|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
19.10.2010 9:21:02   
corfu
še tole...ali bi mi kaj škodili, glede na to, da dojim glinene obloge po trebuhu...user posted image  glina je naravna, ošiščuje telo, ali pač?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.10.2010 9:55:05   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

tannya, lahko še drugim razložiš glede teka user posted image ,

ja, prosim user posted image  jaz sem včas dost tekla, pol pa nehala (prva nosečnost, pa se nisem spravila nazaj v akcijo... pomanjkanje časa, energije, volje)...

med... jaz ga jem, nihče mi ni rekel, da je kakšna panika, niti na nobenem forumu o dojenju nisem tega zasledila. pa med tudi ni fuuuul alergen, je odsvetovan v prehrani otrok do prvega leta, ker lahko vsebuje bakterijske spore in povzroči botulizem, ne pa zaradi potencialnih alergij. je pa npr. sezam bolj alergen oz. so alergije nanj v porastu, pa (pri nas) mamicam vseeno svetujejo napitek iz njega kot pomoč pri laktaciji.

hrana, dojenje, otroček... hrana doječe matere definitivno vpliva na otročka, stvar je samo v tem, da ni treba upoštevati vseh nasvetov in prepovedi a priori, ker vsaka hrana na vsakega otroka ne vpliva enako, tko da je najbolj fajn v bistvu vse jesti oz. poskusiti in videti, po čem ima otrok težave ter potem črtati z jedilnika.

nenka, user posted image user posted image user posted image  za dojenje, upam, da vama uspe še naprej

ninibo, se strinjam s tistimi, ki so napisale, da bi tast in tašča morala malo prizemljiti svakinjo in je ne imeti na piedestalu user posted image  ker to je kot v peskovniku v vrtcu... pa po eni strani bi jaz kar odpovedala božič, po drugi pa verjetno tudi tvoj dragi hoče videti starše in pokazati vnuke. je pa smotano, ker se morate vi prpilagajati njej in njenim muham user posted image

ok, moje dete še spi... s ta drugim, ta zgodnjim, otrokom user posted image  greva pa kocke sestavljat... je ravno škatlo duplotov stresla pred mano

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.10.2010 9:56:56   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

še tole...ali bi mi kaj škodili, glede na to, da dojim glinene obloge po trebuhu...user posted image  glina je naravna, ošiščuje telo, ali pač?

aja. še to... ne vem, kako je z glino, ampak med dojenjem se na splošno odsvetujejo vse očiščujoče zadeve, še posebej kakšne diete za očiščevanje telesa, ker vsa "nesnaga", ki gre iz telesa, se veže z mlekom

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.10.2010 10:39:22   
nicolina
Pozdravljene mamice,
se opravičujem, ker vdiram v vašo temo, ampak imam na zalogi kar nekaj kapljic proti krčem( Mylicon Gocce, Antiflat Tropfen, Colikind (homeopatske granule). Namreč naš sinko (rojen julija) je imel hude krčke in žal nam niso nobene pomagale. user posted image

Če katera potrebuje, ji po zelo ugodni ceni prodam, da mi ne stojijo doma in da jih kasneje vržem v koš. Mogoče pa bodo kateremu user posted image pomagale.

Če katero zanima, naj mi piše na ZS.

lp

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.10.2010 10:41:24   
Jazzy1
Jutro. Mi smo danes še kar dobro spali od polnoči do 5h, pa potem od 6h do 8.30. user posted image Sam ob 5h je blo pa treba mojo pižamo pa rjuho zamenjat ker je mali tako nemirno jedel in hlastal, da je valda pol tud pol polil. Smotko.

tek - jaz sem rabila ene 3 mesece da sem ga vzljubila - pol pa kar malo zasvojen postaneš. Ampak tanya se priporočam tudi jaz za kk nasvet. Sem kr mal razmišljala da bi si enga trenerga "najela" da me bi kake dva meseca spodbujal, sam so mal predragi. Mogoče bi mi mož lahko to podaril kot darilo za r.d. glede na to, da sem zaradi otrok ki si jih je tudi on tako želel tako mlahava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

corfu - glinene obloge - ne vidim razloga zakaj ne bi.... tudi če imajo očiščevalni efekt. Meni je na primer P, ki jo res cenim (pa tudi patronažna mi je isto svetovala) rekla da naj jem Algeo, ker veže nase strupe, ki se kopičijo v telesu. In če prav razumem potem mleko vsebuje manj tega ne?

Danes je torek in spet čas za sveže ribe na tržnici. Tako da šibava zdaj s Tomom. Pol pa še na eno kavico v staro Lj. pa če bo čas (beri: če bo otrok spal) še mal v Zaro pokukat. Grem danes na eno večerjo pa bi kej novega oblekla user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
19.10.2010 11:12:38   
sanje2
dober dan!!

naš škratek je pa danes spal pet ur v enem kosu, pol pa na tri ure, mislim pa da če bi se dovolj najedu da bi tudi dlje spal. sam jaz sem pa vseeno zmatrana,...

kaj ve mažete kaj vaše sončke z kakšno kremo, če kakšno priporočate???????

grem kopalnico čistit, ah ko mi niuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
19.10.2010 11:18:23   
nenka7
jutro!
tudi mi smo suuuper spali - skoraj 7 ur!!! user posted image user posted image user posted image na koncu sem seveda hodila preverjati, ali mali sploh še spi user posted image ampak je bilo vse ok, me je pa vseeno takole malo strah, da ni kaj narobej, saj je vendar star samo 3 tedne in to ni ravno normalno, da spijo tako dolgo, ali pač?? me je pa seveda čisto osušil prej, je pojedel vse iz obeh dojk, požeruhec mali user posted image sem že mislila, no super, vse si pojedel, kaj bo pa za čez 4 ure, ko boš spet hotel jesti, pa je bilo 4 ure potem 7 in se je super nabralo user posted image

smo se pa danes prvič kopali. škoda edino, ker je bil že tako zelo zmatran, da je samo kričal... ampak sedaj pa pančka kot angelček. pridnega otročka imamo! smo pa tudi krče malo omilili s kapljicami, tako da je vsaj malo lažje vse skupaj... ga je pa patronažna pohvalila, da je lep, da ima lepo kožico, da se lepo rihtava, meni pa seveda grbina do neba, kako sem bila ponosna user posted image

tek - da, lani je bilo v planu 21 km na LM, nena pa ravno zbolela na ledvicah tisti teden! groza, pa celo leto sem se pripravljala. seveda letos bo šel papi sam, tako kot je potem lani moral - pa plačana štartnina in vse user posted image ampak kaj hočemo... je pa res, da jaz tudi nisem bila ljubiteljica teka, potem sem bila pa eno obdobje kar fino depresivna in sem se vrgla v šport - tek, hribi, gorsko kolesarjenje, gorski tek, vse možno in postala zasvojena... dokler nisem zanosila, potem sem sicer zmanjšala, potem pa na koncu seveda vse opustila. in ravno včeraj stopm na tehtnico, ko smo bili pri dediju in babi na obisku - groza - še 7 ali 8 kg moramo zbrisati iz mene. ampak vse ob svojem času, mislim, da bom malo še počakala, najprej vozičkanje, malo bolj konkretno, potem pa naprej, nebi rada se izčrpavala, da mlekca ne zgubim, ko smo se tako zelo matrali, da se sedaj polno dojimo... je pa šport nekaj, kar kar malo pogrešam, sploh hribe, priznam user posted image

sedaj pa grem tudi jaz malo počivati, sva z malim sama, je šel dragi v lov za smučarsko opremo, tudi ski opening letos odpade zame user posted image ampak saj ni panike, so tudi druge stvari, ki so morda bolj pomembne...

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
19.10.2010 11:23:43   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

kaj ve mažete kaj vaše sončke z kakšno kremo, če kakšno priporočate???????

jaz sem kupila od loccitane balzam za masažo otroka in mamice, vendar še ne uporabljam, ker sedaj ni še toliko mali pokonci, da bi bil zadovoljen, da mu težim s tem. ampak ko bo kaj podnevi pokonci, ga pa bom s tem namazala. bom pa kupila od welede kremo za obraz, sedaj, ko bo bolj mraz zunaj, da ga malo zaščitim, imajo tudi prav za otroke to. je danes patronažna priporočila, da ga malo namažemo preden gremo ven. drugega pa nimam, razen mandljevo olje za gubice in hladilno mazilo za ritko. je pa res, da zaenkrat nima nobenih težav s kožo, je zelo lepa in napeta user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
19.10.2010 11:34:54   
lillchy123
dan user posted image

sem čist out, imamo obsedeno stanje doma. v soboto je zakuhal Luka (vnete oči, zelen smrkelj, kašlanje), smo sredi noči laufali na urgenco,zdaj pa je zbolela še Naja user posted image Ji moja mami nos čisti na 15 min, če je sreča zdrži cele pol ureuser posted image user posted image
in tko že od včeraj popoldne.. gremo popoldne k zdravniku in upamo, da je res samo prehlad ..

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
19.10.2010 11:50:50   
nadka30
DAN
Kako ste v tem turobnem dnevu?user posted image upam da je kavica uspelauser posted image

med- jaz ga normalno jem in tudi čaj si vsako jutro sladkam z njim, zaenkrat nobenih težav upam da tako tudi ostane

tek oz. telovadba- sem prevelik antitalent za šport sem popolno nasprotje od moje prve hčerke nadjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no mogoče se bo kdaj spremenilo oz. če se bom hotela znebit trebuščka bom moralča počasi začeti delat trebušnjake

In sedaj imam eno banalno vprašanje tiste, ki ste včlanjenje v dm bonus notri je en kupon za 25% popust na vse tosamine izdelke in sedaj mene zanima ali katera ve, če jaz naprimer kupim 5 tosaminovih artiklov ali jaz dobim popust na celoten ta nakup ali samo na en izdelek, sem malo gledala pa nikjer na tem kuponu nič ne pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ker tam ko je izdelek narisan mi je jasno da se gre samo za en izdelek tukaj mi pa ni čist jasnouser posted image user posted image

zalcy- zs sem ti poslala

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
19.10.2010 12:17:11   
Jinx

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

In sedaj imam eno banalno vprašanje tiste, ki ste včlanjenje v dm bonus notri je en kupon za 25% popust na vse tosamine izdelke in sedaj mene zanima ali katera ve, če jaz naprimer kupim 5 tosaminovih artiklov ali jaz dobim popust na celoten ta nakup ali samo na en izdelek, sem malo gledala pa nikjer na tem kuponu nič ne pišeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ker tam ko je izdelek narisan mi je jasno da se gre samo za en izdelek tukaj mi pa ni čist jasnouser posted image user posted image

Na celoten nakup user posted image Je bilo enako z bonom za nosečnice, ko je bilo -25% na vse BabyLove izdelke user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
19.10.2010 12:21:37   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Na celoten nakup user posted image Je bilo enako z bonom za nosečnice, ko je bilo -25% na vse BabyLove izdelke user posted image

to pa je super, ker imam namen kupit malo več teh tosaminih izdelko to-to krpice za umivanje ker se mi kar fajn obnesejouser posted image user posted image user posted image user posted image . hvala za info user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
19.10.2010 12:40:24   
NiNiBo
..kokos vse napisala pa po nesreci zbrisala user posted image

Vsem hvala za vzpodbudne besede - to je bilo najbolj vazno od vsega napisanega!

kava jaz se vam najverjetneje pridruzim v petek, ob 10.00 a ne, kje pa?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
19.10.2010 12:40:50   
tpmc
naša nuša pa je stara danes dva meseca. Kam gre čaaaasss?? se mi zdi kot včeraj ko sem zvedla da jo šele nosim! Ponoči spimo že 6ur čez dan pa je že skoraj non stop budna. Prav težko da zaspi, ko pa zaspi pa spi samo maksimalno uro skupaj nič več. Krčekov nima je pa fajn občutljiva kar se ritke tiče.. še zmeraj smo samo na pampers in seveda.. ko se polula jo moreš previt takoj drugače je jok in stok! Tako da včasih menjamo kar dosti pleničk! Evo zdaj spi pol ure in se je začela prebujati! Ta crkljivka mala:) grem jo polupčkat za "rojstni dan"
se slišimo

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:47:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
19.10.2010 14:54:51   
JEJ
Očiščevalne kure ... niso priporoščljive zato, ker se telo sčisti, svinjarija gre tudi v mleko, mleko pa v malčke in malčke zaštopaš. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
19.10.2010 15:35:58   
Jazzy1
nenka - super!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kje je še ta luksus za nas user posted image Drgač pa itak da ni nič narobe s tem, ne glede na starost. Se je že dost najedel user posted image user posted image .

lillchy - upam, da bo hitro za vami in da ni hujšega user posted image user posted image

JEJ - a slučajno tud algeo poznaš oziroma jo katera izmed vas uporablja? Ker v lekarni sem dobila celo zloženko zakaj se jo ful priporoča že v nosečnosti pa tudi ko dojiš. Pa drgač sem jaz totalno anti-tablete človek, na leto če pojem dva lekadola in to je to. Ampak kolikor sem se pozanimala se mi zdi Algea super stvar.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
19.10.2010 18:16:59   
NiNiBo
..sem se sestavila, mene tole pomanjkanje spanja cist podere no ne samo mene ampak tudi mojega. Sva cisto brez energije, na sreco se je sel moj vozickat danes, tako da sem sla jaz lahko spat za 2 urici.

tek olala vas je kar nekaj pridnih tekacic, bi se mogle domenit in it skupaj na Ljubljanski maraton drugo leto.

kava v petek: jaz se nisem bila z vami, a lahko ena napise kje tocno v Koloseju se dobimo.

Mi gremo pa jutri v Lj. uredit se Nizozemski potni list na ambasado. Sva se odlocila, da bova za Nea uredila kar oba potna lista in oba drzavljanstva. Pa mojemu so koncno doktorat nostrificiral user posted image , tako da greva se to iskat. Se ze zelo zelo veselim it mal potepat imam kar obcutek, da prevec notri ticim.

Eno lepo nocko zelim - jaz upam, da bo za nas boljsa kot prejsna.  

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
19.10.2010 18:24:48   
Klemcy

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

to pa je super, ker imam namen kupit malo več teh tosaminih izdelko to-to krpice za umivanje ker se mi kar fajn obnesejouser posted image user posted image user posted image user posted image . hvala za info user posted image user posted image user posted image

Ja res je, na ves nakup tosaminih izdelkov imaš popust user posted image

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
19.10.2010 19:24:20   
JEJ
Jazzy, konkretno algee ne poznam, nisem jemala, kar sem slišala in prebrala ... ne vem, se mi zdi kaka naravna metoda bolj kot tale kemija. Ne vem ... jaz sem bolj tak tip, da raje prej kaj takega probam. Morda kot dodatek ok, za samo čiščenje pa jaz tega ne bi.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
19.10.2010 19:32:10   
archie
zivjo vsem!

koncno sem prisla malo k sebi, da imam kaj volje za napisat. Vceraj je bil grozen dan, ker je bila Teja skoraj cel dan budna (spala je max. 2h v celem dnevu). Ostali cas pa je bila vecino pri meni (in lepo mirna) ali pa nemirna v postelji in lezalniku. Konec dneva sem bila ze cisto obupana. Sva potem z mojo mami ugotovile, da jo napenja in sem ji skuhala janezev caj. Skoraj v trenutku je bilo bolje in ob pol 22 je vsa utrujena zaspala in spala 7 ur!! Pojedla in spala se 6 ur!! Danes sem ji pred vsakim obrokom dala kar caj za pit. In jo manj napenja. ocitno sem jaz nekaj takega pojedla, kar ji ni ustrezalo user posted image

sem pa ugotovila, da ji fuuuul pase lezat na hrbtu. Saj lahko lezi, a ne?? Nevarno je samo zaradi bruhanja, a ne?

tek: to je poleg aerobike (in podobno) eden izmed redkih sportov, ki jih ne maram user posted image . obcudujem pa vse tekace, ki laufate na maratonih. meni je to vaaaauuuu. res, cestitke vsem user posted image

jaz nekih zelja po sportu se nimam, ker se cutim, da sem bila na OP (drugace pa ze lahko prenasam tezo 10 kg in je vse ok). Tudi po stopnicah ne morem se laufat, ker vsakic, ko s silo stopim na stopnico, cutim trebuh. cakam pa rolanje spomladi. ali pa ze sedaj jeseni.

NiNiBo: upam, da boste kdaj uredili te vase odnose... drugace se pa ne sekiraj prevec. je brez veze, da te ena oseba spravi v obup. ni vredno tega!!

mazanje user posted image : jaz jo mazem samo, ce se ji lusci koza. vcasih z mandljevim oljem, vcasih s hladilno kremo. se ritko ji ful redko mazem.

grem sedaj se kaj narest, da izkoristim Tejino spanje in mojo energijo (ocitno mi je prijel kapucin, ki sem ga spila 2 uri nazaj user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil archie -- 19.10.2010 19:33:00 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
19.10.2010 21:07:39   
JEJ
Archie, lahko je, če je pod nadzorom, ponoči je jaz ne bi pustila.

Naša pupa pa je zdaj končno začela vlečt user posted image  ... sva danes cel dan trenirali ... bomo videli ... ker drugače sem jaz duda in se omamlja z mojim vonjem ... user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
20.10.2010 7:17:20   
mala
Dobro jutro punceuser posted image

Naš fant je imel pa včeraj "spalni dan" je spal res veliko in to sem seveda izkoristila za pospravljanje in bila zvečer utrujena za dol past..kakšna ironijauser posted image
Danes pa pihamo svečkeuser posted image , saj naš srednji sinko praznuje 3.rojstni danuser posted image  in bomo imeli mini žurkico.

Drugače pa zaenkrat nimamo problemov po eni kapljici AD3 in zgleda da jih bo dobro prenašaluser posted image .

Ninibo - kafetkamo v barčku ki je zgoraj desno v koloseju..gor prideš pa z dvigalom, ki je zraven stopnic-na levi strani, ki vodijo v kolosejuser posted image

Archie - ja lahko spi na hrbtu če ji paše, samo moraš pa res biti zraven ali v bližini-zaradi polivanja.

Nekaj me samo zanima, tiste, ki imate več otrok pa ste bile s tako majhnimi-3mesece v toplicah kako ste prakticirale kopanje? Ste jih sploh kaj namočile ali se raje temu izognemo? Pa tiste plavalne pleničke-ne predstavljam si kako zadržijo ta tekoči kakec..me je prav strah če se bo glih takrat pokakal potem bo to vse plavalo po bazenuuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
20.10.2010 8:11:47   
khurde
mazanje... nič ne mažem, zaenkrat. se mu lušči koža, pa čakam, da se samo popravi user posted image  prej sem občasno v bepanthenom, samo je bil res ful luskast. zdej pa nič. za ven pa kakšno weledino kremo za otroke al kaj podobnega.

algea... nima očiščevalnega efekta kot se meni zdi user posted image  ne poznam ful, nisem jemala, ampak kot vem je to ena alga v obliki tablet (obstajajo tudi v prahu). samo ne vem, a je chlorella al spirulina. verjetno prva. in to je precej priporočljivo za vegetarijance ali vegane ipd., ker ima kar nekaj fajn snovi, ki lahko v prehrani, če je ne načrtuješ skrbno, zmanjkajo.

toplice... jaz moje še nisem dala v bazen, priznam, da sem tu ful smotana in da imam predsodke. pa je dete staro 20 mesecev user posted image  sva hodili na plavanje v zaprt, terapevtski, bazen. za toplice pa nisem. sploh za take male, ko lahko kaj staknejo tam (spet sam moje mnenje in moji predsodki user posted image ). enkrat sem nekje brala, da si je fajn predstavljati avtobus z upokojenci, vsak s svojimi zdravstvenimi težavami, ko se peljejo v toplice... eni imajo probleme s kožo, eni z inkotinenco, kak ata ni ravno reden obiskovalec kopalnice... pol jih pa daj v bazen in dojenčka zraven user posted image  ja, ja, pretiravam, sam toplice že meni niso, mogoče mi bojo čez 50 let in bom imela letno karto user posted image

ležanje... komot na hrbtu, tudi na trebuhu, če imaš dete "pod nadzorom". sej kasneje, ko se sami obračajo in so moćnejši, pa tko sami najdejo najbolj fajn položaj.

user posted image user posted image user posted image  za bolne

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
20.10.2010 9:09:21   
tinkatonka
srečanje...naju ne bo, je jakob zbolel

včeraj je sem pa tja mal zakašljal na suho, sem mislila, da zato, ker se mu hrana dviguje. no danes zjutraj in že ponoči pa se težko odkašlja in sliši se sluz v pljučih, tak da se bova šla popoldne najbrž pokazat k njegovi P, da mu bo pljučka poslušala. čepra redko zakašlja, a takrat grdo. a še jakob dostikrat vdahne mleko, zaradi tega njegovega refluksa in je že na prvem pregledu rekla, da je treba biti pozren, da zaradi tega ne dobi vnetja dihal. a je možno, da smo to staknil? upam samo da ne meji na kaj bronhiolitis.

almera...hvala za odgovor. m veseli, da je ronja boljeuser posted image . upam da te nisem zbudila user posted image

je težko pisat s spečim jakobom v eni roki...user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.10.2010 9:13:42 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......