nenka7
|
jutro! tudi mi smo suuuper spali - skoraj 7 ur!!! na koncu sem seveda hodila preverjati, ali mali sploh še spi ampak je bilo vse ok, me je pa vseeno takole malo strah, da ni kaj narobej, saj je vendar star samo 3 tedne in to ni ravno normalno, da spijo tako dolgo, ali pač?? me je pa seveda čisto osušil prej, je pojedel vse iz obeh dojk, požeruhec mali sem že mislila, no super, vse si pojedel, kaj bo pa za čez 4 ure, ko boš spet hotel jesti, pa je bilo 4 ure potem 7 in se je super nabralo smo se pa danes prvič kopali. škoda edino, ker je bil že tako zelo zmatran, da je samo kričal... ampak sedaj pa pančka kot angelček. pridnega otročka imamo! smo pa tudi krče malo omilili s kapljicami, tako da je vsaj malo lažje vse skupaj... ga je pa patronažna pohvalila, da je lep, da ima lepo kožico, da se lepo rihtava, meni pa seveda grbina do neba, kako sem bila ponosna tek - da, lani je bilo v planu 21 km na LM, nena pa ravno zbolela na ledvicah tisti teden! groza, pa celo leto sem se pripravljala. seveda letos bo šel papi sam, tako kot je potem lani moral - pa plačana štartnina in vse ampak kaj hočemo... je pa res, da jaz tudi nisem bila ljubiteljica teka, potem sem bila pa eno obdobje kar fino depresivna in sem se vrgla v šport - tek, hribi, gorsko kolesarjenje, gorski tek, vse možno in postala zasvojena... dokler nisem zanosila, potem sem sicer zmanjšala, potem pa na koncu seveda vse opustila. in ravno včeraj stopm na tehtnico, ko smo bili pri dediju in babi na obisku - groza - še 7 ali 8 kg moramo zbrisati iz mene. ampak vse ob svojem času, mislim, da bom malo še počakala, najprej vozičkanje, malo bolj konkretno, potem pa naprej, nebi rada se izčrpavala, da mlekca ne zgubim, ko smo se tako zelo matrali, da se sedaj polno dojimo... je pa šport nekaj, kar kar malo pogrešam, sploh hribe, priznam sedaj pa grem tudi jaz malo počivati, sva z malim sama, je šel dragi v lov za smučarsko opremo, tudi ski opening letos odpade zame ampak saj ni panike, so tudi druge stvari, ki so morda bolj pomembne...