|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
18.10.2010 23:33:44   
kapesanta
ojej PLAVALNI OBROČ - jst ga moram tud še najti. user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.10.2010 23:54:45   
naša beba
OMARA a res ste ble pridne pa spakirale stvari  stran????
Meni je uspelo samo ene dvakrat med nosečnostjo stvari potegnit naprej (se pravi poleti majčke, zdaj ene par majčk na dolge rokave. Ko mi je pa že itak bla zmeraj muka hodit po trgovinah pa kupovat oblačila... kura sem čudna, a ne... Zdaj me pa to odbija, da ne vem kolko kil bom uspela dol spravit in kaj bol lahko potem spet nosila. Čeprav, če dobro premislim, neki bo treba narest, ker zima je pred vrati in za oblečt pa res nimam kaj dost takega, da bi mi blo prav...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
19.10.2010 2:33:38   
majabar
Dober vecer!
Jaz sem ravnokar s sprehod(k)a, ki je vseboval en ogromen sladoled:). Sem se dobila z bratrancem od mojega in njegovo zeno. Imata leto in pol staro hcerko in sem dobila veliko informacij o porodu in negi tukaj. Jutri grem za kaksno uro domov, da na novo spakiram potovalko za v porodnisnico. Mi manjka nekaj stvari. Mes govorila z dragim (1minuto in 6 sekund:)), pravi, da me pogresa, joj, jaz tudi njega!!! Drugace me tu se vedno razvajajo, samo jem, tako so stari starsi. Tudi moji, bi mi dali vse na svetu in kuhajo, pecejo... Bomo videli, ce bom imela pogum stopiti na tehtnico v cetrtek na pregledu:). Bo vsaj zdravnica zadovoljna, da sem sla malo gor, ker me vedno krega, ker teza stoji. Sicer pa komaj cakam normalno telovadbo, manj okorno telo.... Ampak, kot sem rekla, 4 dni bom se gnezdila, pridno jedla in se redila. Se mi zdi nekaj pridobljenih kilogramov malenkost proti temu, da bi zaradi prevec gibanja moj dragi zamudil porod.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
19.10.2010 5:58:39   
tejci1981
Dobro jutro!

Zgodnja danes!
Grlo boli ko user posted image , nos pa "zaštofan", se mi zdi da me je ponoči kar dušilo!
Sem spila med in mleko, upam, da bo pomagalo kaj, da grlo nebo boleče, pa da nebi na glas vdarilo.

Omara - nisem nič pospravljala in upam, da tudi nebo treba,....stvari iz mojega suhega obdobja sem že itak pred nosečnostjo dala stran, ker je od takrat minilo že toliko časa, da je kar hudo user posted image user posted image user posted image . No po nosečnosti bomo pa videli kako bo,....če bom dosti spravla dol, pa mislim, da to res zasluži novo garderobo kot pravi lottyka user posted image

Strah pred porodom - me prime, pa mine,.....user posted image , mene je bolj panika, če imam res vse doma pripravljeno,...imam zadosti cotik,.... pa plenic.....pa prava mazila in kremice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kot da naknadno ne moreš nič kupit user posted image user posted image user posted image

Pajac - HB sta z bebo OK, zdaj pa se še Peter pozdravi, pa bo vse vredu! Držim pesti, da bo čimprej boljše! user posted image user posted image user posted image

Majabar - brojiš sitno 04 user posted image user posted image user posted image ! Ti se le lepo ugnezdi, da te ne preseneti kaj, na koncu se ti bo pa zgodilo, da boš šla čez rok,...

Grem risanke gledat, ker moj user posted image še spi in moram bit pridna, da ga ne zbudim user posted image !
Pa malo bom merkala gibe,...včeraj je bil sumljivo miren, pa da ga danes vidimo,..... če bo enako se grem rajše pokazat. Saj so rekli - boljše je da 10x prideš za brezveze, kot pa 1x prepozno!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
19.10.2010 8:14:17   
škorpijonček_
Dobro jutro,
madoniš, sem bla včeri na šiht in nisem nč brala forum, pa me je skor kap, ko sem mogla v enem dnevu štiri strani prebrat, ma ste zelo pridne.
Danes sem frej, pa sem se že full hitro zbudla, pol sva šla pa z mojim na zelooo zgodnji sprehod s psom in je prav pasalo. Jutri spet delam, pa v petek še, ko je moj zadnji uradni dan, samo bom verjetno vmes še kaj mogla vskočt.
Tudi naš mali je bil včeraj bolj miren, pa mislim, da je to posledica šihta, ker še zadnje stvari urejam, pa je kar veliko še za narest. Sicer tudi danes še ni neki oreng butal, očitno mu paše tole deževno vreme in ima zimsko spanjeuser posted image . Hehe, mi je kr takoj vrnil en oreng že skoraj boleč gib.
Drugače se ponoči zbujam redno za WC, celo 2x je treba it in imam full trd trebuh. Včeraj zvečer pa me je spodaj full bolelo, morda si že dela plac in koplje po rovu navzdol. Ste nekatere srečke, ko vam dela CTG in preglede, da veste kako je z MV, meni je rekla, da bo CTG točno na rok PDPuser posted image
Drugače pa glede kg pravi moja, da je normalno od 12-18kg, je pa čist odvisno od posamezne osebe. Tudi od nabiranja vode itd...
No, jst še vedn mislim, da bom šla pred rokom rodit...nek feeling, pa upam, da res, če ne se bodo zadnji tedni vlekli v maloro. Me še pa nekak ni strah, se še ne zavedam čist, torba še tud ni spakirana...imam pa še namen ta ali naseednji teden v Ikeo.
Zanima me še glede plodovnice...če to počasi odteka...na koliko časa, kakšne barve je? Jo je lahko zamenjat za kak izcedek, beli tok?

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
19.10.2010 8:36:11   
Hator
Škorpijonček,
meni je plodovnica konkretno odtekla, notri kot bi se nekaj premaknilo-počilo in je odtekla...ampak je potem še kar tekla in tekla. Z mojim sva šla takoj v porodnišnico, res v 5 min sem bila že v avtu, rabila sva kakih 25 min do tja in ko sem vstala iz avta in šla k vratom porodnišnice, je še vedno lilo z mene. Še dobro, da sem prišla sredi noči, ker sem kar ta veliko brisačo imela med nogami user posted image user posted image user posted image

Mi je pa ravno nekaj dni nazaj razlagala ena, da njej je pa odteklo bolj malo, a je vseeno vedela, da je to to, saj ji je počasi nekaj prikapljalo po kolenih.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
19.10.2010 9:07:32   
Majchi
Jaz pa sem v 1.N enkrat paniko zagnala, ker sem izcedek zamenjala za plodovnico. Bila sem še v tuš kabini in sem se ravno brisala, ko se mi je ulilo čisto redko do kolen dol. Izcedek še nikol ni bil tak-vedno gost, tko da sem bla ziher, da je voda. Ker tega vseen ni blo tok velik, sem čakala do jutra in zjutraj poklicala G. Tam so mi pa povedali, da voda ne bi nehala tečt in da je bil ziher izcedek. Tako, da se bom tudi tokrat po tem orientitala, da če preneha, je izcedek, če pa skoz po malem "pušča", je pa plodovnica.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
19.10.2010 9:12:37   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

ja pa še njegova izjava: NE POL HODIT H MENI JOKAT KO BO OTROK DEFORMIRAN, zato ker ste se zredili pa ker se niste držali dijete. HALOOOOO
bom hujšala - ne ne bom, ker sem se odločla da bom dojila,, in takrat tut ne morš hujšat. bom pa V GIBANJU. pa vem da bo šlo dol. sem bla prej suha. pa vem kaj ne smem delat - večeerjat, pa MORM SE GIBAT, pa bo vse šlo...
:( sam kaj, naj mu rečem drugič da naj mi ne pridiga?

user posted image user posted image user posted image kaj temu tvojemu G dajajo za jest, da je tako "pameten"??? Ah dej, koliko so dobila gor? Deformiran otrok? od česa? Od tvojega špeha??? user posted image

zredila sem se 16kg, od tega 1,5kg v zadnjem tednu. jap zarad moje "prekomerno" pridobljene teže in zaradi "prevelikega" vnosa soli v telo. bi otrok naj/lahko bil deformiran. ....ADIJO PAMET
se že zanimam za drugega gin. pa da naredimo premik!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
19.10.2010 9:40:29   
ječi12
jutro

tut js čis zamašen nos pa neki pokašljujem,grlo me boli samo dokler kej ne pojem pa spijem pol je pa ok.

meni je voda odtekla prvič,ampak sem bla v P. in mi je tut najprej v leže malo steklo,pa sm misnla da sm se polulala,pol sm šla pa do sestre in ko me je napodila nazaj v pojstlo sm lužico nardila pred sobo user posted image  tko da mi je zares voda odtekla in sva samo pičile v porodni blok in to je blo to....

zdj pa nebi rada da mi voda odteče. bi rada da se popadki začnejo. bomo vidli no.prvič sm se ful dolgo odpirala bomo vidli kaj bo zdj. skartka fino bi blo da mi manj trajalo,boli pa itak tuki nimam kej.user posted image

bojim se pa ne. js samo želim da je use bp.

ja dobro da ste se spomnile na plavalni obroč,tut js ga morm notr dat.evo dobro da je forum,ker sm misnla da mam že use :)

majabar zdrži še 4 dni.ubistvu je to čisto malo. samo lahko se zgodi marsikaj. super plan maš,nč preveč se ne preteguj pa bo! bo Lucian Mai že počakal :)

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
19.10.2010 10:01:39   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED, PREBIVALIŠČE, PORODNIŠNICA, SPOL 

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.10.10, Kolumbija user posted image user posted image FB

XX.11.10
- orto2 user posted image user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- blondy83, Komenda user posted image user posted image     

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, P MS user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- phelps, 30, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, P NM user posted image user posted image FB
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, Domžale, P LJ user posted image user posted image FB
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image user posted image
- zori82, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image FB
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 20.10.10, Štajerska, P MB user posted image user posted image
- MalaNeli, 21, 1user posted image , 0user posted image , Koroška, P SG user posted image user posted image FB
- malajka84, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 20.10.10, Zasavje, P Trbovlje user posted image user posted image FB

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , datum za CR 25.10.10 user posted image user posted image
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , Pomurje, P MS user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 27.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image     
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MB user posted image user posted image
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- analtevs, user posted image
user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavje, P Brežce user posted image user posted image
- maa2010, 29, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MS user posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image  
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , Sl. Konjice/Radenci, P MS user posted image user posted image
- bik, 1user posted image , 0user posted image , P Kranj user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 27, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 25.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.10
- brinceljka, 27, 1user posted image , 0user posted image , okolica Litije, user posted image user posted image
- metaxa0911, 1user posted image , 0user posted image , P Trbovlje user posted image user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , user posted image user posted image

11.11.10
- Hijacinta, 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , P SG user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- ječi12, 24, 2 user posted image , 1user posted image , NP 22.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image FB
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana, 16.10.10 rodilauser posted image Hano
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 22.10.10, Štajerska-Koroška, P MB user posted image user posted image FB

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , P MB user posted image user posted image FB
- Norvežanka user posted image user posted image
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , Zasavje user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, Grosuplje, P LJ user posted image user posted image FB
- ljubljana, 31, 4user posted image , 3 user posted image , Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- destiny86, 24, 1user posted image , 0user posted image , Koper user posted image user posted image
- lonalona, 31, 1user posted image , 0user posted image , P LJ user posted image user posted image
- sara pia, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 20.10.10 user posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image , NP 21.10.10, P LJ user posted image user posted image
- miya84, Ljubljana user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 4.11.10, ok. Ljubljane, P LJuser posted image user posted image FB
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.11.10 Notranjska, P Postojna user posted image user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 20.10.10, Trbovlje user posted image user posted image FB

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image user posted image

20.11.10
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image , Gorenjska, P KR user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, Gorenjska, P Kranj user posted image user posted image    
- soncchhek, 31, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 2.11.10, Koroška, P SG user posted image user posted image FB

22.11.10
- škorpijonček, 33, 2user posted image , 0user posted image , NP 29.10.10, Celje, P CE user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 18.10.10, P LJ user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image , P Postojna user posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 18.10.10, Podčetrtekuser posted image user posted image
- bibika81, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.10.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.11.10, Ptuj, P MB user posted image user posted image
- melca87, 23, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

24.11.10
- pikamonca, 31, 2user posted image , 1user posted image  user posted image user posted image

25.11.10
- bumbolina, 2user posted image , 1user posted image , P MB user posted image user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- library, 28, 1user posted image , 0user posted image  , NP 2.11.10, Ljubljanauser posted image user posted image

27.11.10
- penelopa1, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana, P Ptujuser posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, P Kranj user posted image user posted image
- čudnočudo, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MB user posted image user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK  user posted image   NAS JE: 92
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 23     -user posted image : 16    -user posted image : 54

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

Zveste spremljevalke: birdy, obcinarka user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA
.
Telefonska za sporočanje: 040 626 146 (november2010) - pa obvezno RR nick zraven napisat.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
19.10.2010 10:01:58   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Jaz sem že na +20 kg, pa pri Lani sem bila tud. Rodila sem brez problemov, shujšala pa v 5 mesecih. Samo pri porodu je šlo 7 kg dol, v naslednjih 3 tednih še 3 kg in v naslednjih 3 mesecih še 3 kg. Potem je bilo meni to prepočasi in sem začela jest po Montignacu: v manj kot 2 mesecih sem zgubila še 7 kg, zraven pa ves čas polno in kvalitetno dojila.

Na tega se bom tudi jaz obrnila - ponovno. user posted image

Prsna črpalka - ste me kar prepričale in vzamem za začetek eno rabljeno. Se da prekuhati tole Aventovo ročno? Sicer sem našla eno, ki naj bi bila uporabljena samo 2x, ampak vseeno, ziher je ziher. Ali pa v pomivalnega se lahko da? Potem bom kar nesla en štuk višje k bratu. Mi nimamo pomivalnega, pa me zanima, če je to v bistvu "dovolj" prekuhano. Ne vem na kakšni temperaturi se to kaj pere.

Kapesanta, tudi jaz sem šparala oblačila za takrat, ko shujšam. In to par let. Par mesecev nazaj pa sem 3/4 stvari vrgla vstran. Enostavno sem zasedla pol omar v dnevni sobi, tokrat pa zelo zavestno metala direkt v vreče in v koš. user posted image  Pa če grem zdaj pogledat, bo ziher še kaj, kar bi lahko mirne volje romalo v koš.

Jaz mam rok na začetku meseca, a me zgaga muči samo občasno. Tako, da moram potrkati. To ponavadi kar pretrpim, če je pri roki Donat, ga spijem kak požirek, drugače pa po Rupurutu še nisem posegla. Kar pa se tiče pripravljenosti stvari za otroka... Ja, imam vse, KAR JE BILO NA SEZNAMU, še kapico sem včeraj kupila, čeprav ko grem v trgovino, mam občutek, da bi rabila še to, pa tisto... In ni konca, ampak se držim seznama. Rabim še modrc (še kar odlašamuser posted image ), ga kupim jutri, pa najbrž pižamo. Sem si pa kupila tudi trenirko za domov iz P, čeprav sem mislila, da bom šla v istih oblačilih kot pridem.

Strah pred porodom - ja, zadnje dni ga imam kar. Tisto, ko ne veš kaj pričakovati. Najbolj me je strah, da bom rodila sama, ker je moj čez teden zaradi službe na vseh koncih SLO. Se tolažim z besedami v MŠ, da se prvorodke počasi odpiramo (česar pa spet ne bi rada user posted image ). Razmišljam pa vsak dan, a naj se obrijem ali še počakam malo. user posted image

Cepljenje proti sezonski gripi - jaz se nisem nikoli, ampak vsako leto poberem gor kaj od sestrice ali pa se sama prehladim. Pa sem prej slišala reklamo, da so začeli z cepljenjem. Kakšen nasvet, se sploh lahko v nosečnosti ali med dojenjem (ker je 2x, lahko bi rodila vmes user posted image )? Se je katera cepila ali se vam to zdi lari fari? Bom v petek še povprašala G.

Majabar, držim pesti, da zdržita do prihoda tvojega. Bosta, boš videla. Pa saj si ti imela v začetku en drug PDP, ne?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
19.10.2010 10:38:47   
sara pia
Dobro jutro, ste se pa načvekale čez vikend.

Novemberska, čestitke za Hanouser posted image user posted image user posted image , lepo se crklajte

Jaz sem bla pa čez vikend v porodnišnici, ker me je v četrtek in petek cel dan tako bolel trebuh spodaj user posted image , da nisem mogla spati, pa sm se kar napotila v porodnišnico. Materični vrat sicer zaprt, trebuh otrdeva, pravijo da se počasi pripravlja telo, obdržali iz preventive, dobivala Spasmex, magnesol in svečke, prišla pa včeraj domov, naš user posted image  pa še kar sedi na ritki user posted image . Jutri imam sicer pregled pri svoji ginekologinji, upam da se bo obrnil. Sem pa v porodnišnici omenila da mi je rekla G. za ZO in mi je odsvetoval, tko da ne vem kaj naj naredim. Pa še jutri izvem izvid od streptokoka.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
19.10.2010 10:41:54   
severnica77
Mala neli - sploh ne morem verjeti, kakšne izjave daje ta G. Sploh pa imaš kg znotraj okvira. Brezveze ... odmisli pa kasneje zamenjaj.

Majabar - saj bo uspelo in bosta počakala vajinega user posted image .

Prsna črpalka - v prvo je nisem kupila. Potem je nastala panika skoraj ponoči. Je bila ponudba večja od povpraševanja. Je moj šel v dežurno lekarno in jo tam kupil. Če imate torej dežurno lekarno v bližini sploh ni panike in jo lahko tisti trenutek kupite.
Moram pa povedati, da me ni rešila pred mastitisom. Sem ga fasala kar 2x. Prvič je bilo kar hudo z vročino cca. 40 stopinj C, sem kar nekaj blodila ... Potem sem dobila pikec v rito za sprostitev dojk (naslednje jutro) in antibiotike. Potem je bilo mir dva tedna in spet mastitis - tokrat v milejši obliki. Pa sem lepo pumpala, masirala, pristavljala ... in se mi je vseeno zgodilo. Dojenje pa je sicer steklo super.

Voda - mene je tudi skrbelo, če bom vedela, da mi je odtekla voda. Pa potem definitivno sem vedela. Je pa bilo okoli 5 ure proti jutru. Naenkrat nekaj mokrega. Pa skoraj nisem verjela, sem mislila tudi, da mi je ušlo. Grem na wc pa spet ... pa pridem nazaj v spalnico in spet ... Pa niti ne malo. Sva počasi spakirala in se odpravila do P. Tam pa spet .. še večja količina user posted image . Zdaj bi raje, da se začne s popadki. Od tega, da mi je ob peti uri spusila pipica pa do rojstva je trajalo od 5. ure zjutraj pa do 19.22 ure zvečer. To pa te kar izmuči ... Popadki pa so se začeli tako postopoma, dodati so mi morali tudi umetne.

Mene tudi daje neka tesnoba. Me je kar malo strah pa niti ne poroda ... zgleda, da spremembe, ki nas čaka. Ampak tudi to supusti user posted image . Po drugi strani pa komaj čakam, da bomo štirje. Tudi naš malček že komaj čaka in me sprašuje kdaj pride ven bratec user posted image .

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 19.10.2010 10:45:48 >

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
19.10.2010 11:10:31   
phelps
Dobro jutro!

Hehe, prav v tem trenutku gledam na HRT2 dva mlada očka, ki ju štopajo, kdo bo prej zamenjal plenice user posted image , user posted image user posted image user posted image

Prsna črpalka in obroč, nimam, dokupimo naknadno, če bo potrebno... Sicer pa tudi mene mede to, da si "priklenjen" na otroka v smislu, da ga moraš podojit... Tudi jaz upam na čimprejšnje samostojne izhode, pa da oči malo popedena...

Popadki, to, da te pritisne na veliko potrebo in potem ni nič, je pri meni čedalje bolj pogosto... Sicer imam pa jutri spet ctg in bomo videli... Če bo ok, grem zvečer v Stožice na košarko, ker se sicer čisto ok počutim...

Moški in njihova pripravljenost, moj je včeraj (celo sam od sebe) pribil slikce na steno, ipd... Ni pa še oblečena zibelka, to lahko storim tik pred zdajci, da ne bo vse zaprašeno... Potovalka za v P v glavnem pripravljena, nimam piškotov in podobnih malenkosti, ampak to lahko kdo prinese... Pa za IZ P tudi še nimam nič, moram zlikat in pripravit...

Zdaj je pa čas za sprehod user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
19.10.2010 11:13:16   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Dobro jutro!

Hehe, prav v tem trenutku gledam na HRT2 dva mlada očka, ki ju štopajo, kdo bo prej zamenjal plenice user posted image , user posted image user posted image user posted image

Prsna črpalka in obroč, nimam, dokupimo naknadno, če bo potrebno... Sicer pa tudi mene mede to, da si "priklenjen" na otroka v smislu, da ga moraš podojit... Tudi jaz upam na čimprejšnje samostojne izhode, pa da oči malo popedena... Je pa to brez črpalke težko izvedljivo, če samo dojiš user posted image , logično user posted image

Zgaga, brez Rupuruta mi živeti ni user posted image . Na začetku mi je pomagalo mleko in Donat, sedaj včasih celo Rupurut ne user posted image

Popadki, to, da te pritisne na veliko potrebo in potem ni nič, je pri meni čedalje bolj pogosto... Sicer imam pa jutri spet ctg in bomo videli... Če bo ok, grem zvečer v Stožice na košarko, ker se sicer čisto ok počutim...

Moški in njihova pripravljenost, moj je včeraj (celo sam od sebe) pribil slikce na steno, ipd... Ni pa še oblečena zibelka, to lahko storim tik pred zdajci, da ne bo vse zaprašeno... Potovalka za v P v glavnem pripravljena, nimam piškotov in podobnih malenkosti, ampak to lahko kdo prinese... Pa za IZ P tudi še nimam nič, moram zlikat in pripravit...

Zdaj je pa čas za sprehod user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
19.10.2010 11:14:23   
phelps
Razturam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
19.10.2010 11:32:59   
Renesme**
voda- ne vem, so mi v P predrli mehur, takrat je bilo tega ful, toplo...ne moreš falit če je toliko...po malem...nima barve in vonja (bajeuser posted image )...vglavnem nimam pojmauser posted image user posted image
Sej smo prvo in drugo rodke (mogoče tudi kakšna tretje) vse na istem kar se tiče začetka poroda...nažalost je vsak porod lahko drugačen, tako da se tudi jaz sprašujem kako bom vedela, no ko so bolečine nevzdržne že veš, glede na to, da imam kar nizek prag bolečine (smo enkrat testirali...) potem bom kar hitro vedelauser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
19.10.2010 11:45:40   
Renesme**
jaz sem šla pa stare kavbojke probat, če jih čez stegna in rit spravim in jihuser posted image ...zdej, kdaj jih bom pa zapelauser posted image user posted image , sem pa rekla, da se opovedujem sladkarijam...res jih je bilo malo preveč...torta, čokolada, rafaelo, piškoti, bomboni...sirove štručke- danes v trgovini sem jih samo milo gledalauser posted image ...pol je pa bilo 1,5kg v 10 dnehuser posted image

jaz sem tudi "posteljico" pripravila in pokrila s plenico...iiii, pa kopalnico sem pomila, pa dnevno in spalnico pospravila...zdej pa kosilo kuham potem pa počitekuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
19.10.2010 11:46:25   
ječi12
Hator prosila bi te za link Fbja in tvojih tortic še enkrat!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
19.10.2010 11:50:39   
MalaNeli
ječi12 a velja če ti dam jaz
http://www.facebook.com/pages/Sladka-poezija/122805237769146?ref=ts

moška pripravljenost jaz si še ne predstavljam če je mojmu čist jasno kaj se bo zgodilo. :) zaenkrat se kar dobro drži. pravi tut da bo še popkovino prerezal pri porodu. ampak... :) če si pa predstavlja da bomo potem sami 3je...
hm ne vem.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
19.10.2010 12:06:33   
pajac
Ojla! user posted image

Evo mene.. tale noče nekoliko bolj mirna, ne smem šimfat... Ga še naganja in ob tem ima krče, ampak je pojedel zdaj pire krompir (sicer s pavzami) in je celo ostal v njem user posted image Zdaj bom pusto piščančjo juho skuhala, pa bom naredila tako kremasto s plaičnim, ker mi noče jest nič kar se mu svaljka po ustih (očitno ima premalo sline)..

Me je pa moj prej klical, da me obvesti, da je zjutraj imel drisko in da je s sabo vzel Linex ter šel po Coca colo...user posted image Pa ne spet.....

Sem pozabila včeraj napisat, da sem na streptokok negativna user posted image

Hmm.. ne vem kdo je napisal za obroč in kekse, da lahko prinesejo kasneje user posted image To sta bili edini reči, ki sem ju dejansko rabila preden so lahko piršli obiski... Keksi ker sem bila lačna pred zajtrkom (rodila ponoči), oborč, da sem lahko šla jest zajtrk user posted image user posted image Sem nekaj časa stoje jedla , no pol sem si obroč napihnila in je bilo ok... Mi je pa mož prinesel zadnjič obroč iz kleti (ga ima sedaj Peter user posted image ), ampak je izginil iz dnevne sobe, tako da imam ta malega na sumu.. moram preverit...

Sem se pa včeraj spomnila, da bi mogoče bilo fajn prekuhat črpalko (hvala za opozorilo).. imam jo od svakinje pa jo bom prej prekuhala.. prvič sem jo razstavila in vrgla v pisker ter prekuhala.. A se da to tudi v stroju oprat? Ne vem zakaj ne??? Pa še flaške bom oprala (te 2 isti, ki sem ju imela pri Petru, samo moram druge cuclje poiskat, ker se spomnim, da sem mu hotela poturit čaj, ko je bil star že 10 mesecev in sem delala večje luknje... Nič grem to dat prat....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
19.10.2010 12:08:07   
pajac
s čiščenjem kopalnice in stranišča bom jaz kar počakala user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
19.10.2010 12:09:18   
MalaNeli
user posted image jaaa, tut jaz sem negativna na streptokoka. pa tut vnetje ni nobenega. upam da ne dobim zdaj z user posted image kaj.
ampak je včeri pasalo 100na uro. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
19.10.2010 12:10:35   
orto2
Hej, se pa res dolgo nisem javila. AMpak tale druga nosečnost je popolnoma drugačna od prve, ko imaš čas samo zase user posted image . Sedaj sem delala do konca, tako da sem zdaj na porodniški, ta mali pa me itak polno oz nas vse zaposluje.
Za na seznam: pdp imam 6.11.

Imam pa že povešen trebuh, kar v prvo sploh ni bil, sedaj sem veliko bolj aktivna, pa malega nosim kadar je treba. Sicer pa nekaj že imam napravljeno, ampak zase še ne, joj v prvo sem imela že mesec prej vse tipi topi, sedaj pa groza. Bi pa šla rodit, me že kar tišči dol,...

nalsednji pregled : petek 22.10., pa ctg

Imam pa hud sindrom gnezdenja, tako da pospravljeno pa imamouser posted image

Lp vsem!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
19.10.2010 12:23:06   
nov2010
Hej user posted image !

Joj kakšen turoben dan je danes pri nas. Sem šla prej do Sanolaborja in knjižnice peš in ni bilo prav nič prijazno. Kaj čmo zima gre počasi res noter.

Pajac - upam da se tvoj mali čim prej pozdravi in da še tvoj možek kakšen virus ne prinese

Nadine - ja za naslednji teden se komot zmenva za kavico. Ko se boš napotila v KR mi kar sms stisen pa se zmenva

Imam pa eno vprašanje. Ali ima katera izkušnje z AngelCarom oz. če ga bo katera uporabljala?

Aha pa še nekaj, gotovo neumno vprašanje za kaj se uporabljajo Vatiranci?

No sedaj grem pa počasi pripravit kosilo, bomo imeli kar goveje polpete ker je včeraj od frišne juhce ostalo nekaj mesa. Zraven bo pa še pire krompir in solatka.

Uživejte in pa predvsem počivajte sedaj še lahko.

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 19.10.2010 12:24:25 >

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?