stare zgornje dele. Večinoma nosim stare pulije in potem ta pas, pa je super. Nosim pa večinoma tako, da je vzorčen na notranj strani. Je pa res super kvaliteten bombaž, fajn razteglji... V glavnem, priporočam nakupuser posted image user posted image .

LP vsem...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
20.10.2010 15:15:05   
talika81
se strinjam z vami, da se da našim user posted image  hausarest vsaj do konca leta. da ne bi slučajno kaj hoteli prej it ven, a ne? user posted image  user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
20.10.2010 15:16:31   
Tanchi
aloha! Kakšna imena imate rezervirana za svoje nove družinske člane? Pri nas bo po mojem prej tretja svetovna, preden se bosta moja dva otročka zedinla glede tega :( Dejte mi kak predlog, plis

(odgovor članu glicinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
20.10.2010 15:37:30   
gaya24
Hej,hej!

Danes je pa za mano že kr naporen del dneva...Urejanje papirjev na firmi mi je vzelo kar precej časa in energije... Najrajš bi šla mal zadremat ampak
mi Maj ne dovoli, tako, da greva ven na zrak.

Imena... Maj je določil, da bo njegov bratec Maks, tako, da mi nimamo več problemov z izbiranjem :))

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.10.2010 15:59:13   
agataema
Pozdravljene,

jaz sem danes opravila cukr test in je vse ok, sem ful vesela. Mi ni bilo tolk zanič za spit, ampak potem me je tako zgaga pekla, da je joj.

Me je kar zmrazilo ko sem prebrala, da je ena januarka že rodila, moj ima tudi hausarest vsaj do novega leta. Že tako mi je grozno, ker bo mož skoraj cel november službeno odsoten in bom za vse sama s tem trebuhom, ker se počutim kar nepokretnouser posted image .

Sva bila pa včeraj na koncertu v Cankarjevem domu in mi je tako pasalo. Očitno tudi user posted image  v trebuščku, saj je ves čas noro brcal.

Sem pa naročila en ful lep modrček preko interneta in pride 16 evrov (s poštnino vred iz Nemčije), je tak bolj svilnat, super naredi obliko in udoben je. http://cgi.ebay.de/Naturana-Still-BH-schwarz-weiss-5105-75-100-B-E-/390216563792?pt=DE_Mode_Accessoires_Bademode_Unterw%C3%A4sche_BHs_BH_Sets&var=&hash=item99ab5f1942

Lp

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
20.10.2010 16:14:20   
br27
Tanchi z nakupom opreme sma midva zaklučlauser posted image , mama že vse, mogoče se še kaj najde, ampak ni potrebno, morama pa še v šoping za cotke. Pa nekot ne vem točno kok morim kupit, da ne bom pretiravala, vem pa da hočem za prve 6mesecev vse kupit, da ne bo treba z malo štručko po trgovini letat, grem rajš na sprehod user posted image . Sem včeraj videla eno mamico in čisto mala štručka, zgledala je stara cirka 1mesec, več ne in se mirmo sprehaja z otročkom v roki, okoli nje pa polno ljudi ki kašljajo in me to kr strese. Nekateri pač uživajo, če hodijo v trgovino "razkazovat" svoje otroke, kjub virozam in bacilom, ki so zdej na vrhuncu.
Imena ja teh je veliko, ne vem, a bi mela bolj moderne, al običajne, slovenske,...
Midva sma pripravila za user posted image  Maja, čeprav zdaj že vemo 99% da bo user posted image  in še zbirama med Filip, Jakob (meni ljubše Jaka) in Luka, je pa še vseeno nekaj časa in se ne bi nič čudila, če bo na koncu čisto nekaj drugega user posted image .
gaya24 ti še kar v službi, jaz si sploh ne predstavljam da bi zdaj morala delat, res ste dobre, tiste, ki še delate.
Sem šla včeraj čisto 100% da kupim kompletek za iz bolnice in zimskega pajaca no domov prišla praznih rokuser posted image , nič mi ni všeč, en kombinizon se mi je kr dopadel, ampak ne dam za cirka 2 meseca, kar bomo rabli 123,99 evrov - ja dragi okus imam, zato bom šla verjetno jutri v pikapolonico, tam sem zadnjič vedela enega lepega, je pa bež barve, cena je pa 39,99evrov, to pa ni tok drago.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.10.2010 17:16:05   
gaya24
br27: Ma sej uradno nisem več v službi ampak, če maš svoje podjetje se vedno nekaj najde in tud pol ko bom na porodniški, ne bom mogla dat službe čist na odklop, ker neko kontrolo nad zaposlenimi je pa treba met, drugač ne gre :)...

Če si iz okolice Lj, pol ti priporočam, da greš v Mothercare, ker tam boš pa ziher našla ne samo 1 kompletek, ki ti bo všeč ampak 10 :)). Js grem zdaj s kolegico v Lj sam zato, da kupim kompletek za iz bolnice tam pa en kombinezonček, ker ga od Maja nimam, ker je bil rojen konec marca in ga nisem rabila.

Še link od mothercare, da si mal oči napašete :))

http://www.mothercare.com/

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.10.2010 17:31:49   
darchy82
Lep pozdrav še enkrat.
No, nekako mi je uspelo da sem se naučila merit glukozo v krvi, ampak sploh ni nič hudega tko da je čist ok.

Glede vozička (fenixluxa) pa jst očitno nimam kake posebne sreče. Sicer sem ga danes dobila, kar je bil skoraj čudež, ampak seveda je moralo it nekaj narobe. Ker me je že tok firbec matral kako izgleda, sem možeka prosila, da kar takoj probava voziček sestavit in se je zalomilo že pri sestavi koles. Eno zadnje kolo je očitno prišlo do naju malce poškodovano in se ni hotelo natakniti na os, tako da sem ga morala že reklamirat user posted image . So mi v trgovini povedali, da naj bi novo kolo dobila v roku enega tedna. Sicer sem dobila cel voziček v eni pošiljki, ampak mi to ne pomaga prav dosti, ker imam trenutno samo 3 uporabna kolesa user posted image . Če bi vedela, da bodo take komplikacije bi voziček naročila še preden sem zanosila, zdej me pa samo živčno delajo.
Upam, da ste imele ostale več sreče s pošiljkami.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.10.2010 17:46:34   
*miška*
Živjo, jaz sem pa danes iz pregleda in baje je še zmeri pupa user posted image . Mere so vse vredu, tehta pa pri točno 29 tednih 1184kg, kar je sicer rekla, da je nekje tri dni pod povprečjem oz., da tri dni zaostaja, ampak, da je to normalno in da bo na koncu porodna teža do 3200,3300 nekje. Se pravi z bejbo vse vredu, še nasmehnila se mi je user posted image . No malo me je pa zaskrbel, ker sem imela proteine v urinu in malo povečan pritisk 135/90 in je rekla, da bova to morale spremljat. Mi ni jasno, ker doma, ko si merim pritisk imam prej nizkega, kot visokega vedno, pri zdravniku pa sem imela do zdaj povprečno 120-130/80 in ko pridem domov si ga takoj izmerim, pa je nekje 105/75. No malo me skrbi za kakšno preeklamsijo.

Naslednji pregled imam 11.11.2010

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.10.2010 17:59:52   
darchy82
gaya24, kje točno pa je ta trgovina mothercare v LJ? Sem mal na netu pogledala pa imajo ful luškane cotke.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 19:28:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.10.2010 19:50:24   
rdečebela
agataema-ful dobr modrćek in ful dobra cenauser posted image ma kako ve babe vse to zbrskate dol z neta? A ful naročate tako preko interneta, jst s tem res nimam izkušenj.
gaja24-tudi jaz bi rada izvedela kje je ta trgovina mothercare, ker sem gledala tudi zame ene hlače, pa zej ne vem zaradi številke, ker se ne znajdem ravno najbolje, pa drug teden grem v lj. in bi mogoče lahko šla kar osebno pogledat. pa tudi za malčka bi rada kupila vsaj kompletek za prihod iz porodnišnice

305C532B-4D1A-C9C7-4FE9-2ACC93066D071.02.28

Neposredna povezava do sporočila: 2595
20.10.2010 20:02:38   
pika27
Da še jaz nekaj na hitro napišem. Danes sem pokonci od 4h zjutraj, smo v službi en projekt oddajal... tok o tem da delam 4 ure. user posted image Upam, da se mi od jutri naprej obetajo boljši časi v službi.

Bla na 3d oz. 4d pa se je odloču tale naš fant da nam bo kazal hrbet tko da smo po ene 20 min obupal, pa gremo v petek znova poskusit srečouser posted image Drugač ni ugotovila nč novega, težki smo okoli 1100g, prehitevamo za kakšen teden, ostalo vse bp. Sem ji še rekla, če mi lahko zmeri maternični vrat, ker me je zadnje dni neki močno zvijalo v spodnjem delu trebuha, ampak je še ful dolg in ni panike. Očitno je bla samo prebava. Morm mal začet se z magnezijem basat user posted image Tale ideja s hausarestom je ZELO dobra. Nimajo kej prej ven hodt!

Je pa tale v nasprotju s hčerjo ful dejaven v obračanju. Tjaša je bla na ritki do 27. tedna in se je pol obrnila (je mela celo noč dela) in je tko tud ostala. Ta se pa skoz vrti... v ponedeljek je bil na glavo obrnjen, dons pa na rit. Upam, da se bo do konca odločil, da mu bl sede na glavi.

Mothercare je nasproti cityparka, ampak na uno stran, ki gleda proti hali A, horsu ne proti Žitu. Drugače majo pa kombinezončke tud v benettonu v emporiumu za cca. 40 evrov, sicer letošnji niso tok lepi k lanski, vsaj men. Jaz še vedno upam, da ga bom dobila tko da za enkrat ne bom nič nabavljala.

Punce uživajte pa se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 2596
20.10.2010 20:05:51   
agataema
Rdečebela, jaz skoraj vsako stvar, ki jo nameravam kupit pri nas, preverim še cene v tujini. Ker že za zelo veliko produktov sem ugotovila, da so bili v tujini (največ na nemškem e-bayu) precej cenejši kot pri nas. Še nikoli se nisem z nobenim nakupom opekla, le na angel sounds sem čakala 3 tedne, ker je bil naročen iz Kitajske. Sem pa pri prvem naročilu, ko sem naročala eno bundo iz ZDA (sem hotla imet isti model kot mož, pa se v Sloveniji ni prodajal), tolk mutila, saj nisem imela pojma kako stvar plačat, da hvala bogu da je bil potrpežljiv prodajalec, saj je trajalo ene 4 dni, da sem ugotovila, kako stvar sploh plačatuser posted image .

Jaz sem dala zdajle tamalega spat, mož je na košarki. In ker tamali ve, da ga jaz ne morem dvignit me potem lepo izsiljuje, da pogledava dve namesto eno risanko pred spanjem, saj moram igrat na njegovo dobro voljo, da potem sam odkoraka si umit zboke in da gre sam v posteljo. Že pri treh letih točno vejo kako kakšno stvar izsilit.user posted image

Zdaj se pa samo na kavč še spravim in se ne premaknem do moževega prihoda,

lahko noč

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
20.10.2010 20:15:06   
Tanchi
Hej, hej

Jp, dobre stvari so v mothercare. Sam js nwm ne mislm neki ful stvari nabavlat za par mesecev. Sem dobila velik od sestre pa svakinje, tko da bo.user posted image Je pač tko, da je tole moj tretji otrok, pa vem, da se bolj splača vložit kam drugam kot v cote. No ja, sej vem, včasih tud mene zaneseuser posted image

Upam, da nam uspe izbrat ime. Moja dva sta že tok velka, da imata pravo glasanjauser posted image user posted image . Vam pa sporočim, kako se bomo odločil.
Cukr test ja....fuuuuj.... enkrat sem bruhala, dugič komaj preživela. Je pač tko, da mi je že tako in tako skos slabouser posted image .
Zdej se špikam vsak dan - kontrola pa dieta.
Sam se bojim, da bom v petek dobila inzulin, ko imam pregled pri diabetologuuser posted image
No ja...se bo kmal januar ne?user posted image

Mejte se fajn, papa

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
20.10.2010 20:49:32   
rdečebela
Rdečebela, jaz skoraj vsako stvar, ki jo nameravam kupit pri nas, preverim še cene v tujini. Ker že za zelo veliko produktov sem ugotovila, da so bili v tujini (največ na nemškem e-bayu) precej cenejši kot pri nas. Še nikoli se nisem z nobenim nakupom opekla, le na angel sounds sem čakala 3 tedne, ker je bil naročen iz Kitajske. Sem pa pri prvem naročilu, ko sem naročala eno bundo iz ZDA (sem hotla imet isti model kot mož, pa se v Sloveniji ni prodajal), tolk mutila, saj nisem imela pojma kako stvar plačat, da hvala bogu da je bil potrpežljiv prodajalec, saj je trajalo ene 4 dni, da sem ugotovila, kako stvar sploh plačatuser posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

o madona, pa da se znajdeš na vseh teh tujejezičnih straneh, okej, sej vem da angleščina ni več nobenmu problem, ampak jst se zmer bojim da bom kaj zafokala, pa da bom narobe naročila in me bo pol minilo. Kako pa je pol s plačili? A plačaš po prevzetju al prek računa al kako?
305C532B-4D1A-C9C7-4FE9-2ACC93066D071.02.28

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
20.10.2010 20:53:32   
rdečebela
mah kaj sm pa zej za eno zmešnjavo nardila, očitno mi tudi citiranje povzroča težavo, joj, sramota in jst študiram informatiko. Se opravičujem za tole zmedo tukajuser posted image 305C532B-4D1A-C9C7-4FE9-2ACC93066D071.02.28

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?