|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
19.10.2010 14:47:40   
ječi12
ooo super ej! čestitke emma83!!!!!!! user posted image

tole gre pa hitro ej. neki sm packala s črkami in zdj namest sivo piše črno....

a emma je učeri pisala zvečer,dons pa rodila. hudo ej! res nikol ne veš kdaj te prbije pa morš prtiskat :)

ja renesme mene tut bolj praški motijo v umivalcu. samo mogoče loh daš pa kr brez tablete. no sam useen ostane še sijaj.

evo zdj je pa spet normalna pisava....ok nimam pojma user posted image

js se ne bom cepila proti gripi,se nikol nism in se tut ne bom.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.10.2010 15:59:43   
pajac
Emma 83 čestitke ob rojsktvu vajinega malega princa! Zdaj pa čimprej cartat, rast, pa hiter domov, da slišimo zgodbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.10.2010 16:09:06   
nejka000
nosečke!

ta teden je polna luna, zato pa se začne dogajat... Kera gre naslednja?user posted image user posted image user posted image user posted image upam da jazuser posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.10.2010 16:11:28   
simonmojca
ČESTITKE EMMA83 za poba

user posted image

zdej se je pa res začel, me je kar stisn. Že 2user posted image v 3dneh. Hb da imam vse kupljeno samo še cotike operem pa sem

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.10.2010 16:40:57   
bucka13
Čestitke emma!!!! user posted image Veliko zdravja in veliko cartanja vsem skupaj!!! Je bilo pa hitro končano, če si sinoči še tu po forumu skakala.... No, boš povedala več ko se vrneš!!

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.10.2010 16:41:25   
bucka13
Čestitke emma!!!! user posted image Veliko zdravja in veliko cartanja vsem skupaj!!! Je bilo pa hitro končano, če si sinoči še tu po forumu skakala.... No, boš povedala več ko se vrneš!!

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.10.2010 16:48:01   
bucka13
hmmmmmmmmm kak že brišem ker mi je 2x isto gor vrglo?

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.10.2010 16:56:38   
majabar
tejci, jeci, severnica, se 3 in poluser posted image :).
aleunam, ja, moj PDP mi je pa 1. UZ prestavil na 2.11., ker sem imela kasneje ovulacijo. Tu vsi gledajo samo na zadnjo menstruacijo in ker vedno ustreza meram glede na ta datum, mi tu upostevajo 29.10.
emmauser posted image user posted image user posted image cestitke!!
Sem imela grozno noc in dopoldne. Spala nisem nic, trebuh mi je otrdeval na 10 minut, a ni prevec bolelo. Malo sem cutila v krizu, pa malo kot med menstruacijo, a ni bilo krize. Ker nisem opravila cepljenja proti tetanusu prejsnji teden, sem sla danes in sproti se vprasala, kaj naj naredim. Pa so mi rekli, da dokler je na 10 minut, naj pocakam, ko bo pa na 3, naj se odpravim v porodnisnico. Tako sem bila zalostna celo noc, skoraj en teden cakamo na ocka, pa ja ne bo tik pred zdajci. Je rekla, naj ne hodim dosti, tako da se danes ne premaknem s kavca, no, do jedilne mize in stranisca:).

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.10.2010 17:32:08   
nadinne
emma83...ČESTITKE user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte!

Uf ja...tole gre pa ekspresno...katera bo naslednja? Jaz ne, prosim user posted image

Nič, laufam v MŠ...pa kasneje kaj napišem še.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
19.10.2010 17:37:05   
majabar
nadinne, jaz tudi ne :).
Sem dodala nekaj slikic prenove stanovanja, posteljice, vozicka. Sicer mi nekaj nagaja in je malo vrstni red, upam, da se da kaj razbrati.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
19.10.2010 17:44:45   
Soncchhek
ojla punce
zadnje dni se mi sploh ne da za računalnikom sedet...pa sem mogla prečekirat, da vidim kaj dogaja...

jaz danes imela crt+ UZ....vse ok....bebi naj bi imel nekje 2400g...sva mu tudi gledali rokice pa nogice pa srček pa kako diha ipd. Ni lih velikan....baje je v normali za ta teden nosečnosti+ mojo cuker dieto.
naslednji teden mi dela spet ctg.....teden kasneje še UZ...in tako dalje do poroda....dobila napotnice tudi..
vse za bebico pripravljeno ( razen še nekaj drobnarij....nabavimo še), torba za P spakirana...zdj pa samo uživamo.....Ctg ni pokazal nobenih popadkov ipd......tako da bebi, ubogaj me....pa da si mi 2---3 tedne še noteruser posted image .
Podpisala že za epiduralno in to je to.
Kg? eh moji itaq naraščajo počasi....tako da sem totalka fituser posted image ...+6 odkar je bila faza bruhanja mimo.

Smo se pa odočili, da bomo na začetku spali v zibelki....kasneje v manjši posteljici in še kasneje v večji in potem v največji itduser posted image .

SPL- vidim da ste nekaj debatirale....joj to so tale frčke da raje sploh ne komentiram....

Phelps, jaz sem tekstilne dele vozička oprala na 30. se že suši.

evo dobila obisk...vas berem naprej drugič.

LP

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
19.10.2010 18:13:00   
zori82
emma čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image

no sm js tud nazaj s pregleda, vse je ok , zaprta, MV se mehča, črta za popadke ravna kot bi jo narisala z ravnilom user posted image user posted image user posted image
naslednji pregled 26.10.

voziček joj kak vam je fajn, js na svojga še vedno čakam user posted image

majabar kr ležat in počivat, pa z sinkotom se pogovori naj zdrži še malo noter na toplemuser posted image

pajac ja ti pa res dans neki čaraš user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubljana ste dobili ključe od stanovanja?

obroč hihihih js mam hello kitty v živo roza barvi user posted image user posted image user posted image

hmmm a sm še kaj pozabla, vrjetno ja, če se pa spovnem pa dopišem user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
19.10.2010 18:18:41   
Renesme**
majabar-to pa je sprememba življenskega stila, men bi se zmešalouser posted image , tako da bravo za vajino ljubezenuser posted image   Voziček imam pa jaz tudi točno ta model in barvo, super je...

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
19.10.2010 18:21:47   
Renesme**
obroč imam jaz medvedka Pu-jauser posted image , to bomo vse moderneuser posted image

če bo naslednja rodila ta vikend sem to lahko tudi jaz, prej pa nimam časauser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
19.10.2010 18:28:34   
majabar
renesme, hvala :). Je tudi moj dragi zelo zadovoljen, prej je samo spal doma in ga ni prevec motilo, samo, da je bilo vedno cisto. A je sedaj zadovoljen, se pocuti zelo dobro:).
Vozicek sva kupila rabljen, vse sem oprala in je kot nov.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
19.10.2010 18:36:57   
zori82
majabar...jap se vidi da je ženska roka v bajti user posted image user posted image user posted image user posted image lepo sta si zrihtala

obroč....hehehe se bomo v P najdle po obročih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
19.10.2010 18:56:38   
severnica77
Čestitke še eni novopečeni mamici oz. celi družini!!! Pa se je začelo ... 
user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.10.2010 19:01:10   
majabar
severnica, sem mislila, da sporocas se kaksno novico:).

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
19.10.2010 19:07:02   
lonalona
Juhu,..

ČEstitek seveda emmi83 za  sineka,..user posted image

Renesme.--hahah t aje dobra ja  ,..prej nimaš časa kot pa šele na  vikenduser posted image

Obroč,..glede tega  me zanima če je nujno da vzameš sabo,.a napr ti v P ne dajo nič kaj takega  za sposojo ?

majabar--le počivej da zdržita  z otročkom na  očija,.. da se boste potem skupaj pocrkljali in da bo lažje roditi  ob nejgovi prisotnosti.

Sam  punce ve ste tok aktivne  z pisanejm da  res ne  dohajam  več ,..
Noči---nočiso ženekaj časa  bolj švoh in potem je tudi moje počutje  bolj švoh,..sedajpame  od nedelj e pesti še neki drisak pa otrdevanje trebuha,.tko da,.. da ne  govorim  o tem  da  bi lahko ogenj bruhalal tooookkk me peče  zgaga in  ni ga  vraga da bi mi pomagl  proti temu.

Glede kg  sem pa vedno okregana  tko da v četrtek ima  zopet pregled in imam  spet pridelanih 2 kg po 1 mesecu jaojaoaj,...no vsega skupi do sedaj sem pridelala 12 kg...

lvuser posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
19.10.2010 19:16:30   
phelps
Ooooooo, Emma83, čestitke za sineka! Prav komaj čakam tvojo porodno zgodbo, vem, da sva se enkrat raztipkali glede bolečin in primerjav user posted image

Če bom kaj mimo BC-ja, bom kupila obroč in mogoče še črpalko. Sedaj sem ful zmedena, ko berem vaše poste in to, da je sredi noči najbolj nuja... No, ne vem...

Danes mi je mami kupila revijo Dojenček (ta mi je od vseh najboljša) in je ful razlogov proti ležalniku (hrbtenica, nezmožnost prostega gibanja, lahko se prevrne), tako, da sem se sedaj odločila, da bom raje imela blazino z loki in igračkami. Spodaj pa debelejšo podlogo - na tleh. Menda je ok, da ima otrok čimveč prostora za gibanje že od samega začetka.

Majabar, gibanje lahko pospeši porod? No, drži se user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 19.10.2010 19:18:11 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
19.10.2010 19:17:40   
aleksa83
HJOJ, MENE PA MANTRA IZBIRA IMENA,..

ne vem spola in imam nekaj imen ki so mi všeč, a nobenoo ne izstopa. Ni takega, ki bi rekla, vau, to pa je to user posted image user posted image

Ima katera kakšno idejo,...

pozdravček, objemček vsem,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
19.10.2010 19:25:21   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

HJOJ, MENE PA MANTRA IZBIRA IMENA,..

ne vem spola in imam nekaj imen ki so mi všeč, a nobenoo ne izstopa. Ni takega, ki bi rekla, vau, to pa je to user posted image user posted image

Ima katera kakšno idejo,...

pozdravček, objemček vsem,...

povej kaj imaš v mislih, pa ti bomo povedale kaj nam je všeč, na koncu pa izberi tisto ki je všeč tebi, neglede na drugeuser posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
19.10.2010 19:29:10   
nov2010
Emma83 - iskrene čestitke za sinčka. Čimprejšnje okrevanje in veliko cartanja vam želim.

Ja očitno so to že vplivi lune. Kdaj točno pa je luna, trenutno nimam nobenega takega koledarja pri sebi pa ne vem.

No mislim da bom do konca tega vikenda sigurno pripravila torbo za v P. Ziher je ziher.

Držite se in pa upam da katero kaj ne preseneti preveč

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
19.10.2010 19:29:20   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: lonalona

Sam  punce ve ste tok aktivne  z pisanejm da  res ne  dohajam  več ,..
Noči---nočiso ženekaj časa  bolj švoh in potem je tudi moje počutje  bolj švoh,..sedajpame  od nedelj e pesti še neki drisak pa otrdevanje trebuha,.tko da,.. da ne  govorim  o tem  da  bi lahko ogenj bruhalal tooookkk me peče  zgaga in  ni ga  vraga da bi mi pomagl  proti temu.

lvuser posted image

Tole me pa spominja na Emmo, da ne boš ti naslednjauser posted image

Moj baby pa še kr danes nekak bolj mirenuser posted image

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
19.10.2010 19:32:15   
Soncchhek
evo...da komentiram naprej....

fajn tistim, ki ste že rodile in približno veste kaj sploh so popadki, kako se čutijo, merijo ipd...jaz pojma nimam....a bom sploh vedela, kdaj je to-to.user posted image

MalaNeli, +16kg....eh....to bo šlo dol 123....ne vem kaj je tu ogrožujočega... če nisi zadovoljna z ginekologom, pa itaq menjaj !!!! Nihče ti nima pravice dat nekega neprijetnega filinga...pri G pregledih pa moraš bit ful sprošen....tako da.... menjaj.
Jaz sem pri sosednji ginekologinji in že vsa leta maksimalno zadovoljna.

kar se tiče epiduralne.....jaz sem podpisala....tako nasploh v življenju imam velik prag bolečine....ampak hej....zakaj si jo ne bi med porodom olajšala....ma dajte mi 101 stvar.....nimam zadržkov nobenih.

glede kg pa.....lih danes sem debatirala s sestro....kako je mati narava zvita..pri meni je poskrbela 100% da se ne bi preveč zredila.....Vedno sem bila suhica...kot sem že enkrat pisala...zadnje 3 lete nabrala +20kg....vedno pa sem veliko športala...ampak včasih stres...lajf ipd....prinese svoje lih tja kot ni treba user posted image -.....potem pa nosečnost...izbruham 10 kg....evo....cuker dieta.....če ne bi itaq imela 100kg....sto posto....ker kaj je meni delal apetit zadnje tri leta....norouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tako da...razen hlač-nosečniških...sem vso ostalo garderobo nosila prednosečniško....edino zdaj me nekaj jesenske jakne zafrkavajo...čez buši ne gre in ne gre zapretuser posted image user posted image user posted image .

plavalni obroč....uu jaz imam že spakiranega v nahrbtniku za v Puser posted image , upam da me ne bo kdo čudno gledal če ga bom uporabila...no...če ga bo treba.

uuuu čestitke emmi83!!!!!!! 
evo..pa imamo že eno bejbo pa enga frajerčka novemberkeuser posted image .

zori82, heloukiti roza plavalni obroč? pa ti si carica!!!!user posted image

majabar, no naj še par dni zdrži ....noooooooooooo......mora bit ati zravenuser posted image .

punce....lep večer!

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?