|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
15.10.2010 20:58:46   
bjondi
lino-user posted image  za službo...upam da se izteče vse po načrtih...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.10.2010 11:01:25   
mini86
tecka-baje so včeraj spet dobil robo-legice mislm..
morm svoje preštet da vim kaj loh še kupm

js bom pa dons kuhala uno iz reklame knor..mesni rezanci z gobami in sirom v pečici..mal sm skeptična ampak ok bom probala..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.10.2010 14:03:44   
lino
mini pol pa poročaj kk je izpadlo, ker mene tut zanima...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.10.2010 14:54:04   
mini86
izpadlo je kr dobr..še posebej božanski je biu un zapečen sir na vrhu..mogoče sem mal preveč zalila ampak nič za to..ker sem mal povečala količine sem še mal več zalila ampak je blo kljub temu dobr..samo mal več omakce..
bomo še naredl..glede na to da je bol izpadl kokr sm mislna ne vem če nebi probala še ostale stvari..sm pa pekla več časa kokr je na embalaži..

no moj spi..midva sva pa pokoncuser posted image lep vikend ane..sploh še k je moj dopoldan delu..zdj pa čakam mami da mi prnese nalepke od lego-bjondi hvala ampak jih ne rabm-ona jih ima 50 pa še js 60..tko da neki bomo še loh kupl..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.10.2010 16:47:50   
tecka
Mini, prosim poročaj za Špar, če bodo danes imeli še kocke. Ker namerava iti naš jutri zjutraj v City park. Sem pa klicala na Vrhniko, so jih  tudi dobili včeraj in jih je danes že zmanjkalo. Pa itak da ne vedo  (nočejo povedat) kdaj jih spet dobijo.
Naš je že povedal ta svoje. Gre samo jutri v špara, potem pa konec, sicer bomo zapravili več za to letanje okrog kot za kocke same

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.10.2010 19:26:39   
mini86
tecka ne vem kere kocke mislš..a zeleno škatlo..pismu mislm da zelene škatle ni blo nobene..hiške tud nobene..marcel je dubu gasilca policaja in pa bagra..
to je zaenkrat vse..in tole gre v klet za ene tri letauser posted image sj..cenej so po par evrov-beri tri pa že kupujemo k nori

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.10.2010 20:09:08   
tecka
Ja, Mini, sem mu hotela kupit Duplo - ta zeleno škatlo, avtobus in živalice. Ma, res jih bom naročila na my toys pa bo mir.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.10.2010 20:13:57   
mini86
samo za živalce sm 100% da so jih imel..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
17.10.2010 11:21:52   
tecka
Mah, saj je vseeno. Je vreme poseglo vmesuser posted image . Naš namreč hodi ob nedeljah na bolšji sejem, pa je zaradi dežja ostal doma. Ker tudi prodajalcev ni.

Pri nas imamo pa nov problem. Kako odstranit madeže od kakija? Tudi letos ga Srečko rad je in na srečo sva zapacala samo en slinček. Ampak če bo šlo tako naprej in sezona bo še dolga...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
17.10.2010 13:00:42   
mini86
js sm glih dons kupla EN kaki za 0,90€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tecka kako mu ga pa daš..a lepo v roko al z žličko..js morm še mal počakat da se zmehča..
čeprav kokr je nš jedc dvomm da mu bo všeč..

smo bli tud dons v btc-ju..siccer dž ampak so mel šotor pred halo a in notr so mel predstavitev policaji..ok zmeri sm si želela bit policajka ampak pustmo malenkosti..
no in tm so imel tud dva konja pa psa in ga e tud marcel božu..vs vesel..

sm pa iskala kšno palerinco ampak je po pričakovanjih nism našla..mela bi kšno tako svetlo modro da nm paše k škorenčkom od nexta..

po kosilu oz ko se celi zbudi gremo pa do kolegov pa bomo pekl kostanj tm..ful škoda da je dž da se tamaledva ne morta uzun igrat..
bi blo prec lepš če bi vsaj nehu padat

kaj bote za kosilo..mi bomo kr repo, krompir in pečenice..no pa se je začela sezona repe, zelja, pečenic..
kmal se bom spravla delat joto, ričet, sarme...o pol bo pa kmal miklavž pa dedek mrat, pol gremo kmal v čatežke, pol verjetno kšn podalšan vikend na sankanje, pol bo spomlad in bom občudovala mojo gredico, o pol bomo pa stari že 2 leti pa  morje kmal...uf gre hitr user posted image

kr neki bi še pacala..mogoče pa nardim tko da narežem breskve iz kompota na koščke in čez prelijem vanilijev puding..khm sliš se mnjami

< Sporočilo je popravil mini86 -- 17.10.2010 13:14:54 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
17.10.2010 13:28:23   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

sm pa iskala kšno palerinco ampak je po pričakovanjih nism našla..mela bi kšno tako svetlo modro da nm paše k škorenčkom od nexta..

To pa samo midve veva kakšne škornje si kupila pri nextuser posted image user posted image user posted image user posted image
A v Pikapolonici si pogledala? Samo so okrog 20 eur, so pa pred kakšnim mesecem v Postojni imeli tako pelerince kot dežne plaščke.
No, jaz pa sem se odločila, da je za dežni plašček ratalo premrzlo in mu ga bom kupila spomladi, če ne bo kaj vmes prišlo.

Jaz danes tudi kuham - govejo juho. Še zdaj. Ker sem ugotovila, da sem dala plin tako na malo, da mi je ugasil in se juha sploh ni kuhalauser posted image user posted image user posted image . Pa rdečo peso kuham, upam, da jo bo Srečko vsaj probal, ker tiste iz kozarca, okisane, ne mara. Pa seveda tenstan krompir, pa goveja juhca z ribano kašo.
Za popoldne pa tudi že pripravljam puding, kuhan na jabolčnem kompotu. So mi danes 4 gorilniki kar malo premalouser posted image

Kaki - ga mora jesti sam in po katastrofi danes zjutraj sem se odločila, da mu ga naslednjič izdolbla v njegovo skodelico, pa se naj matra z žličko. Začela sva namreč s kakijem na desertnem krožniku, jaz trapa sem pa mislila, da bo on odpiral usta in pridno jedel. Pa je začel z žlico udarjat po kakiju in je vse letelo naokrog. Naš se je samo za glavo držaluser posted image user posted image user posted image
Mi je pa prav fino, odkar je tržnica pri nas na vasi. Sicer se kaj da dobit samo v soboto, so pa cene zelo sprejemljive. Fige npr. in kakiji včeraj so bili po 3 eur, hruške po 1,25, zelenjava v glavnem po 1,5. Se mi zdi mnogo ceneje kot v LJ. Je pa izbira bolj uboga, ampak se splača iti tja že zaradi hrušk. In domačih jajc. Aja, včeraj sem spekla tole - je pa tako malo, da je bilo glih za nas 3 za popoldansko malico:
http://www.kulinarika.net/recepti/3170/sladice/zdrobov-narastek-z-jabolki/
delala sem brez cukra in je bilo čisto ok.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.10.2010 15:34:14   
Tira
Uf, spet me dolgo ni bilo... vstajam bolj zgodaj (ob 4.30) in sem potem že zgodaj utrujena user posted image

Sem prebrala vse o neješčosti... hvala vsem za nasvete. Sem se odločila, da se bom nehala sekirati, ker sem bila sama ista. Sedaj smo ukinili vse čokolinote, gres... ker itak ne mara. Za zajtrk in večerjo bo pač 1000 in en namaz... to vsaj poje. Drugače ima pa vedno svoj krožnik in svojo žlico, samo mu še enkrat ni padlo na pamet, da bi sam jedel... mal packa, nese prazno v usta in potem da meni, naj mu dajem. Sem šla v trgovino in kupila namesto mlečnih stvari jogurte, skutke in podobno. Ja pa še to, nimam pojma kje je to videl, krhlje jabolka sedaj ugrizne na vsakem koncu in ga potem da nazaj in vzame drugega, ko so vsi obglodani noče več jest user posted image

Kocke iz Spara... sem mislila, da ne bomo nič kupili, ker ne kupujemo nikoli tam, pa smo na koncu vse nalepke dobili user posted image  Sem bila pa 3x tam in šele v tretje dobila zeleno škatlo Duplo kock in pa živalice, pa avtobus, pa avto s prikolico in bagerja. Samo sem mu dala zaenkrat samo Duplo zeleno škatlo, drugo dobi pod smrekco user posted image  

Smo pa bili včerja v Lj v trgovini Iana in so imeli 20% popust, tako da sem dobila trenirko za 6 Eur user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
17.10.2010 19:56:48   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

. Ja pa še to, nimam pojma kje je to videl, krhlje jabolka sedaj ugrizne na vsakem koncu in ga potem da nazaj in vzame drugega, ko so vsi obglodani noče več jest user posted image

[

kok dobra forauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
17.10.2010 21:42:28   
bjondi

Kaj si vse ne zmislijo user posted image ...naš pa da v usta košček kruha z marmelado in ko marmelado v ustih dol zliže kruh pristane na mizi...sploh ,če je premalo gor namazano user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 17.10.2010 21:44:19 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
17.10.2010 21:48:54   
bjondi
fleki-pri nas je že skoz na seznamu za odstranjevanje flekov OPAL...vedno vse ven dobim...pa še tako je da pomencam in se lahko opal kar gor pusuši in dam čez par dni prat...bistvo je da ni agresiven in ne požre barve oblačila in ne naredi luknje če je predolgo gor...

Se spomnim ,ko sem pri karin enkrat dala na bodi veniš in ga pustila gor čez noč ...mi je kar blago okol netov požrlo user posted image ...od takrat naprej ga pri nas ni več na seznamu sredstev za odstranjevanje madežev...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.10.2010 7:46:33   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
fleki-pri nas je že skoz na seznamu za odstranjevanje flekov OPAL...vedno vse ven dobim...pa še tako je da pomencam in se lahko opal kar gor pusuši in dam čez par dni prat...bistvo je da ni agresiven in ne požre barve oblačila in ne naredi luknje če je predolgo gor...

O, Bjondi, hvala, bom probala še to. Moram pa pogledat v Lj, ker pri nas opala nimajouser posted image Pa tko kmečki izdelek in bi pasal med kmečko populacijo, kajneuser posted image . Sicer pa imam doma celo zbirko na pol porabljenih odstranjevalcev madežev, pa nobeden me ne zadovolji, niti od amwaya. Včasih se počutim prav malomarno. Je pa res, da Srečkove cunje perem samo 1x tedensko in mogoče se fleki preveč zasušijo. Jih pa mažem redno vsakič ko slečemo kaj umazanega.

Danes je Srečko spet "znorel" ob 5h zjutraj, tako da v vrtcu ni bilo problemov sploh...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.10.2010 9:28:08   
bjondi
Tacka tud jaz jih perem samo za vikend in jih šele takrat namencam...drgač pa je to v majhni okrogli škatli kot od kake kreme...tud jaz ga vsakič iščem v merkatorju...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.10.2010 9:33:18   
bačko
Ciao!
Glede flekov na majčkah je najboljši modri ariel proti madežom.Dobi se ga v mullerju.Jaz sem zeloo zadovoljna z njim.
Moram pa se vam opravičiti ker nimam nobenega časa da bi vam kaj napisala in kaj prebrala.
Ko pridem iz službe moram kuhati potem pa se igramo in učimo s puncami.Kar nimam nobenega časa.Dajte povejte kdaj se kaj dobite?In kdaj se bomo lahko enkrat popoldne dobile?
Lora je drugače pridna in je začela veliko govoriti.Jo je prav lepo poslušati ko ponavlja besede.Je pravi cuker.V vrcu je zelo pridna in zanenkrat se tudi zdravstveno dobro drži.Malo je edino imela učke vnete.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.10.2010 9:37:38   
mini86
bačko mi te vsakič oz vsako sredo čakamo ob 10h..tebe pa nikol ni in vsakič uprašaš gdaj je srečanjeuser posted image ja smo se že neki pogovarjale gdaj bi se loh spet z otroki dobile..no verjetno kašno soboto v koloseju..naprej pa ve povejte..

no nam pametovala za fleke ker nekako takih nimamo da nebi šli dol..je pa res da multivitaminski sok na belih oblačilih no way..tiste k so ble na srečanju loh povedo kašn flek je celi prdelu..
no in sm z nečim pošpricala in ni šlo dol..tko da bom res mogla iz tem zelenim arielom pa mal zdrgnt..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
18.10.2010 9:51:53   
Mala_princeska
mini in ostale, a mene kaj pogrešate user posted image user posted image user posted image
bom danes nadoknadla vse za nazaj, vas bom pobrala in pokomentirala podolgem in počez....sam malo kasneje....

mini a to sredo ob 10h pridete v kolosej, da naum zastonj hodila, do srede bom pa menda tud stanvanje in otroke popedenala - me ni blo, ker sem imela total izpraznen račun, zdej ko sem začela pa torbico dvigovat od tal, ga pa imam, a ne bjondi user posted image

se beremo....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.10.2010 9:56:15   
mini86
za sredo vela vela..no js po dolgem času sama zajterkujem ker tamau še spi..

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.10.2010 9:58:17   
smrketa24
bejbe, smrketa je dobla službo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem čist vesela user posted image

pa slike s poroke sem včeraj dobila. bom kakšno pripopala tekom dneva.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
18.10.2010 10:00:52   
mini86
bravo čeeeestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
18.10.2010 10:01:19   
bačko
Mini jaz težko pridem dopoldne z Loro ker je ona v vrtcu.Bi pa se lahko res dobile eno soboto.
Smrketa čestitke za službo!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
18.10.2010 10:02:32   
mini86
sj se vse dobivajo brez tamalih razn js

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.