Majchi
|
Meni pa zjutraj avto ni vžgal, tko da sva šle z Lano peš do vrtca. Upam, da je sam akumulator, ker se mi res ne daje denarja za ta pleh. Ah, vsak teden imam neka jajca. No, vsaj zaletela se nisem tokrat . Pa še dobra stran - prehodila že 3 km, tok je do vrtca in nazaj. To pa je tud nekaj. Malajka, men sicer ne mravljinči, dobim pa občasno sindrom nemirnih nog al kako se že reče temu. K sreči traja le nekaj minut, potem pa izgine. Je pa za popi.zdit, ker maš feeling, da bi si najrajš nogo odšraufal in jo dal v omaro do poroda . Kot da ni moja, kar dviguje mi jo in vroče. Tko da verjamem, da ti ni glih prijetno. No, ampak saj bo kmal konc teh težav. Do takrat pa uživajmo, kokr se da. Baby phone: meni je to zakon, sploh poleti! Lana je spala v spalnici, midva pa sva brezskrbno na terasi pila pivo oz. jaz sok. Ker je šla ob 20ih spat, svetlo je bilo pa še skor 2 uri, sva včasih zunaj še kaj postorila okrog hiše ali pa imela obiske. Na morju npr. smo šli do sosedove prikolice z baby phonom. Sicer so bili samo enih 30 m stran, pa imaš vseeno boljši feeling, da slišiš vsak stokec in premik. Pa če mi je sestra kdaj počuvala tamalo, sem ga samo nesla v zgornji štuk. Pa še danes, če greva gor k sestri, baby phone vklopiva, pa čeprav je že 3,5 stara in bi načeloma lahko vstala in za nama prišla. Pa vseen, ker otrok se ustraši, če se zbudi in ni nikogar, tko da je res fajn, da jo midva takoj slišiva in pritečeva. Pa še jaz imam strašno paranojo, da bi mi kdo otroka vzel . Tole čist resno mislim, vsak dan o tem razmišljam in se tega bojim. Po porodu sem se kar nekaj časa jokala, ker sem se tok bala za njo. Prav bolano, no! Včeraj npr. je bilo pri Preverjeno o zlorabi otrok in ko sem slišala en stavek od enega kriminalista, ki vsak dan te dvd-je s takšno vsebino pregleduje, sem začela na glas jokat, da me moj sploh ni mogel pomirit. In evo, zdej sem spet pečena za kakšen teden, da si mal misli uredim. Tko da jaz brez baby phona nikamor! Jo hočem imet on-line .
|