|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
17.10.2010 20:08:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Glede kave,pa sem jaz bolj za dopoldan,ker sem sama,popoldan pa sama z otroci.Moji grejo ju3 v Radence za cel teden.
jaz sem za kafe v torek user posted image user posted image v sredo sem že  zmenjena, jutri pa mi ni user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.10.2010 20:10:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Čer! Tako, pa imam v akvariju nove prebivalce-gupije in polžke. In akvarij je zdaj taki kot sem si želela.user posted image Pa še nekaj slikic.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.10.2010 20:21:06   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Glede kave,pa sem jaz bolj za dopoldan,ker sem sama,popoldan pa sama z otroci.Moji grejo ju3 v Radence za cel teden.
jaz sem za kafe v torek user posted image user posted image v sredo sem že  zmenjena, jutri pa mi ni user posted image

Ja,jaz tudi ju3 ne bi,ker sma končno po dooooolgem cajtu z mojim sama.Še morama novico predelat!user posted image Pa malo cote obesit,pa zmrzovalnik spucat...pa take pa to...user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.10.2010 20:21:18   
tasa_m
Zdaj pa verjetno vse gledate BB slavniha ne? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.10.2010 20:22:01   
matcar

Zdaj pa verjetno vse gledate BB slavniha ne? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Ja,do nasvetov za šoping!user posted image Pol pa hitro sem,pa nazaj,ko jih je konec!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.10.2010 20:23:49   
arabela*

Ja,do nasvetov za šoping!user posted image Pol pa hitro sem,pa nazaj,ko jih je konec!user posted image

itaquser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.10.2010 20:23:58   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma jaz sem jih danes gledala popoldan po kosilu. Mater so bli brezvezni, kuj niso vedli kaj bi si. Pa so si neke peli, pa peli, pa peli... ko bi vsaj kaj svojega si zmislili, bi rekla. Glede na to da so več ali manj glasbeniki not.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.10.2010 20:24:45   
arabela*

Iiii,lepo!Kdaj pa bomo se me zmenle za piknik?user posted image Bodo res kostanji mimo  prej,preden se bomo zmenle.user posted image

Moj pa je ju3 doma!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

lahko pa si prednovoletno rajanje naredimouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.10.2010 20:25:04   
matcar

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma jaz sem jih danes gledala popoldan po kosilu. Mater so bli brezvezni, kuj niso vedli kaj bi si. Pa so si neke peli, pa peli, pa peli... ko bi vsaj kaj svojega si zmislili, bi rekla. Glede na to da so več ali manj glasbeniki not.

user posted image user posted image user posted image Nimajo idej.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 909
17.10.2010 20:25:15   
arabela*

ne glejuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.10.2010 20:26:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne glejuser posted image
so ble reklame na tstem programu ko sem gledala, te pa sem jih iz radovednosti šla gledat. Saj mi je blopol žal, ker so bli brez vezni user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
17.10.2010 20:30:29   
Blueberry
Kdo mislite da bo šel ven? Jaz mislim da Rok.. Mi je en tak pussy.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.10.2010 20:32:57   
tasa_m

Kdo mislite da bo šel ven? Jaz mislim da Rok.. Mi je en tak pussy.user posted image

meni je tud tak pussy, samo Zlatko pa mi tud ni všeč. Mi je tak samo-všečnež user posted image user posted image

Samo moj zdaj gleda na Pinku nekaj. Vem sam da se smeji full o čem se gre pa nima pojma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 913
17.10.2010 20:39:31   
tasa_m
Punce, rečte mi od kdaj je plastelin? Od katerega leta približno je priporočljiv? A je to že za 2-letnika? user posted image

Gledam nekaj takega... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=201626

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.10.2010 20:40:48 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.10.2010 20:41:41   
Blueberry
Kak pa je zaj Rok zakompliciral...user posted image Zaj se mi je še bolj zasral. Sploh za nič nena sam odloča.user posted image user posted image Eh...

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.10.2010 20:41:56   
tasa_m
Aha, sem že našla odgovor. Nekateri so od 2.leta dalje. Super user posted image  user posted image imam božična darilca in darilca za roj.dan user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 916
17.10.2010 20:42:34   
tasa_m

Kak pa je zaj Rok zakompliciral...user posted image Zaj se mi je še bolj zasral. Sploh za nič nena sam odloča.user posted image user posted image Eh...

moj je glih preklopo te, ko ga je Nina vrašala če gre ven.
In bi šel ,p ane... pojma nima kaj bi rad  se mi zdi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 917
17.10.2010 20:48:09   
matcar

Preveč je labiln.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 918
17.10.2010 20:48:19   
arabela*

ma da saj niso diht, kako udrihajo po ubogem Roku...ma sploh ne spoštujejo, da je pač tak človek...meni pa je všeč...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 919
17.10.2010 20:49:02   
matcar
Ma,jaz sem za to,da greta oba domu danes.Kar pa se bo ziher zgodilo,če bo mogo it ven Zlatko.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.10.2010 20:49:05   
arabela*

upam da Zlatkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 921
17.10.2010 20:50:03   
matcar

ma da saj niso diht, kako udrihajo po ubogem Roku...ma sploh ne spoštujejo, da je pač tak človek...meni pa je všeč...user posted image
Meni tudi,samo je pa res preveč labiln,nima svoje hrbtenice.Po eni strani pa mu dam prav,da ostane do konca rezultatov noter.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.10.2010 20:50:27   
arabela*

ne ni to...po mojem malo igra, ker je pod pritiskom.Sem 100%, da če ne gre danes ven...se bo vsaj malo spremeniluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 923
17.10.2010 20:50:31   
tasa_m

meni je tud bil, samo ne prenesem pa takih človečkov ko se ne znajo za sebe postavit sploh pa če je to ded.
Jaz če sem prepričana, da hočem nekaj bom to nardila, me noben nebo prepričal da naj počakam. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.10.2010 20:51:04 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.10.2010 20:51:34   
katy83
čer.

Jao, kak me tota Nina razpizdi: ja, kaj Rok a si ratu tranvestit?  user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?