pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83 Zdravo punce, mamice, ,... danes sem spala 12 ur, pa še bi več lahko, tako sem utrujena. Vozička še nimam sestavljenega, ga bo moj dragi sestavo,... Glede imen pa sem prišla v zadrego zaradi tega, ker sem imena imela izbrana in so naenkrat vsa zasedena , kar nekaj punc tu v bližini mene je rodilo to leto in so izbrale imena: : Žan, Aleks, Aleksej, Gaj : Ela, Vita, Brina,... In sedaj sem se odločila za nekaj izmed teh: : Timotej, Rene, Vid, Vito : Samanta, Nuša, Maruša, Glorija, Sanja Verjetno pa bom tako ali tako izbrala ko bom rodila, Takrat bom verjetno vedela katero je pravo :) Hjoj, zakaj sem tako utrujena, trebuh pa že imam kar nekaj dni tako trd, da je joj, ampa migamo pa normalno,... Ko dobiš domov odločbo za 105 dni porodniškega dopusta, Kako je pol z ostalim dopustom za nego otroka? moraš naknadno dati vlogo, ali je to že vse označeno na tisti poli, ko smo mogle oddati? Celo sem zmedena,...., ne vem kaj mi je. Je že moj rekel, da sem ful zmedena,... Tako, zmedena vas pozdravljam, pa vse lepo,... Dobiš po pošti... sicer se tej zmedenosti reče nosečniška... (po moje ementaler ) So pa tudi meni lepa Timotej, Vid in Sanja... Sicer pa, če bosta preveč gledala kdo je dal kako ime otroku in da se ne bi rada ponavljala bosta mogoče ob imena, ki so vama najbolj všeč, to pa tudi ni prav... Če res ni to ime otroku v najbližji žlahti, ali da visite ves čas skupaj, ne vem zakaj ga ne bi dala...