ajne1
|
Pozdravljene, kar nekaj mesecev se nisem javila, je bila gužva na vseh področjih. Zdaj sem končno malo prišla k sebi in se počasi tudi psihično pripravljam na 21. 11., čeprav sem še vedno precej vpeta tudi v službi, kljub temu da sem že na dopustu in v nedeljo začnem s porodniško. Hvala za podatke o polni luni, zdaj res ne dvomim, da bo tale naš dojenček prijokal na rok (prva je bila en dan čez rok, druga en dan pred rokom, tako da tretji bo gotovo ujel "svoj" postavljeni datum). Sicer pa večina stvari je pri nas pripravljenih (razen mene in stvari zame). Zadnjič sem šla v lekarno po kozmetiko za dojenčka in ko sem prišla na vrsto, sem se od vsega kar rabim (kljub temu, da je tole že moje tretje dete ) spomnila le na fiziološko raztopino . No pa mi je prijazna lekarnarca zdrdrala seznam stvari, ki jih bodoče mamice navadno kupujejo in sem po tako osveženem spominu le uspela nabavit vsaj osnovne zadeve, ki jih potrebujemo. Zdaj pa sem se vrgla še v nakupe zase in res hvala tisti, ki je napisala to o plavalnem obroču (sem ga imela pri obeh s seboj in mi je bil neprecenljiv, zdaj pa bi gotovo pozabila nanj). Pa vatiranci so bili tudi meni zakon, tako da sem jih tudi že nabavila. Trenutno smo doma v fazi intenzivnega gnezdenja, in sicer preurejamo hišo, da bo primerna za prebivanje petčlanske družine in ne le štiričlanske. Bomo imeli še heca na to temo, se mi zdi... Aja, sem pa zasledila, da nas je nekaj iz Šiške tu gor, tako da upam, da se dobimo na kakem vozičkanju potem, ko bo to aktualno... Sama že komaj komaj komaj čakam, da se bom lahko po dobrega pol leta končno spet fino premigala in prešvicala na kakšni gorniški turi ali pa vsaj na kakšnem konkretnem teku ... se mi je kar milo storilo, ko sem na LM prijavila tamali dve, sebe pa ne... mogoče bi šla lahko na Lumpija skupaj z najmlajšo . Upam pa, da bom kolikor toliko fit že tam februarja - marca za kak turni smuk... ooohhh... zdaj pa bom začela jamrat, tako da bom raje zaključila. Pa da ne pozabim na čestitke prvima novemberkama, ki sta že mamici... Čau
|