Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 12:52:53
|
|
|
|
naša beba
|
Tako, pa nam je uspelo sestavit voziček nazaj v prvotno stanje!! Imamo rabljenega in smo vse dele pobrali dol ter prali ko je bilo lepo vreme, zdaj je pa čakalo na kupu, da se samo nazaj sestavi.... Je blo treba kar nagruntat od kod kak del.... Med tem sem še pomagala pri sestavljanju poličke za nad previjalno, pol pa na sred vrtanja šravfov zmanjka baterije v pormašini... In tako pridemo končno do časa ko ugotovimo zakaj se želodčki že neki časa pritožujejo.... Kosilo!!!!!!! ja fajn, sam treba še skuhat...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 12:53:53
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zori82 jooooooj šibam srajce dol pobrat ker full piha Ja, kje pa si, da tok piha ? Pri nas (Lj.) se tud listek ne zgane.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 12:55:51
|
|
|
|
ječi12
|
valentina85 da ne boš ti datuma izkoristla tole je loh naravni klistir in pol sam pičiš rodit! :) zaori82 a to je una spalnica iz lesnine,al je to pr eni drugi? skratka hecajo te vidim. držim pesti da jo čimprej dobiš. tole tut js nebi kr gledala ampak obvezno enga napiz*** da si mal olajšam dušo mi mamo babyfon ker sva ga dobila za darilo. in nam je nepogrešljiv kljub malo čez 50 kvadrati. mamo hišo in so spodaj starši od mojega in če sva kdaj zvečer kam šla,sva dala malo spat in potem babyfona nesla dol in je mala spala v svoji pojsteljici,če se je kdaj zbudila je šla babi gor ji dat flaško in spat naprej midva pa brez skrbi na zmenku pa tut na morju nam je prav prišel,ko je spala v appju in smo mi zunaj z družbo čvekali da otrok nismo budili in je blo super. pa še za novo leto sva mela doma žur in musko na glas in je mala spala v spalnici z babyfonom mi pa plesali v dnevni uglavnem še pa še takih pogruntavščin ki brez babyfona nebi ble tko na izi. priporočam! aja mava pa kr enga,kr ena leva znamka,samo lovi pa superrr!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 12:56:57
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: zori82 jooooooj šibam srajce dol pobrat ker full piha Ja, kje pa si, da tok piha ? Pri nas (Lj.) se tud listek ne zgane. pri nas-skoraj LJ tudi nič ne piha.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 13:03:26
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: zori82 jooooooj šibam srajce dol pobrat ker full piha Ja, kje pa si, da tok piha ? Pri nas (Lj.) se tud listek ne zgane. tud v Lj. Šiška-Dravlje...sj vidim da me tud veter za norca je čist nehalo pihat IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 zaori82 a to je una spalnica iz lesnine,al je to pr eni drugi? skratka hecajo te vidim. držim pesti da jo čimprej dobiš. tole tut js nebi kr gledala ampak obvezno enga napiz*** da si mal olajšam dušo ja točno ta, ampak to je sam ena omara (drsna)...ostalo (komplet spalnico) pa še zmer čakamo....mislim res za popi.dit
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 13:05:02
|
|
|
|
zori82
|
in seveda ravno čekiram, če sem dobila nakazilo socialne, ki bi mogla bit že v ponedeljek in seveda tega tud ni....očitno se je vse obrnalo proti meni
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 13:27:39
|
|
|
|
ječi12
|
zori82 a štrajkajo pr teb usi,da so ti tkole zagodli no upam da se poštima no. predvsem pred novembrom da greš loh rodit in bo doma počakala lepa spalnica in bo use ready. js čakam pa mojga,on je tut očitno zgubljen nekje v evropi oz njegova delovna vnema dve stvari ma za narest.ene dile znest dol v garažo pa eno omaro pospravit ker so not njegove stvari. pa čakam že en mesec,pa vsak teden ga spomnem da bomo kmal v P,on pa vedno sj prvič je blo tut use zrihtano. ampak očitno mu ni jasno da je prvič bil sam zdj bo mel pa skos s sabo še eno 2,5 letno žabo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 13:39:36
|
|
|
|
zori82
|
ječi ja zgleda da res pri men dans štrajkajo...sm klicala na socialno in je baje jutri nakazilo in klicali so za omaro iz lesnine (sj oni niso nič krivi, ampak ti smotani dobavitelji) in danes ni prišla, ker so baje zjutri ko so nalagali stvari v kombi zlomli ena vrata in bo v petek kao tu....me res zanima kako jim je to ratalo, a majo iz perja narjeno al kako (kr je bla za moje pojme full draga 1000€) in da se kar tako na izi zlomi...in zato niso upali povedat in so neki šuštrali, no potem je pa en le izdal kaj se je zgodilo. Uhhh ko jo prinesojo bojo vsi pod takim budnim očesom, ker bom pregledla vse v detajle da slučajno ne bojo kaj podturili no za spalnico so pa rekli da si ne upajo potrdit termina za petek in ne vem zakaj, zgleda tud nekaj mučkajo js sam upam da ne bom šla prej rodit, ker bi res rada mela vse poštimano ko pridem iz P
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 13:56:01
|
|
|
|
Mateja81
|
Sonchek - kar se tiče dvigovanja vzglavja je tako...naš mali je precej polival in so nama priporočali, da mu dvigneva vzglavje. Ampak je babica rekla da lahko samo eno odejo podloživa pod jogi pri glavi in sva to tudi storila. Pa je bilo čisto OK. Ne vsega kupovat! Škoda denarja! Zori - sej bo boljše, včasih pač slabše več ne more bit! Malo heca!!! Jaz sem tudi slabe volje, sem iz garaže pripeljala voziček in je na notranji strani bilo precej plesni - tako da sem ga danes ful ribala. Čeprav sem včeraj že na Bolhi.com kr gledala če je kak ugoden - bi šla kr po druega. Moj je itak samo izbuljeno pogledal - ker se mu to ne zdi potrebno . Zdaj pa zunaj sušim vse dele vozička - a ful fajn da je tako gnilo vreme, ker bo glih do decembra vse suho!!!
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 14:01:26
|
|
|
|
maa2010
|
ojej zori82 tole s spalnico in omaro pa res ni fajn... jaz pa razmisljam ce resnicno potrebujem previjalno mizo... ce ni podloga dovolj?!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 14:03:27
|
|
|
|
ječi12
|
zori ej vprašanje če pol stvari k rečejo itak ne naložijo sam zato da majo neke izgovore....ko dobiš omaro jo pa le preglej. naša T&T sta naročila kuhinjo in ko so jo dostavli sta ugotovila da ful stvari ne štima.so jim nardili predale globoke 20cm k nimaš kej notri dat pa ene omarce preveč,enih elementov pa sploh blo ni ipd. mateja se bojim da plesni ne boš več ven dobila....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 14:22:43
|
|
|
|
lonalona
|
dan ,..bambine! Evo mene iz dopoldanskega spanca,..po noči me je čist zvil sam kr neki zbolele prehlad ,..zabit nos ,..zabito grlo skratka počutje ni vredu in pol sem danes kar celo dopoldne prespala ,.. zori 82---to je ponavd tko da k se enrkat začnejo frke se kar nekaj časa nadljuje,..sej potem pa spet vse lepo in prav ,..vse se bo rešilo pravi čas,.če ne drugače bo tvoj porhtal med tem ko boš v P. Sonchek--tudi jaz semdobial tako podalgo čeprav prej sploh nism neki razmišljala onjej ker sm vidal samo enrkat večina uporabljajo kar planico in čenebi dobil a n izposojo tega nebi kupovala ,..določene zdeve so zgolj zato da se da denar ko pa lahko za to kupiš kaj drugeg,.. pri nas je tud neko čudno vreme sicer se je hotu kao neki sonček pokazat no pa ni blo nič kej iz tega k so ga hitro zakrili oblaki ,.. Men pa tud zanim akera bo naslednja pa če bo res tale polna lun a naredial svoje ,..ponoč me je kar posšteno matralo skoz na wc pa kr neki sm bla narvozna ,..pomje sam zato k mal cikam k mije trebuh skoz otrdeval jojo ,..mapo eni strni bi že kar la da imamo to našo aktvno štručko v roki faj se mejte zdele popolnde,..
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 14:28:36
|
|
|
|
penelopa1
|
Joj punce komaj stignem da preberem vse kaj ste napisale Končno oddala papirje na csd za porodniško zdaj pa še čakam sam na odločbo- naj bi dobila naslednji tedan pol pa bom mirna. Danes pa je tko ful čuden dan....mal dež mal sonček....pritisek mi nagaja...zjutraj sem se ful slabo občutila mogoče bo kakšen čaj pomagal....pa mal spanec. A mogoče katera pozna oziroma ima informacije o kakšen dobar pediater v Ljubljani...menda šele zdaj moramo pridobiti info?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 14:30:20
|
|
|
|
Soncchhek
|
jaz pa nočem imet nobene poličke nad previjalno, sem ful nerodna....pa da ne pade dojenčku kaj na njegovo bučko . babyfon, itaq....nujno. če ne cel čas čekiraš kaj dogaja...no vsaj na začetku... dvigovanje vzglavja....ja saj vem, da pač podložiš minimalno in še to, če je treba... joj meni se pa danes po dolgem času je čokolado..... . lahk samo sanjam ....pa sanjam pa še dalje sanjam.... nič....lepo se mejte...grem jaz en film čekirat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 14:44:33
|
|
|
|
severnica77
|
Vzglavje - mi smo našega zalagali z odejicami, vzglavje pa smo tudi morali dvigniti, ker je zelo polival. Babyphone - smo ga tudi imeli pa imamo manjše stanovanje. Ni bilo potrebno nosnstop čekirati v spalnici, ko sva še midva bila pokonci in recimo gledala TV v dnevni sobi in tudi, ko je bilo lepše vreme sva bila na balkonu in je prišel prav. Zori - mislim, da bo kljub vsemu uspelo vse porihtati do prihoda Sonnchhek - saj boš si lahko tudi čokolado kmalu privoščila . Malo še ...
< Sporočilo je popravil severnica77 -- 20.10.2010 14:45:25 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 14:51:04
|
|
|
|
MalaNeli
|
ojla Da vam sam povem da sem ostala not. Gibov ne cutim,ampak je vse vredu. Cutim sam krce-popadke. Odprta 1cm. Pa bom ostala tu. Vse je odvisno od popadkov. Hehe,pa ob 17h mam glih ctg,ko ma nasa MS ogled ;).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 15:17:10
|
|
|
|
lonalona
|
Še neki sem se spomnila ,..kaj pa če sm bolana in da rodim da imam naprimer gripo no sejupam dase pocajtam sam me zanima glede dojenj ače katera ve ,..potem dojenje odpade al se ga izvaja vse eno? Drugače pa MAlaNEli drži se ,pa d a bo čiprej za tabo in da se boste crkljali čiprej.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 15:35:03
|
|
|
|
majabar
|
Jaz sem danes boljse spala, 1x na WC, vsako uro sem se obrnila na drug bok in je slo. Ce hodim imam obcutek, da bo mali ven padel, tako da bom danes spet cel dan grela kavc:). nadinne, se dva dneva in pol:). maa, na FB sem Maja Marcen, me lahko dodas, ce zelis:). november, super za zadnji dan sluzbe:). nasabeba, nas vozicek je bil razstavljen cca 2 meseca in sem potrebovala kar 2 uri, da sem ga nazaj sestavila. Ampak je tudi meni uspelo:).
< Sporočilo je popravil majabar -- 20.10.2010 15:42:31 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 15:47:29
|
|
|
|
zori82
|
mah sj vem da se bo vse poštimalo tako kot je treba, sam so vseen smotani mateja a misliš da boš dobla to plesen ven ma ti si kr privošč en nov vozek ...dedi itak ne razumejo tega . A zdj že veta za spol? lonalona drži se penelopa1 tud mene to zanima in če je res potrebno uredit pred rojstvom (ker je baje povsod full gužva) vzglavje bomo kr podlagali z dekicami če bo potrebno in dinarče porabli za kaj bolj pametnega sonček sam še malo zdrži potem pa naval na čokolado in na vse sladko malaneli a se hecaš al ti to resno si si zadala datum 20.10. in se tega strogo držiš no če bo kaj, naj bo hitro pa brez bolečin
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 15:53:24
|
|
|
|
nadinne
|
malaneli...drži se...zgleda boš naslednja Vse veselo čakamo tvojo zgodbico sonček...no nam so ravno včeraj v MŠ (fizioterapevtka iz razvojne ambulante) rekli, da vzglavje vzdigamo le če poliva oz. ima refluks in pa če je fejst prehlajen, saj lažje diha. Glede blazine, o kateri si spraševala...je rekla da je sicer uporabna, samo da je problematična iz vidika, ker ne raste z otrokom in bi v bistvu moral imeti otreok vsak mesec novo, ki bi bila primerna njegovi velikosti...tako da nam jo je odsvetovala. Je rekla, da ko damo jenčija na bok ležat, da za ritko damo en svitek brisače in pod zgornjo upognjeno nogico še eno, da je v nevtralnem položaju in da se ne zvrne naprej oz. nazaj. To je vse. Pa debata je šla še o pralnih plenicah...baje so vse preširoke med nogami in niso dobre za razvoj kolkov. Sploh je omenila Racmanke...še dobro da jih nisem že naročila Res so glede okolja in kemikalij najboljše, samo pa da se noge ne razvijajo normalno. Tak da spet ne vem kaj naj Je rekla da najbolje da poiščemo plenice ala "pampers", ki so čimbolj naravne, torej nimajo gelov in ne vem kakih kemikalij...baje so Müllerjeve take...ne vem moram prečekirat. Plenice...samo še to...a je treba za novorojenčka imeti mini pleničko, torej 3-6kg, ali tisto za newborn ki so 2-4kg? En paket 3.6kg imam že doma, pa ne vem ali ne bo prevelika? majabar...zelo lepo sta uredila stanovanje. Pa kar pridno počivaj in grej kavč...pomisli, kmalu ga ne boš več tako pogosto, tak da si privošči ta luksuz
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 15:58:09
|
|
|
|
Urša08
|
Zori sem prebrala da si iz Lj. - Šiška pa me zanima katero ginekologinjo imaš če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 15:58:59
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem se danes potepala po nakupih in sem sedaj pa res čisto vse nakupla za naše . Sem vesela in zmatrana.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 16:02:47
|
|
|
|
maa2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek jaz pa nočem imet nobene poličke nad previjalno, sem ful nerodna....pa da ne pade dojenčku kaj na njegovo bučko . babyfon, itaq....nujno. če ne cel čas čekiraš kaj dogaja...no vsaj na začetku... dvigovanje vzglavja....ja saj vem, da pač podložiš minimalno in še to, če je treba... jaz razmisljam o mobilni previjalni, enkrat bi bila v kopalnici, drugic v spalnici, nevem... Ideja se mi zdi dobra ker nimama toliko prostora, da bi bila fixna v spalnici, razen ce bi jo dala namesto knjiznega regala oz. predelane omare. Joj kaksne pogrutavscine Kar se pa tice nerodnosti, jaz sem sedaj kot zelo nevarna Tako, da tudi policke odpadejo :) babyfone bo mogoce kdo podaril :) dvigovanje vzglavja je meni tudi patronazna proporocala, samo bom videla ce bo polivala in se potem odlocila.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 20.10.2010 16:06:05
|
|
|
|
maa2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli ojla Da vam sam povem da sem ostala not. Gibov ne cutim,ampak je vse vredu. Cutim sam krce-popadke. Odprta 1cm. Pa bom ostala tu. Vse je odvisno od popadkov. Hehe,pa ob 17h mam glih ctg,ko ma nasa MS ogled ;). hehe, pa si ziher, da bos notri ostala, mislim, da te ne bodo prevec zmucili se preden se bo kaj dogajalo. Jaz osebno ne bi ostala, nimam rada bolnic Drugace pa veliko in hiter porod!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?